Update från soffan...



Hej finisar! Sitter i mammas soffa och kollar på Idol, medans min lilla piggelin till unge inte har några som helst planer på att sova. Ikväll har vi unnat oss något så gott som oxfilé och en flaska rött. Jag tänkte väl ta mig ett sista glas så snart min lilla älskling har somnat. Så himla skönt att slippa sätta sig på ett stökigt pendeltåg en fredagskväll som denna. Min finaste är som sagt ute på svensexa med grabbarna, och jag hoppas att dem passar på att ha riktigt roligt ikväll. Skulle dock ljuga om jag sa att jag inte saknar honom, som jag ska pussa på honom i morgon!

Nej, nu börjar Idol igen..


Friday night's gonna be alright!

Det blev så att vi sticker hem till mami idag i allafall, mysigt! Vi har precis slängt i oss lite lunch och ska strax packa det sista då vi stannar över natten. Min finaste kommer få en sjukt rolig kväll då hans fina vänner drar med honom ut på hans efterlängtade svensexa. Jag är inte ett dugg orolig, så länge han har kul är jag nöjd och glad! Känns dock lite i hjärtat att vi inte kommer att somna brevid varandra i natt, samtidigt som det är skönt att få sakna. Vi ses ju faktist redan i morgon igen, då ska vi bege oss ut på stan för en riktig familjemys-dag.

Ha en fin dag raringar, så hörs vi lite senare!


Morning



Godmorgon sunshines!

Så skönt att vakna tidigt för en gångs skull, ska strax kliva upp och göra i ordning en god frukost. Lillskruttis sover än men lär väl vakna när som helst. Skulle sitta fint med en härlig powerwalk såhär på morgonkvisten, men orkaaaaaaa?! Vi påbörjar istället dagen med lite skön musik och massa mys.

När finaste kommer hem från jobbet tänkte jag sticka iväg och sola en snabbis. Måste även ringa en hel del samtal samt kolla upp om vi ska till Sollis idag eller inte.


Self-realization


The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you...



Hemma!

Nu är vi äntligen hemma, jag och lillskruttis efter en riktigt härlig eftermiddag i sjöstaden samt myskväll hemma hos finaste bästis. Jag är helt slut i benen efter allt promenerande, vilket kommer resultera i en skön träningsvärk i morgon. Har precis vikt klart tvätten och plockat undan lite snabbt här hemma, då lägenheten såg ut som ett bombnedslag när vi lämnade den tidigare idag.

I morgon sticker vi förmodligen ut till Sollis och hälsar på mami, ingenting spikat ännu. Om inte så hänger vi med finaste bästis för att dricka vin och skvallra, göra det som vi är bäst på helt enkelt!

Sov gott raringar så hörs vi i morgon!♥



Hellu!



Hellu finisar! Idag har vi verkligen massor att göra, så det får lov att bli ett snabbt litet inlägg innan vi sticker ut igen. Nu under förmiddagen har vi varit iväg och fikat med världens bästa Tariq som också kommer att vara våran underbara DJ på bröllopet. Vi har alltså gått igenom diverse spellistor och jag tror åtminstonde att vi tillslut kom överrens. Även om vi har en viss delad mening om vad som är bra och inte bra musik. Haha!

Nu ska jag packa om skötväskan och sedan sticker vi iväg till Liljeholmen en sväng. Sällskapar sedan med min finaste till jobbet och spenderar eftermiddagen i soliga sjöstaden. Vädret är freakiiiiing lovely today!♥


Wedding-rehearsal ♥

Här hemma har vi precis slängt i oss en sen middag, då vi kom hem för en dryg timma sedan. Idag har vi haft wedding rehearsal i kyrkan samt gått igenom äktenskaps löftena tillsammans med våra präster. Det var precis som på film, jag kom skridandes till altaret där vi möttes och våra händer slöts inför vad som komma skall. Så otroligt mycket kärlek så att det är helt sjukt! Alla papper är påskrivna och allt vi kan göra nu är att vänta.

Efteråt åkte vi till lokalen för att gå igenom det sista och beställa blommor, bordsdekorationer samt bröllopstårtan. Detta kommer bli hur bra som helst, jag tvivlar inte för en sekund. Bäst av allt, vi har varit överrens sedan första stund! Att min finaste vill ge mig det absolut bästa har alltid varit självklart. Vi har också hunnit med en shoppingrunda i Sickla Köpcentrum tillsammans med älsklingens syster och bror. Vi har kollat på festklänningar och jag passade även på att leta efter en vinteroverall till lillskruttis. Tyvärr fanns det ingen kvar i den storleken i just den overallen som jag såklart föll high over heels för. Jag får helt enkelt leta vidare, själv kom jag hem tomhänt!

Nu tänkte jag dö i soffan lite ( as usual ) och bläddra igenom min skvallertidning som jag köpte hem idag. Lite ostbågar på det kanske...naaaaajs!


Fullt upp!

Hej raringar!

Jag är så sjukt stressad, och det råder fullständig kaos här hemma. Lite senare i eftermiddag ska vi till kyrkan för vårat absolut sista vigselsamtal. Och efter det ska vi till festlokalen för att gå igenom eventuella dekorationer, bröllopstårtan samt gästlistan och bordsplaceringen. Fullt upp med andra ord!

För övrigt så vägrar förkylningen att ge med sig och jag känner mig näst intill som en levande död. Tänkte om en stund peta i mig lite lunch och klä på min lilla huligan till unge.

Ha en fin dag, så hörs vi lite senare ♥


Save me, please...

Hej bloggen!

Sorry för kass uppdatering...eller vad fan, varför ska jag sitta och be om ursäkt för det? Bloggen har verkligen gått fetbort idag, för mitt älskade lilla barn har varit på allt annat än solskenshumör. Hade ungen varit myndig, hade jag kastat ut honom för längesedan. Min finaste är på jobbet, hemmet ser ut som en krigszon utan dess like, tvättkorgen svämmar över....Ah, you get it?!

Jag har i allafall idag införskaffat ett par nya badbyxor och två nya nappflaskor från bambino till lillskruttis. Nu däremot ska jag gå och dö lite i soffan, mår så jäkla risigt alltså. Vill bara lägga mig ner och gråta en skvätt, save me please...





Feeling Good ♥





Nya mössan





Pälsmössa VarförDärför/Åhlens 129:-



bvc today





Tidigare idag ringde dem från BVC, och lyckligtvis kunde dem klämma in oss lite snabbt nu under eftermiddagen. Vi passade på att väga medans vi ändå var där, stora lilla killen väger nu hela 1015g. Han har alltså gått upp ca 450g på två månader, måste då få lov att tillägga att det är MYCKET med tanke på så som vi har kämpat med vikten. Jag tackar mig själv för att jag var så klok som bytte ut hela hans kost mot något som är skonsammare för både honom och mig. Efter vägningen var det äntligen dags för 18-månaders vaccinationen. Ja, vi får den lite tidigare med tanke på utlandsresan i mitten av oktober. Bättre att ta det säkra framför det osäkra, dock velade vi en stund vad gäller Hepatit A sprutan. Men vi beslutade oss för att skippa den, då vi har rest så mycket utan att vi har blivit drabbade av sjukdomar och dyl.

Efteråt lämnade vi av dem sista bröllopsinbjudningarna samt betalade för brudbuketten och knappblommorna. Vi hann också förbi försäkringskassan och köpte sedan en vintermössa till lillskrutt. Nu är vi äntligen hemma igen och jag ska strax förbereda dagens middag trots att jag fortfarande känner mig dödssjuk. Örtfylld fläskfilé med ugnsrostade grönsaker står på menyn, hur gott?!



Hej sjuk tjej!

Det är sjukstuga här hemma. Vad jag trodde var en rejäl baksmälla, har nu övergått till en förkylning från helvetet. Hela gårdagen gick jag runt här hemma likt en zombie, hängig och febrig. Jag känner mig som världens sämsta mamma som varken orkar eller har lust att leka med lillskruttis. Dock har vi haft en riktig mysmorgon och jag har blivit överröst med pussar och kramar. Min fina!

Jag skulle verkligen behöva ta mig ner på stan för att uträtta några sista ärenden inför bröllopet. Men det får bli när min finaste kommit hem från jobbet. Telefonen har gått varm sedan inbjudningarna skickades ut, några har tackat nej men dessa tomma platser har vi nu lyckats fylla. Det blir alltså ett fullsatt bröllop och det gör mig alldeles varm i hjärtat. Nu ska jag bara se till att krya på mig, och detta genom att knarka alvedon och missbruka tokigt många koppar myntha thé. Tjoohoo!


Dyngkåt och hur heligt som helst.



Alltså, ni bara måste checka in detta as roliga klipp som Julia introducerade inför mig igår under möhippan. Jag tror jag skiter ner mig så roligt! Känner mig äntligen som människa igen efter en super god middag på Chat Thai beläget vid Södertälje sjukhus. Tyckte gott och väl att jag kunde få skämma bort mina fina killar, det är dem värda!

Nu ska jag gå och dö lite i soffan och kolla på film med min finaste, mysigt!


Assumptions can be a hurtful thing. No one knows the motive in someone's heart...

Ligger som död här i sängen och inväntar min finaste som snart kommer hem. Måste verkligen duscha och beställa hem take away, för jag står helt ärligt inte ut med mig själv som läget är just nu. Fan vad dåligt jag mååååååår! :(

Lillskruttis har precis vaknat upp från sin eftermiddags-nap, så jag ska väl mysa och gosa lite med honom en stund. Bästa ungen i hela världen, vad vore mamma utan dig?!


Kidnappningen....WTF?

Hej bloggen!♥

Gårdagen var helt sinnessjukt rolig så att det nästan är stört. Jag och mina fina killar åkte iväg till Skärholmen som planerat, dock yrade min finaste omkring som en vilsen höna ikapp med en skrikande och arg liten kille. Kul! Hem kom jag i allafall med världens snyggaste vinterjacka, ni ska få se en bild lite senare för jag orkar inte fixa med det nu.

Efteråt åkte vi tillbaka till Södertälje och vi gick runt på stan en sväng. Meningen var att vi skulle möta upp Elias farbror, trodde jag?! Hann inte mer än att komma in på Åhlens tills någon plötsligt kidnappar och trär på mig en svart luva över huvudet. Det var bara att gilla läget och jag fattade på än gång vad saken gällde. Min MÖHIPPA såklart! Jag blev medtagen till en toalett där jag fick byta om till något som skulle vara en ful outfit, vilket istället blev en ganska så snygg sådan. Hur som helst, redan där var det dags att svepa den första alkoholhaltiga drycken för att sedan ta oss ut på stan igen. First mission, sjunga eller mima samt dansa till valfri låt uppe på stora scenen. Sagt och gjort och det dröjde inte länge tills jag hade en fullsatt publik. Second mission, kissing contest...uppdarget säger allt. Det hela slutade med att jag stod tillsammans och demonstrerade med syrianska föreningen. Och detta med att dansa runt som en galen toka! Fy tusan vad roligt vi hade åt detta och syrianerna var nog minst lika glada.

När alla mina missions var färdiga och godkända knatade vi upp till finaste bästis där vi förade lite, samt snackade en hel massa. Sedan var det dags för nästa aktivitet, nämligen SPA på Scandic hotell. Vi bubblade, drack gott, badade ångbastu och jag tvingades ner i den iskalla lilla poolen utanför. Det plågsamaste jag någonsin behövt göra, jag skrek som en stucken gris. Kvällen fortsatte, vi käkade gott och sedan var det PARTEEEEY all night long.
Tack alla fina människor för att ni gjorde min dag fulländad med alla era lyckönskningar, ni är fantastiska! Och ett STORT JÄKLA TACK till mina fina tjejor Naja, Sofia, Rikke, Julia, Mickis och Walle för den absolut bästa möhippan evaaaaa! Jag är super happy, trött och plågsamt bakis. Jag älskar er mer än vad jag kan få ner i ord! All min kärlek till er!♥


Morning saturday

Här hemma har vi precis vaknat och jag ska strax kliva upp och göra i ordning en härligt god frukost. Solen skiner och denna dag kan ju inte bli annat än bra. Idag har jag båda mina fina killar hemma, så vi tänkte sticka iväg till Skärholmen centrum för shopping och luncha på food courten. Lite senare i eftermiddag blir det mys, bus och lek hemma hos litens faster och kusiner.

Just det, lillskruttis sov hur bra som helst i sin egen säng i natt. Och detta utan vare sig minsta gnäll eller gråt. Nog för att han kom uppkrypandes till oss strax efter tre-tiden, men vill då inflika med att han faktist somnade strax efter klockan tio. Jag är imponerad över att ungen ens låg kvar efter att jag hade lämnat rummet. Jag är så stolt!


Åkpåse

Ja, det här med åkpåse är verkligen något att fundera över. Med våran fjuttiga lilla vagn så vet jag inte om det kommer få plats överhuvudtaget? Jag måste se till att komma iväg till EB och laga den andra vagnen, då vagnen som vi har nu är mer utav en city-vagn.

Kolla vilka fina åkpåsar jag hittade inne på Jollyroom.se, och dessa godingar från underbara Elodie Details. Min personliga favorit är ju helt klart Rockabilly dots, då jag anser att dem alla passar flickor som pojkar...995:- kostar dem. Vilken är eran favorit?







Fredagsmyys med bästa Eliasen♥

Vi har haft en riktigt mysig kväll, jag och min lilla Elias. Så snart efter att han vaknade upp från sin ovanligt långa eftermiddags-nap, tog vi oss ner på stan en sväng. Kikade runt lite snabbt inne på H&M och hem kom jag med ett par nya leggings. Jag dog lite när jag såg den cerise rosa stickade polo tröjan och ångrar nu stenhårt att jag inte köpte den också. Jag får gå tillbaka i morgon eftersom jag ändå måste köpa mig en vinterjacka samt skor och lite annat krims krams. Fick även världens härligaste telefonsamtal utav min fina barndomsvän Jakob, blev så glad när han meddelade att han kommer att närvara på våran stora dag. Tack fina, det gjorde min kväll!

Väl hemma så har vi myst, busat, pussats och lekt framför Idol. Skämt bort oss med en massa gottis i form av godis, frukt och morots sticks har vi också gjort. Riktig mys fredag! Nu däremot ska jag försöka få lillskruttis i säng och invänta min finaste som snart kommer hem från jobbet. Yaaay!


Wedding shoes





Här kommer bilder på mina super söta wedding shoes som utlovat. Jag befann mig nästan i panik tillstånd när jag rusade in och ut i varenda butik i förhoppning om att hitta ett par vita högklackade skor. Men till min stora besvikelse hade dem inte ett enda par varken i butiken eller på lagret. Dessa små godingar hittade jag dock vid en spontan runda i Södertälje centrum, sista paret och till nedsatt pris. Skorna hittade på DinSko för endast 249pix, som hittat! Visst är dem söta?!


Fredag



Hej bloggen!♥

Idag har vi haft fullt upp med att röja och fixa med en massa saker här hemma. Vi har äntligen kommit oss för att ta bort ena sidan på lillskruttis spjälsäng. Något vi borde ha gjort för länge sedan, då han inte har velat sova i sin egen säng på jag vet inte hur många månader. Men nu är det i allafall gjort. Efter att ha bäddat rent, ser det nu riktigt mysigt och inbjudande ut. Jag anar dock att det kommer ta sin lilla tid tills han börjar vänja sig vid att vilja sova där.

Vi har också burit ner en massa saker till källaren samt storstädat i princip hela lägenheten. Det är bara en tidsfråga innan det ser ut som sju svåra år igen. Medans lillskruttis sover så tänkte jag passa på att röja det sista och sedan blir det nog en sväng till lekparken lite senare.

Later darls...


Soup





Ah, helt sjukt vad gott det kan vara med något så enkelt som en soppa. Värmer skönt i magen såhär en torsdagskväll. Min finaste har precis avslutat kvällspasset på jobbet och lär väl vara hemma om en dryg timme. Kvällen till ära så har jag städat lite snabbt samt tänt lite levande ljus i hallen och vardagsrummet. Mysigt! Dock ska det bli riktigt skönt att få komma iväg till varmare breddgrader om inte allt för många dagar. Men först har vi såklart ett bröllop att avverka. Tanken får mig att nästan vilja vomitera av nervositet, dagen närmar sig verkligen med stormsteg.

På tal om bröllop så tänkte jag slänga in en bild på mina söta wedding shoes, men det får bli i morgon. Underbart sköna är dem också, huvudsaken är att jag ska slippa få ont i fötterna. Om man är smart så plåstrar man om fötterna med skavsårsplåster i förebyggande syfte. Jag anser faktist att det här med skorna inte är super viktigt om dem är fina eller inte. Dem kommer ändå inte synas under mitt förtjusande släp. Korsettlivet upptill ska vi inte tala om, maaaaj gaaaad. Jag dör lite! Finaste klänningen evaaaaa.

Nu ska jag gå och dö lite i soffan och mysa i mitt sockersöta lilla nattlinne som jag fick av finaste mami. I löööööve!

Nighty Night!


Hellu!♥

Jag och lillskruttis har precis landat här hemma efter en super trevlig eftermiddag och kväll hemma hos finaste bästis. Hämtade hennes lilla William på dagis och vi promenerade sedan hem till dem där ungarna fick leka av sig. Nu är vi i allafall hemma och lillskruttis ligger och sussar sött här brevid mig i sängen. Själv tänkte jag koka upp lite mexicana soppa att avnjuta framför teven.

Men först tänkte jag kolla upp vart man kan göra snygga hårförlängningar. Jag är så himla sugen på ett riktigt hollywood svall till bröllopet. Kanske någon av mina fina läsare som vet något?! Är så sjukt trött på mitt sletna och icke växande hår. Jag anar att det kommer bli en fattig månad, buhu! Men som jag har sagt tidigare, man gifter sig bara en gång och då får det kosta vad det kosta vill. Kan ni fatta att det bara är sjutton dagar kvar tills jag blir fru Alsaigh. Dock kommer jag att behålla mitt egna efternamn, mycket för att underlätta för mig själv. Hur som helst, jag är så lycklig!♥

Soppa var det ja....



Onsdagsmyyyyyys



Ny solad, nyduschad samt påbörjat behandlingen med mina nya älskade produkter från Mary-Kay. Världens bästa Naja mötte upp mig på halva vägen, och tillsammans sällskapade vi till solariet. Mys! Jag solade en 20-minutare vilket jag inte har gjort på snart två år. In fact, jag har inte solat solarium sedan jag kom hem från Indien. Inte klokt vad skönt det var, somnade nästan till en massa gamla godingar från kära 90-talet.

På vägen hem stannade jag vid filmkedjan och köpte med en fet påse med godis. Tyckte helt klart att jag kunde få unna mig detta efter en riktigt usel dag. Sitter just nu och väntar på mina finisar som är hemma hos älsklingens bror på kvällsfika. Jag anar att dem kan dröja en stund, så jag får väl lägga mig och dö i soffan ett tag. Jag kan äntligen få titta på vad jag vill, tjoohoo!

Ps. Ni får ursäkta den ûbertaskiga bilden tagen med web-camen på datorn. Ni överlever nog ;)


Iväg

Hej finisar! Mitt onge har varit skit grinig precis hela dagen, tror att jag får ett nervsammanbrott i vilken sekund som helst. Har precis suttit i telefon med finaste bästis, och så fort jag har bloggat färdigt så möts vi upp för att sällskapa till solariumet. Hej solbränna, du är så välkommen!

Vi hörs när jag kommer hem! Puss!


Love the skin you're in

Precis som rubriken lyder, idag är det perfekt väder för storstädning och detta medans lillskruttis sover sin eftermiddags-nap. Vi har även hunnit med att storhandla för en hel månad, nu ska ingen behöva gå hungrig. Tyvärr missade jag Sofias lilla "event" idag, men fin som hon är köpte hon lite produkter åt mig.

För ett par år sedan anlitade jag en hudvårdskonsult från Mary-Kay. Jag vet inte om ni har hört talas om det förut? I tidiga tonåren hade jag riktigt grava hudproblem med ärftlig akne, och jag tog inte heller lika bra hand om min hy som jag gör idag. Tro mig, jag har testat det mesta utan någon vidare succé. Ända tills jag provade en hudvårdsserie, utformad efter mina önskemål och behov. Aldrig i hela mitt liv har jag upplevt en sådan skillnad, vilken lycka! Eftersom hela kalaset kostade mig en halv förmögenhet, så har jag aldrig brytt mig om att förnya produkterna. Men nu, Ä N T L I G E N! Som tonåring är det väldigt lätt att man skäms över sina hudproblem, övervikt, undervikt eller vad det nu kan vara. Men jag vill verkligen uppmana alla er som kikar in här dagligen att verkligen älska er själva så som ni är. Se inte era skavanker som ett hinder i livet, ingenting ska behöva sätta stopp för era högsta drömmar. Allt går att uppnå, bara det finns en vilja att lyckas.

Nu ska jag fortsätta städa och sedan förbereda dagens middag tillsammans med min finaste. Fisk på Irakiskt vis på menyn. Mums! Kan inte bli annat än en riktig smakupplevelse, mina smaklökar kommer slå kullerbytor av lycka!


Godmorgon huvudvärk!



Vaknade av att världens bästa Naja Grevik ringde på telefonen strax efter klockan sju. Dock orkade jag inte masa mig upp, så nu ligger jag istället här i sängen med huvudvärken från helvetet och kan inte somna om. Jag har messat min fina Sofia i förhoppning om att kunna skjuta upp "eventet" tills lite senare i eftermiddag. Lillskruttis är helt utslagen så vi får lov att bli hemma under förmiddagen. Skulle verkligen behöva få tag i BVC också angående vaccinationen mot polio och rödahund. Mycket viktigt då vi ska ut och resa om inte allt för länge, woop woop!

Nej, om man skulle ta och peta i sig en treo och försöka somna om en stund.



Spooky...

Det är så himla konstigt, varje gång jag vandrar längst perrongen längst stationen i Norrviken. Jag skulle uppskatta att känslan kommer någonstans i mitten av perrongen, där finns även en stor svart staty i järn. Den har många gånger används som en minnesplats för dem personer som omkommit i diverse tågolyckor osv. Det har ingen betydelse om det är vare sig dagtid eller nattetid. Man får liksom känslan av att vara iakttagen, som om någon rycker tag i dig och man blir nästan lite illamående.

Jag som alltid har varit open-minded när det kommer till övernaturliga fenomen och dyl. Jag vet att det finns ett liv efter döden, åtminstonde vill jag tro det. På något vis känns allting mer logiskt då, man får liksom en förklaring och helt plötsligt går ljuset upp för en. Jag vet inte om det är psykologiskt, man ser det man vill se. Man kan också höra det man vill höra. Men den här gången kan jag inte förklara vad som faktist finns på denna kusliga pendeltågsstation. Blev riktigt illa till mods ikväll, kalla kårar minst sagt! Spooky...

Nu stänger jag ner datorn för ikväll, kryper ner i sängen och myser med mina fina killar.

Godnatt raringar!


Hemma hos mami

Nu har vi precis kollat klart på Idol, flipp eller flopp?! Återstår att se vid sista gallringen i Globen. Än sålänge har jag inte skaffat mig en personlig favorit, förutom hon den där Moa. Dock skulle tjejen behöva sig en ordentlig make over, och råttboet till dreadlocks ska vi inte tala om. Finns ju verkligen ingenting mer äckligt och ohygieniskt än just det. Alla ni med dreads, klipp er och skaffa ett jobb! Euww!

Lillskruttis har slocknat i soffan efter att ha röjt runt halva kvällen. Han orkade inte med sig själv tillslut, finns då inget vackrare att vila ögonen på. Som min fina mamma sa tidigare, vad vore livet utan våran lilla skatt? Ja, vad vore mitt liv utan honom? Svårt att tänka sig något annat nu när han faktist är här hos oss. Mitt liv skulle vara så oerhört tråkigt, trist och ensamt om han inte fanns hos oss. Jag är så tacksam, svårt att inte känna enorm lycka, glädje och kärlek.

Måste även tacka alla fina människor som kom fram till oss i affären och överröste lillskruttis med komplimanger. Säg någon som han inte lyckas charma vart vi än går?! Min fina. Stolt mamma är jag må ni tro! 

Nu ska jag fortsätta glo på tv en stund innan det är dags för oss att bege oss ner till pendeln.  



Today



Hej bloggen!♥

Jag ska om en liten stund packa i ordning skötväskan och vänta på att lillskruttis ska vakna upp från sin lilla eftermiddags-nap. Sedan sticker vi hem till mami och hälsar på. Har under förmiddagen även suttit i telefon med min fina Sofia, då jag ska hem till henne på ett litet "event" i morgon. Superkul!

Just det, måste berätta något kul som hände idag när jag stod i duschen. Kände plötsligt hur någon kom krypandes och satte sig rakt under mig. Min lilla buskille har lärt sig att öppna alla dörrar här hemma, och detta helt själv! Inte klokt vad ungen hittar på. Kanske dags att börja dubbelchecka att ytterdörren är låst alla dem gånger då vi är hemma. Jag blev så full i skratt, min finaste däremot tyckte inte alls att det var lika kul.

Oj, nu är min lilla vaken. Ska försöka slänga in ett inlägg eller två lite senare.

Ha en fin dag raringar!


Shoe-heaven ♥













Tllåt mig att bara säga en enda sak, I'M IN SHOE-HEAVEN! Jag dog lite när jag såg alla dessa små godingar som bara måste få bosätta sig i min söta lilla skohylla. Två av dessa par kommer att införskaffas så snart som i morgon. Nu börjar jag plötsligt se fram emot kyligare årstider. Me like it a lot!

Nu mina vänner ska denna trötta lilla dam krypa till sängs brevid världens mysigaste lilla bebis, och min finaste såklart. I morgon är det tisdag och som vanligt sticker vi ut till Sollis och hälsar på mami, jag och lillskruttis. Som mormor har längtat efter sin lilla älskling ♥


Freedom!

Hej världens bästa läsare! Ledsen för låg uppdatering här på bloggen, men vi har hängt på stan hela dagen. Vi har äntligen hittat en klänning till älskade lillasyster, och detta efter väldigt många OM och MEN. Det krävs en full hand tålamod att förhandla med en väldigt envis liten nio-åring, som vet precis vad hon vill. I morgon blir i allafall klänningen våran då jag ska hämta ut den från butiken.

Vi har också fikat/lunchat tillsammans med min svägerska och lillens finaste kusiner. Det har busats och det har lekts mest hela dagen, OM jag är trött?! Det är bara förnamnet. Älskade lillasyster lämnade oss för bara en liten stund sedan. Freeeeedom! Nu ska jag vara riktigt fräck och krascha i soffan en stund, I need to re-gain strenght! 

Btw, statistiken har dragit iväg som sjutton denna måndag. Vilka är ni alla?! Super kul hur som helst.

Later darls...



Morning!



Mina hjärtan

Godmorgon måndag!

Här hemma klev vi upp strax efter klockan åtta, pigga och glada. Jag syftar på ungarna då givetvis, själv hade jag gärna legat kvar i sängen ett tag till. Men det var bara till att masa sig upp och dra igång barnkanalen på tv och om en stund tänkte jag slänga ihop en god frukost. Känns föga lockande att vi faktist måste bege oss ut i detta eländiga regnväder. Idag är det sista chansen för oss att hitta en klänning till lilltjejen, för nu börjar det bli riktigt bråttom. Min finaste får skynda sig hem så att vi kan ta bilen ner, finns inte en chans att vi promenixar till bussen i detta vädret.


Baby is moving strongly!



Alltså detta lilla klipp är bara så underbart! Kan inte också ni, precis som jag nästan se konturerna av den lilla bebisen i magen? Det får mig att minnas hur livlig min lilla kille var sisådär en månad innan beräknad förlossning. Jag hann inte riktigt uppleva det som många andra får uppleva under graviditeten, då jag fick beskedet så sent som i vecka 27. Alltså var jag i sjätte månaden cirka. Men jag vart helt förundrad och överväldigad varje gång jag kunde se konturen av en liten fot, eller möjligtvis en söt liten bebisrumpa. Fantastiskt, tycker ni inte? Jag längtar redan tills det är dags igen för en liten.

Barnen sussar nu sött efter en minst sagt kaos artad eftermiddag och kväll. Stackars lillskruttis har också hunnit få sig en rejäl fläskläpp under kvällen då han tjongade in en leksaks keyboard i fejjan. Hej och hå, så kan det gå! Ett blodbad senare lyckades jag hur som helst att lugna ner honom, och MIG SJÄLV som den lilla hönsmamma jag är. Nu ska jag gå och dö lite i soffan och invänta min finaste som har hängt med grabbarna ikväll.

I morgon sticker vi ner på stan och letar brudtärneklänning till lilltjejen. Hoppas även på en snabb fika tillsammans med min svägerska och lillskruttis finaste kusin.

Go'natt raringar så hörs vi i morgon


Hej familjen KAOS!



Mina hjärtan har nu vaknat upp från en nästan två timmar lång eftermiddags-nap. Elias är i sitt absoluta esse denna gråa, trista söndag. Hela dagen har gråt varvats med gnäll, snälla..skjut mig i huvudet någon?! Middagen står på spisen, passar på att slänga in detta ûbertråkiga blogginlägg under tiden.

Träffa finaste bästis får vi göra en annan dag, jag har varken ork eller lust till att göra någonting idag. Just nu vill jag bara lägga mig ner och dö lite. Mannen min är fullt upptagen med fotbollen och kunde inte bry sig mindre om varken hemmet, barnen eller mig för den delen. Dags att styra upp detta KAOS som råder!


Söndag 18:e September 2011

Jag och lillskruttis har precis duschat och klätt på oss. Om det finns någonting som får min lilla att bli totalt avslappnad så är det just att duscha. Vi ska helst stå och kramas och han kan lugnt vila sitt lilla huvud mot min axel. Att barn älskar vatten är ingenting konstigt. Dem har ju praktiskt taget bott i vatten i nio månader, mer eller mindre. Mysigt var det i allafall!

Min finaste är just nu på väg ut till Sollis för att hämta min älskade lillasyster som ska sova hos oss i natt. Mamma ringde nyss och talade om att han även varit förbi och hälsat på. Jag blev alldeles varm i hela kroppen, han får mig att älska honom mer och mer för varje dag som går. Jag vet att jag har hittat mannen i mitt liv. Hur som helst så bör dem dyka upp anytime soon, så jag ska föna håret och börja förbereda maten lite smått. Lite senare sticker vi hem till finaste bästis för muffins-bak, mys, bus och lek. Perfekt söndag!


Experience is the word every one gives to their mistakes!

Vad jag trodde var en riktig feel-good movie, visade sig vara allt annat än just det. Jag känner mig riktigt illa till mods även om den fick sig ett lyckligt slut. Den fick mig att verkligen uppskatta allt det fina här i världen och alla fina människor som jag är omringad av varje dag. Jag kan bli förbannad när det finns dem som gör vad som helst för uppmärksamhetens skull. När man liksom tar det till den gränsen då man utsätter både sig själv och andra människor för vara. Jag tycker inte att ordet "förtvivlad" är en ursäkt för att utsätta sitt liv för fara. Bara grejen att det hela to the next level är bara så fegt och ruttet. Mår man dåligt så finns det hjälp att få. Finns det något jag avskyr så är det då dessa attention whores som bara måste skapa ett konstant drama runt omkring sig, endast för att känna sig levande.

Jag har också varit där, jag vet också hur det är att må dåligt. Men jag var klok enough att ta emot hjälpen. High five to that! Jag behövde inte utsätta mitt eget eller någon annans liv för fara. Tacka gudarna! Idag mår jag så fruktansvärt bra, jag behöver inte längre bearbeta det som jag en gång behövde gå igenom. Jag är stark och jag kan i princip klara av allting. Det finns absolut ingen i hela världen som kan styra mig. Jag har lärt mig vad som är rätt och vad som är fel. Jag har lärt mig att inte ta livet för givet. Var rädd om livet, det är den mest dyrbara gåvan du någonsin har fått.

Nu vart det mest en massa svammel, men nu har jag fått säga det jag ville få sagt. Så till alla er som tar er tiden att kika in här dagligen, jag älskar er!


Saturday

Hej fina! 

Ensam hemma efter en mysig för och eftermiddag tillsammans med mina fina killar, som just nu är hemma hos en kompis. Solen skiner, dock något kallt i luften. Något säger mig att det snart är dags att plocka fram vinterkläderna. Några av er kanske har gjort det redan?!

Idag har vi hur som helst uträttat en massa viktiga ärenden och lunchat på pizzerian i Ronna centrum. Min finaste är som vanligt världens duktigaste och håller sig till salladen. Ni anar inte hur mycket han har droppat i vikt under de två senaste veckorna. Jag är stolt! Får väl hoppas att detta håller i sig även efter bröllopet. Om en stund tänkte jag städa och plocka undan lite tills mina älsklingar kommer hem. Ikväll blir det film och massa mys, kanske ett glas vin eller två...sweet!

Vad gör ni idag?!


Husets resurser





Dagens middag, husets resurser som liknar något i stil med en hemmagjord paella...nästan. Blev så vansinnigt sugen på räkor och broccoli. Nu är både jag och lillskruttis så mätta att vi ligger här i soffan, helt utslagna båda två. Mamma kom aldrig hit idag, jag har faktist inte hört av henne sedan vi talades vid tidigare i eftermiddags. Däremot har telefonen gått varm, då alla fina vänner har ringt för att checka läget med mig och liten. Ni är så fina allihopa, all min kärlek till er!

Saknar min finaste som vanligt jobbar kvällspasset, vill bara att han ska komma hem och mysa med oss. Blir dock en tidig kväll för oss då vi har massor att göra i morgon. Stress stress stress! Så jäkla surt att man skulle gå och bli sjuk nu mitt upp i alltihopa. Damn it!

Ha en fantastisk fredagskväll raringar!


The beginning of Rob Lowe's incredible journey



Legat som förlamad i soffan framför Oprah's Farwell Season, och i detta inslag en intervju med filmskådisen Rob Lowe. Sjukt intressant hur han berättar om sin självbiografi där han talar om livet som skådis, missbruket etc. Finns inte en chans att jag kan slita mig. Jag älskar Oprah, she's a godess!

Har under förmiddagen försökt övertala min kära mor att komma hit och ta hand om mig. Eller ja, ta hand om lillskruttis så att jag kan få vila. Om det inte hade varit för att vi har åkt så sjukt mycket bil den senaste månaden, så hade min finaste skjutsat ut oss till Sollis. Men jag förstår om han hellre vill åka tåg, så jag får helt enkelt hoppas på att mami överväger att komma hit. Det tar ju faktist inte längre tid för henne än vad det tar för mig att åka ut. Men idag tvärvägrar jag att sätta mig på pendeln i detta tillstånd som jag befinner mig i. Jag hade gladerligen stoppat fingrarna i halsen, om det inte hade varit för min kräkfobi. Finns absolut ingenting äckligare, blir så vansinnigt rädd varje gång. Nej usch och fy!

Nu ska jag missbruka ytterligare en kopp thé och dö i soffan en stund till. Min lilla kille sover som vanligt sin eftermiddags-nap och jag tror minsann att min finaste lyckats somna han med. Finisar!


Urk!

Euuww, jag mår inte alls bra idag! Hela kroppen värker och det känns som om hela magen vänder sig ut och in. Elias är dålig även han, febrig och tröttare än någonsin. Kanske blir så att vi stannar hemma idag, avvaktar ett par timmar till. Jag som verkligen inte har tid att vara sjuk nu, suck!

Ska be min finaste att göra mig en varm kopp mynta thé....innan jag spyr....

Urk!


Pastasallad med kyckling





Här får ni lite bilder på min gudomligt goda pastasallad med kyckling som jag slängde ihop tidigare idag. Kanske inte ser mycket ut för världen ( varken jag eller min finaste är några större fan av vare sig vinäger eller dressing ) Men hela kombinationen fick mina smaklökar att slå kullerbytor. Så gott att jag faktist tänkte mumsa i mig en tallrik och invänta min finaste som snart kommer hem från jobbet.

Ikväll har vi hängt hemma hos herr och fru Grevik med onge. Mycket trevligt as usual, vi har druckit vin, snackat och glott på tv medans barnen har busat och lekt. En kortis nere på stan hann vi med också, stackars min lilla kille som blev så ledsen när jag försvann iväg. Men det tog världens bästa Walle hand om, storebror William tröstade även han på ett litet hörn. Tack fina för en mysig kväll! ♥

I morgon sticker vi ut till Sollis, jag och min lilla. Jag har ännu inte bestämt mig för om vi ska sova över eller inte, får nog sova på saken. Nu, soffmode och fooooooooooood.

Nighty darls!


Seeking


Avoid seeking out other people for constant approval, because it make them the master and you the slave....



And I know I'm meant to be where I am



Nu är vi hemma efter en snabb shoppingrunda i Liljeholmens centrum. Där mötte vi även upp min fina svåger ( Elias farbror ) och tillsammans valde vi ut min bröllopsgåva, i form av ett smycke. Så är det nämligen i deras kultur, alltså att bruden välkomnas av gåvor och just detta i form av smycken. Oftast. Jag blev verkligen ställd när vi plötsligt befann oss hos juveleraren. Tack fina! Jag är rörd.

Står just nu i köket och slänger ihop en smaskig pasta/kycklingsallad. Min lilla skatt är så trött att han knappt vet vart han skall ta vägen. Men sova, det går då icke för sig. Får se om han kanske vill sova i en vagnen en stund när vi sticker hem till finaste bästis lite senare ikväll.

Jag har tyvärr inga dagsfärska bilder att bjuda på, men en låt kan ni få. Chris Medina med sin sjukt vackra låt " What are words " Jag är nog inte ensam om att bli berörd. Kärlek.


Regn hos mig

Min lilla skatt har somnat för natten. Själv har jag intagit ryggläge i sängen, och lyssnar till regnet som smattrar utanför fönstret. Finns verkligen ingenting mer avkopplande. Skulle verkligen behöva städa och plocka undan allt som min lilla har dragit fram. Helt otroligt hur fort det blir smutsigt och stökigt lika fort som det blev rent och välstädat. Åh, jag orkar verkligen inte!

Om ett par timmar kommer min finaste äntligen hem från jobbet, då ska vi mysa massor och kolla på film. Icke att förglömma den stora feta godispåsen! Jag är så duktig som lyckats trappa ner på alla onyttigheter och allt sådan som inte alls är bra för min stackars lilla kropp. Har dessutom kommit in i en period då jag inte alls har något sug efter mat what so ever. Vilket i sin tur leder till ett jäkla viktras, men jag klagar inte. Jag har faktist en bröllopsklänning att komma i om inte alls för många dagar. Visste ni att jag väger mindre nu än vad jag gjorde innan graviditeten?! Freaking fantastic. Sedan kan jag bara glädjas åt att jag endast gick upp nio kilo under graviditeten. Dem kilona förlorade jag lika fort som bebis kom i och med amningen. Och inte en endaste bristning fick jag heller. Aldrig har jag varit så nöjd med min kropp som jag är nu samt varit under det senaste året. Jag vet en annan som gillar den också. Självförtroendet är på topp som ni kanske märker?! Livet är för kort för att deppa över små och oväsentliga saker.

Nu ska jag glo vidare på svenska miljonärer och njuta av lugnet (läs: tystnaden ) Ahhhhhh.


Våran onsdag

Åh så skönt, nu under förmiddagen har jag och min finaste *trumvirvel* storstädat precis hela lägenheten. Det är vad jag kallar för teamwork. Jag längtar så tills vi får våran nya soffa, om vi får en?! Då blir det till att ommöblera i hela vardagsrummet också. Blev så sjukt inspirerad när jag såg hur fint finaste bästis hade gjort hemma hos henne. Så mysigt att jag skulle kunna bosätta mig där för gott, skämt åsido. Kommer bli så himla fint när allting är färdigt här hemma. Tänkte även att jag skulle försöka övertala Kirill ( Sofias kille ) att tapetsera om i vårat kök. Jag vet inte hur våran förra hyresgäst tänkte när han smällde upp en gul tapet och rev ner halva köket?! Mycket lustigt.

Idag blir det innemys med massa bus och lek samt lite städning. Ikväll blir det filmmys tillsammans med min finaste, då han lovade att hyra filmen Water for elephants som jag har velat se så länge. Medans min lilla skatt sover sin eftermiddags-nap, tänkte jag bädda rent i sovrummet och sedan fixa med bordsplaceringen.

Nästa vecka ska vi stämma av det sista med kyrkan samt lokalen. Vi är långt ifrån färdiga, hej stressmage!


Härlig dag med fina vänner ♥



Känner mig så sjukt duktig som har promenerat hela vägen hem. Min lilla skatt sussade sött där han låg nedbäddad i vagnen. Snart dags att införskaffa en mysig åkpåse till lillkillen, nu när vi börjar närma oss kyligare årstider. Vi har haft en riktigt trevlig och mysig kväll tillsammans med mina fina tjejor, Naja och Sofia. Som vanligt korkade vi upp en flaska vin som Sofia var så duktig och tog med sig. Och länge satt vi och pratade och skvallrade, glad i själen är jag.

Sitter här och funderar på om jag ska rensa ur Elias byrå, då vi har fått låna en massa fina kläder idag utav kompisen William. Inte klokt vad dem små växer fort, hinner knappt använda plaggen innan dem är för små. Blir till att införskaffa lite nytt i garderoben när pengarna trillar in på kontot. För nu är jag sannerligen fattig som en kyrkråtta. Varenda litet öre har gått till våran stora dag, det kostar att gifta sig må ni tro.

I morgon sticker vi förmodligen ut till Sollis, jag och min lilla och hälsar på mami. Mysigt!

Btw, hur bra är inte låten ovan? I Lööööööööve.


Smart vs. Stupid


Smart may have answers, but stupid has all the interesting questions ...



Västerås i bilder

Här kommer lite bilder som togs i söndags, då vi var på födelsedagskalas i Västerås. Måste erkänna att jag är bra sugen på att köpa en riktigt bra systemkamera. Än sålänge får jag nöja mig med våran allt för taskiga digitalkamera som för övrigt tillhör min kära mor egentligen. Hör ni det nu alla ni som är inbjudna till bröllopet, en systemkamera var det ja ;)



Liten kille tajmar alltid kodak-moments, smaskigt med kaka i moffis knä.



Älskade lillasyster.



Liten kille i pappas knä, envisas med att vilja äta själv.



Farmor och Bo.



Födelsedagsbarnet i högsta person.



Jag och min finaste, älskar dig.



Livet och kärleken.



Måndagskvällen

Vilken lyckad kväll det blev! Som jag berättade tidigare så var vi bortbjudna på middag hemma hos Leila och Massoud i deras super läckra lya på söder. Gissa om man blev sugen på att flytta, även om vi trivs väldigt bra som vi bor nu. Skulle knappast skada att bo lite mer centralt, tåls att fundera på framöver. Hur som helst så fick vi även träffa Leilas underbara systrar som är på besök ända från Iran. Leila bjöd på den mest utsökta lasagnen jag någonsin ätit, och självklart avnjöt jag både ett och ett annat glas vin under kvällens gång. Mätta och belåtna beslöt vi oss för att åka hem strax efter nio-tiden. Kändes ganska så lagom då de flesta av oss har både jobb och skola i morgon. Och JA, jag anser även att vara mamma är ett heltidsjobb. Ett mycket krävande sådant.

Tyvärr fick jag lov att avboka vinkvällen med finaste bästis, vi får helt enkelt hänga i morgon istället. Nu ska jag plöja igenom ett sista avsnitt av OTH och sedan försöka sova jag med. Som vanligt har vi en fullspäckad förmiddag i morgon!

Go'natt darls ♥


Måndag 12:e September 2011

Vilken rolig förmiddag vi har haft här hemma. Passade som vanligt på att storstäda, sätta igång en diskmaskin och vikt tvätten samtidigt som jag hade finaste bästis i telefon. Som vi har saknat varandra, då varken hon eller jag har haft möjligheten att träffas under den senaste veckan. Men idag, ÄNTLIGEN ska vi ses över en flaska vin och snacka en hel massa skit!

Idag blir det också en sväng förbi Ilham och hämta lite mat samt beställa min brudbukett. Vi fick nämligen blommorna till ett lägre pris i samband med att vi beställde corsage armbanden förra veckan. Lite senare i eftermiddag är vi bortbjudna på middag hemma hos Massoud och Leila. Det blev ingen shopping idag med tanke på regnet som fullkomligt vräkte ner tidigare i morsse. Så vi får ta det en annan dag helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta fixa och dona här hemma, samt pussa en massa på min finaste som kom hem från jobbet för en stund sedan. Lovely!


Thank Heaven 7-Eleven!



Hej raringar!

Haft en riktigt härlig eftermiddag och kväll i Västerås med trevligt sällskap och god fika, såklart! Med oss hem fick vi egen odlade paprikor, chili samt en massa frukt. Tack SÅ mycket! Så himla mysigt att träffa alla igen och jag lyckades övertala farmor att närvara på bröllopet. Hon är lite lätt folkskygg, men den rädslan ska vi nog lyckas övervinna tillsammans.

Efter kalasandet i Västerås bar det hem mot Södertälje och min svägerska där vi stannade på kvällsfika. Nu är vi äntligen hemma, bloggar från köket samtidigt som jag precis har intagit kvällens middag. Vi misstog oss lite då vi trodde att det skulle bjudas på mat hemma hos mina kusiner. Stanna på någon taskig vägkrok kändes inte så särskillt lockande. Köpte med mig lite wok från 7-Eleven, just gotta love it!

Om en liten stund tänkte jag krypa upp i soffan och mysa med min finaste en stund. I morgon blir det upp i ottan för att ta oss in till Söder för shopping samt luncha på Folkets. Lyxigt att få spendera så mycket tid tillsammans med mina fina killar.

K Ä R L E K

Sweet dreams, så hörs vi i morgon!


Godmorgon söndag!



Idag vaknade jag redan klockan sex, och klarvaken dessutom! Detta händer typ...aldrig, då jag är känd för att vara extremt morgontrött av mig. Om det inte hade varit för att vi gick och lade oss så tidigt, så hade jag aldrig varit vaken vid det här laget.

Elias sover än, stackarn har varit riktigt dålig i magen nu under morgonen, då jag redan hunnit byta två väldoftande blöjor. Nåja, igår slank ju faktist både det ena och det andra ner i den lilla magen. Lite senare i eftermiddag sticker vi iväg till Västerås på födelsedagskalas hemma hos fina kusiner. Hoppas även på att hinna med det där biobesöket som aldrig blev av igår.

Nu däremot tänkte jag fortsätta plocka undan här hemma samt vika tvätten. Sedan intar jag soffmode en stund och avnjuter en god frukost i väntan på att liten ska vakna till liv.

Puss!


Tack & Godnatt

Vi har haft en helt underbar lördagskväll med god mat, mycket prat och skratt. Barnen har självklart lekt och busat massor. Tack för idag alla fina! Nu sover mina fina killar och det är även dags för denna trötta lilla dam att stupa i säng.

I morgon blir det kalasande hemma hos fina kusiner i Västerås samt hälsa på bästa Ahmad

Night Night!



Lördag med shopping

Hemma igen efter en super mysig dag i Stockholm tillsammans med mina fina killar, samt mamma och hennes kille. Min finaste har shoppat smoking med tillbehör och mamma hittade äntligen sin efterlängtade festklänning. Eftersom vi råkade känna kvinnan som jobbade i affären så fick vi lite rabatt också, kunde inte bli bättre än så.

Efteråt satte vi oss på ett mysigt litet café på Drottninggatan där vi åt en god lunch och babblade på om allt och ingenting. Som vanligt låg mestadels av fokusen på våran älskade lilla kille, som för övrigt är fullt upptagen med att klättra likt en liten apa på mitt ansikte just nu. Kladdig runt hela truten är han också efter att ha smaskat i sig en hel nektarin helt själv.

Medans jag väntar på att tvätten ska bli klar, tänkte jag passa på att fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Vi är nämligen bortbjudna för att fira min svägerskas och hennes mans bröllopsdag. Sedan sticker jag och min finaste iväg för ett par barnfria timmar. Mysigt!







SHINE!


Don't live in the background.
Don't deprive yourself of the life you desire.
Get out there and choose to SHINE!



No shit!

Här hemma har det varit full fart från morgon till kväll, med undantaget för Elias lilla powernap tidigare i eftermiddags. Min lilla ängel har helt plötsligt förvandlats till en liten mini huligan. Det tar minst sagt på krafterna att behöva jaga ungen var och varannan minut. Men idag tog det inte många sekunder tills olyckan var framme, ungen är så förbannat snabb...No shit liksom! Han tjongade hur som helst sitt söta lilla face rätt in i bordskanten inne i vardagsrummet. Blev en fin liten blåtira, stackars krake!

Den lilla sussar sött för natten och själv roar jag mig med att kolla på The mummy, i väntan på att min finaste ska komma hem. Jag har under kvällen överraskat med att storstäda hela lägenheten, allt för min fina husband. Tänt alla ljus har jag gjort också. Åh, vad mysigt det ska bli att få krypa upp i min älsklings varma famn, har längtat så!

Sweet dreams raringar, så hörs vi i morgon! ♥♥♥


Cos girl you're looking so damn fly tonight



Besöket på arbetsförmedlingen gick hur bra som helst, nu ska jag bara boka tid med en handläggare sen är jag äntligen igång. Vi har också beställt min brudbukett samt corsage armband till mina systrar som ska stå brudtärnor på vårat bröllop. Käkade sedan en god lunch på kolgrillen i Luna gallerian, nu lider jag istället av matkoma. Min lilla älskling skulle behöva sova sin eftermiddagsnap, skulle lätt ha gjort detsamma om det inte hade varit för att jag har tusen andra saker att göra här hemma.

Ikväll tänkte vi dock mysa till det med tända ljus och ladda upp med en massa godsaker. Hade varit gott med lite vin, men vet inte om vi har någon flaska ståendes här hemma. Blir hur som helst en promenad iväg till affären lite senare, kanske svänger förbi lekparken när vi ändå har vägarna förbi.

Puss!


TGIF



Hello babes!

Duschad och klar sitter jag här och väntar på mina fina killar som varit ute en sväng med bilen. Idag är det äntligen fredag och i morgon tar vi helg. Tänkte faktist ta mig ner till arbetsförmedlingen och kolla upp den där receptionist utbildningen. Eftersom min fina bästis redan har fått jobb på annat håll ( vilket jag är super glad för ) så kommer jag att gå utbildningen helt själv. Jag är verkligen tacksam för att jag har fått den här möjligheten och att jag dessutom är garanterad jobb efteråt. Min finaste kommer självklart att vara pappaledig under så lång tid som utbildningen sträcker sig.

Vi har verkligen massor att göra dessa dagar, så det finns absolut ingenting som helst tid att ligga på latsidan. I like it!



Practise compassion


If you want others to be happy, practise compassion.
If you want to be happy, practise compassion.



Torsdag 8:e September 2011

Godmorgon raringar!

Morgontrötta familjen här. Jag fick verkligen äta upp mina ord när jag sa att min lilla kille hade somnat för natten. En stund senare var ungen uppe på fötterna igen och tyckte inte alls att det var läge för att sova. Så det var bara till att kliva upp och gilla läget. När min finaste kom hem från jobbet tog vi en sväng med bilen och käkade nattmat på Max, gott gott! Jag tror inte att vi kom i sängs förens vid två-tiden i natt, inte okej!

Ska strax kliva upp och göra oss i ordning, sedan sticker vi ut till Sollis för att hälsa på familjen. Måste även hinna förbi Skärholmen en sväng och hämta ut vigselringen som min finaste har beställt. En månad kvar...

Ha en fin dag!


Seg onsdag



Min lilla älskling ligger här brevid mig i sängen då han i princip nattade sig själv efter kvällens härliga skrikfest. Jag är så trött att ögonen går i kors, men tänkte försöka hålla mig vaken tills min finaste kommer hem från jobbet om ett par timmar. Idag har jag verkligen kännt mig så himla låg, har varken haft vare sig lust, ork eller motivation till att ens engagera mig i saker. Det enda positiva är att hemmet för engångs skull ser rent och välstädat ut.

I morgon sticker vi ut till sollis och hälsar på familjen och förmodligen stannar vi över natten också. Helgen är som vanligt fullspäckad då vi bl.a tar en tripp till Västerås på söndag. Innan veckan är slut ska allting vara mer eller mindre klappat och klart inför bröllopet. Hej stressmage!

Nu - Soffmode och en varm kopp mynta thé



Ett år som förlovade ♥



7/9-2010
Jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt.





Bloggen hackad!

Någon tyckte visst att det var jävligt roligt att hacka sig in på min blogg. Lycka till med nästa försök, retards!


This very tuesday...



Som vanligt ska grannens nätvärksåtkomst till att bråka, så jag har inte kunnat blogga på hela dagen. Om det har kliat i fingrarna? Njaae, not so much! Det har faktist varit ganska så skönt att för engångs skull undvika att sitta framför datorn. Idag har jag istället ägnat all min dyrbara tid och enorma kärlek åt min lilla älskling. Vi har både hunnit med en sväng på stan där vi uträttade några viktiga ärenden samt busat och lekt en hel massa. Mammas lilla buskille som däckade i soffan för en stund sedan. Bakat en smaskig chokladkaka har jag gjort också, som jag faktist ta en bit av om en liten stund.

Mannen min jobbar kvällspass, är sjukt jävla irriterad på människan idag..så careface på honom som min finaste syster så fint skulle ha sagt.

Hoppas att ni har haft en fin dag raringar!


Feels like a new home

Efter på tok för mycket vin, tänkte jag nu krypa upp i min älsklings trygga famn ett slag. Haft en riktigt mysig kväll tillsammans med finaste bästis och våra härliga ungar. Vi har under kvällen möblerat om i princip hela våran lägenhet. Feels like a new home, gissa om jag kommer sova gott i natt?! Yes indeed. Så många gånger jag har tjatat om att vi ska göra om här hemma, men aldrig fått tummen ur. Om det finns någon som kan det här med inredning, så är det då Naja. Ni skulle se så fint dem har det hemma hos dem, me so want it! Nej men shit, vilken jäkla freedom att äntligen få lite space här hemma. Finally I can breath some..

Go'natt finisar, så hörs vi i morgon!



Feed your faith


Feed your faith and your doubts will starve to death....



Måndag.



Ni får ursäkta att videobloggen fick ett sådan abrupt slut, men batterierna i datorn tog slut.
To be continued...don't we all just LOVE cliffhangers?! Haha.



Californiacation



Medans mina fina killar har somnat för natten, har jag fått upp ögonen för en helt ny serie på tv. Nämligen Californiacation, med bl.a David Duchovny i en av huvudrollerna. Helt jävla störd serie, men jag är som förtrollad och kan inte sluta titta. Nu bara måste jag kolla upp när nästa avsnitt visas, eller om jag ska vara så galen att jag laddar ner alla säsonger när jag ändå håller på. Eller? JOOOOO!

Go'natt raringar så hörs vi i morgon ♥


Räkfrossa tonight!



Såhär mumsigt har vi det ikväll! Mindre kul är att någon har brutit sig in i vårat källarförråd och stulit ölen till bröllopet samt Najas bilbarnstol. Det var då självaste fan att man aldrig ska få ha någonting ifred!!

Nej, nu räkfrossa och sedan mysa framför Idol. Yaaaay!


Hemma nu.

Nu är jag och mina små hjärtan äntligen hemma igen efter en runda på stan, tillsammans med finaste bästis och hennes goa lilla William. Med vanlig otur så hittade vi inte en enda klänning, och brudbutiken var såklart stängd. What else to expect på en söndag?! Jag tror att vi var in i varenda butik och inte någonstans hade dem festblåsor för barn. Jag får helt enkelt göra ett nytt försök i morgon. Vad jag däremot hittade var världens sötaste, mysigaste och gosigaste höst/vinter jacka ever!! Nu vet jag någon som ska smöra till det riktigt ordentligt inför mannen min. Hihi!! ;)

Ikväll åker älskade lillasyster hem och kvar blir vi lagom till säsongsstarten av IDOOOOOOOOL! Jag är så sjukt sugen på att äta räkor till middag, ett par kalla och kvällen är fulländad. Yes! Min finaste är ledig i morgon, så jag tycker allt att vi kan slå till på stort.

Har ni haft en trevlig helg?!


Nattliga tankar

Klockan är snart tre och jag ligger sömnlös, varken jag eller min finaste kan komma till ro och somna. Nog för att han tvingas sova ute på soffan ikväll och ska upp och jobba om några timmar. Själv har jag plöjt igenom några avsnitt av mitt älskade One Tree Hill. Jag är som besatt av dem nya avsnitten, och om jag inte missminner mig helt så släpps ännu ett avsnitt i morgon. Wiihuu! Men nu var det egentligen inte det jag skulle skriva om. Jag har så mycket tankar som snurrar i mitt lilla huvud. Ni får ursäkta att mitt sug för att skriva inte är så starkt längre. Men jag har så otroligt mycket på gång, mycket som är alldeles för privat för att jag ens ska kunna dela med mig av det här på bloggen.

Min blogg har liksom kommit till att bli den platsen där jag verkligen kan ventilera mig och sätta ord på mina egna tankar. Men nu såhär på senare tid vet jag varken om vad eller hur jag ska skriva. Jag vet ju att det är fler än jag själv som läser allt detta. Jag vet också att det är jävligt enkelt att gömma sig bakom en skärm och häva ur sig både en och en annan groda. Jag ser det inte som många av er andra gör, jag ser inte livet som någon slags tävling. Om ni bara kunde se till er själva för en stund, sluta anmärka på vad alla andra gör. Vad jag skriver om eller lägger upp här på bloggen är inte ens en bråkdel av allt det jag sysslar med om dagarna. Jag skapar ogärna konflikter och draman, men jag förstår att somliga av er har så lite att göra om dagarna. Vilsna små själar som inte vet hur dem ska fördriva tiden. Någonstans är det liksom dags att växa upp. Det finns inte en chans i helvetet att jag lägger ner mödan på att ge tillbaka med samma mynt. Jag lade ner stridsyxan för längesedan.

Some people make your life better by walking into it, and others simply make it better by walking out of it....



@ Heron City

Mina hjärtan sussar nu sött här brevid mig i sängen, helt utslagna efter en mysig kväll på Heron City. Laddade på vårat gamecard och vi hade faktist riktigt roligt. Elias roade sig mest med att knata omkring och titta på omgivningen. Han är så jäkla snabb, hinner inte mer än att vända bort huvudet så är ungen borta. Helt sjukt vad fort det har gått på bara några veckor. Mammas stora lilla kille, som jag älskar dig!










Det kommer en tid i livet...

Det kommer en tid i livet när du måste släppa allt. Meningslösa draman, människor som skapar dem, och i stället omge dig med människor som får dig att skratta så mycket att du glömmer det dåliga och bara fokuserar på vad livet har att erbjuda. När allt kommer omkring är livet för kort för att vara annat än lycklig! Ta bort alla "energi-tjuvar"...♥


Jedward - Bad behaviour



Med denna übersköna musikvideo önskar vi er en fortsatt trevlig lördagskväll!

PUSS!



Min lilla prinsessa!



Nu är älskade lillasyster äntligen här och vi ska snart sätta igång med middagen här hemma. Mina fina killar är ute och träffar en kompis, men lär väl dyka upp anytime soon. Eftersom jag inte kan dra ut med tjejerna ikväll, så får vi hitta på något skojjigt med ungarna istället. Agnes har tjatat om att åka till Heron City ända sedan kom hit i eftermiddags. Vi hade ju faktist himla roligt senast hon sov över här, som sagt får vi se vad vi känner för.

I morgon sticker vi ner på stan och letar brudtärneklänning till lilltjejen. Min lilla prinsessa!


Saturday.

Godmorgon raringar!

Klev upp för bara en liten stund sedan, så jag tänkte laga till en härlig brunch till mig och min finaste. Den lilla har jag redan lyckats peta i en hel skål med yoghurt. Idag kommer finaste lillasyster hit och stannars tills på söndag, mysigt!

Skulle verkligen behöva röja upp lite här hemma, jag fixar bara inte när det är stökigt runt omkring mig. Jag är långt ifrån pedantisk, omöjligt att vara när man har småbarn. Men jag mår så mycket bättre när det är fint och rent, vem gör inte det liksom?! Eftersom jag är så duktig och städar, så tänkte jag faktist be min finaste att så för sin grymma matlagning. Underbart att äntligen få ha båda mina fina killar hemma idag, kärlek kärlek kärlek!!


Gottegris ♥



När katten är borta dansar mössen på bordet. Jag hann inte vara borta mer än två minuter innan min lilla gottegris varit i farten. Lilla hjärtat, nu är det dags för flaskan och sedan är det godnatt.



There are people...

There are people who take the heart out of you and there are people who put it back...



Fredagskvällen

Så himla skönt att få vila en liten stund, helt otroligt vad lite sömn kan göra. Nu känner jag mig som en helt ny människa. Elias har i princip gråtit hysteriskt sedan finaste försvann iväg till jobbet, det här med att säga hej då står inte högt upp på listan. Någon älskar sin pappa väldigt mycket, det värmer så i mitt lilla mammahjärta.

Här hemma har jag och min lilla älskling precis ätit middag, fiskpinnar med potatis och gurkmajonäs. Gott gott! Kände inte riktigt för att laga något avancerat denna fredag, då vi faktist lyxade till det med att luncha på stan tidigare i eftermiddags. Tyvärr kunde inte tjejerna komma över ikväll, så då får vi helt enkelt stanna hemma och mysa istället.

Lite chokladmousse och baileys på detta då kanske?!


Fredag med videoblogg



Myskväll.



En trött liten kille hemma hos Naja och Walle igår.

Sådär, nu har jag storstädat precis hela lägenheten. Jag vet någon som kommer bli massa glad när han kommer hem från jobbet lite senare. Duktig tjej, jajamän! Jag vet också en liten kille som tycker att det är super härligt att äntligen få vara hemma igen. Åh, vad vi har myst och busat må ni tro!

Min finaste lovade att köpa med sig mina favvo chips, sourcream & sweet chili. Mums! Kom hem nu nu nu nu! Jag och lillfisen saknar dig SÅ!♥

I morgon är det äntligen dags för ännu ett vigselsamtal. Och denna gången tillsammans med prästen från katolska församlingen samt från svenska kyrkans församling. Då bestämmer vi hur vigselprogramet ska se ut och vem som blir våran slutgiltiga vigselförättare. Spännande?! Yes indeed! Nej, nu ska jag lägga min trötta lilla kille som ligger här och sussar sött i min famn. Lycka!

Sovgott finisar ♥


Home sweet home!

Hemma igen efter ett helt underbart dygn ute på Ålandshav tillsammans med min finaste. Som vi behövde detta, både för kropp och själ. Ett helt dygn att bara njuta, pussas, kramas och bara leva nuet. Och NJÖT, det gjorde vi allt! Vi har dansat, druckit och ätit gott, handlat massor på tax-free'n inför bröllopet, vunnit tusentals kronor på spelmaskinerna, skrattat och haft så sjukt jäkla roligt som bara vi kan ha det. Men bäst av allt, idag fick vi äntligen träffa våran lilla buskille igen. Som jag har saknat honom, trodde inte ens att det var möjligt att sakna en sådan liten människa så mycket. Längtan var total när jag satt på pendeln på väg hem, då min finaste var tvungen att åka till jobbet. Tack fina Naja och Walle för att ni har varit helt fantastiska, all min kärlek till er!

Nu ikväll tog vi oss ner på stan allihopa för att ta del av Lys Upp festivalen. En kväll att skänka våra älskade och saknade en tanke genom att skicka ut ljuslyktor i kanalen. Vi fick själv välja motiv, text och annat kul att dekorera våra lyktor med. Ni ska självklart få se bilder, dock uteblev bilder från kryssningen eftersom jag glömde kameran i hytten. Vi lyssnade  också till Sveriges roligaste pensionär samt någon kass komiker från Solna. Så småning om var det dags att styra kosan hemåt, då Elias var riktigt trött och gnällig. Tänkte packa upp väskorna lite smått samt plocka undan lite här hemma innan det är dags att natta den lilla. Skönt att vara hemma!