31:a Mars 2011

Som ni ser har bloggen hamnat lite på efterkälken. Men på senare dagar har jag inte kännt någon större lust till att blogga. Jag har istället valt att lägga min tid på viktigare saker så som min familj och mina vänner. Känner liksom inte att jag får något utbyte av att blogga. Nu kommer jag hädanefter att blogga endast när jag känner för det, och endast för min egen skull. Detta tills jag finner inspiration och motivation, eller så kanske jag slutar blogga helt! Vad tycker ni?!

Om en liten stund puttrar vi mot Östertälje och tar pendeln ut till finaste mami. Behöver lite miljöombyte, stämningen här hemma är allt annat än pleasant just nu. Hela förmiddagen har jag haft ont i magen och kännt mig stressad, och det har jag nog inte varit ensam om. Vad är då inte bättre än en mysig hemmakväll hos mami?!

Ha en fin torsdag vänner <3


Det där med att få tummen ur..

Jag fick absolut ingenting gjort av det jag skulle göra idag...suck! Ibland blir jag så trött på mig själv, hur svårt ska det vara att bara få tummen ur?! Blev hur som helst en sväng till Weda för att kika inne på babyland efter en sulky till lillskruttis, samt lite annat bra att ha. Som vanligt kom vi ut tomhänta och knatade istället in på Willys för lite handling. Köpte äntligen nappflaskan från MAM som vi så länge pratat om att införskaffa, en grön blev det och på nedsatt pris dessutom. Naja har exakt en likadan till hennes lilla William, och jag blev helt kär i denna. Nu kan äntligen våran lilla kille få ett stadigare grepp om flaskan, för nu kan han minsann själv! Jajamän. Vi har även börjat trappa ner på burkmaten, vilket är både bättre och mer ekonomiskt. Thank you little one <3

Ikväll är jag barnfri då R tog med sig liten ner till centrum, för att sedan hälsa på en kompis i närheten. Tänkte att jag skulle passa på att städa, byta sängkläder och sedan dö i soffan en stund. Helt sinnessjukt vad jag har varit trött hela dagen, fattar ingenting.

I morgon är vi egentligen inbjudna hemma hos finaste Carina och Emilia, men insåg tidigare att jag ska ju hem till lilla mamman i morgon. Typiskt! Tyvärr måste familjen få gå före denna gång och vi träffar tjejerna en annan dag.

Trött tjej!




Wednesday

Godmorgon! Sitter här i köket och kränger i mig dagens frukost, en kanelbulle. Får bli till att laga en mer ordentlig lunch senare istället. Jag som hade tänkt ta en välbehövlig sovmorgon, fick snällt kliva upp strax efter åtta-tiden. En annan fick fortsätta i lugnan ro, blev faktist lite sur om jag ska vara ärlig. Att komma med en ursäkt som " Jag är för trött" gör mig bara skit förbannad. Haft en riktig mysmorgon med lillskruttis, ätit frukost och gosat i soffan. Stackarn är fortfarande jätte förkyld, vill det inte ge med sig får vi ringa BVC.

Idag ska jag göra något som jag har velat göra ett par dagar nu, kan ni gissa vad?! Sedan måste jag ta mig till polishuset och förnya mitt pass som går ut i maj. Jag fullkomligt avskyr att ta dessa passfoton, man ser ju helt mongo ut. Haha. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, bloggar lite senare.

Later!


Pinsamt!

Det är verkligen underhållande att varje dag logga in på bloggen och se hur vissa bara måste fortsätta involvera mig i sina liv. Har ni verkligen så tråkigt om dagarna?! Sluta skämma ut er för god sake, det enda ni kommer att belönas med är en fet jävla anmälan, och detta omgående! Jacqueline, jag vet inte vad du försöker uppnå med dessa småbarns fasoner, att du hatar mig har jag redan förstått. Be my guest, för jag är inget större fan av dig heller. Men är det så svårt att bara släppa taget och kanske börja ägna dig åt vettigare saker som åt dig själv och din egna lilla familj?! Let it go, R kommer inte tillbaka. Dina små attempts till uppmärksamhet får dig bara att framstå som ännu mer patetisk. Och vad beträffar mig själv så kommer jag aldrig att försvinna hur mycket du än försöker, önskar och vill. Du har bevisat gång på gång vad du går för, du lider av allvarligt psykiska besvär och likaså dina "fina" små vänner. Vi kan ju ta dig Emmelinn som exempel, vem är det som copy catar vem egentligen? Kan du inte komma något mer orginellt än att härma din egen vän! Pinsamt. How ever, ni kan gott sitta där och leva era små patetiska liv. Det här är min blogg och jag skriver precis vad jag vill. Om det inte passar så sluta klicka er in här, as simple as that! Man börjar ju på allvar att undra vem det är som har svårt att gå vidare?! Ni måste hata att älska mig så mycket, jag kan inte komma på något annat :)


Middag på Bamboo Palace



Haft en super mysig kväll med la familia, möttes upp på Kungsgatan där vi käkade middag på Bamboo Palace. Blev en härlig buffé bestående av thai, kina och sushi, sjukt gott och jag lider fortfarande av matkoma i världsklass! Puttrade sedan vidare mot Årstaberg och Hammarby Sjöstad för att suprisa älsklingen på jobbet. Lillskruttis var mest grinig hela kvällen och somnade ganska omgående efter en flaska välling och lite mys. Under tiden hjälpte jag till att flytta om och fylla på i kylarna, duktig tjej!

Måste även berätta en helt sjuk grej som hände på vägen hem. Aldrig i hela mitt liv har jag blivit stoppad av polisen eller haft något med dem att göra överhuvudtaget. Bortsett från mammas störda granne som ringde polisen på oss efter att vi hade backat upp bilen på hans parkering. Hur som helst, vi hade parkerat bilen vid Östertälje som vi alltid gör. Men just ikväll hade frosten lagt sig och vi hade glömt att skrapa bakrutorna. Halvvägs mot Stockholmsvägen blir vi stoppade. En äcklig oförskämd liten brudjävel som drar igenom en hel föreläsning om att detta var minsann inte okej! Vi fick fint kliva ur för att skrapa rutorna and that was pretty much it. Förlåt, men jag klarar på allvar inte av vissa brudar. Careface på er alltså! Euh!

Nej nu kryper jag och min finaste fin ner i våran härligt stora icke bäddade säng. Godnatt!


Mot Stockholm!

Nu sticker vi in till Stockholm för present shopping samt middag med la familia <3

Ha en fin dag!


Happy Birthday! ♥



Grattis finaste lillasyster på 9-års dagen!
I Love You ♥



Busy living



Äntligen hemma igen efter en lång men sjukt härlig dag. Blev som vanligt som alla andra måndagar en sväng ner till kyrkis. Där blev vi kvar ett tag, busade, lekte och sjöng och jag fick även lite tid att hänga med bästa Fridan. Blev sedan hämtad av R strax innan klockan tre för att ta bilen till Rönninge, där vi hade ett avtalat möte med bröllops arrangören/handläggaren. Detta kommer bli storslaget, I've got butterflies in my stomach! Tyvärr så kan jag inte berätta mer än så.

Efteråt åkte vi hem till litens farbror och hälsade på, dock bestämde sig lillskruttis för att sova sig igenom hela besöket. Kul kille! Satt och snackade och pustade ut en stund innan vi puttrade vidare hem till litens faster och kusiner. Som vanligt blev lillskruttis bortskämd med kärlek, älskade unge! Blev bjudna på en fantastiskt god middag och lite fika på det. Massa babbel som vanligt tills jag blev alldeles snurrig i hela skallen. Väl i bilen på väg hem ringer Loay och Farrah och ber oss komma till McDonals för en snabb fika. Lillskruttis som precis skulle till att somna bröt ut i ett hysteri anfall, men vi bet ihop och tog oss fram i alla fall. Efter en flaska välling blev han som en helt ny liten människa, tack alla fina för en super härlig start på denna vecka.

Nu intar vi ryggläge i soffan framför BB i förhoppning om att lillskruttis somnar för natten för nu är jag helt slut!

Sleep tight <3


Pancakes for breakfast



För ett par dagar sedan lovade jag R att laga pannkakor till frukost, så idag slog vi till på stort. Lyxade till det med jordgubbssylt, grädde och chokladsås. Sjukt gott!

Ingridienser:
2½ dl mjöl
6dl mjölk
3 st ägg
3msk smör
½ tsk salt

Gör såhär:
Blanda mjöl och salt i en bunke, tillsätt hälften av mjölken och vispa till en fin smet. Tillsätt sedan äggen, resten av mjölken samt smöret och vispa ihop. Låt stå och jäsa upp sig i ca 10-15 min. Sedan är det bara att sätta igång och grädda pannkakorna. Smaklig måltid!


Nu är det hög tid att hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Idag sticker vi till kyrkis en sväng, för att sedan puttra vidare mot Rönninge. Vi har avtalat ett möte med våran bröllops handläggare, woop woop!


Det ska vara kul att borsta tänderna




Låg update..

Heeej! Låg update i bloggen denna söndag. Har varken haft tid, ork eller lust heller för den delen. Jag vet inte, men jag känner mig helt off idag. Kanske har med tidsomställningen att göra?! Klev upp vid åtta-tiden i morsse för att ge lillskruttis en skål med gröt, för att sedan lägga oss igen. Vaknade strax efter lunch tid och somnade sedan om vid tre-tiden, för att vakna strax efter klockan sex. Lazy?! No kidding.

Har i allafall hunnit med att storstäda lägenheten samt varit hemma hos Loay och Farrah för en snabb fika. Fick  även träffa deras söta lilla dotter som är en dryg månad yngre än Elias. Puttrade senare vidare mot Maxi för lite handling, lata som vi var köpte vi med oss take away mat från thai restaurangen i centrum. Bara orkade inte ställa mig vid spisen och laga mat idag. Maten står mig näst intill upp i halsen, matkoma?! Oh yes. Nu blir det till att inta ryggläge i soffan en stund innan det är dags att krypa till sängs.

I morgon går vi som vanligt till kyrkis och hänger med alla fina mammavänner och barn. Mys!



Tack Farrah, Loay och Poline för min nya pyjamas <3



For the good old times sake!

Efter en sjukt god middag och en flaska skumpa senare känner jag mig helt slutkörd. Haft en super mysig kväll med älsklingen som just nu är ute med grabbarna för en boys night out. Fair enough, jag är faktist den som varit ute flest gånger utav oss två. Lite trist att vi aldrig går ut tillsammans längre, dock har Naja darling erbjudit sig att sitta barnvakt åt lillskruttis nästa helg. Lovely! Precis vad vi behöver.

Har spenderat senaste timmen till att tjöta med lite vänner på facebook, som slutade i ett sjukt härligt telefonsamtal. Nämligen en av mina föredetta bästa barndomsvänner, påminner mig om alla galna saker vi hittade på. Alla ljumma sommarkvällar nere vid torparängen, alla galna hemmafester..intriger och drama så det stod härliga till. Fan vad saknar den tiden. Vi måste ses snart snart snart! Jag känner att min kväll är fulländad, happy!

Godnatt <3



For the good old times sake! <3



♥♥♥

Barnpassningen börjar snart lida mot sitt slut och det är dags att skjutsa hem William till sin fina mor. Mätta och belåtna efter ett lyxigt mellanmål har ungarna nu förflyttat sin in till sovrummet. Spännande att utforska alla rummen och alla prylar man kan dra fram. Jag vet någon som har storstädning att ta tag i senare, märks att man har barn i allafall. Förvånandsvärt tysta av sig är dem också, älskade ungar!

När älsklingen var till systemet tidigare bad jag honom köpa med sig en flaska bubbel som vi ska suprisa Naja darling och hennes Walle med. Finaste vännerna så det är inte klokt. Ska vi lyxa till det så tycker vi att dem ska det med. Vad är inte vänner till för! Löööööve.



Ombytta roller


Stor och liten i dess sanna mening <3

Hatkärlek, det enda ordet jag kan komma på när det kommer till vänskapen mellan dessa två. Since day one har dem varit i luven på varandra, skrattat, gråtit, slagits och dragit varandra i håret. Elias är vanligtvis den lugna typen, men nu på senare tid har han blivit en riktig röjjare. Om han inte visat framfötterna tidigare så kan jag lova att han gör det nu. Nu är det han som har övertaget, ombytta roller for sure!


Trötta lördag...

Guuuuuuuuud vad jag är trött, märks att man är bortskämd med sömn såhär på morgonen. Flög mer eller mindre upp ur sängen i morsse när väckarklockan ringde. Bara en liten stund senare satt vi i bilen på väg hem till Naja darling för att hämta hennes lilla William. Vi har konstaterat att det inte var magsjuka lillskruttis hade, nej det var bara en envis liten tand. Och andra sidan, om det hade varit magsjuka så hade nog vi blivit sjuka vid det här laget.

Ungarna sover nu gott och jag borde verkligen göra detsamma, men känner ett visst behov av att behålla kontrollen. Somnar jag nu så finns det en överhängande risk att jag inte orkar vakna sen, får vila senare i eftermiddag helt enkelt. Funderar istället på att vika tvätten samt mätta min hungriga mage.






I told you so!

Sådär, nu sover lillskruttis äntligen i sin egen säng. Ska strax plocka undan alla tusen miljoner leksaker som ligger utspridda all over the place. Sedan intar jag ryggläge i soffan och inväntar älsklingen som snart kommer hem från jobbet. Men innan dess ska jag kolla klart på BB, fattar inte varför jag fortsätter kolla på detta skitprogram?! Alltså på riktigt, alla där inne är helt sinnessjuka. Geeeez!

Blir sängen relativt "tidigt" ikväll för i morgon blir det upp i ottan för att sitta barnvakt åt Najas lilla William. Jag fick ett sjukt härligt samtal från henne för en stund sedan, så glad för din skull gumms att det löste sig. I told you so!

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll alla fina <3



Mysig dag på stan

Kom precis hem efter en super mysig dag med Naja på stan. Kikade runt i affärer, lunchade och babblade på som vanligt. Jag är så sjukt glad för att jag har henne, hon är så jäkla toppen precis hela tiden. Du vet att jag bara finns en samtal bort, du står inte ensam i detta. Vi tar oss igenom detta som med precis allting annat <3

Idag hittade jag i alla fall den perfekta vårjackan till lillskruttis samt en mössa och en solhatt. Och till mig själv hittade jag super söta underkläder och en ny foundation. Nu håller vi i pengarna resten av månaden, vi har ju faktist en resa att spara till. Vilket påminner mig om att jag måste till polisen i veckan och skaffa mig ett nytt pass.

Nu ska jag duscha mitt magsjuka barn, han doftar allt annat än hallonbåt just nu. Euuääh!!  


Ha en fin dag!

Godmorgon fredag!
Det råder sjukstuga här hemma, mammas fina lilla bebis har gått och blivit magsjuk. Det lilla han får i sig går mer eller mindre rätt igenom, så ni kan tänka er hur många blöjor det byts här hemma denna morgon?!

Jag har precis duschat och gjort mig i ordning, ska strax ta bussen ner till centrum och hänga med finaste Naja. Blir lite shopping till ungarna samt frukost/lunch. Mysigt! Idag åker skinnjackan och conversen på, det är riktigt härligt vår väder ute.

Ha en fin dag vänner <3


Bebis <3

Haha, bebis är helt till sig i trasorna där han ligger på golvet med mormor och busar. Han snurrar runt, kastar sig frammåt, skrattar och gör ifrån sig en massa lustiga ljud. Det går som ett lyckorus genom hela mig, han är helt enkelt nöjd med livet. Hur kan man inte låta bli att känna kärlek?!

