Våran tisdag



En liten smygtitt på min fina bröllopsklänning, mer kan jag inte avslöja förens på självaste bröllopsdagen. Klänningen kommer i allafall ifrån bröllopsspecialisten här i Södertälje. Jag valde dock att sy till axelband för att slippa känna mig så naken, kan ju bara hoppas att dem vill sitta kvar också! I veckan ska jag tillbaka till butiken för att prova ut en passande slöja.

Vi har även varit och tittat på eventuella vigselringar och hem kom vi med den absolut vackraste ringen jag någonsin skådat. Jag kommer aldrig att be om någonting mer i hela mitt liv, absolut ingenting! Efteråt tog vi en promenad längst vattnet för att sedan bege oss hemåt igen. Agnes har plaskat i poolen på balkongen och jag fick en stund till att bara ligga och lapa lite sol. Lovely! Ikväll var det egentligen meningen att vi skulle ha tagit oss in till Stockholm för att fika med en familjevän. Men då jag har två extremt trötta och gnälliga barn klängandes på vardera arm så skippar vi det! Känner att suget att sätta mig på pendeln med två gnällspikar inte riktigt infinner sig. Så istället tar vi det i morgon efter att vi har varit på stranden en sväng.

Nu ska jag ställa mig och laga till en smaskig middag, spaghetti med köttfärsås. Något som förhoppningsvis ska mätta tre små hungriga magar. Sedan intar jag fullt ryggläge i soffan tillsammans med mina underbara barn.





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR