5 månaders kontroll & vaccination på BVC

 
Tösa fortsätter att kila stadigt, Meja är nu 65 cm lång och väger 8159g. Inte klokt att våran lilla bebis, som snart inte är så liten längre blir ett helt halvår gammal. Älskade dotter, dagarna med dig har varit och är helt ljuvliga.
 
Vaccinationen gick som väntat, hur bra som helst. Hon blev såklart lite ledsen och gav ifrån sig ett tjut som varade i mindre en halvminut. Våran bvc-sköterska är verkligen helt fantastisk, så otroligt professionell i allt hon gör och kunnig inom sitt arbete. Hon tyckte att vi skulle fortsätta med amningen, finns ingen som helst anledning att sluta sålänge Meja fortfarande tar bröstet. Tutten har varit hennes största trygget, napp och nappflaska kommer inte på tal. Däremot kommer hon att fortsätta introduceras för nya smaksensationer och gröt som ett sista mål. Nästa besök blir vid 6 månader, då för läkarkontroll samt BGC-vaccinet (TBC). 
 
Jag har för stunden en köttgryta som står och gottar till sig på spisen, är så hungrig att jag skulle kunna slakta en get. Men grytan behöver stå sig i minst en timme till innan servering. Lite senare sticker vi ner på stan för att sedan kvällsfika hemma hos svärisarna! 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR