Höstevent med Loppi!

 
Idag var det äntligen så dags för höstevent med Loppi tillsammans med min fina vän Frida ( hennes blogg hittar ni HÄR), och ett helt gäng andra bloggmammor på Clarion Signs i Stockholm. Ett härligt uppstyrt event och såklart en välfylld goodiebag till slutet. Tack så heeeemskt mycket ni på Loppi
 
Förmiddagen invigdes med varsin wrap och dryck från vitamin well, mums! Efter frukosten väntade presentationer från bl.a Mathem, Tv4 play, Tallink Silja följt utav modevisning med diverse härliga toppbloggare tillsammans med deras små. Konferenscier för dagen, artisten och bloggaren Lina Hedlund. Vilken pingla hörrni! 
 
Efteråt mammamingel, tävlingar, shopping och massa massa mer. Jag och Frida valde att avrunda där och fortsätta mot Wayne's för lunch-fika innan vi slutligen hoppade på tåget hem. Eftermiddagen har vi tillbringat på stan och kringelfestivalen. Barnen har gått loss på diverse karuseller, medans mamma och pappa praktiskt taget frös rumporna av oss. Köpte med oss en stor gottepåse att avnjuta så snart barnen somnat för natten. Men först kvällsmys hemma hos faster och kusiner. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill ni förövrigt ta del utav denna fantastiskt härliga, välfyllda goodiebag?! Mellan den 30-31 augusti kan ni hämta höstens fina LOPPI-påse i Lekmers butik i Barkarby. Skynda skynda!!  
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR