Hemma hos Frida och Malte

Ledsen för den usla uppdateringen som råder här på bloggen. Det är sommar i luften och att sitta framför datorn känns som bortkastad tid när man kan vara ute och njuta av solens varma strålar.
 
Idag har lilleman kalasat på förskolan med pinnglass och ballonger, lycklig kille med andra ord. Dem firade alla de barn som fyller år under juli och augusti månad. Och lilleman fyller praktist taget 2 år om bara 6 dagar, älskade lilla unge! Så i morgon sticker vi hem till mamma för övernattning och ett tidigt födelsedagskalas på lördagen med hela familjen samlad.
 
Idag däremot har vi hängt i Pershagen hemma hos Frida och Malte. Ungarna fick leka och busa på baksidan medans jag och Frida samtalade om allt och ingenting. Finns ingen människa som är så enkel att umgås med, så skönt att bara vara. Planerat in både en och annan playdate och strandhäng framöver. Så himla roligt att ungarna leker så fint ihop och att dem faktist kan dela med sig och kompromissa utan minsta gnäll.
 
Nu ikväll blev det som vanligt en sväng till kontoret och kom hem för dryga halvtimmen sedan. Dricka en kopp thé och varva ner ett slag innan sängen kallar.
 
Go'natt!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR