Mejas 1-års kalas!

 
Igår var det så äntligen dags för Mejas allra första släkt/barnkalas, som vi har gått och längtat! Kalaset var för både min släkt och R's släkt, samt för vårat härliga lilla mammagäng (Frida, Sofia och barnen dvs.) Jag har grejjat, pysslat och planerat inför detta i snart en månadstid. Nog för att Meja är på tok för liten än för att minnas denna dag. Men jag känner som så, att när hon blir lite större kan blicka tillbaka i fotoalbumet och känna att hennes mammas och pappa verkligen investerat i tid, omtanke och kärlek för att just hennes dag skulle bli så lyckad som den blev. Dock fick jag tänka om lite vad gällde dekorationerna, då vi aldrig fick tag i något helium till ballongerna. Men vi löste det hela och det blev ju ganska så fint ändå. 
 
Eftersom vi bor trångt i våran lilla tvåa på 58kvm, så valde vi att ha öppet hus under dagen. Himla smidigt om jag får säga det själv. Min pappa hade lagt ner kropp och själ på den fantastiskt goda smörgåstårtan, medans min fina mamma slängt ihop en super smarrig pastasallad med kyckling, bacon och soltorkade tomater. R's familj stod för dessert, och jag själv för alla godsaker i fikahörnan ovan. Jag tror inte att någon lämnade vårat hem hungrig, alla var snarare proppmätta! Tårtan beställde vi från ett bageri i närheten utav där vi bor, och jag kan inte säga mer än att jag saknar ord. Det var nästan lite sorgligt att behöva skära i den, Meja moffade i sig tårta för glatta livet. Hjärtat slog dubbla slag och fällde väl en tår eller två, tanken slog mig plötsligt att min lilla bebis faktist inte är någon lite bebis längre. Är det klokt att den här lilla tjejen fyller 1 år i morgon?! Vart tog tiden vägen, jag kan omöjligt förstå?!
 
Jag vill verkligen tacka alla från djupet av våra hjärtan som kom och förgyllde denna dag med så otroligt mycket kärlek och glädje. Och Meja tackar för alla fantastiskt fina presenter, lovar att dessa kommer att användas flitigt!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR