M å n d a g

 
Men hörrni, vart tar alla dagar och veckor vägen? Det känns ju som om det var ny vecka och måndag bara för någon dag sedan. Julen står för dörren, och helgen har vi som vanligt spenderat tillsammans med vänner och familj. Jag har kännt mig hängig och genom förkyld i flera dagar, men försöker hänga med så gott det går. I fredags packade vi in oss i bilen för Idol-mys och middag hemma hos mamma-mormor. Och där blev vi kvar till tidig lördagsmorgon. Fram mot sena eftermiddagen vankades julbak hemma hos fina Frida tillsammans med våran höggravida vän Vickan. Sjukt imponerad över hur pigg och energisk hon var ändå, trots en dag över tiden. Vilken dag, när som helst får hon äntligen träffa sin efterlängtade lilla skatt. Jag räknar med att få snosa bebis i dagarna som kommer! 
 
 
Natten till igår attackerades jag utav feberfrossa, rethosta och huvudvärk från hell. Jag kan bara minnas att jag förflyttade mig från sängen till soffan och därifrån tillbaka till sängen. Ja, så höll vi på fram till sena kvällen då vi äntligen tog oss ut på lite kvällsfika hemma hos barnens faster. Mest för att barnen skulle få något att göra, men också för att få lite friskluft efter en heldag inomhus. Idag känner jag mig något bättre, om än lite täppt i näsan och torr i halsen. Tog en snabb runda på stan tidigare under förmiddagen, kikade på julklappar och sedan tog jag och Meja en promenad till öppna förskolan en sväng. En hel timme fick vi för oss själva, då vi kunde pyssla i lugn och ro innan de andra barnen och deras mammor började trilla in strax efter lunch. Idag har vi premiär målat med fingerfärg och Meja har tillverkat sin allra första egna julklapp till pappa. Lilla vän! 
 
Annars har vi haft en lugn och skön eftermiddag här hemma. Plockat, städat och rensat bland Elias alla miljoner leksaker. Ätit gårdagens rester till middag och myst framför Teen mom och Paradise Hotel. Ja, jag alltså! Barnen sover sedan ett bra tag tillbaka, Elias kröp till sängs redan vid sex-tiden, dock somnade han inte förens kring nio någon gång. Jag skall strax göra detsamma, är så trött att ögonen snart går i kors. Med det säger vi godnatt!
 
 
Lillsmul på öppna förskolan idag.
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR