Middag på Djinghis Khan

Nu sticker vi in till stan för middag på Djinghis Khan, mongolian bbq ftw! Fy fan vad jag blir hungrig av bara tanken. Vi möter upp resten familjen utanför, vi har bokat bord till klockan 17:00. Jag tror bestämt att jag måste väcka babyplutten, han lär tycka att jag är världens elakaste morsa nu. Jag får väl leva med det, han somnar säkert om i vagnen sedan :)



Me today!



Apples & Stars



Body- Lindex
Byxor- Lindex
Strumpor- H&M

Mammas lilla modelejon i sin nya outfit, skulle kunna sätta på ungen en plastpåse och han vet direkt hur han ska bära upp den. Jag är svag för starka mönster, speciellt stjärnor. Blir en sväng till Second hand butiken i veckan, förhoppningsvis fyndar jag en massa fint. Jag har rensat ut Elias garderob och jag lovar, sisådär 80% av alla kläder plockades bort och lades undan. Sedan när började ungen växa såhär mycket på så kort tid? Helt sanslöst. Funderar på att sälja av lite kläder här i bloggen, någon som är intresserad?!

Nu ska jag duscha och snygga till mig, för vi ska in till stan och fira pappa som idag fyller 50 år. Grattis bästa pappa&moffa på din dag! Bloggar lite senare innan vi sticker iväg.


110228


weheartit.com

Dagens humör: Toppen, bebis får alltid mamma på gott humör
Dagens planer:  Städa lägenheten och sedan åka in till stan och fira pappa
Dagens bra: Jag slipper laga middag!
Dagens dåliga: Älskling fortsätter jobba kvällspass :(
Dagens vill ha: Ingenting annat än vad jag redan har
Dagens kläder: Vit/svart randig tunika från Indiska och svarta mönstrade strumpbyxor
Dagens låt: -


Oscarsgalan 2011



Någon mer än jag som sitter uppe i natt och kikar på Oscarsgalan? Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken, finns ju en överhängande risk att man slumrar till halvvägs i galan. Vilka hoppas ni vinner awards detta år? Jag är inte alls speciellt insatt, men jag håller på The social network och självklart på vackra Anne Hathaway och Jake Gyllenhaal som spelar huvudrollerna i Love and other drugs. Jag vore inte förvånad om medverkande i Inception kammade hem en award, helt sjukt bra film även om jag fattade noll. Men jävligt clever!

Dags att luta sig tillbaka, godnatt Sverige!


You Are My Sunshine



Det var inga långa 20 minuter som min lilla bebis behagade att sova inte. Hej o hå, envis eller vaddå?! Mamma är uppe och stökar, då ska han minsann också vara det. Kanske han sover sig igenom hela natten istället då, vi får väl hoppas på det.

Har precis slängt ihop lite middag, I'm staaaaarving! Nu stänger vi ner för ikväll, ägnar kvällen åt mina fina killar. Vi hörs i morgon vänner!

Pusshaj!


Smaskiga bakverk




Till dessert igår slängde jag ihop detta smaskiga lilla bakverk, en citronfromagé tårta med digestive kex. Receptet är busenkelt, perfekt när man får oväntat besök eller som jag, idétorka!

Till detta behöver du:

20st digestive kex
200g smör
2 förpackningar ekströms citronfromagé
1 förpackning med jordgubbar
5 dl mjölk
1 msk riven mörkchoklad


Gör såhär:

Krossa digestivekexen till fina smulor, blanda i smöret och knåda ihop till en deg. Tryck ut degen i en ugnssäker bakform form (helst en rund) och grädda i ca 10 min på 175C. Ta ut formen och låt svalna tills botten är kall.

Vispa ihop citronfromagen tillsammans med 5dl mjölk pösigt. Bred sedan ut fromagén över bottnen och ställ in i kylen i ca 30 min. Dekorera med jordgubbar eller valfri frukt och strö över den rivna chokladen. Sådär, färdig att servera!


Crystal Chandelier



Min pappa som verkligen har sinne för foto och konst, lyckades igår fånga dessa bilder på våran urläckra vardagsrums lampa. Fina va?! Nu ser ni inte tyvärr inte hur den ser ut i helhet, men den gör sig så himla bra med resten av möbleringen här hemma. Den gick loss på dryga tusenlappen, och den hittas på Hornbach.


Söndag & Shopping

Hello sunday, vi har inte haft något fungerande internet här hemma så därav denna dåliga uppdatering här i bloggen. Idag har vi varit nere på stan, bebis har fått nya kläder och likaså jag, tjoohoo! Hittade ett par schyssta tunikor samt tjockare tights/strumpbyxor. Skönt att bara kunna strosa omkring i här hemma om inte annat.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva idag, är fortfarande hysteriskt trött sedan igår. Och jag som ändå tog sovmorgon till klockan 12:00 i morsse. Det var på tiden att R tog morgonpasset, nästa vecka blir allting som vanligt igen. Nu ska jag leka med finaste bebis en stund och klura på vad jag ska laga för middag en dag som denna. Ångeeeeeeest!!!


Bild tagen igår på finaste prinskorven <3



Saturday Saturday

Hej! Bloggen har fått lida denna lördag, idag har vi nämligen haft besök av hela tjocka släkten här hemma. Vi har firat pappa som fyller 50! Jag är helt slut samt att jag har världens matkoma, sjukt stolt över den goda maten som jag lagade till redan igår kväll. Det blev en mixture av arabiskt och indiskt, jag som trodde att det skulle bli massor med mat över men icke. Mindre roligt var ju diskberget som medföljde, men som tack för maten tog pappa och Karin sig ann detta. Tack tack och återigen tack, jag älskar er!

Efter en hel burk med spaghetti och köttfärsås, banan yoghurt och en flaska välling sover nu min lilla bebis störtskönt i sin egen säng. Stackarn är helt färdig efter allt busande, lekande och gosande. Han har det bra mitt lilla hjärtegryn, bortskämd med kärlek så det står härliga till. Som jag sliter varje dag för att min älskade unge ska ha det så bra som möjligt. Att vara mamma är det bästa jobbet i hela världen, jag tror inte riktigt att ni förstår hur lycklig jag är som har Elias. Han är den som får mig att vilja gå upp på morgonen, han får mig att vilja vara allt som jag aldrig trodde jag kunde vara. Han är min livs kärlek, mitt allt!

Som belöning för allt detta slit ska jag unna mig en fet skål med godis och inta ryggläge i soffan.

(¯`·.¸¸.-» ♥ Have a lovely saturday!! ♥ «-.¸¸.·´¯)


Frågestund!



Min bebis har äntligen kommit hem, som jag har längtaaaat! Nu blir det inget mer bloggande för mig ikväll, så jag tänkte starta med en ny kategori här i bloggen. Vi kör till på en hederlig FRÅGESTUND där ni får fråga precis vad ni vill! Frågestunden avslutas i morgon, så feel free...hit me!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll alla fina läsare♥


Pratar med Andrew



Jag naturlig och osminkad today, lovely!

Jag har mjölksyra i min högra arm, har under den senaste timmen stått i köket och hackat diverse grönsaker. Tror bestämt att jag tar en liten paus, nu ska bara kycklingen in i ugnen som legat och gottat sig i tandoori marinad sedan ett par timmar tillbaka.

Sitter och pratar med Andrew som just nu befinner sig på Amerikanska basenheten i Irak. Han ska tjänstgöra inom millitären och läget är pretty bad, det gör ont i magen bara jag tänker på det. Han är en av dem få människorna i mitt liv som har betytt och betyder så otroligt mycket för mig. Vi pratar om hans eventuella resa till Europa, men jag tycker väl ändå att han kan fokusera på att tjänstgöra färdigt och komma hem helskinnad. That would be a pretty good start liksom :)

Guuuuud vad jag saknar min lilla bebis som är hemma hos faster och myser. Jag lär väl troligtvis få längta ett par timmar till, om man kanske skulle fortsätta med maten kanske..


Things that bring me back to my childhood days



När vi var iväg och handlade tidigare idag, kunde jag inte motstå dessa kinderägg som låg där i hyllan och väntade på att få följa med mig hem. Om det är något som får mig att blicka tillbaka på mina childhood days så är det just kinderägg. Men jag är djupt besviken, vart tog alla knep&knåp grejer med klistermärken vägen? Minns ni? Man kunde bygga små figurer av fem-sex olika smådelar, det var hela grejen med själva innehållet. Dock ser jag nu att dessa är tillverkade, eller möjligen importerade från Kroatien. Hur är det med dem svensk tillverkade? Någon som vet?

Elias farbror är här, jag har så himla mycket att stå i och det passar ju perfekt nu när han är här. Senare åker dem till faster och jag får lite ensamtid, well needed! Vad gör ni idag?


Funny noices



Som jag har berättat tidigare så har utvecklingen gått med en rasande fart, bebis lär sig nya saker mest hela tiden. Ja, varje dag för att vara ärlig. Här är bara ett av alla hundra filmklipp, såhär såg det ut hemma hos mamma igår. Jag dör lite i mitt mammahjärta!♥♥



Morning Glory

Pleaseeee somebody kill me, självklart skulle bebis vakna så fort vi gick och la oss i natt. Somnade inte förens runt 04:00 och så upp i ottan idag. Knasiga unge, du tar knäcken på din mamma ibland!

Idag har vi fullspäckat schema, det ska storhandlas, storstäådas och förberedas inför morgondagen. Pappa fyller 50 och vi ska ha ett hejdundrande kalas för honom här hemma. Nej, men det blir en liten tillställning med god mat och gott sällskap.Tråkigt nog måste R jobba senare på eftermiddagen och kan inte stanna här hemma tillsammans med oss andra. Förhoppningsvis hinner han vara med en liten stund i allafall.

Nu ska jag peta i den lilla en skål med gröt för att sedan ta tag i dagen!



110225


weheartit.com

Dagens humör: Trött men annars helt okej!
Dagens planer: Storstäda lägenheten, storhandla coh förbereda inför morgondagen
Dagens bra: Det är fredag och jag får några timmars barnfritt ikväll
Dagens dåliga: Min bebis är fortfarande sjuk
Dagens vill ha: En ny mysig kabelstickad oversize tröjo
Dagens kläder: Just nu underkläder, vaknade nyss
Dagens låt: Chris Brown-Say Goodbye


Bumpy Ride



Bebis somnade på två röda så fort vi satte oss i bilen efter nästan en timmes tågfärd. Elias älskar att åka tåg lika mycket som han älskar att åka bil, det skumpar och låter och då kan man ju bli sådär skönt trött! Nu är vi äntligen hemma igen, dags att stänga ner för ikväll och krypa ner under täcket. Jag är helt slut, och det är jag nog inte ensam om!

Godnatt♥



Hemma hos mamma

Ja, Sollentuna kommer alltid att vara hemma för mig. Elias har gjort sig hemmastad, leksaker ligger lite här och var, smutsiga haklappar, skålar och skedar. Ungen sov från det att vi kom hem från vårdcentralen och hela vägen hit. Nu lär det bli vaket större delen av kvällen, ingenting mig emot för han lär ändå slockna i vagnen när vi beger oss hemåt senare.

Mamma kommer hem om bara en liten stund, tills dess soffhäng med finaste systeryster ♥ ♥ ♥



Moster ♥ Bebis



Virusinfektion



Nyss hemkomna från Vårdcentralen, det var väl sjutton vad lång tid det skulle ta. Dem hade öppen mottagning i Lina Hage och där blev vi mottagna av världens skummaste doktor. Fort skulle det gå, och efter sänkan fick vi konstaterat att Elias fått något så simpelt som en virusinfektion. Fick Ventoline 0,4mg utskrivet som vi ger 3ggr dagligen, alltså morgon, eftermiddag och kväll. Värre än så var det inte, skönt!

Om en stund puttrar vi mot pendeltåget som tar oss ut till Sollis, vi hälsar på mamma idag. Nu har vi inte träffats på en hel vecka, way too long! Jag tror även att min finaste syster kommer hem ikväll, TJEJMYS! Bloggar mer när jag kommit hem till mamma, måste sätta fart om vi ska komma iväg.


Nu sticker vi till Vårdcentralen

I told you so, jag fick äta upp mina ord då Elias behagade vakna en timme senare och dessutom i ett hjärtskärande gråt. Efter lite bus, lek och mys med pappa R somnade han slutligen igen och sov sig igenom resten av natten.

Godmorgon på er föresten, mår ni bra? En annan är så trött att ögonen går i kors. Vi sticker iväg till Vårdcentralen om en stund, Elias har börjat hosta igen. Hoppas på att kunna få ett recept utskrivet, berättar senare hur det gick!


Hejja Hejja!



Hejja Hejja, vilken super morsa jag är! Efter mycket bråk och gråt somnade min lilla skatt strax efter kl 22:00, nu borde han ju sova så gott som hela natten. Jag lär väl säkert få äta upp mina ord senare bara för att jag sa sådär. Om bara en liten stund kommer min fina R hem, då ska jag tigga till mig en härlig massage. Sen kanske vi..eller kanske inte..*tihihihihi!!*

Släng nu iväg lite kommentarer så att jag har något fint att läsa i morgon bitti. Night night!♥ ♥ ♥



Följ mig med Bloglovin!

Statistiken fortsätter att öka denna onsdagskväll, och jag vill önska er varmt välkomna alla gamla som nya läsare. Vill ni precis som jag hålla koll på nya inlägg och uppdateringar?! Följ mig med Bloglovin idag. Vill ni även du ha mer besökare till just din blogg, kika in här!.

bloglovin



Bebisbus♥




Bilderna är tagna med webcammen, så ni får ursäkta för den übertaskiga kvalitén. Vi är nyss hemkomna från Naja, trötta och nedfrusna till max. Jag som envisades med att dra på mig conversen idag, lyckat Lina, LYCKAT! Nu lägger vi det på minnet, alltså INGA converse vid minusgrader.

För att minimera risken för skallskador i detta hem, ska jag nu ta min lilla bebis som just i denna stund bara ska klättra upp i våran säng. Att lära sig utav sina misstag verkar dock inte existera i denna unge mans knappt påbörjade liv.

Har en oöppnad förpackning med citronfromagé i skafferiet, kanske man skulle ta och vispa ihop? Jag blev plötsligt sugen, Big Brother ikväll..någon mer än att jag som ska kolla?!


Hej!

Medans Naja står vid spisen och slänger ihop en smaskig middag, passar jag på att kika in här. Vad måna ni har blivit som klickar er in här och läser min blogg. Vilka är ni alla? På mindre än två veckor är ni mer än 50 unika besökare, strongt jobbat!

Guuuuud vad magen kurrar, vi vart helt sega efter promenaden från Centrifugen, upp till Second hand butiken för barn, upp till Scandic och tillbaka hem hit. Får se om vi blir kvar och kollar på vårt älskade Big Brother innan vi beger oss hemåt igen.

Ha en fin kväll!







1234

Elias har sovit sig igenom hela natten utan att hosta det minsta, vinden har vänt! Hade hoppats på att ungen skulle sova sin eftermiddagsnap vid det här laget, nähä nej..vi ska bara busa lite till. Just nu står han i sin säng, övar på att ställa sig upp för att sedan släppa taget. Macho kille det där, kul att se att utvecklingen går framåt i allafall och att han tar efter sina kära föräldrar :)

Hur som haver, Naja ringde för en stund sedan i desperat behov av barnvakt framöver då hon fått fast tjänst på Scandic. Som den finaste vän jag är så ställer vi givetvis upp att passa hennes goa William. Har jag jobbat på dagis och lyckats ta hand om en handfull med ungar, så ska jag väl klarar av att vara tvåbarnsmorsa för en dag eller två också. Och dessutom får Elias en lekkamrat här hemma, Perfekt! På tal om det så sticker vi hem till Naja om en stund, playdate so to say.



Jag är en riktig hönsmamma...




Sedan jag fick Elias har jag kommit till att bli en riktig hönsmamma, jag kan inte låta bli att rätta till hans kläder, det ska matchas hit och dit, han ska matas, lekas med, duschas osv osv. Och nu när han är sjuk kan jag inte för mitt liv låta bli att springa in sjuttioelva gånger i sovrummet bara för att se att ungen andas. Han är så hes och hostan ser inte ut att vilja ge med sig. Den eskalerar snarare och speciellt när han ligger och sover, om det inte är falsk krupp ändå? Vi får hålla honom under uppsyn och hoppas på att få en läkartid i morgon bitti. Har inte bestämt mig om vi tar oss upp till babysången i morgon, vi missade förra onsdagen och nästa vecka är det sportlov.

Hur som helst, nu stänger jag av datorn för ikväll. Bloggar mer i morgon om hur landet ligger, håll tummarna att ungen min tillfrisknar fortast möjligt! Godnatt alla fina♥



Mindfucked?!

Jag tror helt ärligt att någon spelar ett spratt med min hjärna idag, for real! Det försvinner saker från hemmet, och när jag ska ta fram något som ligger på ett visst ställe, då ligger det inte där. Vart sjutton är pastan någonstans?! Det finns ingen annan än jag i detta hushåll som äter pasta, och nu är den borta! Mindfucked? BIG TIME!


Hemma hos Naja today

Jag fixade inte att sitta hemma efter att ha suttit instängd i nästan två dagar. Trots hostan gav vi oss ut i friska luften och hem till Naja. Carina befann sig redan på plats och Frida anlände något senare med en trött liten Maltispaltis. Länge satt vi och lekte, busade, fikade och snackade om allt och ingenting. Vi befarade tråkigt nog att min lilla bebis fått en släng av falsk krupp. I morgon blir det ett besök på BVC för att eventuellt få ett recept utskrivet.

Nu är vi i allafall hemma och jag ska strax ställa mig vid spisen och slänga ihop en enkel middag. Det är ju så fasligt tråkigt att laga mat till sig själv, Men för att inte svälta mig själv så har jag inget val, så here we go!


Stackars mammas lilla bebis

Godmorgon tisdag! Vilket väder vi har fått, är det vårsolen som gör sig till synes tro? Elias som annars aldrig blir sjuk, har nu dragit på sig en eländig hosta som heter duga. Och vi som skulle hälsa på mamma idag, men jag tror nästan att vi får vänta en dag eller två. Blir till att ringa BVC och fråga efter hostmedicin, för vi har haft en minst sagt besvärlig natt. Stackars mammas lilla bebis, det känns i mammahjärtat!

Nu, frukost och sen får vi se vad vi tar oss för att göra idag.


Godnatt♥

Elias somnade bestämt i min famn, och ungen har vare sig fått sin kvällsgröt eller välling. Never happends! Dock har han hostat lite till och från under kvällen, möjligtvis sjukdom på ingång?! Hoppas inte. Dags att borsta gaddarna och sen blir det bingen även för mig. Visar sig om jag orkar hålla mig vaken, min fina R kommer inte hem än på ett tag. Han var tvungen att hämta upp ett busskort hemma hos chefen som åker på semester till Teneriffa i morgon. Om inte annat så lär jag blir överröst med pussar när han trillar in, och då lär jag vakna i vilket fall som helst.

Godnatt vänner!♥



Chasing Shadows

Lite dålig uppdatering här i bloggen nu ikväll, men jag har haft en riktig myskväll med bebis. Vi har busat och lekt, jagat skuggor på väggar och golv. Elias tycker att det är jätte roligt, skrattar och gör helt hysteriska ljud ifrån sig. Intelligensen är det då inget fel på, bright jäkla kiddo vi har här hemma. Sätter sig upp helt själv från liggande ställning, tar nappen från munnen och ger den i handen vid tillfrågan, klappar händerna när man ber honom. Malliga är vi!

Nu kryper vi upp i soffan och bänkar oss framför Big Brother, så sjukt spännande detta ska bli. Får se om vi drar till studion nästa söndag igen. Pinsamt många gånger jag såg mig själv på tv när dem visade reprisen från gårdagen tidigare nu ikväll. Inte tänkte man på att man var i direktsändning heller, hej puckelrygg! Men fy satan vad obekvämt det var att sitta på en liten kudde i nästan två timmar. Nåja, det var ju faktist inte mig ni skulle titta på ändå.



Facelook yesterday!



Trött tjej!



Psykbryt? Hell yeah! Det är en kamp att försöka få ungen att sova, så trött på att ta denna strid varenda eviga dag. Han ska bara inte sova helt enkelt. Nej, det ska bökas och stökas, nappen ska ut och in, in och ut och slutligen in och ut...ni fattar?! Nu sover han äntligen min lilla trollunge, och nu går även denna trötta tjej och lägger sig en stund.



Mamma hela veckan

Morning! Hur mår ni? Jag är fortfarande sjukt trött efter gårdagen, har precis duschat och gjort mig i ordning. Min fina R jobbar hela veckan ut, vilket betyder att bebis är min på heltid fram tills på söndag. Mamma hela veckan!! Sitter och funderar på om vi ska ta oss till kyrkis idag eller inte, ingen av tjejorna skulle dit och då känns det ju mindre roligt att gå dit själv. Dessutom vill jag passa på att mysa och pussa på mannen min innan han sticker iväg till jobbet.

Det har tagit mig sisådär en halvtimme att skriva detta inlägg, bebis envisas med att stoppa allt i munnen som han inte ska stoppa in där. Vad sägs om pappas svettiga strumpa?! Mumsigt! Tokunge.



Me today!



Big Brother Live Casting

Herregud, jag är alldeles vimmelkantig efter en super mega rolig kväll med finaste Naja. Vi har varit på premiären av Big Brother som sändes live nu ikväll. Någon som såg oss på TV kanske?! Frida ringde Naja som i sin tur ringde mig och bad mig hänga med. Frida och hennes systrar jobbar nämligen backstage där vi fick hänga med en snabbis efter live sändningen. Några av mina läsare som följer årets säsong? Vem eller vilka är era favoriter? Jag måste nästan börja kolla på alla program, men jag fastnade lite extra för Nicke och Vanessa. Visste ni att hon genomgått en könsoperation?! Sjukt vacker var hon i allafall, jag hade aldrig kunnat ana hennes könsbyte om hon inte sagt något. Kul med den lilla twisten, Ebba och hennes kille som går i programmet som singlar för att sätta deras förhållande på prov. Galenskaper! Jag hade aldrig fixat att bo under ett och samma tak med 16 okända människor i 106 dagar. Never! Tack för ikväll tjejor, love you big time!♥

Blev nattkäk på donken innan Frida skjutsade hem oss, ovärdeligt att få komma hem och krypa ner i en varm famn. Älskar mina killar så ofattbart mycket, helt sinnessjukt! Godnatt på er nu!♥



Åååååååka pendeltååååååg med finaste Naja♥



Big Brother studion



Super läckra/Hot mama Gry Forsell


Wok

Testar något nytt i matlagningsväg för en gångs skull, Wok med sweet&sour sås. Väntar bara på att nudlarna ska kokas färdigt, sen är maten färdig att serveras. Funderar på om jag ska slänga ihop lite jordubbs fromagé till efterrätt, delicious!



Turtles everywhere



Body-Lindex
Byxor-Petter
Strumpor-H&M

Elias sover som vanligt sin eftermiddags nap, och under tiden passar jag på att vika tvätten och klura ut vad vi ska äta till middag ikväll. Middagstips anyone? Vi stannar hemma idag, vilket jag tror att både Elias och jag tycker är ganska skönt. Vi tog fram den stora blåa korgen med leksaker, vilken leksak skulle man börja med? Mammas älskade goa unge som jag älskar dig!♥



Rise And Shine!



Bebis somnade sent och vaknade sent, skönt med sovmorgon! Vi har precis krängt i oss frukost och prinskorven ska snart få sig ett ordentligt bad. Mitt barn luktar allt annat än hallonbåt och gröt har han i hela nyllet, skitgris minst sagt.

Vi får se om vi urhuvudtaget ger oss ut senare, känns föga lockande att ge sig ut i denna extrema kyla. Vill helst av allt bara stanna hemma och mysa med bebis.

Vad gör ni idag?



Godnatt bloggen!



Har under den senaste timmen suttit och försökt få mitt älskade barn att sova. Här ska minsann inte sovas, här ska det stökas och bökas. Upp och stå, hej och hå! Nu är han så trött min lilla prinskorv, in med nappen och ungen slocknar på två röda. Jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen, men rutinerna är återigen åt fanders. Det är ingen ordning alls, i morgon blir det nya friska tag. Dags för bingen även för denna trötta mamma, i morgon blir det upp i ottan och träffa plastmormor Anna och moster Agnes. Mysigt!

Nu säger vi god natt!


Ha en trevlig kväll!

Vi har varit i Solna Centrum och fikat med Sia som är hemma i Stockholm och hälsar på. Äntligen fick han träffa våran lilla prinskorv, det var minsann på tiden. Satt och pratade en bra stund tills det var dags att packa ihop och åka hem. Tog en sväng förbi Fynda för att köpa hem tvättmedel och annat nödvändigt som det råder brist på här hemma för tillfället.

Ska peta i min lilla bebis lite middagsmat om en stund, mina fina R står för matlagningen så jag tänkte bara kika in här och önska er en trevlig kväll!





Oväntat besök

Hann inte mer än att kliva upp ur sängen och klä på mig innan det ringde på dörren i morsse. Fick oväntat besök av R's kusin med familj, anledningen till att dem kom kan jag tyvärr inte gå in djupare på. Men vi sitter just nu i en väldigt obekväm position, och jag blir upprörd bara jag tänker på det. Vi ska lösa detta om det är så det sista vi gör, det är våran och vårat barns säkerhet det handlar om. Detta är så INTE okej!

Har precis duschat och ska strax göra mig i ordning, skönt att ha hela dagen framför sig. Solen skiner utanför fönstret, anar dock att det kan vara väldigt kallt ute just idag. Blir till att pylsa på ungen om vi går ut sen, det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Eller hur är det man säger?



Fredagsmys

Vi har hängt hemma hos finaste Naja nu ikväll, en enkel fika blev istället till middag. Ungarna lekte ovanligt fint där på golvet bland alla leksaker, Elias som annars är ganska avvaktande när det kommer till att leka med andra barn. Tack darling för en jätte mysig kväll♥

Kom hem för dryga 45 minuter sedan, och jag har redan hunnit plocka undan och dammsuga. Måste köra en tvättmaskin idag också, för nu har jag absolut inga rena kläder kvar att ha på mig. Katastroooooof!!! Får se när lilleman behagar att somna ikväll, han har sovit ganska bra under dagen. Får väl räkna med en något senare sänggång, sisådär runt midnatt eller senare. Lägenheten är som ny, ljusen är tända..Lovely. Nu kryper  jag och bebis upp i soffan och inväntar älsklingen som snart kommer hem från jobbet. Då ska vi ha FREDAGSMYS! Om man inte skulle lägga den lilla Cavan på kylning och plocka fram lite gottis som vi köpte hem idag.

Vad gör ni ikväll?
Släng iväg lite kommentarer vettja, så jag får något trevligt att läsa nu såhär på kvällskvisten. Önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll!

Pusshaj♥



I vårat vardagsrum just nu!



En liten röd med korta ben och svans



Det blev en sväng till Ica Maxi nu under förmiddagen för storhandling, för om sanningen ska fram så ekade kylskåpet tomt. Nu har vi handlat för ett helt år, en fördel med att ha barn är alla förmåner och rabatter som trillar ner i brevlådan lite titt som tätt. Till min stora glädje blev det till och med pengar över, awesome!

Nu ska vi slänga i oss lite lunch här hemma, lammgryta står på menyn. Petade i min lilla bebis lite lunch för bara en liten stund sedan, blir en mysig eftermiddags nap på det fort vi ätit färdigt.

Idag har Elias på sig sin nya stickade tröja med den lilla röda räven på, som han fick av mormor och mosterför ett tag sedan . Till dessa bär han ett par matchande jeans från Polarn o Pyret, Gulle!♥










Nattblogg

Ni undrar säkert vad jag gör uppe såhär sent, believe me det undrar jag med?! Nej men vi trillade in genom dörren för mindre än en timme sedan. Jag och R sitter i köket och nördar oss, vi är så otroligt sociala men det här är vårat sätt att varva ner efter en lång dag.

Har suttit och pillat lite med min bloggdesign, fick bli en väldigt enkel sådan. Börjar få kläm på det där med koderna, tar sån tid bara och det är ett sjuhelsikes jäkla pill jobb. Mina ögon går snart i kors, dags för bingen kanske?!

Med det säger jag godnatt!


Kompis det går bra nu!

Hej och hå, så det kan gå! Efter ett par timmar på Lekslottet i tullinge var vi nog rätt slutkörda allihopa. Ungarna skrek om vart annat, det kastas mat åt alla håll och kanter, det ska fikas, ätas och lekas. Kompis det går bra nu! Det är ju inte alltid helt lätt att hänga med i svängarna må jag säga. Elias var mest mammig hela tiden och skulle sitta i knät och titta på hur dem andra barnen lekte. Tack tjejer för en super mega rolig dag!

En bilfärd och en tågresa senare är vi nu hemma hos mamma och myser. Vi har precis käkat spaghetti med köttbullar, husmanskost är underskattat. Nu ligger vi i soffan och busar med min lilla mammagris till bebis. Ni skulle se minen när han känner på den lilla tansebissen med sin egen tunga. Han ser riktigt störd ut, liknar näst intill en apunge ibland. Gulle!♥

Vi åker hem till Södertälje senare ikväll, min fina R hämtar oss i Årstaberg så slipper vi åka tåget hela långa vägen hem. Skönt!
















Torsdag 17:e Februari 2011

Godmorgon vänner, mår ni bra? Ligger här och drar mig i sängen, föga lockande att kliva upp. Bebis somnade snällt om efter en flaska välling, ungen som ändå sovit hela natten. Vore ju skönt om det kunde fortsätta så, vore väldigt trevligt om vi kunde få ordning på rutinerna urhuvudtaget.

Idag sticker jag och tjejerna iväg till Lekslottet med våra små, dock är jag tveksam till om det verkligen är något för min lilla? Han är trots allt ganska liten fortfarande då tjejernas småttingar är något äldre än Elias. Hur som helst så blir det skoj att komma iväg. I eftermiddag hälsar vi på mamma, det var ett par dagar sedan men vi har haft fullt upp mest hela tiden. Snökaoset har ju ställt till det ganska duktigt, och jag är inte den som släpar en barnvagn i en halv meter snö.

Dags att hoppa in i duschen och snygga till sig, Carina hämtar mig strax efter lunch någon gång. Ha en fin torsdag!


Vi börjar om..

Hej och välkomna gamla som nya läsare, som ni ser så har jag flyttat bloggen. Så jäkla trist när det ska behöva bli sådär ellerhur?! Nåja, hoppas att vi ska slippa dessa tråkigheter och istället starta fräscht här på den ny bloggen. Alla nya läsare som hittat hit vill jag passa på att välkomna extra mycket, hoppas att ni stannar kvar och följer med oss här på bloggen. Vill ni få en in liten överblick och läsa allt från början så kan ni göra det här

Mina fina killar är hemma hos R's bror och kollar fotboll, och som vanligt sitter jag här och pysslar med lite allt möjligt. Det är ingen ordning på mig idag, har ingen som helst motivation eller bloggsug urhuvudtaget nu ikväll. Diskberget växer och tvättkorgen fullkomligt svämmar över, men vem säger att det inte kan vänta tills i morgon?!

På tal om morgondagen så hade jag helt glömt bort att vi ska hänga med tjejorna i morgon. Bra att Naja ringde mig tidigare ikväll och påminde mig om detta, minnet är strålande ibland! Talades om att jag skulle åka med Carina, men om R inte börjar jobba förens vid 17:00 så kanske han kan skjutsa ut mig istället. Jag ska ju ändå till mamma senare i morgon eftermiddag, och då kan jag lika gärna ta med mig vagnen på än gång när jag ändå är ute och flänger. Blir ju bara krångligt om jag ska behöva ta mig tillbaka till S-tälje, för att sedan åka hela vägen tillbaka. Vi tar ett bekymmer i taget, det löser sig alltid!

Guuuuuuud vad jag är törstig, inte klokt hur många liter vatten jag har hällt i mig inom loppet av bara några timmar. Sådärja, sjuttioelfte glaset för idag. Nu ska jag krypa upp i soffan och glo tv en stund innan min fina bebis gör entré, mamma längtar!♥


Välkommen till min nya blogg!