I'll be home for christmas

 
 
Äntligen fredag, och ingen kunde vara gladare än jag. Det har varit full rulle ända sedan vi klev strax efter klockan tio i morsse. Lilleman är fortfarande riktigt risig, därav lite dålig uppdatering här på bloggen. Blir inte bättre för att julhelgen närmar sig heller kan jag meddela.
 
Nu ikväll har vi äntligen varit iväg och handlat julgran samt att vi tog en sväng nere på stan för att inhandla lite julfint till hemmet. Jag känner mig långt ifrån färdig, men kroppen säger ifrån och nu ligger jag som en klubbad säl i soffan framför Pirates of the caribbean.
 
Så skönt, väskorna packade och julklapparna är klara. I morgon sticker vi äntligen hem till mamma och är inte tillbaka förens på tisdag förmiddag. Helt sjukt, men de senaste dagarna har jag haft sådan enorm hemlängtan. Och ja, man kan känna hemlängtan trots att man är vuxen och har flyttat hemifrån. Men åh, som jag saknar min lilla mamma. Ska bli riktigt mysigt att få komma bort från Södertälje, bort från hemmet och bara få umgås tillsammans med min fina familj, min fin make och bara få rå om mig själv för ett slag.
 
Nu säger jag och lillbebban godnatt, och ha en fortsatt fin fredag ♥
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR