Söndag med dopkalas







Jag låter bilderna tala för sig själva, som ni kanske förstår så har vi haft en super mysig dag tillsammans med familj och vänner. Startade morgonen med familjemässa i S:ta Ragnhildskyrkan, för att lite senare inta dopfesten på arken. Där kyrkis håller till vill säga. Där bjöds det på korv, glass och presentutdelning för barn som döptes för exakt ett år sedan i svenska kyrkan. Lilleman däremot var inte lika exalterad, varför sitta still när man kan leka?! Hur som helst så blev vi kvar ett bra tag innan vi slutligen packade in oss i bilen och fortsatt hem till bästa faster och fina kusiner för ett något sent påskfirande. För er som inte visste så är det idag som ortodox firar påsk. Lite klurigt när man inte är lika insatt som jag har kommit till att bli i de olika kulturerna.

Eftermiddagen har ägnats åt att äta och dricka gott i trevligt sällskap. På slutet var min stackars lilleman så trött att han nästan storknade. Det tog inte många sekunder tills han slutligen slocknade i bilen men vaknade inte så långt efter det att vi kommit hem.

Efter en sjukt lång dag är det äntligen dags att krypa till sängs. I morgon är det återigen dags för dagis och jobb, can't wait for another brand new day!


Kassy - En tjej med stil

Åh, dom cupcakes-en ser skiiiitgoda ut! :)


Blogg: http://kaassssyy.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR