Fredagkväll hemma hos oss

 
 
 
 
 
 
Några pics på vårat sockersöta lilla bustroll denna fredagskväll. Ännu en dag till ända, och tröttare mami får man nog leta efter. Kan inte den här dagen bara slut, så man får soooooova!! Jag känner verkligen hur dessa sämnlösa nätter börjar ta ut sin rätt, och detta ganska så ordentligt. 
 
Trots att jag var så trött att jag bara ville lägga mig ner och grina, så tog jag mig iväg till VC under tidiga morgonen. Läkaren kunde inte riktigt konstatera om det var psoriasis jag hade, men fick i allafall en starkare kortison salva samt en mjukgörande salva till att börja med. Återbesök om ca 2 veckor för vidare utredning. Jag har inte berättat så mycket om det. Men för en tid sedan så fick jag ett litet utbrott på vänster ben, och med tiden så har det bara blivit större och täcker nu större delen av knäskålen. Ett plack liknande lager som blir till små små sår som kliar och gör ont. Eftersom vi har det i släkten så kändes det viktigt för mig att få det uppkollat hos en riktig läkare. Nu får vi se om denna kur gör susen, eller om jag blir remiterad till en hudspecialist. 
 
Annars har vi haft en toppen mysig dag. Lunchat på Max innan pappan i familjen försvann iväg till jobbet. Elias har tillbringat dagen hemma hos farmor och farfar och kom inte hem förens någon gång kring 18-tiden. Jag och Mejsy har alltså haft en väldigt lugn, kanske lite fööööör lugn dag men också välbehövlig. Ikväll har vi bara slappat i soffan framför teven med handen i chipspåsen. Storebror har somnat för natten och jag känner väl att jag snart kommer göra detsamma. 
 
I morgon väntar en heldag på Skansen, mys!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR