Gårdagens bildbomb



En väldigt lycklig nyexamninerad student!



Studenten som liten med gaddarna i vädret



Studenten och studentens pappa



Studentens mamma snicksnackar i telefonen



Studentens storasysters ohängde man


 
Studentens finaste lillasyster i fullt sjå med att slå upp cider



Det vankades champagne...



Studentens söta lilla systerson myser hos gammelfarmor



Och han slussades sedan vidare till bästaste mormor

Tyvärr medverkar jag inte på något av korten från min egen kamera. Alla ni som tog en massa bilder, skicka gärna!!!!


Sjung om studentens lyckliga dag..♫♫♫





Ja, så lät det igår när vi firade finaste systers examen igår med pompa och ståt! Dagen startade med att vi hämtade upp mamma hemma i Sollentuna, för att sedan fortsätta mot Västerhaninge och Berga Naturbruksgymnasium. Där mötte vi sedan upp pappa och lillasyster Agnes, och där blev vi ståendes ett ganska så bra tag. Ända tills de glada och tårsprutande studenterna gjorde sitt efterlängtade utspring. Det var lite svårt att se då alla stod och trängdes med diverse plakat, vrålåk och andra tillbehör. Men sen så kom hon, och där stod vi och grät i kapp med varandra. Fan lillasyster, nu är du ju för sjutton vuxen på riktigt. Inte klokt! Fin var hon i allafall och jag tror att hon blev störtförtjust i sitt fina lilla plakat. Visst är hon söt?! Ser sådär kaxig ut där hon står i sin lilla jordgubbsdress med dem små gaddarna i vädret, bland alla miljontals tusenstjärnor i mormor och morfars gamla trädgård. Lillasyster upp i dagen!

Efter utspringet hjälptes vi åt att tömma rummet och och vinka av den lilla studenten. Här skall det åkas flak! Nästan så att jag blev lite avundsjuk på ungen, det var nog det roligaste av allt på hela dagen. Vi andra for hem i ilfart och förberedde det sista inför mottagningen. Sedan började gästerna trilla in om vart annat och något senare dök hon upp, våran något smått berusade lilla student. Det skålades i champagne och vi sjöng om den studentens lyckliga dag. Jag och mamma som var kvällens värdinnor for fram och tillbaka och fixade och donade med mat, desert och annat som hör studenten till. När kvällen äntligen led mot sitt slut, kunde vi äntligen slå oss till ro med varsitt glas och mingla med dem andra. Så himla roligt att det var så många som kom, och jag fick äntligen träffa mitt lilla kusinbarn Lovisa. Åh, vad söt hon var lilltjejen. Helt otroligt att Elias har varit sådär liten, och så långt hår hon hade. Mamma upp i dagen, fina Magdalena som såg sådär oförskämt bra ut som vanligt. Inte kunde man tro att människan fött en unge för bara två veckor sedan. Vill verkligen passa på att tacka alla fina som tog sig tid och komma. Och givetvis ett STORT JÄVLA GRATTIS till älskade syster ännu en gång till examen!!!! ♥

Slänger in lite bilder från gårdagen i ett nytt inlägg lite senare.


Nattblogg.

Som vanligt har jag varken haft tid, ork eller lust till att uppdatera bloggen. Har egentligen en massa jag skulle kunna blogga om, men ingenting som är tillräckligt intressant för er att läsa om. Kanske finner jag mer inspiration och motivation väl borta i värmen. Vi är långt ifrån klara med packningen, men duktiga som vi är har vi skrivit en lång lista på vad som kan tänkas behövas. Ni kan ju bara gissa vem som har mest packning, just det, våran lilla prinskorv. Det är ju för sjutton ett helt projekt, vi blir ju ändå borta i dryga två veckor. Fan vad najs!

Denna dag (tisdag) har vi spenderat hemma hos mamma. I morgon (onsdag) tar nämligen finaste lillasyster studenten, och vi har därför förberett både mat, plakat och massa annat roligt. En mycket effektiv eftermiddag och kväll med andra ord. Fick även besök av mammas kusin Gudrun, mysigt! Elias har busat ute på mormors balkong, käkat bulle och har varit allmänt nöjd med livet. Hem åkte jag sedan med en lortig unge ända upp till öronen, det ska synas att man är barn säg. Absolut, såvida folk inte tror att ungen aldrig har rena kläder på sig.

Mina fina killar ligger i sängen som två klubbade sälar, ser så skönt ut! Nä, om man kanske skulle ta och göra detsamma. I morgon bitti blir det upp i ottan, hämta mamman och sedan bär det av mot Västerhaninge och NBG-treornas utspring, woop woop!

Godnatt vänner ♥



27:e april 2011

Det här med att ägna mer kärlek åt bloggen var lättare sagt än gjort. Jag befinner mig under en sjuk tidspress, får snart magsår på riktigt. Tidigare i eftermiddags for vi ner på stan en sväng. Växlade pengar och inhandlade en ny solhatt till lillkillen samt lite saker på apoteket inför resan som går av stapeln tidigt på söndag morgon. Det är helt sjukt, jag tror inte riktigt att jag har fattat att vi faktist ska åka iväg. Ni andra kan ju gott sitta här hemma, för på måndag har jag hört att det kommer snö.

Just det, jag har varit iväg och klippt mig nu ikväll. I huset precis intill, super billigt var det också! Kan inte riktigt bestämma mig om jag är helt nöjd eller ej. Så är det jämt när jag går och klipper mig, måste nog vänja mig helt enkelt. Körde på en riktigt uppklippning, samt snelugg...nu ser man äntligen ut som en anständig småbarnsmorsa igen.

Nu ska vi fortsätta packa väskorna här hemma, sedan sticker vi hem till några vänner på en snabbis fika.



Sweet dreams

Ledsen för den übertaskiga uppdateringen här på bloggen, men jag har verkligen inte hunnit sitta vid datorn. Lovar att ägna bloggen mer kärlek under dem kommande dagarna. Idag har vi spenderat dagen ute i Sollis och hälsat på moffa (min pappa) Stannade till vid coop på vägen och köpte med oss mat till kvällen. Ni kan ju bara gissa vad det blev?! GRILLAAAT såklart! Så sjukt gott och till detta ugnsrostade rotfrukter och tzatziki.

Elias har varit lite smågrinig mest hela dagen, och som väntat så har äntligen tand nummer tre spruckit upp. Såg även att tand nummer fyra och fem snart gör detsamma. Att han kommit in i en tidig trotsperiod gör inte saken lättare. Envis som en get och bestämd är han också, ger sig inte för fem öre. Nej, här ska viljan fram om det så ska bli det sista han gör. Han är ju för go min lilla prinskorv, som i denna stund sussar gott tätt intill pappan sin. Vad skulle jag göra utan mina fina killar?! Kärlek ♥

Sweet dreams raringar!


Härlig dag i sommarvärmen!



Idag har vi hängt med R's familj, grillat och haft det helt underbart i sommarvärmen som vi har blivit så bortskämda med i flera dagar nu. Jag hoppas såklart att den har kommit för att stanna! Elias verkade det inte heller gå någon nöd på, där han utforskade och kröp runt i det gröna gräset. Annars har han mest busat och lekt med fina kusiner," vi hade en gång ett barn " som vi brukar säga. Haha! Skönt att bara få kunna ta det lugnt, äta och umgås i lugn och ro. Sådant som även trötta småbarnsföräldrar måste få kunna unna sig every once in a while.

Nu är vi i allafall hemma igen, eller jag är åtminstonde. Mina fina killar tog en sväng förbi en kompis för att uträtta ett litet ärende. Är helt slut i huvudet efter allt lapande av sol och alla nya intryck. Det där med att lära sig ett helt nytt språk tar på krafterna det med. Det är så intensivt, nästan aggresivt. Det är arabiskan jag talar om för er som inte hängt med så länge. För Elias blir det ett gratis språk, vilket jag är jätte glad över. För mig är det otroligt viktigt att han senare kan kommunicera med familj och vänner som inte är svensktalande. Men vad beträffar mig själv så kommer det ta något längre tid. Än så länge kan jag några få ord och jag börjar förstå mer och mer. Men tala flytande kommer jag nog aldrig att kunna göra.

Hur som helst, så funderar jag på om man kanske skulle ta och börja packa lite smått inför helgen. Jag undrar hur sjutton jag ska hinna med allt denna vecka som kommer. Det vankas middagar, studentfest, bröllop samt utlandsresa. Planering helt enkelt, och en jäkligt bra sådan. Sedan när blev jag bra på att planera saker och ting?! Äsch, det blir nog bra det där.

Btw, har ni haft en bra påskhelg?! Berätta gärna så kikar jag in här lite senare.

Puss!



Ha en bra dag!

Idag är jag så sjukt trött och känner egentligen bara för att krypa ner under täcket igen. Har precis duschat och gjort oss i ordning. Om en liten stund sticker vi ut och grillar med R's fina familj, mysigt! I den här familjen firar vi påsken som vi firar julen, intensivt minst sagt! Vi köper med oss baklava på vägen som tack för igår.

Ha en bra dag vänner!


24:e april 2011

Vi har haft en super mysig dag med våra familjer idag, och jag är så mätt att jag spricker. Hej matkoma! Tillsammans har vi lagat mat, bakat och bara umgåtts som en riktigt stor familj. Elias har blivit bortskämd med både presenter, kärlek och såklart massvis med bus och lek. Nu ligger han helt utslagen på soffan, lilla älsklingen. Själv tänkte jag ta tag med städningen samt alla överblivna rester från maten, nu behöver vi inte laga mat på minst en veckas tid. Skönt! Sa jag att vi blev ca tjugostycken här hemma?! Och på slutet trillade även R's fina kusiner in och stannade tills för bara en liten stund sedan. Fina människor, tack för en super mysig dag och tack för alla fina presenter <3

Ikväll hade jag egentligen tänkt stanna hemma och mysa med lilla familjen. Men så blev det icke, lite senare sticker jag ut med tjejerna för en girls night out! Fan vad roligt. Blir till att hoppa in i duschen och snygga till sig samt rota igenom något att ha på sig. Help me out, jag har ju absolut ingenting att ha på mig. Säger hon med garderoben som snart svämmar över, varför är det alltid så? Man har tonvis med kläder, men absolut ingenting dugligt att ha på sig. Lustigt det där!  Vad gör ni ikväll?!

Slänger in lite bilder från dagen som varit och önskar er en fortsatt trevlig kväll och avslut på denna vecka.



Det lilla barnet lattjar med sitt nya babygym/aktivitetsbord, se så fint han står!



En liten glimt av maten som vi mölat i oss hela eftermiddagen, och detta var då bara en LITEN del...there's more to come.



Godnatt!

Jag och lilla familjen har haft en riktigt mysig kväll hemma hos litens faster och kusiner. Vi har busat, lekt, fikat och förberett en massa mat inför i morgon. Nästan som att gå på en matlagningskurs i ren familjeanda. Kul att få lite mer kunskap om just matlagning, då jag älskar att laga mat.

Vi har precis städat färdigt här hemma, sitter just nu med en ansiktsmask i fejjan som jag strax ska tvätta bort. Mina fina killar har redan gått och lagt sig, och denna trötta lilla mamma ska snart göra detsamma. I morgon väntar en lång dag framför oss, men en mycket mysig sådan.

Godnatt raringar! ♥


Påskafton

Hej raringar! Har ni haft en bra dag? Blir inget långt inlägg idag, för jag kan tänka mig att många av er är upptagna med påskfirande och moffa godis i massor. Som ni förstår blir det inget påskfirande här hemma hos oss, utan vi tar det i morgon istället när båda våra familjer kommer hit. Då ska vi umgås, laga mat, baka och bara ha det sådär jätte mysigt! Så idag har vi ägnat oss åt att handla för sjuttioelfte gången denna vecka samt städat och skruvat ihop möbler.

Som vanligt när vi ska bjuda hem folk, har R en tendens att bli super stressad. Vilket i sin tur leder till att vi kommer ihop oss helt. Vi kan bråka om helt oväsentliga saker, men det är småsaker som gör mig så sjukt irriterad. Slutar alltid med att jag inte kan hålla mig för garv och han kör igång med mutningstekniken. Jag vet någon som ska ge mig världens skönaste massage ikväll..mhmm ;)

När liten vaknat upp från sin eftermiddag/kvälls-nap sticker vi hem till faster, fikar och umgås. Mysigt!

Ha en fortsatt super mysig påskafton ♥


Glad påsk!




Detta söta lilla påskris får pryda vårat fina vardagsrums tillsvidare.
Vill önska alla mina läsare en riktigt GLAD PÅSK!



Glider igenom livet på en räkmacka

Skämt å sido, bara jag som förstod ironin i detta?! Haha.

Idag lyxar vi te't med färska räkor till middag. Liten sover och medans han gör det passar mamman på att städa, plocka, fixa och dona. Hej, vår!



Dagen i bilder

'









Smile, It's friday!


weheartit.com

Dagens humör: Omänskligt trött, men annars på strålande humör :D
Dagens planer: Sitta barnvakt åt goa lilla William, efteråt påsk pyssel med fina lilla familjen
Dagens kläder:
Svarta leggings och en tisha
Dagens bra : Det är fredag och vi tar helg!
Dagens dåliga: Att behöva gå upp klockan 06:00, hej självmord!
Dagens låt:


Så var det fredag igen och det vankas påsk, så idag ägnar vi dagen åt påskpyssel och förberedelser inför helgen. Nu på morgonen sitter vi barnvakt åt Najas goa lilla William, då varken hon eller Walle kunde ta ledigt från jobb. Ungarna ligger och sover och egentligen känner jag för att göra detsamma. Men istället tänkte jag slänga ihop en god frukost och bara slappa framför TV'n en stund.



Våran fredag!

Elias somnade för bara en liten stund sedan och själv passar jag på att ta mig en välbehövlig paus. Som jag har fixat och donat precis hela dagen, inte en lugn stund. Men åh, vad jag är nöjd. Ska bli spännande att se R's reaktion när han kommer hem sen, duktiga lilla jag. Nu känns det riktigt mysigt och hemtrevligt för engångs skull.

I morgon blir det upp i ottan på självaste långfredagen, för att sitta barnvakt åt lilla William då dagis är stängt. Ibland är jag bra snäll, även om jag kan tycka att det är rena rama självmordet att gå upp så tidigt. MEN, vad gör man inte för sina älskade vänner?! Nästa gång kanske det är jag som behöver hjälp. Efteråt sticker vi iväg och handlar det sista inför påskhelgen. Då kommer nämligen våra familjer hit, mysigt! Vi ska laga mat, umgås och självklart fira att det är påsk med en massa påskägg och godis i massor. Vad gör ni i påsk?

Nu blir det soffan med ett stort glas mineralvatten och invänta älskling som kommer hem any minute!

Godnatt raringar ♥


Hemmafix!



Igår kväll drabbades jag av jordens migränanfall, pillade i mig en treo och slocknade i princip på två röda. Vaknade strax efter klockan tio, pigg och utvilad. Skönt! Sömn är rena dunderkuren när jag råkar ut för sådana migränanfall, det ska helst vara kolsvart och knäpptyst.

Hur som helst så mår jag prima ballerina idag och vi är i full gång med att fixa och dona här hemma. Ska strax hänga tvätten och ta ett ordentligt ryck i lägenheten. Kanske hinns det med en liten promenad till lekparken också, eller om man skulle ta sig ner på stan och köpa sig lite påskris och fina påskliljor att pryda matbordet med?! Jag bara älskar denna tid på året, en känsla av liv och förnyelse. Lovely!


Fullt upp

Efter en heldags flängande är vi äntligen hemma igen. Gud så skönt, säger jag! Dock sjukt nöjd över att vi fått så mycket gjort, påsken är räddad både vad gäller storhandling av mat och inredning till hemmet. Blev en sväng till Ikea där vi fyndade både det och det andra. Det kommer bli så otroligt fint här hemma när allting är på plats. Idag finns det varken tid eller ork till detta, så vi tar det en annan dag.

Vi har även unnat oss lite shopping, och jag hittade den perfekta klänningen till systers student. En riktig somrig och fin, R tyckte först inte om den men ångrade sig ganska så snabbt den åkte på. Slutade med att han köpte den åt mig, tack älskling <3  Och till honom blev det en skjorta och ett bar shorts.

Efteråt blev det storhandling på Citygross där vi handlade upp oss för hela den kommande veckan. Sitter just nu i köket i väntan på att maten ska bli klar, jag är så hungrig att jag håller på att smälla av. Gör snart som barnen gör på dagis, bankar med besticken i bordet och skriker " MAT, MAT, MAT, MAT, MAT, JAG VILL HA MAAAAAAAT!!!! "


20:e april 2011



Dagens humör: Sjukt glad, inspirationen och kreativiteten flödar
Dagens planer: Storhandling inför påsken samt hänga med finaste Naja  
Dagens kläder: Har tyvärr inte kommit så långt ännu..
Dagens bra: 10dgr kvar till Jordanien, barnbidraget trillar in på kontot samt alla våra framkallningar har kommit, wihu!
Dagens dåliga: Mammas lilla älskling har ont i ögonen :(
Dagens låt: Ne-yo- Beautiful monster



Hemma hos mami



Nu är vi hemma hos mami, Elias har redan installerat sig medans hans mamma intagit ryggläge i soffan. Så skönt att bara få vara och bli lite bortskämd med både lagad middag och barnpassning. Mami och syster kommer hem om bara en liten stund, dem har ägnat sig åt student shopping denna eftermiddag. Jajemän, min stora lillasyster tar studenten om en dryg vecka. Bara 5 år sedan jag själv tog studenten, helt sinnessjukt vad åren går. Det är vid sådana här tillfällen man faktist inser, att jag börjar bli gammal!!


Ögoninflammation på en tisdag



Idag har vi varit till vårdcentralen på deras öppna mottagning. Great tänkte vi, vad vi dock inte hade tänkt på var att det kanske kunde vara fullbokat. Den snälla receptionisten lyckades dock att klämma in oss mellan några andra patienter. Fördelen med att ha barn, man har alltid förtur! In fick vi komma till en glad men mycket bestämd sjuksköterska. Det räckte med att bara titta på lillkillen och hon kunde konstatera att han har åkt på en kraftig ögoninflammation. Den dumma vageln kan vi bara vänta ut, men förhoppningsvis går den ner av ögondropparna vi fick utskrivna. Fucithalmic 1%, 2ggr dagligen, morgon och kväll.

Eftersom läkarbesöket drog ut på tiden hinns det inte riktigt med att träffa tjejorna idag. Istället tar vi pendeln ut till mami och spenderar eftermiddagen i någon mysig lekpark.

Ha en fin dag vänner!


Godnatt ♥

Efter en riktigt mysig kväll här hemma, sussar äntligen den lilla i sin egen säng och vi ska strax göra detsamma. I morgon blir det upp i ottan för att hinna iväg till vårdcentralen en sväng. Elias har under en längre tid haft en vagel i det vänstra ögat som inte riktigt vill ge med sig. För en dryg vecka sedan sprack den upp och svullnaden gick ner. Men nu ser det mest inflammerat och irriterat ut, stackars liten!

Lite senare på eftermiddagen sticker vi till badparken och hänger med fina mammavänner och barn. Mys! Åker eventuellt ut en sväng till mami också, dagarna går på tok för fort. Jag hinner inte med, hela helgen och nästa vecka är fullspäckad. Bara 12 dagar kvar, sedan sitter vi på ett flygplan på väg mot varmare breddgrader.

Godnatt vänner! ♥


Just another perfect monday

Elias sov som en prins hela natten, vaknade upp pigga och glada redo att tag i ännu en dag med strålande sol. Finaste Naja ringde och föreslog fika, en mycket välbehövlig sådan. Innandess blev det en sväng ner på stan med bästa familjen samt R's syster, systerson och bror. Lunchade uppe på café blåa rummet innan det var dags för mig och liten att möta upp Naja och hennes lilla William. Snackade igenom gårdagen, och jag tror nog att vi alla var överrens om att nu får det banne mig vara nog. Jag har nog världshistoriens bästa vänner, all min kärlek till er tjejor!

Mötte senare upp bästa Fridan och lilla Maltis för lite shopping och fika på Nancy's. Jag anar att vi kommer ha en lovely sommar framför oss, så mycket skojjigt vi ska hitta på tillsammans. Hur ska jag klara mig utan er i hela två veckor?! Tack tjejer för en super mysig dag ♥

Nu ska jag strax ställa mig och laga en smaskig middag, citron kyckling står på menyn. mums! Sedan blir det familje-mys och massa bus med finaste bebis. Mammas finaste killar!!







Söndag 17:e april

Dagen började med en väldigt morgontrött Elias, det där med att gå till kyrkan var inte ens att tänka på. Istället tog vi sovmorgon och klev upp strax efter 11-tiden. Vaknade upp till en väldigt otrevlig överraskning, dock inget jag tänker gå in djupare på här i bloggen. Men jag tror att både jag och R kände att gränsen var nådd, och den här gången stod han verkligen upp för mig och för honom själv for once. Fegt nog kunde människan i fråga inte stå till svars för dess handlingar, what else to expect liksom?! Tack älskling för att du är så jäkla bäst, vad vore livet utan dig?!

Efter många om och men tog vi oss ner på stan och avnjöt varsinn milkshake i härliga +19 och strålande sol. Hur underbart?! Idag har vi även invigit den nya vagnen och Elias tok älskar den. Packade lite senare in oss i bilen och körde mot coop för lite handling. Ikväll dukar vi upp på våran härligt stora balkong, för här ska det grillas! Life is good.

Ha en fin söndagskväll vänner ♥



Glassig liten kille lattjar med pappas solbrillor! ♥



Vi har blivit med vagn!

Vi har länge varit på jakt efter den perfekta resevagnen inför våran kommande utlandsresa, som går av stapeln i början av maj. Idag fick vi äntligen tag på en som vi precis har varit iväg och hämtat i Tumba. Det blev en baby travel, visserligen två år gammal men ändå i prima skick. Det avtagbara tyget har vi slängt in i tvätten och jag tänkte spola av resten av vagnen något senare.

Sitter i telefon med Elias farmor och farfar, om han är bortskämd våran lilla kille. Vi behöver ju inte ta med någonting, dem tycks redan ha köpt på sig allt nödvändigt som kan tänkas behövas. Världens bästa svärisar helt enkelt!

Maten står på spisen och är snart färdig att serveras, jag är vrååålens!



Fredagsmyyyyys ♥

Nu drar vi igång vårat fredagsmys här hemma, som ni ser nedan har vi laddat upp med massa gottis. Lånade hem några filmer från butiken igår, har redan hunnit avverka en av dem nu ikväll. Hur som helst, filmkvällen fortsätter, och först ut Paranormal Activity 2. Kul om jag inte kommer kunna sova i natt, not! Har hört både det ena, men jag är gärna den som skapar min egen uppfattning. Shit, jag kommer säkert skita på mig sjuttioelva gånger eller så kommer jag få för mig att jag blir hemsökt i natt av en massa onda andar....Vad sjutton har jag gett mig in på?!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll vänner ♥



Vart är Elias mössa?!









Vart är Elias mössa?! Ja det kan man undra, säger lilla mamman och bebis viftar glatt med händerna. Poff, borta den! Han är ju för söt ibland, mammas lilla älskling ♥

Vi har precis käkat lite mellis ute på våran soliga balkong, funderar på om vi ska ta en sväng nere på stan. Fick ett plötsligt craving av mineralvatten, skulle även behöva handla hem lite mat. Kylskåpet ekar tomt, so not okey!


15:e april 2011

Idag för exakt ett år sedan gjorde jag mitt första ultraljud. Dagen då jag fick beskedet om att jag bar på våran finaste lilla bebis. Jag var så långt gången som i vecka 27, alltså jag var då gravid i 6:e månaden. Nu tänker säkert många av er " Hur kunde du inte veta att du var gravid? " Men faktum var att jag hade varken mage eller symptom som uppvisade några som helst tecken på en eventuell graviditet. Jag hade menstruations liknande blödning under hela graviditeten som sedan uteblev. Det var då jag kontaktade mödravården för ovanliga smärtor i magen samt den uteblivna menstruationen. Och nu såhär i efterhand kan jag komma på mig själv, allting var så uppenbart. Under min resa till Indien fick jag ofta höra " Är du gravid? " eller " Oj, vad dina bröst har blivit stora?! " och jag kunde verkligen inte förstå, just då, vart dem fick allt detta ifrån.

Jag var chockad i flera dagar efter beskedet. Att kontakta R och berätta detta var något av det svåraste jag någonsin behövt göra. Idag är vi två stolta föräldrar till världens finaste lilla son, det var meningen att han skulle komma till oss. Han var den som förde oss samman igen, han visade oss meningen med livet. Ni som inte hängt med från början, kan läsa mer om graviditeten och chockbeskedet här.

Om man bortser från mitt och R's uppbrott, så har vi idag varit tillsammans i hela två år. Den 15:e april 2009 blev vi officiellt " tillsammans" och en tid efter flyttade vi ihop. Aldrig har jag älskat och sett upp till någon så högt, tack för att du finns i mitt liv och gör mig så otroligt lycklig precis varje dag. Aldrig ska jag sluta älska dig!

Ska strax pussa darling hej då, duscha och göra göra mig i ordning. Sedan sticker jag och min fina lilla bebis ut i det fina vädret.

Kärlek!


Eftermiddag på stan med pappa och sis ♥

Solen skiner och om en liten stund sticker jag och min fina lilla bebis in mot Stockholm för att möta upp pappa och syster. Medans syster utövar ju-jutsu, passar vi på att umgås, fika och gunga i vitabergsparken. Ska bli riktigt skönt att komma ut efter att ha suttit inne precis hela dagen.

Ha en fin dag!



En ganska så tråkig onsdag

Idag är en såndär dag man bara sitter hemma, glider omkring i mjukisar och får absolut ingenting vettigt gjort överhuvudtaget. Elias har i princip sovit sig igenom denna onsdag, misstänker att det är tänderna. Försökte peta i honom lite lunch tidigare, men icke! Bara välling och vatten, och så fick det bli. Han somnade strax efter lunchtid och behagade att vakna någon gång innan klockan 16. Mammas och pappas trötta lilla bebis. Låg och gosade i sängen en bra stund innan vi bestämde oss för att kliva upp.  

Tog en lång och välbehövlig dusch, gjorde oss i ordning och begav oss ut i sköna, friska luften. Packade in oss i bilen och plockade upp faster och skjutsade henne hem. Tog oss sedan ner på stan en sväng, fyndade både vårjacka till darling samt badbyxor och strumpor till den lilla. Lilla mamman fick bli utan denna gång.

Känner mig helt sänkt efter middagen, får man gå och sova nu?! Kryper upp i soffan en stund, sedan sticker vi ut och fikar med fina vänner



Onsdag 13:e april

Godmorgon onsdag!

Här hemma har vi sovit helt okej i natt, Elias var helt slut och somnade strax efter att vi passerat Stockholm central. Han sov i princip hela vägen hem och vaknade någon halvtimma efter att vi klivit innanför dörren. Lyckades få av honom jackan och mössan, petade i honom en halv flaska välling och sedan var ungen väck. Förflyttade honom till spjälsängen utan minsta lilla pip. Det går bra nu!

Vaknade för en liten stund sedan och tanken slog mig nyss, att vi just i denna stund har missat terminens sista babysång. Inte mycket att göra åt, vi får helt enkelt se till att inte missa familjemässan nästa söndag. Vi som aldrig går till kyrkan i vanliga fall, men jag kan tycka att högtidsmässor är rogivande för själen.

Dags att kliva upp ur sängen och äta frukost med mina fina killar ♥ ♥


12:e april 2011

Hej Hej! Sitter här nyduschad och påklädd, redo att ta tag i dagen. Elias sover sin eftermiddags-nap så jag passar på att fixa och dona lite här hemma. Det var tänkt att vi skulle ta en tripp till Söder men eftersom R gör allting i snigelfart och prioriterar sin dumma Iphone före allting annat så skiter vi i det. Lite addiction varning på honom där.

Idag tar vi pendeln ut till Sollis och hälsar på finaste mami och mormor, mysigt! Har en del prylar att gå igenom i mammas källare, för snart sätter renoveringen igång. Därför måste källaren och garaget tömmas fortast möjligt, åh det kommer bli så fint. Finns så otroligt mycket jag skulle vilja göra här hemma, men jag finner varken tid, inspiration eller pengar till att sätta detta i verk.

Hur som helst, dags att sätta lite fart och få någonting gjort!





















Night night darlings!

Jag skojjar inte när jag säger att våra telefoner har blivit nedringda denna kväll. Det ena samtalet efter det andra, nu ska det väl ändå vara tyst ett par timmar. Är precis hemkomna efter en sväng till Maxi med finaste Naja som akut behövde hämta ut antibiotika till sin lilla William. Efter ett besök på närakuten här i Södertälje kunde dem konstatera att stackarn åkt på en rejäl öroninflammation. Hur som helst åkte vi hem med en påse frukt och en väldigt glad Naja, sålänge mina vänner är glada och nöjda så är jag detsamma.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en väldigt trött liten bebis och glo på BB. I morgon tar vi pendeln ut till Sollis och hälsar på finaste mami och mormor, mys!

Night night darlings <3


Grattis Magdalena & Andreas ♥

För en liten stund sedan ringde min mamma och berättade att jag tidigt i morsse fått ett litet kusinbarn. En liten tjej på 3270g, åh vad jag längtar efter att få skåda denna lilla skatt. Jag avundas henne så, det är värt smärtan och varenda liten värk. Jag skulle kunna göra det tusen gånger om, bara för att få uppleva allt vad som kallas livet. Närmare kärleken än så kan man inte komma, impossible!

Stort grattis Magdalena & Andreas till eran lilla dotter och grattis lilla Theo som har blivit storebror!♥


Härlig dag på stan!



Självklart skulle man se ut som ett jäkla grottmongo på passfotot, så inte okej! Inte fick jag ta en ny bild heller, nåja can't be pretty all the time. Efteråt mötte vi upp Naja och hennes lilla William inne på Åhléns, puttrade därifrån vidare mot coop för lite handling. Strosade sedan runt på stan, köpte med oss varsinn glass att avnjuta i +17 och strålande sol. Fy fan vad naaaajs! From out of nowhere blev Wiiliam tok hysterisk och bryter ut i gråt som vägrar ge med sig. Stackars Naja blev helstressad och fick snällt ta den lilla och gå hem. Visade sig att hostan tagit ut sin rätt och stackarn ligger nu hemma med feber. Så det kan gå! Kände mig helt maktlös, fanns absolut ingenting jag kunde göra mer än att lugna min fina vän. Hon är så jäkla cool med precis allting, incredible super mom helt enkelt. Kärlek till dig hjärtat!

Tog med mig min fina lilla bebis och satte oss på torget och käkade mellis. Darling som var iväg och bytte däck på bilen plockade sedan upp oss, och vi tog en snabbis till ÖB. Har precis storstädat lägenheten här hemma, öppnat upp balkongdörren. Nu är sommaren på ingång, så sjukt härligt så det finns inte!


11:e april 2011

Hej vänner! Har precis duschat och gjort mig i ordning, och ska snart ta oss ner på stan. Blir först en sväng till polisen och fixa mitt pass, vilket jag borde ha gjort longtime ago. Tänkte egentligen vänta tills barnbidraget kommer, men insåg att det vore dumt då alla påskhelgsdagar infaller just då. Möter sedan upp finaste Naja och hennes lilla William och tar en runda på stan. Tråkigt nog ingen sol denna måndag, men termometern visar +13 så idag åker vårjackan på. Tjoohoo!

Ha en fin dag!


Godnatt!

Prinsen sover sött, och medans han gör det blir jag bortskämd med en härlig massage. Varför slänga pengar i sjön när jag har en karl som gör det minst lika bra?! Om inte bättre. 

Godnatt fina läsare ♥


Klätterapa







Jag låter bilderna tala för sig själva, tagna för bara en liten stund sedan. Jisses, hur sjutton gick detta till? Sedan när lärde sig mitt eget barn att klättra upp i soffan alldeles själv?! Helt plötsligt från ingenstans, så satt där en liten bebis brevid mig. Mammas lilla kille som har blivit så stor, älskade lilla unge ♥


Söndagskvällen

Haft en riktig familjemys-dag med mina fina killar ♥ busat och lekt i massor. Tog en långpromenad och njutit av varandras sällskap och givetvis av ännu en ljummen vårkväll. Vårkänslorna fullkomligt spritter i kroppen, lycka! Lyxade till det med söndagsmiddag på pizzerian, nu är vi så mätta att vi nästan spricker.

Nu blir det soffmys med mina fina lilla bebis och invänta BB. Darling som är iväg med grabbarna ikväll, kommer hem och joinar oss något senare. I morgon träffar vi finaste Naja och hennes goa lilla William, mys! :D

Ha en fortsatt trevlig söndag vänner ♥


Hello sunny sunday!

Fy så dåligt jag har sovit i natt, vi har endast oss själva att skylla. På något vänster har vi fallit tillbaka i gamla vanor och Elias sover numera i våran säng om nätterna. Han somnar bara om vi båda ligger brevid honom och när han väl somnat är man på tok för trött att ens förflytta ungen till sin egen säng. Blir omedelbar ändring på detta, jag måste få sova!

Gårdagen då, turned out pretty good. Tog en lång kvällspromenad efter middagen, lika underbart varje gång. Outtröttlig motivation. Tog senare bilen, plockade upp finaste kusin och begav oss mot Heron City. Där körde vi games-night, testade även på motion ride (simulator med rörliga stolar). Så jävla kul, kunde ha suttit där i flera timmar. Dock saknade 3D-effekter på denna, hade varit så grymt mycket häftigare! Avslutade kvällen med mjukglass på donken innan vi rörde oss hem mot Södertälje igen. Bra kväll!

I denna stund är Elias mitt uppe i att testa alla mina gränser, och han tar verkligen ut det till max. Han gör precis allt det han inte ska göra, och jag kan inte få honom att förstå. Han sitter mest och flinar och tycker att det är skitkul att mamma blir arg. Jag blir tokig på sånt. Jag ska nog börja göra som Katrin Zytomierska, börja läsa Anna Wahlgrens böcker om barnmetoden. Jag återkommer om detta.

Laga lite pancakes kanske?!


SKHLM

Idag har jag och mina fina killar varit i Skärholmens Centrum. Kikade runt i de olika butikerna och strosade omkring ute på torget i vårsolen. Vi har även växlat pengar till resan, visste ni att det bara är tjugotvå dagar kvar tills vi åker?! Resfebeeeer!! Efterlängatde värme och sol.

Ska strax ställa mig i köket och laga till en delicious middag, kycklingen ligger i denna stund och drar sig i en härlig marinad. Till detta potatisgrattäng och en fräsch sallad. Får se vad kvällens planer blir, inget bestämt ännu men kan ju alltid hoppas att vi får lite barnfritt. We'll see..


Outdoor kid









Det här med att gå till lekparken och gunga, har Elias kommit i underfunn med att det är faktist ganska roligt ändå. Det är liksom roligt och läskigt på samma gång. Han tittar, blundar, lutar sig bakåt, skrattar och är allmänt nöjd med livet. Det värmer i mammahjärtat. Idag tog vi även med oss lite mellis som vi avnjöt i eftermiddags solen.

Ikväll stannar vi hemma och bara myser, har laddat upp med en massa gottis så det ska nog inte gå någon nöd på oss. Har legat tvär deckad i två dagar med magont, död åt mensvärk! Igår när darling kom hem från jobbet hade han med sig precis allt som får mig på bättre humör. Han är så jävla bra hela tiden, kärlek!

Ha en fin fredag vänner!


Baka baka liten kaka



Nu ikväll har jag bakat en tigerkaka, om jag får säga det själv så blev den faktist riktigt god.

Ingridienser:
200g smör
3st ägg
2 ½ dl strösocker
4dl mjöl
1tsk bakpulver
1 ½ dl mjölk
2msk kakao

Gör såhär:
Smält smöret och vispa ihop ägg och socker till en pösig smet. Tillsätt smöret, mjölet och bakpulvret, mjölken och rör om. Fördela smeten och blanda i kakaon i den ena. Smöra och ströbröa bakplåtsformen och sätt ugnen på 175C. Varva dem två olika smeterna med den ljusa i botten först och avsluta med denna. Grädda kakan längst ner i ugnen i ca 40-45 min.

 Darling är hemma hos en kompis som fyller år, prinskorven lämnade han hos faster. Dem får ta och komma hem snart innan jag längtar ihjäl mig!


Of course!

Of course, she did it again! Vill du bli hyllad nu eller få en fet applåd?!

Miss J ägnar sina vardagar åt att hänga ut folk på okända sidor, det får henne att känna sig mallig och tuff. I mina ögon framstår hon mest som patetisk och ynklig. Hon är som ett sådant där dagisbarn som blir arg när man tar deras leksak ifrån dem. Jag "råkade" ta hennes lilla leksak, byggde upp en familj, ett liv och en tillvaro. Efter snart ett år är hon fortfarande arg och bitter. Istället för att se frammåt och börja ägna mer tid åt sig själv, måste hon istället ägna sig åt andra och deras liv för att hennes eget är så meningslöst och trist. Men som jag har sagt tidigare, har man för mycket fritid så har man. Kanske dags att hitta en ny leksak? Eller varför bara inte växa upp och agera lite moget för engångs skull. Hit me, vräk och mangla på med era elaka kommentarer nu, couldn't care less. Sista gången jag skriver om dig här på bloggen, det är inte ens värt det. Du var ute ur vårat liv longtime ago, och så hoppas vi att det förblir.

Have a lovely evening folks!


Shoes



Prinskorven har fått nya dojjor, tuffa som bara den! Dessa godbitar fyndade jag inne på H&M's barnavdelning för under hundralappen, perfa!

Det var otroligt svårt att kliva upp ur sängen i morsse, jag var helt inne i en dröm som jag var tvungen att vakna upp ur. Ville helst bara ligga kvar och drömma vidare. Idag har vi nämligen varit på babysången och hängt med fina mammavänner ♥. Blev varken barnvagnspromenad och lekparkshäng som bestämt, vi tar det en annan dag. Tog istället en sväng in på H&M och köpte skorna ovan, samt lite handling av barnmat till liten. Jag lät honom testa smoothies från Ellas kitchen, den slukade han på två röda. Mammas lilla matvrak! Tack bästa Fridan för rekommendationen. Hennes lilla Maltis är nämligen ett stort fan av dessa :)

Telge bostäder har även varit här under eftermiddagen, vi ska äntligen få ett fläktskåp in till köket. Som vi har väntat på detta, är så trött på att se det fula fläktröret var eviga dag. Sedan blir det omtapetsering och köket kommer bli likvärdigt med resten av lägenheten. I like it!

Och så kommer vi självklart till dagens tråkiga, jag har med största sannorlikhet fått en muskelsträckning i höger axel. Har på något vänster lyckats lyfta fel eller legat konstigt när jag har sovit. Fick massage av darling för en stund sedan, men det gör fortfarande ont. Kiropraktor nästa eller varför inte thai massage?!

 Detta blev ju ett jäkligt osammanhängande inlägg, med vad tusan..låt gå för denna gång. Nu är det dinner-tajm gott folk!


Fullt ös, hedenhös!

Sitter i mammas soffa, är så sjukt mätt efter världens godaste middag. Jag fick den stora äran att tillaga mitt berömda indiska buryani ris, till detta ugnsstekt lax och potatiskaka. Unnade oss även varsitt glas vin att smutta på innan middagen. Till dessert bjöd jag på citronfromagé tårta med jordgubbar, fortsätter det i den här takten lär jag få rulla hem.

Mamma ropade precis utifrån köket att ungen mitt klättrat upp i diskmaskinen. Fräsch kille! Han är ju som en liten hund, så ni förstår säkert vad jag har att göra om dagarna?! Fullt ös, hedenhös! Om man skulle ta och göra en flaska välling och få ungen att sova en stund.


Hemma hos mami <3



Hej hej! Nu är vi hemma hos mami, Elias har som vanligt total däckat i vagnen. Pustar ut en stund innan vi sätter igång med middagen. Jag har faktist inte så mycket mer att säga, bloggar lite senare ikväll.

Puss!

Note to self: Måste gå och klippa mig i veckan, detta svinto är allt annat än okej!



Tisdag 5:e April

För första gången på ett par dagar har Elias sovit en hel natt, med undantaget att vakna för en flaska välling. Känner mig ordentligt pigg och utvilad, skönt! Idag åker vi hem till Sollis och hälsar på finaste mami, tar med oss lite godsaker från gårdagen som vi kan gotta oss med ikväll.

Har precis duschat och ska strax göra mig i ordning samt föda den lilla. Lillskruttis som har varit ute på en mysig långpromenad med pappa, är redan påklädd och klar. Blev till att inviga dem nya kläderna från P.o.P som vi fyndade igår på second hand butiken. Sitter som en smäck, mammas lilla modelejon <3

Ha en fin dag vänner!


Succé i goda vänners lag

Som väntat blev kvällen en succé i goda vänners lag. Tråkigt nog fick Fadi, Farrah och deras söta lilla dotter förhinder nu ikväll och kunde därmed inte komma. Hoppas på att kunna ses så snart det nya lilla tillskotet behagar att möta världen. Elias har i allafall fått en ny kompis, dock en något äldre sådan. Lika bra lekte dem för det. För oss vuxna blev det som vanligt mycket snack om barn och allt som hör föräldralivet till. Tack fina ni för en super mysig kväll och för dem otroligt fina presenterna. Vi bockar och bugar!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors, luften gick liksom ur mig efter våran lilla solskenspromenad tidigare idag. Jag anar att någon kommer sova gott i natt, så älskade ungen min var nu snäll mot din mamma och gör detsamma.

Godnatt!





Solskenspromenad

Måndag och ny vecka, efter några dagar med mulet och regn behagar äntligen solen att göra sig till synes. Som vanligt tog vi oss ner på stan och iväg till kyrkis. Saknade mina fina mammavänner idag, så vi blev inte allt för långvariga. Med tanke på det härliga vädret så tog jag och lillskruttis en mysig liten promenad i solskenet. Svängde förbi våran lilla Second hand butik och fyndade som vanligt en massa fint till lillskruttis. Glad blev jag!

Nu är vi äntligen hemma, mjölksyra i benen?! Oh yes. Känns sjukt skönt, och dessutom kan jag svulla onyttigheter med gott samvete när vi får gäster senare ikväll.



Vi äter lunch på kyrkis



Godnatt!

Oj, vad statistiken har dragit iväg denna söndagskväll. Den brukar vanligtvis sjunka under helgen, och jag som knappt bloggat någonting alls de senaste dagarna. Kul!

Har precis storstädat färdigt lägenheten, var mer eller mindre tvungen då lillskruttis hade sönder sin spegel nu under kvällen. En röd halvklots formad sådan, innehållandes småsten som skramlar när man skakar om den. Själva spegelglaset lossnade och ut ramlade all småsten på golvet. Detta resulterade i en väldigt olycklig mamma! Och en minst sagt arg och ledsen bebis som inte alls tyckte att hans mamma skulle städa. Nej vet ni vad! Tack och lov kom darling hem i rättan tid efter en kväll med vännerna. Mitt jobb som mamma är slut för ikväll, I'm signing out. Återkommer med nya friska tag i morgon.

Godnatt!



Hemma hos Frida today

Idag har vi hängt hemma hos bästa Fridan tillsammans med finaste Naja och hennes lilla William. Ungarna har lekt, busat, plaskat med vatten och haft sådär kul som bara barn kan ha. Det är så roligt att se hur ungarna tar efter och växer ikapp varandra varje gång vi ses. Det skiljer endast ett par månader mellan dem, till sommaren kommer även Elias ta sina första steg. Bitterljuvt helt klart!

Efter att ha krängt i oss lite middag, spaghetti med köttfärssås sover nu den lilla gott i sin egen säng. Jag höll på att stryka med där själv ett litet tag...somna alltså. Flög upp ungefär lika fort, måste ta tag i bombnedslaget som svept in i detta hem. Big Brother ikväll, woop woop! Vem åker hem tror ni, Vanessa, Rodney eller Patrick?! Sistnämnda hoppas jag.

Nedan följer bildbomb från dagen som varit!

















Casino Cosmopol

Det körde ihop sig lite under gårdags kvällen, och vi fick ta bilen i allafall. Så någon partykväll blev det inte, istället tog vi bilen till Stockholm och Casino Cosmopol. Tog varsin öl och strosade mest omkring, spelade lite här och där. Sjukt jäkla bra som vi är, vann vi mer än dubbelt av det vi satsade. Dock envisades darling med att spela bort allt ihop, då blev jag lite puttig. Han lider tyvärr med tron om att han ska vinna tillbaka det han förlorat, stupid! Haha.

Drog hem strax efter midnatt, träffade på Bassams härliga kusiner utanför Fesching. Fick även höra den tråkiga lilla nyheten, nu får det ju liksom räcka tycker man. Puttrade sedan vidare mot BB och köpte med oss lite nattkäk innan vi åkte tillbaka hem till Södertälje. Gissa om lillskruttis saknade sin mamma och pappa, älskade lilla unge!! <3

Vi har i princip vaknat för bara en liten stund sedan, ska strax göra i ordning en härlig frukost. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.


Today is like any other day

Idag är en såndär lördag som känns som precis vilken dag som helst, en såndär dag då vi har gjort absolut ingenting. Vi tog en sväng till Maxi, handlade lite och träffade bästa fridan med familj. Nu är jag fullkomligt proppmätt efter en delicious middag som alltid. Indiskt buryani ris med tandoori kyckling, bra skit! Blir tll att dö lite i soffan innan det är dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning.

Ikväll sticker jag och darling ut och partajar, feels like ages ago <3 Lillskruttis lämnar vi hos faster som senare får skjuts hem utav farbror. Tack för att ni är så jäkla bäst!!!

Pusshaj!


Friday

Det är redan fredag och första april, går dagarna verkligen så fort?! Någon som åkt på lurendrejeri idag? Inte jag. Vi är nyss hemkomna från en mysig men ack så regnig eftermiddag och kväll i Sickla. Lillskruttens kusin har idag praktiserat hos R i butiken, under tiden tog jag och liten en sväng till Sickla köpcenter tillsammans med faster. Kikade runt i de olika butikerna och avslutade dagen med en trevlig fikastund. Tog sedan bussen mot butiken för att hämta finaste kusin, puttrade sedan vidare tillbaka hem till Södertälje.

Lillskruttis är i full färd med att riva ner allt som är i hans väg, but I let him. Han är ju bara barnet och han förstår ju inte bättre. Jag ska strax plocka undan det värsta här hemma, samt vika tvätten. Sedan blir det mamma & Elias mys, har köpt hem lite gottis tills ikväll. Nu inväntar vi bara darling som kommer hem från jobbet om inte allt för länge. Älskar mina fina killar! <3

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll vänner <3