Tävlingen avslutad!


Dagens blogg tävling är nu avslutad och jag har nu utsett en vinnare. Grattis Patricia! En ny tävling kommer upp här på bloggen snart, så håll utkik! Nästa gång kanske det är just du som vinner.

Här hemma har vi precis kollat färdigt på sista avsnittet av Grey's för säsongen. Alltså, alla dessa jäkla cliffhangers...hur sjutton ska jag stå ut att vänta tills en ny säsong drar igång? Buhu! Först Breaking dawn och nu det här. Den lilla har jag stoppat om för natten och tro det eller ej, men idag tog han vällingen igen. När jag först trodde att vi hade slutat med vällingen, visade det sig att han rasat i vikt samt sover oroligt på nätterna. Jag hoppas att detta ska vända och att vi nu ska slippa behöva oroa oss för vikten. Något som vi har fått kämpa så in i helsike med. Håll tummarna nu!



Gamla stan

Läggningen igår gick helt suverränt, Elias somnade strax efter klockan nio men vaknade någon gång runt halv tolv och ville sova i min famn. Idag vaknade vi upp härligt pigga och utvilade till ca +10 grader och strålande sol. Underbart! Vi sällskapde med min finaste till sjöstaden, jag och lillskruttis för sedan fortsätta in mot Gamla stan. Medans liten sov störtskönt i vagnen, passade jag på att strosa omkring på stortorgets julmarknad. Köpte med mig ett gäng flaskor med världens godaste enbärs-must som vi ska gotta oss med till jul. Några tidiga julklappar till den lilla fick det också bli, dock ingenting till mig själv.

I skrivandets stund står maten på spisen så gott som färdig att serveras. Benen värker och det ska bli riktigt skönt att få sätta sig ner ett par minuter. Just det, Grey's på tv ikväll...awesomeee!





Dagens blogg


Vill du bli dagens blogg och bli länkad inför helt nya läsare? Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg. För en större chans att vinna, lägg till mig på bloglovin eller länka mig i din blogg i ett inlägg att du är med och tävlar. Jag drar tre stycken vinnare i morgon kl 21:00 och dem personenerna kommer att bli länkade i slutet av dagen. Lycka till!


Mammas lilla jultomte


Vi börjar närma oss slutet av november månad och julen närmar sig med stormsteg. Jag har redan börjat spåna på hur årets julkort ska se ut. På bilden ovan har ni förra årets julkort taget på öppna förskolans lucia-firande. Åh, vad jag ibland kan sakna när allting var sådär nytt och mysigt.

Julen tillhör en av mina favoriter när det kommer till högtider. Jag har alltid varit väldigt mån om att hålla på mina traditioner, men med åren och ju äldre man blir sker också förändringar. Nu har jag min egna lilla familj och det är min tur att föra tradtionerna vidare. Och jag hoppas innerligt att Elias får uppleva allt det som jag har fått växa upp med och skapa egna tradtioner. Jag är så lycklig att vi får uppleva ännu en jul tillsammans och alla år som komma skall.

Kvällen börjar lida mot sitt slut, och Elias sover störtskönt i våran härligt stora säng. Själv tänkte jag parkera mig i soffan ett slag, men först ska mitt trötta lilla face få sig en vårdande ansiktsmask. Fräscht!


Eftermiddag med lek

Idag har vi hängt på funhouse 4 kids under eftermiddagen. Elias har varit lite smått hopplös ända sedan vi gick upp i morsse. Inte så konstigt att ungen blir lagom understimulerad av att drälla omkring här hemma med sin tråkiga morsa. Som väntat var det tomt på barn även idag, men lillskrutt lekte på bra ändå.

Min finaste försvann precis iväg till jobbet, själv är jag i full gång med att slänga ihop en sen lunch. Lillskruttis slocknade i sängen för en stund sedan och lär väl sova i minst en timme till. Förhoppningsvis hinner jag vika färdigt tvätten lagom tills han vaknar samt plocka in disken i diskmaskinen. Ah, gotta love life sometimes! Här bjuder jag på fyra bilder från idag.











Lussebullar


Och såhär blev resultatet, måste ju faktist få lov att bli lite stolt över mig själv. Jag menar, hur kan man inte lyckas liksom?! Pizzadegen står på jäsning men ska slänga ihop en fräsch tomat och basilika sås under tiden, så det blir ingen vila än på ett tag. Vilken jäkla super-mama jag är idag!


Shoes


Här kommer en bild på mina nya älsklingar som utlovat, som för övrigt är tokigt sköna att gå i. Ännu bättre är att jag faktist fick dem till nedsatt pris. I veckan ska jag även slå till på ett par andra boots som jag så länge har suktat över. I'm in shoe-heaven!

Medans den lilla sover eftermiddags-nap, ska jag strax ställa mig och grädda våra härligt goda lussebullar. Jag var på tok för trött igår, så jag flyttade fram bakandet tills idag istället. Ikväll blir det hemmagjord pizza och massa mys tillsammans med min finaste. Sweet!


Trött tjej hej!

Tröttheten har infunnit sig i min kropp och jag har varit som orkeslös ända sedan vi kom hem tidigare i eftermiddags. Mina fina killar lämnade mig nu ikväll för att fika hemma hos en vän så att jag kunde få lite välbehövlig "ensam-tid". Pysslade med lite allt möjligt samtidigt som jag lyssnade till Chris Medinas nya album. Sorry Naja, men jag var tvungen! I morgon är cd-skivan äntligen din.

Dags att stänga ner, vi hörs i morgon raringar!



One more time

Vilken lycka! Vädret har varit riktigt jävligt idag, men jag kan lova er att det var värt varenda sekund bara för att få se vackra Chris Medina. Fick även höra två av hans nya låtar och dem är minst lika bra som hans debut singel med låten "What are words".

För er som inte är bekanta med Chris, så kan jag tala om för er att han medverkade i American Idol. Där dedikerade han sin kärlek till sin blivande fru Juliana som råkade ut för en hemsk bilolycka och fick en svår hjärnskada år 2009, två månader innan deras bröllop. När Juliana vaknade upp förändrade det hela deras liv och tillvaro. Efter American Idol blev Chris världskänd och gjorde debut med låten "What are words" och deras resa har bara börjat. Vill ni läsa mer om deras breathtaking story kan ni göra det HÄR.

Hur som haver, jag köpte i allafall skivan och fick den signerad och fick också chansen att säga ett par välmenande ord till Chris. Kameramännen blev tokigt berörda och ville genast att jag skulle medverka i tv och upprepa vad jag precis sagt. Jag känner mig hedrad, hans resa har berört mig djupt in i själen och att få ge tillbaka var stort för mig.

Nu ska jag och mina fina killar inta fullt ryggläge i soffan, lite senare blir det lussebullsbak. Mys! Här bjuder jag i allafall på när Chris Medina uppträder med låten "One more time" lyssna och njut!



Chris Medina - One more time♥



Chris Medina till Södertälje



Nu sticker jag och lillskruttis ner på stan i förhoppning om att få en glimt av världens bästa Chris Medina. Jävlaskithelvete att min fina bästis ska jobba just idag, vem ska jag nu få böla tillsammans med?! Alltså kan ni fatta. CHRIS FUCKING MEDINA is comming to tooooown! Jag är så lycklig!

PUSS!


1:a advent


Vi tänder ett ljus i advent♥

Godmorgon söndag! Första advent och första ljuset tände vi för bara en liten stund sedan. Till kvällen tänkte jag även ställa mig och baka lussebullar. Egentligen brukar jag vänta med detta tills lucia, men inte detta året. Dock har jag inte tjuvat med julmusten ännu, den får väntas med att drickas tills dagen före dopparedagen. Jag är inte den som vill rubba på mina egna jultraditioner.

Hur som haver, lillskruttis sover än så jag ska strax hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte. Idag är jag tack och lov inte lika kräftröd i fejjan som jag var igår. Helvete vad det måste ha tagit när jag solade igår!

Vi hörs lite senare raringar!


My lovebasket

Har under kvällen suttit som fastklistrad framför my lovebasket, ett kul tidsfördriv för den som gillar mode och kläder eller helt enkelt bara vill bli inspirerad. Har man tur kan man tjäna en krona eller två och dessutom tjänar du pengar för varje ny värvning av medlemmar. Vill du också bli medlem? Klicka på länken nedan!

Lina Granholm - Mylovebasket.com mode online



Breaking Dawn - Del 1


Mina fina killar sover för natten, själv har den kreativa lilla människan inom mig gått loss på allt adventspyssel. Helt sjukt att julen snart är här, ellerhur?! Ikväll har jag och min finaste varit på bio och sett första delen av Breaking Dawn. Och HERREGUD vad bra den var, lätt den bästa delen utav dem alla. Allting var bara så himla fint och romantiskt. Dock blev jag lite irriterad över slutet, för hur sjutton ska man orka vänta tills nästa film?! Åh, jag dör lite! Funderar seriöst på att ha ett litet twilight marathon här hemma någon kväll, för seriöst..man tröttnar aldrig!

Nu - tillbaka till adventspysslandet och sedan sova.



Bio-mys med finaste!


Jag är helt slut efter att ha flängt runt som en gummisnodd hela dagen. Kom precis hem efter att ha varit iväg och handlat lite tillsammans med mina fina killar. Innandess hann jag även med en solning samt en snabb shoppingrunda på stan. Köpte den söta stickade tröjan på bilden och ett par nya skor, I love!! Ni ska få se i ett senare inlägg, men det får bli i morgon.

Ska strax förbereda kvällens middag, sedan lämnar vi av lillskruttis hemma hos bästa faster då jag och min finaste äntligen ska få gå och se Breaking Dawn på bio i Heron city. Woohoo!

Ha en helt fantastisk lördagskväll!


Saturday

Morning babes! Efter en lång och härlig sovmorgon känner jag mig äntligen pigg och utvilad igen, så himla skönt! Mina fina killar sover än, så jag tänkte faktist kliva upp och ta mig iväg till solariumet en sväng. Ska ringa finaste bästis och kolla om hon ska med.

Lite senare sticker jag och lilla familjen iväg till något mysigt lekland så att den lilla får leka av sig lite. Har vi tur så kanske vi får lite barnledigt ikväll också. Det här med barnpassning är inte direkt någonting som vi är bortskämda med. Min fina mamma har dock lovat att passa lillskruttis lite mer när hon går på julledighet.

Nu ska jag göra mig en kopp thé och klä på mig, vi hörs lite senare finisar!


You will know you made the right decision when you pick the hardest and most painful choice but your heart is at peace....


Jag har inte riktigt haft någon lust till att blogga idag, därmed den låga uppdateringen. Nu är vi i allafall hemma hos mamma, jag och lillskruttis för vårat obligatoriska fredagsmys. Ska snart springa ner till centrum och möta mamma så att vi kan handla en massa gottis tills ikväll. Jag är ruskigt sugen på tacos! Vad gör ni ikväll? Fest eller en lugn och skön kväll hemma i soffan framför Idol?

Ha en fin fredagskväll raringar!♥


Karunesh - Morning celebration



Julmys hemma hos bästis


Julmys ♥

Dagens tystnad beror på att jag och lillskruttis har hängt med finaste bästis och hennes lilla William hela dagen. Så himla skönt att se henne igen, precis vad jag behövde! Möttes upp för en snabb shoppingrunda på stan för att sedan fortsätta hem till henne. Lagade en god middag, drack vin, julpyntade, drack glögg och åt lussebullar. Än sålänge har jag inga somhelst julkänslor, men dem kommer väl så småning om. Kanske dem infinner sig till första advent, som för övrigt är nu på söndag. Jisses, tiden bara springer iväg! En månad kvar till jul och på tal om det så har jag faktist inhandlat min första julklapp idag. Bäst att passa på innan värsta julruschen sätter igång på riktigt. En liten present till min finaste samt till mig själv har jag också köpt, fast egentligen är den från lillskruttis.

Nu ska jag försöka natta en trött liten kille som är helt slut efter allt mys, bus och lek. Hoppas att ni har haft en fin torsdag!


Mooorning!

Godmorgon mina hjärtan! Sovit gott? Själv har jag bara sovit två timmar i natt, så jag gissar på att jag kommer att decka anytime soon. Sitter just nu i soffan och dricker en kopp thé ur min fina FilippaK mugg, måste införskaffa fler av dessa. Så sjukt snygga och dessa finns även i fler motiv och jag äger för tillfället bara två stycken.

Idag ska vi roa oss på något mysigt lekland så att våran lilla kille får leka av sig riktigt ordentligt. Har inte bestämt mig för om vi ska åka till mamma och hälsa på efteråt, men det märker vi väl. Uh, nej men om man kanske skulle ta och krypa ner i sängen och snosa bebis en stund. Nåja, nog för att min lilla kille inte är någon bebis längre. Men i mina ögon kommer han alltid att vara MIN lilla bebis.





If you go out looking for a friend, you'll see they're very rare. But if you go out to BE one, you'll find them everywhere.

Jag är slut som mamma. Hela kvällen har Elias gnällt och varit missnöjd med precis allt av någon oförklarlig anledning. Dock slocknade han brevid mig här i sängen för en stund sedan, så jag ska försöka smyga mig upp så snart jag har skrivit färdigt detta inlägg. 

Ikväll fick jag ett mycket oväntat samtal, dock kunde jag inte svara just då. Men har i allafall fått chansen att prata med personen i fråga. En vän som jag håller av och som jag håller mycket kär, samtidigt som jag kan bli fullständigt rasande på människan. Det gör ont i själen när hon undviker mig när man istället kan använda sig av ord. Det finns ingen anledning för mig att gå in djupare på detta, för jag kommer förmodligen inte få ut något vettigt utav det iallafall. Kände bara att jag behövde få hävda mig en aning, mitt hjärtas mening. 

Hoppas att ni haft en fin torsdagskväll, nu stänger jag ner för kvällen så hörs vi i morgon!   



Home


Chai tea ♥

Sådär, nu är vi hemma igen jag och lillskruttis efter en uppfriskande promenad på stan. Inte alls lika kallt ute som jag först trodde att det skulle vara. Så vi skippade overallen och istället fick det nya vindstället åka på. Perfa! Vi strosade omkring i alla de olika butikerna, såg så otroligt mycket fint som jag vill ha. Men jag var duktig höll igen plånboken, och istället fick en påse med chai-thé från Indiska följa med hem.

Idag har jag också hunnit lämna in mitt cv i en utav butikerna, och i morgon skall jag tillbaka och prata lite mer. Om jag har tur så vill dem anställa mig efter jul eller tidigare vilket vore så jäkla naaaaajs! Tyvärr kan jag inte gå ut med vart jag har sökt jobbet eftersom jag inte är hundraprocent säker på att jag kommer få det.

Medans den lilla sussar sött i vagnen sin, tänkte jag passa på att ta en välbehövlig dusch och slänga ihop lite middagsmat.



Matkrig



En helt vanlig tisdag


Idag åkte regnkläderna på ♥

Det är en trött mamma som skriver. Jag har sovit som en kratta i natt, Elias har under en längre period blivit bortskämd med att sova i våran säng. Men i natt bestämde jag mig för att vara konsekvent och faktist försöka få honom att börja sova i sin egen säng igen. En evighetskamp utan dess like och ungen kämpade för kung och fosterland för att hålla sig vaken. Han skulle minsann inte sova i sin egen säng, men skamm den som ger sig. Efter en timmes skrik, bråk och gråt somnade han tillslut och jag likaså. Hej och hå, så kan det gå! 

Medans den lilla sover sin eftermiddags-nap, tänkte jag parkera mig i köket och slänga ihop en inte allt för avancerad middag. Idag blir det något så enkelt och gott som spaghetti med köttfärsås.  Blir en relativt lugn kväll då lillskruttis har spenderat halva dagen utomhus tillsammans med pappan sin. Eventuellt hinner jag slänga iväg några jobbrelaterade mail och fila lite på mitt cv. I morgon ska jag gå och prata med en butiksägare här i Södertälje och har jag riktigt tur så kanske jag har ett jobb inom den närmsta månaden. Yay!


Cutline - Runnin'



Måndag

Måndagen började med en tidig morgon, Elias vaknade strax innan klockan nio och ville ha frukost. Vi vaknade upp till ett riktigt höstmörker, då stora gråa tjocka moln rullat in över oss. Det tog inte lång tid tills vi kröp ner under täcket igen, och där blev vi liggandes till strax innan lunch tid. Elias har varit på riktigt gos-humör det senaste dagarna och ska gärna ligga nära, helst av allt bli omhållen när vi sover. 

När min finaste kom hem från jobbet tidigare i förmiddags, tog vi en snabb sväng ner på stan. Inhandlade mailbags och ett nytt minneskort som vi ska mata in alla bröllopsbilderna på och skicka ner till svärisarna i Jordanien. Nu ikväll har jag också hunnit med att rensa bland Elias alla kläder, ungen har verkligen kläder till förbanelse. Har faktist lyckats få en hel del sålt, vilket känns himla skönt! Dock har jag valt att spara sådant som ligger oss varmt om hjärtat. Mycket har jag också fått kasta då många av plaggen blivit förstörda med tiden.

Nu däremot tänkte jag sätta mig själv och lillskruttis i arbete då lägenheten är i ett seriöst behov av uppfräschning. Jag får snart ett psykiskt nervsammanbrott om det fortsätter att se ut som det gör just nu. SÅ inte okej! Sedan hoppas jag på en tidig läggning ikväll och förhoppningsvis få lite "ensam-tid".

Ha en fortsatt fin måndag!



Söndagsmys hemma hos Ilham


Jag älskar dem här bilderna. Elias första riktiga jul hemma hos faster, tillsammans med fina Ilham & Gorgees. På bilderna är han bara 5 månader gammal. Inte klokt att vi snart ska få uppleva en andra jul tillsammans med våran stora lilla kille ♥

Mina boys vaknade upp från sin eftermiddags-nap efter bara någon timme. En stund senare satt vi i bilen påväg hem till Ilham och Gorgees, även kända som Elias bonus farmor och bonus farfar. Fina Ilham har på knappa två veckor hunnit gå ner 11kg efter by pass operationen. Jag är så stolt över henne, det är vi alla!

Hur som helst, vi blev kvar ett tag och lillskruttis blev som vanligt bortskämd med uppmärksamhet. Min fina lilla unge! Som han älskar att omges av människor, och jag kan bara se det som något positivt. Det underlättar när han börjar på dagis senare i vinter.

Efteråt följde vi med hem till bästa faster medans min finaste åkte iväg för att hjälpa några vänner. Drack en kopp thé och lillskruttis fick leka av sig tillsammans med fina kusiner. Nu är vi hemma och jag ska strax parkera min trötta kropp i soffan ett slag. Tack alla fina för en underbar dag!


Pannkakslunch!




Idag i la casa de Alsaigh serverades det nygräddade pannkakor med blåbärssylt, grädde, chokladsås och banan till lunch. Så himla gott, och dessutom kände jag för att överraska min finaste med en lite lyxigare lunch än vanligt. Jag är proppmätt!

Här hemma går vi fortfarande omkring i mjukiskläder, men ska så småning om hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte. Mina fina killar sover eftermiddags-nap, själv tänkte jag luta mig tillbaka en stund och kolla på 16 and pregnant weekend break. Vilket för övrigt var mitt absoluta favvo program när jag var gravid med Elias. Bästa tiden i mitt liv, och jag kan inte vänta tills det är dags igen!♥

Later babes...


Mooooorning




Nine Inch Nail - Hurt




See ya!



Eftersom det blev lite ändring i tidsplaneringen, så har jag och min finaste under eftermiddagen suttit och kollat på Into the wild och den pågår än. Ni som inte har sett den, SEEEEE DEEEEEN!Så stört jäkla bra, även om jag redan har sett den en gång tidigare. Jag vill aldrig att den ska ta slut!!! Så snart filmen är slut och vi har hämtat upp de sista kläderna från tvättstugan, åker vi hem till bästa faster för att äta middag och umgås i ett par timmar.

Lillskruttis som för övrigt inte har sovit på hela dagen, slocknade precis liggandes kors och tvärs över vardagsrumsgolvet. Mammas lilla trötter, förhoppningsvis sover han en stund i bilen sedan. Har vi riktigt tur kanske han sover för natten såvida han inte vill upp och leka med sina kusiner vill säga. We'll see...



Videoblogg




Som vanligt ligger ljudet efter och jag har inte en aning om hur jag ska åtgärda detta! Beror förmodligen på crapy upplösning på datorn :/ Jaja, have a good one.
Puss!



<3



Inte utan dig...

Det här med att jag och min finaste råkar i luven på varandra här hemma, är knappast något ovanligt. Och det var precis det som hände igår. Jag kände mig sårad och markerade där efter, tog min kudde, lade mig ute på soffan och simply cried my eyes out. Om det finns någon som kan få mig att bli så ledsen, arg, lycklig och irriterad på samma gång så är det min andra hälft. Varje gång försöker jag hålla masken och spela iskall. Ni vet så iskall som man kan vara efter ett stort bråk?! Men ännu en gång, som alla andra gånger föll jag i garv där han stod och bönade och bad att jag skulle komma tillbaka till sängen. Han pussade, kramade, masserade, hoppade, skämtade tills han slutligen bar mig från soffan till sängen.

Våran kärlek till varandra är ett tecken på att vi faktist klarar oss igenom precis vad som helst. Och det finns absolut ingen människa på jorden som jag älskar och avgudar mer.

Här hemma ska vi strax göra oss i ordning för att sedan åka och storhandla. Lite senare tar vi pendeln ut till sollis, jag och lillskruttis och hälsar på mamma. Mys! Men först ska den lilla få sig ett ordentligt bad, ungen luktar allt annat än hallonbåt.



Trött mama!



Det var nästan så att jag själv strök där ett tag, när Elias slocknade i soffan tidigare nu ikväll. Han sov i närmare två timmar, men är nu uppe på benen igen lilla skruttungen! Har suttit och zappat runt på tv'n i förhoppning om att det ska gå någonting spännande på tv. Men icke!

I morgon är det äntligen fredag och vi åker hem till mami för vårat obligatoriska fredagsmys. Om vädret tillåter blir det även en sväng till lekparken så att liten får springa av sig all överflödig energi han lyckas samla på sig under dagen. Idag var vi duktiga och gick ut redan efter frukost och jag ser gärna att vi fortsätter med detta. Barnbidraget trillar in på kontot i morgon vilket även innebär att vi måste åka och storhandla. Yay! Jag älskar att storhandla, kanske för att jag älskar mat?! Haha. När vi ändå ska åka och handla kan jag alltid passa på att köpa nya strumpor till liten. Alla dessa omaka par, börjar nästan undra om det är någon som äter strumpor i den här familjen? Nog för att jag själv är barfota barn och avskyr att ha strumpor på mig. Nej, jag har inte ens strumpor på mig i skorna. Jag är skitäcklig, men jag kan bara inte förmå mig. Euw!

Nu, blöj-byte och kvällsmys i soffan. Ha en fin kväll raringar!


Funhouse 4 kids

Vissa dagar dagar känner jag mig besegrad av mig själv. Idag är en sådan dag. Efter ett telefonsamtal med min fina mamma, bröt jag ihop fullständigt. Men jag lyckades ta mig samman och prata ut om precis allting tillsammans med min finaste. Jag känner genast hur en rejäl tyngd har lyfts från mina annars så tunga axlar.

För att komma på bättre tankar packade vi in oss i bilen och dagen spenderades på Funhouse 4 kids här i Södertälje. Jag vet inte vem som hade roligast, jag eller Elias?! Haha. Till en början stod han mest stel som en pinne och sneglade på alla miljoner leksaker. Men en stund senare gick han loss på precis allting och tjöt av förtjusning, lyckligare unge får man leta efter. Jag blir såld varje gång han går runt, pratar med sig själv, pekar och viftar med sina små söta ivriga händer i luften. Som om han för en riktig konversation, även om man knappt förstår hälften av vad han pratar om.

Elias har sovit i knappa tio minuter idag och vill ingenting annat än att gå brevid mig och sitta i mitt knä. Så jag ska strax parkera mig i köket och slänga ihop kvällens middag. Sedan hoppas jag på att den lilla vill sova för natten och själv hoppas jag på att få lite "egen-tid". Här kommer i allafall några bilder från förmiddagen.











Middag & Födelsedagsfirande

Idag åt vi middag på pizzerian, då ingen av oss orkade laga någon mat. Högst uppskattat av Elias som inte har fått vara ute på hela dagen. Efteråt blev det födelsedagsfirande och nu lider jag istället av världens matkoma. Kommer inte vilja äta på flera dagar som det känns nu.

Ska om bara en liten stund sminka av mig och göra ett försök till att natta den lilla. Helst av allt vill jag bara ta allt jag äger och har och bosätta mig någon annanstans. Jag känner mig bara ledsen och frustrerad, vantrivs något så fruktansvärt över tillvaron jag lever i för tillfället. Mitt förhållande till Elias pappa är ansträngt och vi kommunicerar knappt. Min största rädsla var att vi skulle hamna just här, att gifta sig tillför knappast något positivt. Snarare tvärtom. Bara tanken gör mig gråtfärdig, och jag vet inte om vi kan få det hela att vända till det bättre?!

I morgon ska jag och lillskruttis ha en heldag för oss själva, tänkte skämma bort honom med att spendera dagen på något roligt lekland. Känner att jag måste gottgöra honom för att jag har varit en sådan fruktansvärt dålig mor de senaste dagarna. Får se om jag kanske åker ut till sollis i morgonkväll och hälsar på mamma och syster en sväng. Jag saknar dem och behöver dem mer än någonsin just nu. För i detta skede håller hela min värld på att rasa sönder och samman!



Just nu...





Nymatad liten kille hjälper pappa att moppa golvet, tror jag dör lite ♥



Wednesday


Just idag känner jag mig som världens sämsta mamma. Flera gånger har jag sagt att vi ska gå till lekparken, men av någon konstig anledning dyker det upp en miljon andra saker. Vi har hamnat i någon slags ond cirkel och stackaren blir ju understimulerad. Jag vill så gärna ta honom till olika lekgrupper, men sen kommer ångesten sakta krypande. Elias behöver få komma ut och träffa andra barn, men vem ska jag umgås med? Det här med att passa in är inte alltid så lätt. Ibland skulle man nästan kunna tro att jag lider av socialfobi, måste börja ta för mig mer. Det ska bli mitt nya mål, att våga tro på mig själv!

Medans den lilla sover sin eftermiddags-nap passar jag på att skicka iväg några jobbrelaterade mail och känna att jag åtminstonde har gjort något vettigt idag.



Tisdagskvällen

Sådär, lillskruttis sussar lugnt i sin säng och jag kan äntligen andas ut en stund. Jag är helt slut efter denna kväll med bråk, skrik och gråt. Mitt älskade lilla barn har vänt hela hemmet upp och ner, lyckats slå sönder en tavelram och skurit sig på hakan, slagit i huvudet i bordet minst tio gånger...listan kan göras lång. I morgon blir det till att ringa förskoleenheten, för nu har vi fått nog både jag och lillskruttis av att drälla omkring här hemma.

Jag ska strax ta en efterlängtad dusch, för att sedan sätta mig och skicka iväg några jobbrelaterade mail. Har kännt mig så opeppad på senare tid, vart tog mitt självförtroende vägen? Jag måste sluta se till alla andra hela tiden och börja se till mig själv och mina egna behov. Så därför känns det alltid bra att ha skickat iväg en ansökan eller två, åtminstonde ett steg i rätt riktning. Hejja hejja!

Ha en fortsatt fin kväll raringar!


Tisdag 15:e November 2011

Min dator har nekat mig nätverksåtkomst i snart två dagar, och jag sitter nu återigen på vårat mobila bredband. Nu slipper jag i allafall sitta i köket eller i sovrummet när jag sitter vid datorn, alltid något. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag faktist kännt ett uns av abstinens, samtidigt som det har varit väldigt skönt att fokusera på allting annat här hemma.

Idag har vi haft en riktig inne-mys dag och jag har blivit ordentligt bortskämd med barnfria eftermiddagar och kvällar de senaste dagarna. Så himla skönt, och lillskruttis har fått spendera mer tid än någonsin med sin älskade pappa. Något som jag unnar dem båda två. Om bara en liten stund ska jag sätta igång med kvällens middag, husets resurser står på menyn. I veckan blir det som vanligt till att storhandla för vi har i princip ingenting hemma. Våra matkostnader har sjunkit något enormt under den senaste månaden. Elias har äntligen slutat med välling och burkmaten vägrade han redan i somras. Jag kunde inte vara mer stolt! Mitt älskade lilla barn som börjar bli så stor. Inte klokt vad tiden har gått fort, men det är en fröjd att se honom växa och utvecklas.

Det är verkligen helt sjukt hur mycket han har utvecklats på så kort tid. Han härmar precis allting man gör och säger, samtidigt som han faktist börjar förstå mer och mer när han gör rätt och fel. Han har en helt otroligt färgstark personlighet, fast besluten i allt han gör och i allt han vill. Jag tvivlar inte en sekund på att han kommer skapa sig ett fantastiskt liv med fantastiska möjligheter. Något annat skulle vara svårt att tänka sig. Jag är så lycklig som är mamma till denna fina lilla unge, om än mer lycklig som dagligen får ta del av alla dessa nya framsteg och allt vad som komma skall.



Stora killen ♥



Pappa ♥

 
Att bli pappa är något så unikt
att man till sina barn sitt liv har vigt

Man blir familjens starka stam
och driver målmedvetet sina barn fram
... ...
När barnen växer upp och bakåt kan se
att all framgång aldrig kunnat ske

Om man inte glatt tittar tillbaka då
och inser att du var den bästa pappa man kunnat få,
tackar min Gud för en så underbar pappa jag har,
jag älskar dig och dör för dig.

Grattis på farsdag min älskade far ♥


Söndag 13:e November 2011 - Farsdag

Morning babes! Har ni sovit gott? Själv är jag så sjukt trött och skulle helst vilja krypa ner under täcket igen. Har verkligen så mycket att göra den här morgonen, då vi ska iväg om bara ett par timmar. Idag är jag och min lilla familj inbjudna på farsdag-firande hemma hos min älskade pappa. Självklart tänkte vi överraska min finaste med et litet firande så snart att han har avslutat morgonpasset på jobbet. Stackarn, måste vara helt slut då vi kom hem tokigt sent i natt.

Gårdagen var så himla mysig, och jag fick äntligen umgås med min fina Ranya. Den där bruden har riktiga anger issues alltså, OMG! Hon är på riktigt den skönaste tjejen jag vet. Länge sedan jag har haft så roligt som igår, för jäklar vad vi har skrattat. Längtar redan tills vi ses igen!

Nej, nu ska jag ta och väcka min trötta lilla bebis och försöka ta oss ner på stan.


















Listen to your heart. Even though it’s on the left side, it’s always right....


Follow your heart - Karunesh

Det blev som jag misstänkte ingen tidig morgon. Elias bjöd på sovmorgon, då han slog upp sina stora blå strax efter klockan elva. Avnjuter just nu en kopp med mitt favorit thé och ska så småningom börja göra mig i ordning lite smått.  

Idag åker vi till Flen och hälsar på några vänner till familjen, ska bli riktigt mysigt! Får se om jag överhuvudtaget hinner blogga något mer idag, annars får ni ha en helt awesome lördag!


Fredagsmys hemma hos mamma



Här har vi precis kollat färdigt på Idol och jag passar på att slänga in ett snabbt litet inlägg. Haft en riktigt mysig kväll med god mat, vin och självklart massa bus och lek! Vet inte någon unge som är så snabb på att stöka ner, som min lilla kille. Fick mig även en ordentlig smäll i ansiktet tidigare ikväll, vilket i sin tur resulterade i ett stort rivsår. Jag älskar att vara mamma ibland, NOOOOT!

Blev även en sväng upp till mormor tillsammans med mamma i eftermiddags. Så kul att kvinnan från hemtjänsten var arabisktalande och Elias sken upp som en sol. Han är så otroligt begåvad när det kommer till språk, ska bli riktigt spännande att se hur talet samt språket utvecklar sig framöver. Kommer han bli tvåspråkig eller kommer svenskan att dominera? Bara han som vet. Ska strax packa ihop skötväskan då vi måste börja röra oss ner mot pendeln om en dryg timme. Min finaste plockar upp oss vid Stockholm södra för att därifrån sällskapa hem.

I morgon blir det upp i ottan för att åka till Flen och hälsa på familjen Bakos, så mysigt!



Morning!



Klev upp från sängen för bara en liten stund sedan, men är fortfarande ruskigt trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Måste vara höstvädret som gör det, känns föga lockande att ge sig ut när man tittar ut genom fönstret en morgon som denna. Idag sticker vi hur som helst ut till Sollis en sväng för att hälsa på mami, och kommer inte hem förens sent ikväll. Men innandess har vi tvättstugan då tvättkorgen fullkomligt svämmar över.

Nu, frukost!


Det som fyller hjärtat, fyller också ögat





Behöver jag ens tala om hur mysigt vi har det här hemma? Skenet från lamporna i fönstret samt ljuslyktorna ger från sig, skänker mig ett lugn som jag inte kan förklara. Inre frid. Min lilla älskling ser ut att njuta han med, där han sitter med sin lilla fruktskål i knät.

Har under kvällen suttit och kollat upp olika ayurveda kliniker, känner verkligen att det är dags nu. Dock lutar det åt att ännu en gång besöka Manoj K.Nair, han är grym på allt då han besitter djup kunskap inom just detta. Det här kan bli en början på mitt nya liv, och jag kan inte vänta!

Ha en fortsatt mysig kväll raringar, nu fortsätter kvällsmyset med min älskade lilla skatt


Nytt från Nike store

Igår när vi var i Heron City tog vi en snabbis in på Nike Store, och ut kom vi med den tuffaste lilla sportjackan jag någonsin vilat ögonen på. Självklart var den dessutom till nedsatt pris och kostade ynka hundralappen. Som hittat! Dock gör kameran färgerna ingen rättvisa, vad som skiftar i mörkblått är egentligen lila.

Den lilla sover lugnt i sin säng, så vi får helt enkelt ta stan i morgon istället. Själv tänkte jag röjja här hemma och mysa till tonerna från Prem Joshua, tända ljus och en kopp chai-thé. Det är livet det!







Hello sunny day!

Solen skiner med sin närvaro, är det inte lustigt hur man plötsligt blir på ett sådan strålande humör bara solen tittar fram? Eftermiddagen har vi spenderat ute i lekparken jag och mina fina killar. Vi har klättrat, vi har gungat och vi har grävt i sandlådan. Jag bara njuter av sista tiden som mamma-ledig, samtidigt som det känns otroligt ångestladdat så ska det faktist bli väldigt skönt att äntligen få komma ut i arbetslivet igen.

Annars så har vi haft en väldigt lugn och skön morgon/förmiddag här hemma. Elias sov som en stock i natt och bjöd därmed också på sovmorgon. Så härligt, känner mig äntligen pigg och utvilad. I denna stund står dagens middag på spisen och det doftar helt ljuvligt. Ska bli riktigt gott med lite mat i magen, jag är jätte hungrig!

När min finaste lite senare försvinner iväg till jobbet, tänkte jag försöka ta mig ner på stan en sväng. Har en hel del ärenden att uträtta, samt att jag måste köpa en present. Ni har väl inte glömt bort att det är farsdag på söndag? Här skall det skämmas bort må ni tro!







Good days starts at night


Hej finisar! Hur mår ni? Sorry, men jag har verkligen inte haft någon lust att blogga. Vet ni? Ibland har jag bara lust att lägga ner bloggen, det är tack vare er trogna läsare som jag fortsätter skrivandet. Men på senare tid har jag kännt mer press över att jag MÅSTE blogga, och inte för att jag själv vill. Förstår ni vad jag menar? Så jag kommer att lösenordsskydda den här bloggen under en tid framöver.

Har precis slängt in en morotskaka i ugnen samtidigt som min finaste förbereder morgondagens middag. Han är så himla fin! Idag firar vi en månad som gifta, inte klokt vad tiden har gått fort. Inte för att det har förändrat någonting, mer än att man får en starkare känsla av att vi faktist är en familj nu. Jag kunde inte vara mer lycklig! På tal om det så har vi även varit hemma hos våra fina vänner Wafir och Nashwa tidigare i eftermiddags. Där blev vi kvar ett bra tag, drack varsin kopp thé och babblade på om allt och ingenting. Med oss hem fick vi också våra bröllopsbilder, tack fina!! Ska bli så spännande att se våran bröllopsfilm, den blir klar tills vi ses senare i slutet av veckan.

Efteråt tog vi en snabbis upp till sjukhuset för att hälsa på bästa Ilham, som har genomgått en gastric bypass-operation tidigare i veckan. Hela gänget var samlade, pratade om bröllopet, min graviditet och allt vi kunde tänkas prata om. Så himla mysigt! Mötte sedan upp älsklingens bror för att käka middag på Heron City, sprang även in på Mio och kollade efter en ny sänggavel samt ny soffa. Jag har länge haft en dröm om att sätta en helt ny prägel på vårat sovrum. Hur mysigt skulle det inte vara att få en hotellkänsla så fort man kryper ner i sängen. Tog en massa härliga bilder som ni ska få se, inspiration är det bästa jag vet! 












Egen-tid

Mina fina killar förvann precis utanför dörren, själv stannade jag hemma och unnar mig lite egen-tid. Och den tiden går normalt sett till att vika tvätt, städa och plocka undan, så att vi kan ägna oss åt roligare saker lite senare under dagen. Äntligen lyser solen med sin närvaro, så ett besök i lekparken blir det definitivt.

Annars har vi haft en väldigt lugn morgon/förmiddag här hemma. Det här med sovmorgon förekommer så gott som aldrig numera, och jag känner mig knappt levande! Nej, måste sätta fart så att jag kan få andas en stund.

Later darls...


Är barn säkra på förskolan?

Ikväll har jag äntligen tagit mig tid att sitta ner i lugn och ro, och kollat på det omtalade inslaget i Kalla fakta som visades tidigare i veckan. Som mamma blir jag så väldigt upprörd över hur förskolor runt om i Sverige har så fruktansvärt dålig uppsikt och tillsyn över barnen på förskolan. Jag skäms också över hur förskolan hanterar just detta problem som den utbildade barnskötaren jag är. Jag har själv jobbat på olika förskolor och det tycks fungera exakt likadant överallt. Länge har jag varit glad över att sätta mitt eget barn på dagis, men inte längre. En sak är då säker, jag kommer att vara stenhård när det kommer till mitt barns säkerhet samt trygghet på förskolan. Det är dags att vi föräldrar tar kontrollen över våra barn och ser till att dem får den uppmärksamhet som dem faktist förtjänar. Det är våran förbannade skyldighet! Annat vore otänkbart. Inslaget kan ni förövrigt se HÄR.

Ni får gärna dela med er av era tankar och funderingar kring detta. Vore intressant att se eran syn på förskolan, är ni trygga med att lämna era barn på dagis?! Hur kan vi tillsammans förhindra att olyckor och dödsfall sker där vi lämnar våra barn i förhoppning om en trygg och säker tillvaro?!


Home sweet home!

Hemma igen och jag kunde inte vara mer lycklig över detta, för just i denna stund lider jag av världens matkoma och har gjort i snart flera timmar. Vi åkte så långt som till en libanesisk restaurang i Akalla för att äta lunchbuffé, men SÅ värt det! Självklart blev vi bjudna på detta av våra fina vänner, tack tack tack! Så himla roligt att få träffa deras söta lilla dotter igen som är jämngammal med våran lilla kille. När dem ställde sig och dansade till arabisk musik, var nog det sötaste jag någonsin sett. Tyvärr glömde jag kameran hemma, så det blev inga bilder idag. Ni överlever nog.

Efteråt tog vi bilen till Kungens kurva och handlade mat på citygross. Ikväll har vi tvättstugan, så jag ska strax gå ner med all tvätt. Sedan blir det soff-mode BIG TIME! 


Luncha med fina vänner


Filmen igår var riktigt bra, även om den var sorglig så fick den sig ett ganska så lyckligt slut i allafall. Satt även bänkad framför EMA's på MTV samt naturserien Människans planet på SVT. Så sjukt jäkla intressant att jag knappt kunde slita mig, ni kan se avsnittet HÄR.

Här hemma har vi precis gjort oss i ordning, för att strax sticka ut och luncha med våra fina vänner Louay och Farrah samt deras söta lilla dotter Poline. Awesome!

Have a good one...


En familj är en liten värld, skapad av kärlek!


Sådär, hemma igen efter en jätte mysig eftermiddag och kväll hemma hos älsklingens familj. Dock är jag fortfarande helt trasig från gårdagen och min finaste likaså. Lite kul att även min svägerska ( som i vanliga fall inte dricker alkohol ) hade varit ute på tjejkväll igår. Fick mig ett gott skratt kan jag lova! Är så sjukt nöjd med helgen som har varit, och fler roliga helger kommer det att bli. Älskar att träffa nya människor och skapa nya kontakter. Får se om jag hinner träffa finaste bästis en sväng nu ikväll, pratades nämligen om en sväng till solariet. Hej då blekfis!

Nu däremot tänkte jag  krypa upp i soffan tillsammans med min finaste och kolla på film. Vi ska se A little bit of heaven, med Kate Hudson och Gael Garcia Bernal i huvudrollerna. Hoppas att den är bra!

Ha en fin kväll raringar!


Söndag 6:e November 2011

Hej trött tjej här! Gårdagen vart grymt jävla rolig, men shit vad slitna vi är idag alltså. Finaste bästis och hennes vän (kollgega) Robin kom hit strax efter klockan åtta någon gång. Vi hade verkligen så himla mysigt, drack sötsliskiga drinkar, babblade och spelade kortspel. Jag tror att vi höll igång ända till klockan halv tre i natt, Naja drog dock hem strax efter klockan ett. Helt otroligt att till och med lillskruttis orkade hålla sig vaken tills vi andra gick och lade oss. Vilken energi! Hur som haver, bästa kvällen på länge!

Idag ska vi iväg på middag hemma hos älsklingens familj, försenad bröllops middag tydligen. Har verkligen ingen ork eller lust för den delen. Nej, duschen nu och försöka piggna till en aning. Ahhhhh, skjut mig!















Plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers....



Hola babes! Jag och syrran sitter här taggade till tusen inför våran lilla party-kväll. Finaste bästis ringde för en stund sedan, hon och hennes vän (kollega) kanske kommer förbi och joinar oss. Vore grymt!  Nu ska vi laga tacos då syster har längtat efter detta under tiden då hon har varit borta i L'Espania.

Partyyyyy oooooon peopleee!!! ♥



Lördag 5:e November 2011

God morgon!

Ni anar inte hur sjukt jäkla trött jag är idag, har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag har tvingats sova på en stenhård madrass på golvet hela natten. Alla de andra ligger fortfarande och sover och jag passar på att njuta av lugnet (läs: tystnaden)

Gårdagen vart i allafall hur mysig som helst, tände en massa stearin ljus och släckte ner i princip all belysning i detta hem. Dukat fint på bordet hade jag också gjort samt lagat en helt fantastisk middag. Blev dock en avsevärt lugn kväll och vi delade endast på en flaska vin, och vi var tre personer. Så skönt att vakna upp pch faktist MÅ BRA! Lillskruttis däremot var inte på topp igår, efter att ha smällt sitt söta lilla face rätt in i dörrkarmen (igen) och spräckt både under och överläppen. Jag undrar om han inte slog i tänderna också, för så ont som han hade hela kvällen stackarn. Jag hade faktist inget annat val än att ge honom en skvätt alvedon för att stilla smärtan. Han sov knappt någonting på hela dagen, så idag har jag ett väldigt trött litet barn.

Så snart dem andra har vaknat till liv och käkat frulle, sticker vi ner på stan för lunch och shopping. Och ikväll ska jag och min fina syster ha drink-kväll, kolla film och bara umgås. Så sjukt underbart att ha henne hemma igen, och denna gången har hon kommit för att stanna.

Ha en fin dag!


Fredag



Startar denna härliga fredag med lite skön musik, får mig inte alls att längta tillbaka till mitt andra hem. Jag har faktist börjat spåna på att åka tillbaka inom det närmsta året i allafall. Längtar på tok för mycket efter mina fina vänner samt människorna, atmosfären, färgerna...Jag kan fortsätta i evigheter, men ni skulle ändå inte förstå. Självklart tar jag med mina fina killar, vill ingenting annat än att dem ska få ta del av det underbara som ligger mig så varmt om hjärtat. Det skulle betyda världen för mig!

Här hemma har vi haft en riktig mys-morgon då lillskrutt har visat sin absolut bästa sida av sig själv. Min älskade lilla unge har bara velat pussas och kramas, inte mig emot. Är det ens möjligt att älska en sådan liten människa så mycket? Så mycket kärlek! Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte. Sedan är det bara att invänta familjen, myyyys!♥



Home!

Vilken mysig kväll vi har haft, lillskruttis och jag hemma hos bästa moffi! Blev sjukt överraskad när jag möttes av min fina syster som även hon joinade oss för middag. Jag är fortfarande proppmätt efter att ha smällt i mig på tok för mycket mat samt kakor och annat onyttigt. Som min lilla älskling har busat och lekt hela kvällen, en alldeles egen leksakslåda har han fått också. En leksakslåda med HJUL dessutom, det här med bilar och hjul verkar inte vara något ovanligt hos barn. Blir inte direkt svårt att köpa den perfekta julklappen om man säger så!

Hur som helst så mötte jag upp min finaste i sjöstaden för att sedan sällskapa hem. Ljuvligt att komma hem till ett helt nystädat och väldoftande hem. Nu ska jag sminka av mig och krypa ner brevid mina fina killar. I morgon blir det upp i ottan för att fixa och förbereda inför vårat tjej-mys i morgon kväll. Denna helg kan ju inte bli annat än bra!







Torsdagkväll hemma hos pappa




Sådär, nu är hemmet åter igen skinande rent. Skulle kunna ta hit vilket städ-team som helst, och jag lovar att dem inte skulle hitta ett endaste litet dammkorn. Om dem så skulle behöva dra sina fingrar genom varenda liten list i detta hem. Passade även på att möblera om när vi ändå höll på, vilken skillnad!

Nyduschad och klar sitter jag här och väntar på att lillskruttis ska vakna upp från sin något sena eftermiddags-nap, för att sedan bege oss iväg hem till pappa. Min finaste droppar av oss i Årstaberg och därmed spara onödig tid på ett tråkigt pendeltåg. Nej, om man skulle ta och packa färdigt skötväskan kanske.


Torsdag 3:e November 2011

Morning babes!

Klev precis upp ur sängen, tog en lång sovmorgon idag eftersom jag var så himla trött. Jag och min finaste låg och kollade på film till sent i natt, vi såg den fjärde upplagan av Pirates of Caribbean-I främmande farvatten. Och jag måste få lov att tillägga att jag är grymt besviken. Så glad att jag valde att inte se denna på någon biograf, det hade varit att ödsla både tid och pengar. Dem tidigare upplagorna är tusen gånger bättre och dessutom med Orlando Bloom och Kiera Knightly i huvudrollerna. Nog för att Johnny Depp gör ett sjuhelsikes jobb som Jack Sparrow, men inte ens hans humoristiska inslag fick mig att skratta den här gången. Trist!

Förmiddagen ägnas hur som helst åt att storstäda lägenheten, så välbehövligt då vi ska ha tjejkväll här i morgon. Min älskade syster har äntligen kommit hem från Spanien, som vi (JAG) har längtat! Ska bli så himla mysigt att ha både henne och mamma här i morgon. Självklart sover dem över och jag hoppas att syster stannar även på lördag och håller mig sällskap här hemma medans min finaste sticker hem till grabbarna. Lite senare i eftermiddag sticker jag och lillskruttis hem till pappa och hälsar på. Mys!

Ha en fin dag!


Middag & shopping i Nacka Forum


Guuuuud, jag är helt slut! Vi kom precis hem efter en hel eftermiddags flängande i Nacka Forum tillsammans med lillskruttis faster och kusiner. Jag hann även med att luncha med bästis tidigare idag, så mysigt! Hur som helst så blev det en hel dag med god mat och en herrans massa shopping. Lillskruttis blev som vanligt bortskämd med nya kläder och skor, hittade för en gångs skull en hel del snyggt till mig själv. Ni ska få se lite senare, men detta i ett annat inlägg. Min finaste har varit världens bästa precis hela dagen och sett till att jag har fått skämma bort mig själv riktigt ordentligt. Och tro mig, jag NJÖT!

Så snart min finaste har kollat färdigt på fotbollen blir det film-mys, vilken film det blir vet jag inte ännu då vi har hyrt två stycken.


Onsdag 2:a November 2011

Morning sunshines!

Jag ska strax kliva upp ur sängen och på något vis försöka vakna till liv. Min finaste har lämnat av lillskruttis hemma hos sin farbror ( mamman får vila ), för att sedan sticka iväg på arbetsintervju. Yes, han ska äntligen sluta jobba i sjöstaden för att istället börja jobba här i Södertälje. Vad det är för jobb kan jag tyvärr inte avslöja ännu, eftersom jag inte vet om han får jobbet eller ej. Jag är så glad för detta, och det kommer underlätta så oerhört mycket när lillskruttis börjar på dagis. Själv känner jag mig sjukt duktig som också har sökt några fåtal jobb, nu håller vi alla tummar att det går vägen! Jag är så urless på att gå hemma om dagarna, understimulerad är bara förnamnet.

Idag blir det en sväng upp till vårdcentralen, för att lite senare möta upp bästa faster och lillskruttis fina kusiner och luncha på någon mysig restaurang. Nu mina kära vänner måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med allt jag ska göra.



Fullt upp!

Hej darls, hur mår ni? Själv är jag helt slutkörd efter en heldags flängande inne i stan. Började dagen med finbesök av lillskruttis fina kusiner under förmiddagen, för att sedan fortsätta vidare hem till en annan kusin till familjen. Där stannade vi på fika och pratade om allt och ingenting i nästan en timmes tid tills vi satte oss på pendeln in mot stan. Lillskruttis som inte alls tycker om att shoppa kläder, skrek istället som en stucken gris. Jag lyckades i allafall mellan mina tappra mutningsförsök hitta ett par nya jeans till den lilla, dock inte ett endaste plagg till mig själv.

Efteråt tog vi oss vidare mot tvärbanan och Hammarbysjöstad för att hälsa på min finaste på jobbet. Åt en god middag på en närliggande restaurang och lillskruttis fick springa av sig en stund. Ska strax krypa upp i soffan och vila min stackars trötta kropp. Gårdagens huvudvärk vill ännu inte ge med sig och nu har den minsann satt sig på balansnerven. I morgon blir det definitivt ett besök på vårdcentralen för detta kan jag bara inte blunda för.

Ha en fortsatt fin kväll!