McDonalds, lek & bus

 
Fullt ös, medvetslös! Inte en lugn stund, svetten rann...som den skall göra. Idag kände vi för att ta ut svängarna lite extra och tog oss iväg för lite lek och bus på vårat lokala lekland här i Södertälje. Jag vet inte vem som hade roligast, vi eller barnen?! Tacksamt att vi dessutom hade hela leklandet för oss själva. Passade på lämna in en jobbansökan och som det ser ut nu finns det en stor chans att jag får extraknäcka lite som lekvärd vid behov. Kul! 
 
Hur som helst blev vi kvar på leklandet i ett par timmar för att sedan packa in oss i bilen för lite kvällsfika hemma hos faster och kusiner. Väl hemma igen dukades det upp till fest, kräftor och annat gottis som vi smaskade i oss framför idol. Så mysigt! 
 
I morgon väntar en mysig förmiddag på öppna förskolan för mig och Meja. Senare under kvällen skall vi på visning utav ett radhus ute i Brunnsäng. I går var vi nämligen på våran första visning utav ett annat radhus bara något kvarter längre bort. Kanske blir vi radhusägare efter årsskiftet, vi får väl se...
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR