Lata dagar


Jag kan ju börja detta inlägg med att säga att vi knappt har fått hälften gjort av allt vi skulle göra idag. Efter våran lilla förmiddag ute i lekparken, har jag legat som förlamad i soffan utan någon som helst ork till att göra i princip någonting alls. Dessutom har jag dragits med en huvudvärk från helvetet samt varit lite halv kass i magen. Är det min tur att bli magsjuk tro? I do not hope so! Lillskruttis verkar har klarat sig so far, men bra snorig är han allt.

Hur som haver, vi har precis varit iväg en sväng till Ica Maxi i Hallunda. Omväxling förnöjer och hem kom vi med ett stycke paket med blöjor samt en spillfri sportflaska till liten. Jag är så otroligt trött på dessa små fruktdryckerna som spills på både kläder och i vagnen. Nu är det slut med det!

Nu ska jag och mina fina killar ha myskväll framför tv'n innan sängen kallar. I morgon sticker vi till Stockholm en sväng för shopping, lunch och förhoppningsvis träffa lite vänner. Nu håller vi bara tummarna för att vi slipper den eländiga magsjukan, för den har vi allt annat än tid att dras med!

Nighty!


Prem Joshua - Tangerine Thumri



Måndag 31:a November 2011 - I lekparken

Hej finisar! Vi kom precis innanför dörren, jag och lillskruttis efter en mysig förmiddag i lekparken. Så skönt att det äntligen har blivit lite varmare igen. Här har vi nästan 12 grader idag, härligt! Jag tror att min lilla kille har njutit lika mycket som jag där vi satt bland alla höstens färgglada löv. Nu vet jag dock någon som är VÄLDIGT trött och borde sova en stund.

Lite senare i eftermiddag blir det en tur med bilen, då vi behöver handla hem det och det andra. Sedan tänkte jag faktist ställa mig och baka något smaskigt, är så sjukt sugen på min extremt goda morotskaka!











Tävla hos mamma jossan!


Just nu är jag med och tävlar om en namnplanch hos mamma jossan, och tävlingen hittar ni HÄR. Var med och tävla du med!



Bildbomb - Bröllopet del 3





















Söndagskvällen

Idag har vi haft en riktig inne-mys dag och gått runt i pyjamas hela dagen, så himla skönt att bara slappa och göra ingenting. Nu ikväll har vi dock hjälpts åt med att både städa och laga mat här hemma, men precis som väntat ser det åter igen ut som ett bombnedslag.

I morgon hoppas vi på lite finare väder så att vi kan gå till lekparken, skulle även behöva uträtta en hel del annat också för den delen. Funderar starkt om vi även ska ta en sväng förbi öppnis i morgon, var ett bra tag sedan vi var där senast. Nu däremot ska jag krypa upp i soffan ett slag, men först tänkte jag slänga upp lite fler bilder från bröllopet. Sov så gott, så hörs vi i morgon!


Love song


You don't love someone for their looks, or their clothes, or for their fancy car, but because they sing a song only you can hear....



Middag & Bio-mys!

Åh, jag är så lycklig! Lillskruttis har ikväll fått hänga hemma hos bästa faster så att jag och min finaste kunde få unna oss ett par barnfria timmar med middag och bio-mys på Heron City. Det blev till att se filmen In Time, som hade premiär nu i veckan som var. Helt sinnessjukt bra film, se den om ni inte redan har sett den! Ikväll har jag också träffat världens sötaste lilla bebis, nämligen Fadi och Farrahs underbart söta lilla dotter Lilli. Hon är helt ljuvlig där hon låg så mysigt nedbäddad i sin lilla vagn, jollrade och log med sina stora vackra ögon. Jag tror att vi dog lite båda två, jag och min finaste. Längtan finns där, men vi är fast beslutna om att vänta åtminstonde ett litet tag till. Hur som helst så har vi haft en helt sjukt mysig kväll, njutit av varandra, pratat och skrattat massor!

Ska bli riktigt skönt att få krypa ner brevid mina fina killar, för att åter vakna till en ny morgondag. Just det, ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vintertid? Alltså, vi vrider tillbaka klockan en timma och somliga av oss får sova en hel timme extra. Nedan har ni för övrigt trailern till filmen vi såg nu ikväll, check it out!



Saturday


Ansiktsmålning på McDonalds idag ♥

Hej, trött tjej här! Känner mig helt pajj i kroppen for no reason, fattar ingenting?! Idag var vi iallafall uppe med tuppen för att äta frukost hemma hos bästa faster. Efteråt tog bilen till någon second hand butik i huddinge där vi fyndade en hel del fint. Forsatte sedan vidare till flemmingsberg, handlade mat för att slutligen luncha på McDonalds där dem även hade ansiktsmålning. Kul tyckte mamman, mindre kul tyckte liten! Ni ser ju själva hur söt han blev, kattigt värre ;)

Tyvärr fick vi lov att skjuta på våran efterlängtade halloween fest pga sjuka barn. Kanske lika bra med tanke på att ingen av oss är i någon vidare form idag. Istället blir det myskväll tillsammans med mina fina killar, i bästa fall ett biobesök..om vi får barnvakt vill säga.


Godnatt!





Eftersom min mamma inte orkar skriva, så får jag göra det i hennes ställe. Ikväll har vi haft fredagsmys i soffan, kollat på idol och ätit chips. Mamma säger att jag är en riktig gottråtta! Nu ropar min pappa från sängen att jag måste sova, för i morgon ska vi gå upp jäääätte tidigt.

Godnatt alla mammas bloggläsare!


Five seasons


Yes, som ni ser blev det inte bara storhandling utav mat utan också en sprillans ny vinteroverall till lillskruttis. Tack vare finaste bästis fick jag den även till ett sjukt bra pris, thanx darling! Jag vet inte hur ni andra mammor brukar göra vad gäller dagis och så. Köper ni en extra slit och släng overall eller bör man investera i ytterligare ett regnställ?! Jaja, nu ska jag sätta fart med kvällens middag. Idag serveras något så enkelt som fiskbullar i currysås och kokt potatis, mums!



See ya!


Sitter här och väntar på mina fina killar så att vi kan åka iväg och handla upp oss inför helgen. Mamma som skulle ha kommit hit idag valde att stanna hemma, så det blir bara jag och lillskruttis ikväll. Skulle verkligen behöva fixa det sista med min halloween-outfit tills morgondagens grymma halloweenfest, It's gonna be great!

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag så det blir även till att storstäda, samt rensa ut bland lillskruttis alla tusen miljoner leksaker. Ah, hjärnsläpp...har hur som helst massor att göra denna fredag helt enkelt!



Hemma hos mamma


Sådär, nu är vi hemma hos mamma efter ett mysigt litet besök uppe hos mormor på sjukhuset. Som hon sken upp min lilla mormor när hon fick syn på liten. Det var ju trots allt ett tag sedan vi sågs och hon blir lika fascinerad varje gång över hur stadig, snabb och smidig han har blivit. Inte klokt vad stor han börjar bli, vart tog mammas lilla bebis vägen?!

Blev även en snabb vända inne i Sollentuna centrum, och till liten har jag äntligen kommit mig för att köpa nezeril för att lindra hans envisa nästäppa. Förhoppningsvis ska vi väl båda två få sova ordentligt i natt. Jag är så trött att ögonen går i kors!

Time is up, lillskruttis pockar på min uppmärksamhet genom att drämma alla sina leksaker i huvudet på sin kära mor. Sweet!

Ha en fortsatt fin kväll raringar!


Morning!


Godmorgon mina hjärtan! Sovit gott? Det är kolsvart ute och jag har i princip inte sovit en blund i natt. Elias verkar bara bli sämre, hostar och snorar så det heter duga. Ska se om vi inte har en skvätt ventolin kvar i kylskåpet, annars blir det en sväng upp till vårdcentralen under förmiddagen.

Ligger här i soffan med en varm kopp thé framför morgonnyheterna då det inte går så mycket annat intressant på tv vid den här tiden. Skönt att slippa allt barnprogramstjaffs vilket lillskruttis tycks rata helt och hållet! Så kul att jag faktist har sparat alla mina vhs-filmer med inspelade barnprogram från när jag själv var liten. Kom igen, hur kan man inte digga Björnes magasin, Rädda Joppe och Joelbitar?! Jag blir helt nostalgisk av bara tanken.

Funderar starkt på att krypa ner brevid mina fina killar och förhoppningsvis somna om en stund.

Later darls...♥


Höstkonsert






Ni får ursäkta mitt übergnälliga inlägg jag skrev tidigare, jag är SÅ glad över att jag gick på konserten ikväll. En konsert till ändamålet för Afrikas horn. Mina fina Meriam, vad duktig hon och hennes klasskamrater var. När jag var lika gammal som hon är idag, så gick jag också i musikklass. Från förberedande musikklass i lågstadiet, till 9:e klass i högstadiet. Ni kan räkna själva, under dem åren hann vi med ganska så många konserter, musikaler och annat roligt som man får vara med om som musikelev. Nog för att jag aldrig var någon klippa i musikteori, dock var rösten till min fördel. Den sitter i än idag, vilket jag är så otroligt tacksam för! Jag kommer puscha mimmi till vilken grad som helst för att hon ska fortsätta med musiken. Det kommer ge henne så mycket, och jag skulle ha gett vad som helst för att få stå på scenen igen. Jag avundades henne ikväll!

Efteråt åkte vi hem till bästa faster där vi stannade på fika. Det dröjde inte länge tills olyckan var framme och för andra gången idag smällde lillskruttis pannan i dörrkarmen i köket. Nu har ungen horn i pannan, ser faktist ganska roligt ut. Inte för att det var lika roligt då, aldrig har mitt hjärta hoppat upp i halsgropen så fort som det gjorde då. Tur att vi inte ska till bvc anytime soon, dem hade ju förmodligen undrat vad vi pysslar med här hemma. Barnmisshandel i högsta grad, skämt åsido! Hur som haver, det var en riktigt mysig kväll och jag ser fram emot att få krypa ner i sängen för att vakna upp till ännu en härlig morgondag. I morgon tar vi pendeln ut till Sollis för att hälsa på mamma samt mormor en sväng.


Uäk!


Uääh, känner mig helt groggy efter att nästan ha nattat mig själv när jag stoppade om den lilla, som inte har sovit på hela dagen. Idag har jag varit på ett sådan uselt humör, min mens har kommit och då blir jag alltid så pms bitchig. Haha! Min finaste var bara glad eftersom han under dem senaste dagarna har varit mäkta orolig för att jag hade blivit på smällen igen efter semestern. Nästan så mycket att han övervägde att köpa ett graviditetstest, så söt! Nej, jag går inte på något preventivmedel. Jag blev gravid med p-piller och känner att jag lika gärna kan bli det igen med eller utan. Någon jäkla spiral kommer inte på frågan förrens vi har slutat försöka att bli gravida igen. Jaja, en långpromenad till Ronna med mina fina killar gjorde i allafall susen. Så skönt att andas in den friska luften och njuta av höstens alla vackra färger. Blev genast sugen på att ta en massa fina höstbilder tillsammans med min fina lilla familj. Det får helt enkelt bli nästa projekt!

Det är med FETÅNGEST som jag säger att vi ska iväg på konsert ikväll. Det innebär nämligen att jag kommer att missa alla mina favvo program på tv ikväll. Grey's, halllååååå?! Jag kan bara inte missa! Vi får helt enkelt se till att susa hem fort som ögat! En stor fet godispåse är också vad behöver en kväll som denna :D


The Key


I don’t know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody....



Wednesday

Här hemma råder det sjukstuga då lillskruttis har dragit på sig en ordentlig förkylning. Inte nog med det så smällde han pannan rätt in i dörrkarmen och fick världshistoriens snyggaste bula. Men trots detta elände så leker han på bra ändå, skrattar, pussas och kramas med jämna mellanrum.

Idag har vi tvättstugan hela dagen, perfekt då jag kan passa på att storstäda lägenheten under tiden. Jag har kommit på mig själv att bli mer och mer pedantiskt för varje dag som går. Ännu mer när jag är hemma hos någon annan, får liksom panikångest över hur stökigt det är. Lika rent och fint som jag har det hemma, vill jag också att det ska vara hemma hos min familj och vänner.

Ikväll är jag inbjuden till ett litet event hemma hos finaste bästis, problemet är bara att jag hade förträngt att vi redan är bortbjudna just då. Åh, vilket dilemma! Jag måste fan bli bättre på att skriva upp saker och ting så att jag slipper dessa dubbelbokningar. Jag ska se om min finaste kanske kan ta liten, så att jag kan komma iväg på eventet istället. En chans till att få hänga en hel kväll med mina fina tjejor! Nej, om man skulle ta och hoppa in i duschen och sätta på sig ett ansikte kanske...


Bildbomb - Bröllopet del 2
















Photo by: Keith Rönnberg



Home is where your heart is ♥


Äntligen hemma igen efter en super mysig kväll hemma hos finaste bästis med onge. Lagade världens godaste taco-paj, druckit vin, skrattat och skvallrat. Lillskrutt har även fått en hel kasse med nya kläder och skor, vad vore jag utan min fina vän?! Jag är så tacksam.

Jag vill även passa på att tacka den fina människan som kom fram och välsignade mig och min lilla vid busshållplatsen på väg hem. Glad i själen! Det är inte första gången det händer och förhoppningsvis inte den sista heller. Nu ska jag stoppa om den lilla och invänta min finaste som snart kommer hem från jobbet. OM jag lyckas hålla mig vaken vill säga!

Goodnight, sleep tight and don't let the bed bugs bite! ;)





One night in Greece ♥


@ Grevik's

Hellu babes!

Idag hänger vi hemma hos finaste bästis, umgås och skvallrar medans ungarna får leka av sig. Vi har även hunnit med en runda nere på stan, fyndade för övrigt en super snygg tröja på second hand, lite halloween prylar samt två nya tröjor till lillskruttis. Tänkte köra med ordentlig utrensning i alla garderober under veckan och försöka sälja av en del. Tacka vettja facebook, pallar inte med någon tradera skit jag är på tok för lat.

Ikväll ska vi dricka vin och bara ha det sådär mysigt som bara vi kan ha det! Lovely ♥


wok


Efter en mer eller mindre kaotisk eftermiddag på stan, har vi precis slängt i oss en smaskig wok med fläskkött och grönsaker i röd curry. Mums! Idag har vi förresten köpt hem ännu mera inredningsprylar, så sjukt nöjd så det finns inte. Jag har fått pippi på lila, så självklart blev den en massa mysiga koppar, en fruktskål och en löpare i lila. En söt liten sovrumslampa har också fått flytta in i vårat stora sovrum så att jag kan ligga och läsa om kvällarna.

Nej, om man skulle ta och krypa upp i soffan och pussa på min fina man ett slag ♥




Guess


Lycklig ägare är jag till världens sötaste armbandsur som nu har fått flytta in i min härliga lilla smyckessamling. En bröllopspresent från min underbara svägerska skickad hela vägen från Nya Zeeland. Thank you so so so much Reem with family, I can't thank you enough!♥ Bäst av allt, den matchar både vigselringen, mina halssmycken samt örhängen. Denna kommer att bäras flitigt kan jag lova.


Måndag 24:e Oktober 2011


Good morning!
Som vanligt skönt att vakna tidigt och känna att man har hela dagen tillgodo, då vi har varit uppe sedan klockan åtta i morsse. Det är riktigt tråkigt väder ute, så jag vet inte vad vi ska hitta på. Min finaste kommer i allafall hem från jobbet anytime soon, yaaay! Funderar på om jag ska överraska honom med att slänga ihop en smaskig brunch av något slag?!

Nu ska jag ta och klä på lillskruttis som fortfarande springer runt i sin super söta pyjamas. Så mysigt som vi har haft det hela morgonen, lyssnat på musik, sjungit och dansat. Älskade lilla unge, det finns ingen som jag älskar mer än dig, förutom din älskade pappa förstås ♥


Chill out Egypt



Jag och lillskruttis ligger i mammas soffa och myser till en massa bra musik i väntan på att morotskakan i ugnen ska bli klar. Fina familjen har åkt iväg med alla grejjer till förrådet, som dem har slitit hela förmiddagen stackarna. Kommer bli så himla fint när renoveringen är färdig sedan. När dem är tillbaka är det dags för lite välförtjänt lunch, mammas kusin är även här och hjälper till. Så jag kan tänka mig att det blir mycket prat om bröllopet och resan till Rhodos. Nu ska jag fortsätta mysa med liten som faktist har...somnat. Mammas trötta lilla kille! ♥



Morning!



Nyvaken, äckligt trött och med gårdagens smink utkletat i hela ansiktet, tänkte jag ställa mig i duschen i förhoppning om att vakna till liv. Lillskrutt har precis fått sig ett stadigt frukostmål och leker just nu för fullt, fina lilla unge! Idag sticker vi hem till mamma för att hjälpa henne att röjja ut det sista ur garaget och lillskrutt får busa med bästa mormor. Min finaste kommer så snart han avslutat morgonpasset, en riktig familjemys-söndag med andra ord!

Ha en fortsatt fin söndag!♥


<3





Casa de Basilious

Guuuuuuuuuud, jag är så trött att ögonen går i kors. Vi har i allafall haft världens mysigaste kväll hemma hos bästa faster. Vårat älskade lilla barn har i princip röjjt och fort runt som ett litet eldskott mest hela kvällen, inte en lugn stund med andra ord. Kan inte göra annat än att älska ungen, så duktig han är på att följa instruktioner och härma precis allting man gör. Varje gång vi berömmer honom, skiner han upp som en sol och applåderar åt sig själv med världshistoriens största smile. Som vi älskar dig, det är inte klokt så stor du börjar bli!

Sitter just nu med en tallrik take away mat som vi köpte med oss hem, då vi åkte till faster i förhoppning om att vi skulle bli bjudna på middag. Haha, så fel man kunde ha! Nu känns det i allafall aningen bättre i magen och jag kan inte vänta tills jag får krypa ner i sängen brevid mina fina killar. I morgon blir det upp i ottan för att ta pendeln ut till finaste mamma och hälsa på.

Nighty night darls...♥♥♥


Förfinar hemmet


Gårdagen vart riktigt mysig! Ungarna fick leka av sig medans jag och finaste bästis delade på en flaska vin, kollade på Idol och skvallrade. Tyvärr fick Sofia förhinder och kunde inte hänga med oss just denna kväll, men det tar vi igen nästa helg. Då ska vi nämligen ha en riktig Halloween afton här hemma hos oss, dags att börja spåna på outfiten. Dock vet vi redan vad vi ska klä ut oss till, men det krävs ändå en hel del planering vad gäller alla detaljer runt omkring. Det kommer bli grymt!

Idag har jag och min finaste ägnat dagen åt att förfina vårat hem en aning. Blev ettt besök på Ikea och Cervera och hem kom vi med stora tunga kassar. Äntligen har jag fått upp nya gardiner i vardagsrummet och dem gamla fick får istället göra sig fina inne i köket. Lite växter har även fått flytta hem till oss, vilken förändring! Jag trivs. Höll ju nästan på att få frispel så som det såg ut här hemma.

Nu ska jag slänga i mig någonting att äta, för att sedan sticka hem till bästa faster som vi inte har träffat sedan bröllopet. Mys! Lite senare ikväll ska jag och min finaste ha myskväll, det är vi SÅ värda!♥


Bildbomb - Bröllopet del 1

















@ Grevik's lovenest

Hellu!♥

Efter en hel eftermiddags shopping på stan är vi nu äntligen hemma at Grevik's place. Det här med att ta med en unge till dagis och hämta hem en annan, samt att frakta hem två vagnar var lättare sagt än gjort. Måste dock få lov att poängtera en sak angående Williams dagis. När man jobbar inom förskolan, har man inte ett ansvar då? Sr man inte till att barnen mår bra, att dem är mätta, blöjorna bytta och att dem har torra och rena kläder?! När jag kom för att hämta William idag så var han så hungrig att han nästan bröt ihop. Jag kunde få en banan att ta med på vägen om jag ville, förvisso snällt, men ändå. Det kunde ju liksom inte ha skadat att ge honom en macka eller vad som helst. Trots att dem också ombads att se till att han fick med sig alla saker hem så skedde inte detta. Mycket dåligt!

Jaja, nu har i allafall båda ungarna fått mat i magen och i denna stund leker dem för fullt. Herr och fru Grevik är på ingång och lite senare kommer även finaste Sofia hit och dricker vin med oss. Kan inte bli annat än en mysig och trevlig kväll. Jag menar, hur kan man ens vilja lämna bort sitt barn för att gå ut och supa skallen i bitar?! Sådana människor ska inte ha barn, tacka sjutton för att man har någorlunda vett i skallen. Just det, sitter här och kollar igenom lite bilder från bröllopet som min fina vän har tagit. Tänkte m bara en liten stund slänga in ett bildregn från just detta.

Later darls...


TGIF!

Efter en lång och välbehövlig sovmorgon känner jag mig äntligen pigg och utvilad, redo för att ta tag i dagen. Denna fredag spenderas tillsammans med mina fina killar då vi snart tar oss ner på stan. Blir att köpa hem en massa heminredning på bl.a Cervera, Paladini och Åhlens där vi har presentkort som vi fick i bröllopspresent. Om jag bara fick så skulle jag göra om hela vårat hem, mår illa som det ser ut just nu. Skulle vilja införa mer shabby chic med en mer lantlig touch. Fint! Tillsammans med världens bästa inredare ( finaste bästis ) så skall vi nog kunna slå våra kloka huvuden ihop.

Lite senare i eftermiddag hämtar vi storebror William på dagis för att sedan hänga at Grevik's lovenest. Självklart kör vi all in på våran obligatoriska vinkväll och en massa skvaller på det. Mys!

Ha en fin dag!♥


Mamma!!!


Sitter just nu i mammas soffa och slappar en stund efter att ha ägnat kvällen åt att röjja bland alla mina saker nere i källaren. Snart drar renoveringen av hela nedervåningen igång och tvättstuga, källare samt garage måste tömmas omgående. Bland alla bråte hittade jag alla mina gamla prov, läxförhör, uppsattser och brev. Nästan så att man blir lite tårögd, nu vet jag vad jag ska ägna morgondagen åt i allafall.

Medans har lillskruttis busat och lekt med bästa mormor. Hela kvällen har han gått omkring med hennes telefon och konverserat med sig själv. Självklart skojjade jag lite med honom och frågade vem han pratade med, och mitt älskade lilla barn ger ifrån sig det största leendet och utbrister i samma sekund " MAMMA!! ". Jag fick lite tårar i ögonen så rörd jag blev. Mamma älskar dig så! Om inte allt för länge är det dags för oss att börja knata ner mot pendeltåget. Min finaste plockar upp oss i Sthlm södra då han tog bilen idag. Skönt! Nu ska jag fortsätta kolla på nyheterna och packa ihop alla våra saker.

Vi hörs i morgon finisar!



Torsdag 20:e Oktober 2011


Nyduschad och klar sitter jag här och väntar på att min lilla älskling ska vakna, så att vi kan åka hem till finaste mami och hälsa på. Nu har vi inte träffats sedan bröllopet och jag längtar ihjäl mig och mamma likaså. Ska bli riktigt mysigt att bara få umgås, prata, busa, leka och förhoppningsvis unna oss varsit glas rött. Jag har även en hel del presenter som hon ska få som vi har varit världens bästa och köpt till henne i Grekland. Till oss själva har vi bara köpt lite kryddor och en flaska ouzo. Den kommer få göra sig fin i vårat söta lilla vitrinskåp, för ouzo är ingenting som vi själva dricker varken till fest eller vardags.

Idag har vi annars ägnat dagen åt att slappa samt storhandla en herrans massa mat. Nu ska det väl knappast gå någon nöd på någon utav oss. Tröjan ovan fyndade jag inne på Jober och finaste bästis gav mig hennes personalrabatt, tack finis!! Jag är så sjukt nöjd. Nu ska jag slänga i mig lite lunch och packa skötväskan, ha en fin dag vänner!♥


Bildbomd - Rhodos ( Old Town )


 Vi besökte The Temple of Aphrodithe




Amboise-Grand Master's-Gate


Promenerade runt flera timmar i Gamla Rhodos


Fick oss ett gott skratt när vi såg detta, inte alls så att man blev sugen på glass...bara liiiite!


Åt världens godaste munkar!♥


Onsdagskvällen

Sådär, nu har jag och liten precis varit ute på en kort kvällspromenad och handlat hem lite gottis tills ikväll. Jag älskar onsdagskvällar, just för att det går så sjukt mycket bra på tv. Det enda jag i princip har saknat medans vi var bortresta. Under hela veckan i Grekland har vi roat oss med att kolla på den tyska versionen av american talante innan läggdags. Så värdelöst!

Först ut ikväll, Arga snickaren. Förhoppningsvis hinner jag få den lilla att sova för natten som i denna stund sitter i mitt knä och gråter av förtvivlan. Tröttare unge får man leta efter denna regniga onsdagskväll.



Ledsen kille på Rhodos flygplats igår <3



Life


The biggest obstacles in our lives are the barriers our mind creates...



Crossword


Idag har vi tvättstugan hela dagen, så förmiddagen har vi ägnat åt att hänga nere i tvättstugan samt storstädat hela lägenheten. Dock finns det en hel del kvar att göra, jag måste bara ge mig själv lite tid till att tänka ut hur jag vill ha det. Så snart vi har fått nya soffan blir det till att möblera om i hela vardagsrummet. Ut med det gamla och in med det nya! Skulle även sitta fint med nya gardiner samt lite färgglada och mysiga filtar...dream dream dream.

Medans liten sover sin eftermiddags-nap och tvättmaskinerna gör sitt, passar jag på fördriva tiden med min älskade korsordstidning som jag så fint glömde innan resan. Måste även hinna pussa lite extra på min fina man innan han försvinner iväg till jobbet. Ikväll tänkte jag börja planera lite inför en rolig grej som äger rum i slutet av månaden, It's gonna be funfuckingtastic!


Myskväll hemma hos bästis


Åh, så mysigt det var att träffa finaste bästis igen! Vi har under kvällen suttit och kollat igenom alla underbart fina bröllopsfoton som hon lyckades ta på våran stora dag. Som vi har babblat och skrattat, så mycket att tårarna sprutade. Guld värt!

Sitter här och försöker ladda upp alla bilder från våran smekmånad på fejjan, har lovat mina fina svärisar. Och då måste jag självklart hålla vad jag har lovat trots att jag är så trött att ögonen går i kors. Ska bli riktigt skönt att få sova i våran härligt stora säng i natt. I morgon har vi tvättstugan hela dagen, så välbehövligt nu såhär efter resan. Sedan tänkte jag förfina vårat hem en aning med alla nya fina inredningsprylar som vi fick i bröllopspresent.

God natt! <3


Home sweet home!

Hej finisar!

Nu är vi hemma i kalla och regniga Sverige igen efter en helt underbar vecka i soliga Grekland. Resan hem kunde inte ha gått smidigare, så smidigt att vi till och med kom undan med nästan fem kilos övervikt. Jag som inte tyckte att vi hade shoppat så fasligt mycket, glad blev jag i allafall. Elias som i princip hela resan och likaså jag och min finaste. Blev inte mycket till sömn i natt då min finaste skadade foten sent igår kväll. Stackarn snubblade på en trottoarkant och stuckade foten riktigt ordentligt. Han hade så ont att han knappt kunde somna, själv fick jag agera sjuksköterska så gott jag kunde. Lättare sagt än gjort att kliva upp tidigare i morsse, kändes som en ganska bra dag att åka hem.

Mindre kul att landa i ett regnigt Skavsta, då flygplanet fick vattenplaning och vi hamnade strax vid slutet av landningsbanan. Det var nästan så att man kunde ta på tystnaden när planet for längst banan utan någon som helst kontroll. Jag skulle ljuga om jag sa att mitt hjärta satt i halsgropen för en stund, vi hade helt enkelt änglavakt! Bästa svåger plockade upp oss för att åka till Willys och storhandla. Passade även på att springa in på Jober och överraska finaste bästis. Om vi har saknat varandra? Hell yeah! Vi bestämde ganska så snabbt att vi ska ses ikväll, så jag ska strax hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte.

Här kommer förresten ett litet videoklipp från flygplanet tidigare idag. Jag kan inte för mitt liv låta bli att varje gång fascineras av flygplanets enorma kraft. Och bara utsikten från startbanan får mig att tappa andan. Love it!



Elias <3


Mansnamnet Elias är ett namn med hebreiskt ursprung. I Gamla testamentet, Tanach, och Koranen omnämns en profet som på svenska är känd som Elia. Hans riktiga namn Elijahu (אליהו) är en sammandragning av gammalhebreiska "El-i Jahve", vilket betyder "Min gud". Samtidigt använde man i Grekland mansnamnet Helios (Ἥλιος), som betydde "sol" eller närmare bestämt "solguden".

Tusen år senare spreds kristendomen till Grekland, där Elijahu blev förgrekiskat till Helias (Ηλίας), och så småningom trängde det ut det hedniska namnet Helios. Romarna översatte i sin tur Ηλίας till Elias.

Källa: Wikipedia

Lite kul att vart vi än har gått och vilka människor vi än har träffat på vägen, så har dem blivit helt till sig när dem får höra vårans älskade sons namn. Elias är som ni kan se ovan, ett väldigt starkt och betydelsefullt namn här i Grekland. Mammas och pappas fina lilla kille, vi kunde inte vara mer stolta över dig!♥



Sista kvällen!





Tillbaka på hotellrummet efter en heldag i Rhodos town samt kväll i Lindos. Avnjöt en sista miiddag på bästa Roof Garden, som har kommit till att bli våran favorit restaurang ända sedan vi gick dit första gången. Bättre service och godare mat får man ju leta efter. Ikväll slog vi till på deras himelskt goda seafood-plater som bestod utav svärdfisk, sea-bass, bläckfisk, calamaris, räkor samt musslor. Till detta drack vi ett fantastiskt gott rödvin och snälla som dem är, lät dem oss köpa med en liten flaska hem som ett minne. Tack fina!

Väskorna är packade och det är dags att krypa till sängs. Planet går klockan halv ett i morgon förmiddag ( klockan halv tolv i svensk tid ) men innan dess måste vi hinna äta frukost samt lämna av bilen på flygplatsen senast klockan nio i morgonbitti. Btw, att hyra bil är nog något av det bästa vi någonsin har gjort sedan vi kom hit tll Rhodos. Utsikten är fullkomligt makalös, wow! Om vi hade vetat om alla fördelar med att hyra bil, så hade vi definitivt gjort det för längesedan. Får se om jag hinner slänga in några tidsinställda inlägg, så håll ögonen öppna annars hörs vi när vi har landat hemma i kalla Sverige igen!


Måndag 17:e oktober 2011 - På Rhodos

Godmorgon måndag!

Solen lyser med sin frånvaro, istället vaknar vi upp till regn och kallt. Vad jag menar med kallt, är då kyligare i luften än vad det normalt sett brukar vara. Skulle gissa på att vi har en sisådär 17-18C, när vi har haft nästa upp emot 28C dagligen. Typiskt såhär sista dagen på semestern, vi har i allafall fått våran rental car så idag tar vi oss iväg till Rhodos town. Hoppas att vädret vill spricka upp lite senare fram emot eftermiddagen. Jag vill ha sooooool!

Dags att ta oss ner till frukostbuffén, jag har två väldigt hungriga killar här liggandes brevid mig. Själv har jag en satans jäkla tandvärk och har inte alls lust att äta något what so ever. Aj aj aj!




Sunday relax





Hej finisar! Medans min finaste står i duschen passar jag på att slänga in ett inlägg lite snabbt. Har precis varit iväg och käkat en god middag på Stefanos. Har för övrigt haft en väldigt lugn och avslappnande söndag med bad i inomhus poolen samt ett besök på Thalasso Spa. Perfekt då det har regnat större delen av dagen, med undantaget för någon enstaka soltimme. Känner mig som en helt ny människa, då jag blev bortskämd med bubbel, saltbad, ångbastu och som ett fint avslut en facial treatment på 45 minuter. Så skönt! Något jag definitivt kommer att unna mig allt mer ofta hemma i Sverige. Livet är för kort för att inte göra det!

Ikväll hänger vi nere på Main bar och lyssnar till ABBA-marathon, kul! I morgon får vi våran efterlängtade rental car och med bilbarnstol på köpet! Blir en heldag i Rhodos town ( old town ) och förhoppningsvis massa sol och bad på det. Jag vill SÅ INTE åka hem!



Söndag 16:e Oktober - På Rhodos



Morning people! Sovit gott? Vaknade precis upp här i sköna hotellsängen, redo för att inta frukostbuffén. Idag är en mycket speciell dag, jag och min finaste har nämligen varit gifta i exakt en vecka idag. Helt galet vad tiden går fort, vill bara spola tillbaka och göra om hela grejen. Bloggen kommer att få vila tills i morgon, vill bara fokusera på oss och våran kärlek denna härliga söndag.

Ha det fint raringar!



S.t Pauls beach







Blev en tidig kväll då vi är riktigt trötta. Mina fina killar har somnat för natten och jag ska väldigt snart göra detsamma. Här kommer förresten några bilder tagna på S.t Pauls beach tidigare idag. Bästa stranden vi har besökt hittils, den känns liksom lyxig på något vis. Håller ni inte med?! Färgerna gör tyvärr inte bilderna någon som helst rättvisa. Det är så mycket vackrare än så, breathtaking minst sagt!

I morgon blir det definitivt till att hänga på beachen, jag ska även få unna mig en massage inkl face treatment på Thalasso Spa. Naaaaajs!


Lördag i Pefkos







Vilken härlig dag vi har haft med massa sol, bad, lek och god mat! Vi startade dagen med frukost på hotellet, för att sedan bege oss mot bussen som skulle ha tagit oss hela vägen till Pefkos. Konstigt nog skymtade ingen buss så långt ögat kunde nå. Dock blev vi ganska så snart upplockade av världens snällaste taxichaufför, en riktig bus-morfar var han. Och självklart föll han för våran älskade lilla kille, vem gör inte det liksom?! Hur som haver, vi kom fram i tid till Caprice bar där vi mötte upp dykarteamet. Vi skiljdes åt, min finaste och jag en stund senare då det skulle bli på tok för omständigt om jag och liten hängde med. Istället promenerade vi ner till världens mysigaste lilla strand och liten somnade ganska så omgående. Tack sa lilla mamman som fick roa sig själv med sol och bad i nästan en timmes tid. Vilket i sin tur resulterade i en fin fin solbränna, lovely!

Strax efter lunch mötte vi sedan upp min finaste igen och den lilla fick sig en stadig måltid på Playhouse. Aldrig har jag varit med om ett barnvänligare resemål än Rhodos. På nästan varje restaurang finns stora lekhörnor med diverse hoppborgar, gungställningar, bobbycars och massa annat roligt. Våran lilla kille lever livet här nere må ni tro! Efteråt tog vi en taxi till Lindos och S.t Pauls beach, dra mig baklänges vad vackert det var där. Nästan så att jag blir lite avundsjuk på mig själv som får uppleva allt detta fantastiska. Tyvärr drog stora åskmoln över ön och vi fick snällt packa ihop och bege oss in mot Lindos town. Där tog vi varsin öl och kollade på matchen mellan Liverpool v.s Manchester United. Lillfisen bjöd på skrikfest, men somnade en stund senare. Vi stannade även utanför ett av Lindos alla creperier där vi tog varsin crepes med nutella, vitchoklad, banan och jordgubbar. Mums! Blev sedan upplockade av samma snälla taxichaufför som ansåg att det var dumheter av oss att vänta på bussen. Så skönt då vi endast betalade 5€, alltså 4€ mindre än vad det egentligen kostar. Så mycket pengar som vi har gjort av med ända sedan vi kom hit, sanslöst! Allting är så fruktansvärt dyrt, hur man än vrider och vänder på det så kostar det pengar. Smart drag att hyra bil de sista två dagarna, det skule ändå bli dyrare om vi fortsätter med alla taxi och bussresor fram och tillbaka. Bäst av allt, vi lämnar bilen på flygplatsen på tisdag då vi åker hem till kalla Sverige igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte, vad vi hittar på ikväll har jag inte en aning om. Vad jag dock vet är att vi har en champagne flaska liggandes på kylning. Woop woop! ;)

Ha en fin lördagskväll raringar!♥


Svar på tal!



Anonym: Alkis? Ofta du dricker...

Du anonym som frågar är förmodligen inte modig nog att stå för vem du är. Men som svar på frågan, jag tycker inte att jag dricker mer än någon annan. Jag ser ingen anledning till att jag inte skall kunna få unna mig ett glas eller två på min egen smekmånad. Med tanke på att jag faktist har ett barn och därmed ett ansvar så finns det inte på världskartan att jag skulle dricka mig redlöst berusad. No fucking way! Denna korkade fråga bottnar endast i ren avundsjuka. Jag kan förstå varför, haha! Om du vill få mig att framstå i dålig dager, säger det mer om dig än vad det säger om mig.



@ Lindos











Här kommer några bilder från våran kväll i Lindos. Länge strosade vi omkring, njöt av värmen som låg i luften för att lite senare avnjuta en fantastiskt god middag på en av Lindos bästa restauranger. Som vanligt föll varenda kotte för våran lilla charmör till unge. Så otroligt bortskämd med uppmärksamhet har han blivit ända sedan vi kom hit. Lyckligtvis somnade han lagom tills maten serverades och vi kunde äntligen ägna oss åt varandra, jag och min finaste. Delade på en flaska vin samt en stor flaska Mythos ( grekiskt öl ) Blev sådär lagom salongsberusade, härligt! Till middag blev det Souvlaki med tzatziki och pommes. Min finaste åt lamm a lá kockens special. Men bäst av allt var nog dem söta servitörerna, stort TACK och mycket cred för att dem gjorde våran kväll till den absolut bästa!

Nu ska jag krypa ner i den stora sköna hotellsängen. Klockan 7 ringer väckarklockan, då vi måste befinna oss i Pefkos senast klockan 10 i morgon bitti. Min finaste ska nämligen djuphavs dyka och för mig och lillfisen blir det sol och bad i massor. Eftermiddagen tillbringar vi på Mini Club och i våran stora mysiga lekpark utanför oss.

Godnatt!♥





Mini club







Vi har haft en ganska så jobbig dag med massa gnäll och gråt. Elias som annars är väldigt duktig på att sysselsätta sig själv, har nu börjat visa sin egen vilja och gör inte alls som mamma och pappa säger. Stackars liten har inte alls varit speciellt road av att hänga varken vid poolen eller på stranden. Så för att gottgöra våran lilla kille, har vi under eftermiddagen hängt på vårat Mini Club här på hotellet. Fair enough! Han är verkligen så redo för att börja på dagis, han var som frälst när han fick syn på alla roliga leksaker, kritor, lera m.m. Det var knappt så att han ville gå hem!

Nu är vi i allafall tillbaka på hotell rummet efter ytterligare en härlig dag på stranden. Idag har det fläktat sådär skönt och vi har blivit ordentligt solbrända. Tack vare världens bästa solskyddsfaktor har ingen av oss bränt oss so far. Ska strax sätta på mig ett ansikte och kvällen till ära så tänkte jag bära min sjukt snygga svarta klänning och kilklackar på det. Fräscht! Hoppas även på några smaskiga cocktails på Nikolas lite senare, bästa stället här i Kalathos! Haha, Elias springer runt och tar sig på snoppen...någon väntar väldigt ivrigt på att få sätta på sig blöjan. Söööööööt! :D

Ha en fin kväll darls ♥


Traditional Greek Dance Show

Hej bloggen!

Vaknade för en liten stund sedan och väntar just nu på att mina fina killar ska göra detsamma. Gårdagen var riktigt rolig då hotellet bjöd på traditionell grekisk dans, så sjukt kul att se. Självklart drog dem också upp hotellgästerna, herregud som vi dansade. Eftersom den grekiska folkmusiken liknar den musik min finaste är van vid, så var detta lätt som en plätt för oss. Hoppas att vi får se mer av detta innan vi åker hem! Ska försöka ladda upp bilder lite senare, internet är så väldigt segt här.

Idag blir det stranden, dock har vi inte bestämt oss för om vi ska stanna här i Kalathos eller om vi ska ta oss iväg någon annanstans. Hur som helst så blir det i allafall sol och bad i massor!

Ha en fin dag raringar!


Poolhäng & strandmys på Kalathos beach

Nu är vi tillbaka på hotell rummet efter en riktigt härlig dag med massa sol och bad. Startade dagen med en lång och god frukost, för att sedan inta solstolarna vid barnpoolen. Till våran lilla älskling har vi köpt ett gulligt litet leksaks-kit med spiderman på. Han är ju inte den lättaste ungen att roa om man säger så.

Min finaste har även fått prova på scuba-diving och på lördag ska han och några till få djuphavs dyka i Pefkos. Så himla glad över att han tog chansen till detta. Sjäv ska jag få bli bortskämd med ocean face treatment på vårat hotell spa. Lyx! Vi har också hunnit med ett par timmar på Kalathos beach, så himla mycket mysigare än att hänga vid poolen.

Ska strax duscha och göra oss i ordning, ikväll vankas grekisk afton.







Torsdag 13:e Oktober 2011 - På Rhodos







Godmorgon solstrålar!

Min dator har bråkat med mig ända sedan vi kom hit, därav den kassa uppdateringen. Rhodos är helt fantastiskt även om vädret inte har varit det bästa. I tisdags var det riktigt kallt och det åskade och blixtrade som sjutton i nästan ett helt dygn. Men igår sken solen och det blev riktigt varmt, bytt rum har vi också fått göra. Vad vi trodde var seaside visade sig vara allt annat än just det. Men efter lite tjat så har vi nu det absolut bästa läget med utsikt över poolområdet och lite längre bort kan man skymta havet. Jag njuter!

Igår gjorde vi en utflykt till pittoreska Lindos, Rhodos motsvarighet till gamla stan skulle man kunna säga. Stora vita hus med små gränder vart man än går. Där kan man hitta allt från kläder till handgjorda smycken och konst. Vi har också besökt världens mysigaste lilla strand, dock glömde vi såklart att ta med badkläder. Men våran lilla kille fick sig ett litet dopp, han njöt i fulla drag. Nöjdare unge får man ju leta efter, han har skött sig exemplariskt ända sedan vi satte oss på planet ner.

Så snart mina fina killar har vaknat sticker vi ner och käkar frukost, en frukostbuffé som heter duga! Jag får vara ego och säga att vi lever i lyx här nere på Rhodos. Fy, vad bortskämda vi är! Idag ska det tydligen bli riktigt varmt, så efter frukosten blir det utan tvekan raka vägen ner till stranden. Weehoo!


This is where I'm meant to be ♥





Michael Bolton-Go the distance ♥



♥ 2011-10-09 ♥



Hej finisar! Hur mår ni? Själv lever jag fortfarande på det enorma lyckoruset från gårdagen. Vi är så otroligt lyckliga och stolta över oss själva, det var utan tvekan den bästa dagen i våra liv. Bortsett från när våran älskade lilla son kom till världen. Det här är en annan typ av lycka, en lycka som inte går att beskriva med ord.

Vigseln ägde rum i St:a Ragnhildskyrkan här i Södertälje, stämingen var på topp och kyrkan var så gott som fullsatt. Så otroligt ku att så många valde att närvara på våran stora dag. Jag grät nog så gått som under hela tiden vi stod vid altaret. Så otroligt mycket känslor och kärlek på en och samma gång. Min fina moster med familj stod för körsång, tack så hjärtligt! Ett arr tillägnat speciellt för oss, ett arr som inte går att få tag på någon annanstans. Vi är evigt tacksamma!

Efter vigseln gick vi in i sakristian för att avge våra löften ännu en gång inför den katolska prästen. Så fint att få en stund tillsammans med endast den närmsta familjen. Ett mycket känsloladdat ögonblick. Sedan fick vi äntligen kliva ut ur kyrkan och mötas av fina vänner och familj. Vi släppte också duvan i det fria, så otroligt fint! Ni ska få se flera bilder. Vi har inte gjort annat än att titta på bilder samt svarat på samtal, brev och kommentarer hela dagen. Ni är så fina allihopa, all våran kärlek till er!

Så snart alla gäster gett sig iväg till festlokalen, tog vi bilen ner till den plats där min finaste en gång friade till mig. Där korkade vi upp champagnen tillsammans med den vackraste brudtärnan jag någonsin skådat. Min älskade syster! Tillsammans tog vi lite bröllopsfoton samt återhämtade oss en stund innan vi begav oss mot lokalen. Väl framme gjorde vi the grand entrè och folk jublade i samband med att vi började dansa. Vi dansade säkert i en kvart tjugo minuter innan vi fick sätta oss till bords. Under kvällens gång hann vi med en brudvals, massor av dans, god mat och dryck, helt fantastiska tal ( Cassi min älskade vän, you nailed it ) hon fick mig att börja stor böla! Och mamma, min fina, älskade lilla mamma...jag saknar ord. Det finaste talet av dem alla, vi älskar dig så. Och jag lovar dig en sak, vi ska sova på saken...det varma och gosiga täcket kommer att göra oss gott.

Tack ännu en gång alla fina, detta är ett minne som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan så länge vi lever. I denna stund är vi i full gång med att packa våra resväskor. Hej värmen, här kommer vi! Vart vi ska? Det får ni se nästa gång vi hörs på bloggen!

Kärlek!








Yes,we did it!



Lina & Raouf
9/10-2011
<3



Söndagmorgon



Morning! Efter gårdagens henna-party har jag nu en fin liten blomma mitt i handflatan. Vi hade verkligen så himla roligt, åt gott och dansade tills det var dags att åka hem. Ligger just nu i sängen och försöker på något vis att vakna till liv. Om en timme kommer mamma och syster då vi har tid hos frisören klockan tio. Sedan byter vi om och laddar batterierna på hotellet. Vi bor självklart i bröllopssviten som underbara Nashwa har ordnat endast för oss.

Kan ni fatta att jag ska gifta mig idag???!!!


Henna







Lördag med Henna party!



Jag har aldrig varit lyckligare över att få komma hem och kasta mig i min egen säng för ett slag. Haft en sjukt mysig och stressig eftermiddag tillsammans med finaste bästis med onge, samt att vi hann träffa Sofia en liten snabbis. Vi har också hunnit med att hämta ut mammas klänning och till mig själv har jag shoppat en söt liten kreation tills ikväll.

Sista kvällen som ogift och detta ska vi fira med ett galet henna-party hemma hos faster tillsammans med både min och älsklingens familj. Nu gäller det bara att ladda batterierna, en lång och skön dusch ska nog göra susen. Men först ska jag röjja upp här hemma och ta en omgång med dammsugaren i alla rummen. Satan i gatan så det ser ut här!

Vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket mer innan bröllopet i morgon. Jag vill verkligen passa på att tacka alla som har gjort detta möjligt. Ni är så jäkla guld allihopa, jag tror inte att ni förstår?! Och till er fina läsare, tack för allt stöd och fina kommentarer. Jag hoppas att ni stannar kvar och följer med på våran livslånga resa tillsammans.

Ha en fantastisk lördagskväll raringar, för det ska vi! ♥


Hahahaha!!



Så jävla kul, OM man har lika kass humor som jag! :D



Fredagsmyyyyys!

Det var en glad, förväntansfull och solbränd tjej vi möttes av på terminal 5 tidigare i eftermiddags. Jag är så lycklig som äntligen har min älskade syster hemma igen. Kan dock inte ha varit lika roligt att mötas av ett riktigt regnoväder, fy satan vad kallt det har blivit bara på ett par dagar! Nu är vi allafall hemma efter en mysig shoppingrunda med restaurangbesök i Kista centrum. Fina lillasyster hittade den perfekta klänningen på första försöket, kan man ha mer tur?! Jag överdriver inte för fem öre när jag säger att hon var rå-snygg, för det var hon verkligen.

Om en liten stund ska vi kolla på Idol och mysa med varsitt glas vin. Vi ska också fixa mina naglar samt kolla upp eventuella bruduppsättningar inför bröllopet. En riktig myskväll med andra ord! Ah, shit...min mamma snackar hål i huvudet på mig. Kan fan inte ens höra mina egna tankar. Lite senare kommer min finaste hit och stannar över natten han med, jag längtar redan!


Älskade syster ♥


Morning raringar! Idag tar vi bilen ut till Arlanda för att hämta upp den här snygga tjejen. Nämligen min älskade syster som kommer hem i tre dagar för att närvara under våran bröllopshelg. Då hon är desperat behov av en klänning blir det raka vägen till Kista centrum för shopping. Mina fina killar hänger självklart med och mamma möter vi upp senare i eftermiddag. Det kommer bli så sjukt mysigt!

Ikväll sover vi över hos mamma och kommer hem i morgon igen. Förhoppningsvis hinner sis fixa mina naglar också. Nu däremot ska jag hoppa in i duschen och sätta på mig ett ansikte.

Ha en fin dag!♥


Kiss & make up day!

Hej finisar! Hemma igen efter en heldag med massa fläng på stan. Så skönt att få umgås med bara mamma och liten för ett par timmar, shoppat och ätiti gott på restaurang. Känner mig aningen nedstämd fortfarande, Elias vagn är spårlöst försvunnen. Efter många om och men, samt mycket felaktig information har den varken beslagtagits eller synts till på telgebostäders kontor. Vi är som förkrossade, jag hoppas att den som känner sig skyldig ser till att lämna tillbaka vagnen omgående. Jag är så ledsen för Elias skull, han älskade den där vagnen. Det var hans stora trygghet som han nu blivit ifråntagen. En vagn kan förvisso ersättas med en ny, men fortfarande, det var MIN Elias vagn.

Idag har jag haft bästa Naja och Sofia i telefon efter att ha gett mig "the silent treatment" i snart en veckas tid. Jag kan medge att jag har varit världens sämsta kompis de senaste dagarna. Hello bridezilla! Med huvudet och händerna fulla, är det nästan omöjligt att tänka logiskt och rationellt. Jag är verkligen urless på mig själv, om man ändå kunde avsäga sig rollen som sig själv ibland. Vad skönt det skulle vara!

Hur som haver, jag har under kvällen ägnat mig åt att storstäda lägenheten. Tänkte överraska min finaste med massa mys och en väldigt god tårta. Stackarn, som jag har kört med honom idag. Inte nog med att jag är en usel vän these days, jag är också en urusel blivande fru. Skämt å sido, men helt ärligt så är vi sämst på att hantera konflikter tillsammans. Det blir lätt så, men trots detta så älskar vi varandra dubbelt så mycket. Så GRATTIS på födelsedagen älskling! Tack för du att finns och för den kärlek och glädje du ger mig. Jag älskar dig!



Kärleken fyller år ♥



Idag fyller min finaste år och jag ska strax kliva upp för att göra det lite mysigt här hemma. Tyvärr blir det inget ordentligt firande denna torsdag då han ska iväg och jobba. Istället blir det suprise party för honom hemma hos mamma i morgon. Då kommer också min älskade syster hem från Spanien, som jag har längtat efter henne! Vi har knappt pratats vid sedan hon flyttade. Hon kommer bli den finaste brudtärnan utav dem alla!

Vädret suger, men det stoppar inte oss från att ta oss iväg till Liljeholmens centrum, för att sedan möta upp mamma i stan. Vi ska hämta ut hennes klänning och jag jag måste köpa snygga undies att ha på mig under brudklänningen. Skulle även behöva hitta något snyggt att ha på mig på lördag. Då blir det rehearsal dinner hemma hos bästa faster tillsammans med min och älsklingens familj. Woop woop!



Jag är stolt över dig!





Här får ni två söta små videoklipp ifrån när vi var hemma hos faster tidigare idag. Vi har aldrig följt några särskilda utvecklingsfaser, vi har alltid kört i vårat race. Eller rättare sagt i Elias race, och som jag har berättat tidigare så har han varit tidigt med i princip allt sedan han kom till oss. Han har viljan och förmågan att lära, samt tar sig an nya utmaningar så gott som varje dag. Och att han dessutom är tvåspråkig ser jag bara som något positivt. På så sätt får han ju ett gratisspråk som han kommer att ha nytta utav hela livet. Språket ger barnen tillgång till släkten och rötterna.

Det nyaste han har lärt sig är att samla, städa och sortera. Var sak har sin plats helt enkelt. Sedan finns det ju självklart dagar då han inte tillämpar några av ovanstående. Jag är så jäkla stolt över att få vara mamma till min underbara lilla unge. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag skulle ge dig allt, vad du än vill ha och vad som än sker finns mamma alltid här för dig!



Grey's



Det är väl ingen som har undgått att missa den nya säsongen av Grey's Anatomy nu ikväll? Jag såg precis att ett andra avsnitt finns uppe redan på kanal 5 play, samt två nya avsnitt av OTH. Nu kan ni nästan gissa er till vad jag kommer att resten av kvällen åt?! AH, LYYYYYCKAAA!! ♥

Har ni fina läsare någon favorit serie som ni följer, i såfall vilken?


Onsdagskvällen







Ännu en dag med mycket fläng. Dagen började dock mindre bra då lillskruttis vagn beslagtagits av självaste Telgebostäder. Vi har tydligen inte varit tillräckligt uppmärksamma på att vi inte längre får ställa barnvagnar nere i porten längre. Great! Självklart vet ju alla att pengar växer på träd vid det här laget...not. Och nu får vi istället lösa ut vagnen för femhundrafuckingjävlakronor. Varför känns det som om livet går emot mig, det är ju nu livet ska föra turen med sig?!

Vi har i allafall fått uträttat alla viktiga ärenden samt firat bästa Josef som fyller år idag. Köpte med oss en smaskig tårta till födelsedagsfikat nu ikväll. Kameran fick hänga med och bilder samt två filmsnuttar på våran duktiga lilla kille utlovas i ett senare inlägg. Förödande trött ska jag nu ställa mig vid spisen och slänga ihop en sen middag, samt pussa på min finaste innan han sticker ut med grabbarna.


Dagens fråga



Anonym: Är det en bur fågel, ska du släppa den att dö?

Som svar på frågan, nej det är ingen burfågel och jag släpper den inte till att dö ute i det fria. Duvor har en mycket god orienteringsförmåga och benägenhet att flyga tillbaka till sitt reda även när den transporterats långt.



Nyvunnen kärlek ♥



Säg hej till våran nya lilla familjemedlem! Igår kväll fick denna lilla sötnos flytta hem till oss, den finaste vita lilla duva jag någonsin sett. En gåva till mig från min finaste. En duva jag kommer få släppa fri med budskapet om kärlek på våran stora dag. Hur söööööööt?!

Idag blir det en sväng ner på stan för att uträtta lite ärenden, för att senare ikväll fira lillskruttis bästa kusin Jose som fyller år. Kanske hinner vi med ett besök i lekparken också. Men först ska jag ta en mycket välbehövlig dusch och rota fram något snyggt att ha på mig.



Kanelbullens dag!


Idag är det tydligen kanelbullens dag. Är jag möjligtvis den enda människan i vårat avlånga land som har lyckats förtränga denna heliga dag? Vilken tur att min finaste har lovat att ta med en hel påse med överblivna kanelbullar från butiken senare ikväll.

För övrigt så är mitt onge fortfarande vaken, men lär väl slockna anytime soon. Han är egentligen dödstrött, men försöker som vanligt motbevisa sin kära mor in i det sista. Mammas lilla tok!

Sov gott raringar, så hörs vi i morgon ♥


Tvättstugan hela dagen









Idag har vi tvättstugan hela dagen. Har tvättat sedan klockan elva i förmiddags, och medans tvättmaskinerna gör sitt jobb har vi hängt i lekparken. Som min lilla älskar att vara ute i det fina vädret, han promenerar omkring, pekar och skrattar för sig själv. Han tar för sig, utforskar och experimenterar med allt som kommer i hans väg. Nog för att han också är väldigt duktig på att kuta iväg titt som tätt. Så fort att han idag var knappa centimetern från att bli påkörd av en fartdåre som bara var tvungen att köra upp på avspärrad väg. Han fick sig både en och en annan svordom må ni tro!

Nu är vi i allafall hemma igen och jag ska strax springa ner till tvättstugan och hämta upp de sista kläderna. Lillskruttis slocknade precis och lär väl sova i någon timme eller två. Om man skulle ta och fundera ut någon smaskig middagsmat också...någon som har några enkla och goda tips?!


Sneak-a-peak











Här får ni en liten sneak peak på vart vi kommer att befinna oss två dagar efter bröllopet. Vart vi åker får jag tyvärr inte avslöja ännu, då vi har valt att hålla det hemligt tills efter bröllopet. Men jag kan avslöja att det är så mycket som ett femstjärnigt resort & spa, och vi kommer att bo i ett dubbel deluxe rum med havsutsikt. Lyxigt va?!

Mina finisar har somnat för natten, själv tänkte jag inta ryggläge i soffan och läsa bok en stund. Perfekt avrundning denna kväll!

Nighty!


Ta-hand-om-sig-själv dag!



Sådär, då har jag slängt ihop en något sen lunch till lillskrutt och jag kan äntligen sitta ner och pusta ut en stund. Under förmiddagen har jag hunnit med en sväng till solariet, blev en 25-minutare för en mer synbar bränna. Kan ju såklart inte se ut som en blekfis på bröllopet, nej nej nej! Dessutom är det den enda lösningen för att bli av med mina pain in the ass exem som aldrig vill ge med sig. Kanske dags att uppsöka en hudspecialist för att få bukt på det hela.

Jag har också hunnit med en snabb sväng ner på stan för att köpa mig en ny foundation. Blev också ett snabbt besök inne på bröllopsspecialisten, nu blir ni säkert nyfikna vad som döljer sig i den fina påsen ovan?! Jag lovar att visa er i ett senare inlägg. Nu däremot tänkte jag lägga en vårdande ansiktsmask samt ta en lång och skön dusch. Medans pappan i familjen är hemma passar mamman på att ha en ta-hand-om-sig-själv-dag!


Wedding preparations ♥

Jag och mina fina killar är nyss hemkomna efter en super mysig eftermiddag och kväll hemma hos bästa faster. Där har vi ätit gott och fixat med det sista inför bröllopet, så som bordsplaceringen och annat småfix. Nu känns det äntligen som om vi har läget under kontroll och en stor tyngd har släppts från mina axlar. Skönt! Jag har också varit i kontakt med våran kantor, hon är verkligen hur gullig som helst. Hon tar sig tid och ser till att allt blir precis så som vi själva vill ha det. Vi kunde inte haft mer tur som fick just henne!

Vad vi också vet är att min blivande mans underbara familj har planerat något stort dagen innan bröllopet. Jag är så förväntansfull över vad som komma skall. Det är ju lite kul att det finns dem som har suttit och spytt galla över vårat väldigt snart så lyckade äktenskap. Dem som inte ens klarar av få sitt eget förhållande att fungera, miserable people! Men det är klart, svårt att glädjas åt andra när man inte kan glädjas åt sig själv right?!

Nu väntas en mysig söndagskväll med massa mys i min älsklings armar ♥



Actions speak louder than words.




Actions speak louder than words. We can apologize over and over, but if our actions don't change, the words become meaningless...



Ditched...



Det är två väldigt trötta killar jag har här hemma. Båda slocknade i soffan, varav den lilla precis har vaknat utan några som helst försök till att somna om. Jahapp, det var den lördagskvällen det! Vi har hur som helst haft en super mysig eftermiddag i stan där vi shoppade en sprillans ny smoking med tillbehör till min finaste inför bröllopet. Sedan tog vi bilen till Sätra centrum för att luncha på en mysig liten kolgrill då vi båda vart så himla sugna på irakisk mat.

Just nu ligger jag här i sängen och funderar på om man skulle försöka ta sig iväg till affären en sväng. Har inga blöjor hemma what so ever och jag är så grymt sugen på chips eller något annat onyttigt. Har jag tur så kanske jag hinner iväg till solariet också, hell  to  the  fucking  yeah!

Maaaaj gaaaaad jag är så utrååååååkaaaaaad!


Ha en fin dag!

Hej bloggen! Har ni sovit gott? Här är vi riktigt pigga och utvilade, vi sover alltid så bra här hemma hos mamma. Nyduschad och klar sitter jag här och väntar på att klockan ska gå då vi ska ta pendeltåget in till stan om en dryg timma, lillskruttis och jag. Där möter vi upp min finaste för en heldag med shopping och god mat på någon mysig restaurang. Jag kan knappt vänta tills vi kommer ut i det fina vädret, håller alla tummar och tår för att solen vill titta fram på våran bröllopsdag.

Ska plocka ihop det sista och klä på den lilla som börjar bli aningen sömnig, så hörs vi lite senare.

Ha en fin dag raringar!


Godnatt



Kunde inte låta bli att dela med mig av detta klockrena citat, taget från min kära far på FB. Hur som haver, lillskruttis sussar söt här brevid mig och jag ska strax göra detsamma.

Godnatt!