Detta var precis vad finaste mami behövde en dag som denna. Jag tycker så synd om henne och jag vill bara krama och hålla om, mamma jag älskar dig!! Det är nämligen så att hon har utsetts till en av dem 25-30 personer som ska varslas inom Ericsson. Och nu vet hon varken om hon får vara kvar eller vad hon kommer att göra framöver. Fram tills semestern kommer hon att få sitta som på nålar i hopp om att inte få sparken. Vad säger man?! Man skulle ju bli sisådär lagom glad om någon jäkla förtidspensionär får vara kvar medans man låter en femtioåring gå. Stämningen är inte på topp som ni kanske förstår.

För att lätta upp stämningen något har vi pratat resa, bröllop och annat mysigt. På måndag eftermiddag ska vi tillbaka till Rönninge för att diskutera vårat kommande bröllop. Life is good! Men nu mina vänner ska lillskruttis få sig en flaska välling, för nu är han så trött efter allt busande.


Hemma hos mami <3



Ledsen för den übertaskiga kvalitén på bilden ovan, tagen med webcam ofc! Har intagit ryggläge i soffan medans bebis knatat ut i köket och hjälper mormor med middagen. Ska strax se till att den lilla får i sig lite kvällsmat han med. Dock har förkylningen slagit till så pass att han inte alls är så sugen på varken mat eller att sova. Vet inte vad jag gör om jag inte får sova ordentligt i natt.

Hur som helst så blir vi kvar här ett par timmar tills det är dags att bege oss hem till Södertälje igen. Möter upp R i Årstaberg som vanligt för att sällskapa hem. Bloggar lite senare ikväll.



Godmorgon torsdag!

Godmorgon torsdag!
Vaknade för bara en liten stund sedan och jag kan inte ens förmå mig att kliva upp. Yes, så trött är jag idag.Bebis har bråkat och skrikit mest hela natten, jag säger snart upp mig som mamma! Till råga å det har jag sjukt mycket träningsvärk i benen, work out ;)

Mina fina killar tog en promenad ner till affären för att handla frukost, så jag ska väl försöka ta och kliva upp jag med. Lite frukost skulle sitta fint innan vi tar pendeln ut till Sollis och hälsa på älskade mami <3

Ha en fin dag!


Sleeeeeeeten!! <3



Ikea

Det blev en sväng till Ikea nu under eftermiddagen och en vägghylla fick följa med oss hem. Den ska vi sätta ovanför tv-bänken i vardagsrummet. Sen ska jag bara få tummen ur att framkalla alla foton som ska pryda den nya hyllan samt lite fina växter. Inom loppet av bara en vecka har vi lyckats döda alla våra växter, hur svårt kan det vara att hålla fredskallor vid liv?! Tydligen omöjligt för sådana som oss, haha!

Min lilla bebis har varit besvärlig och arg mest hela dagen, ska ta tempen för att se om ungen inte har feber i allafall. Vi har inte behövt ge alvedon en endaste gång sedan födseln, hejja hejja! Maten står på spisen, mer eller mindre färdig att serveras. I'm staaaarving!

Later



PS: Ingen feber!


Onsdag 23:e Mars

God morgon onsdag, eller borde jag säga god förmiddag kanske för idag klev vi upp strax efter klockan nio. Fem i halv elva befann vi oss på kyrkis och babysången. Jag tror minsann att ungarna fick för sig att det var någon slags barnbytardag, lillskruttis gjorde sig komfortabel i mamma Ulrikas knä. Skoj! Efteråt stannade vi kvar en stund och ungarna fick leka av sig medans vi mammor babblade på som vanligt. 

Nu har vi precis krängt i oss lite frukost här hemma, är så vansinnigt trött så jag funderar på att vila en stund. Lite halv tråkigt väder ute idag, men vad gör det?! Nej, vila var det sedan får vi se vad dagen har att bjuda på.

Pusshaj!


Get to know me a little bit better

Du heter: Lina
Smeknamn: Linis, Ninis, Baby, Älskling, Finalina..Kärt barn har många namn :)
Ålder: 23
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Lifehouse-Broken 
Beroende av:
Mineralvatten, lakrits och min son <3
Vad tror folk om dig?: Dem som känner mig och står mig nära anser nog att jag är en väldigt varm, omtänksam och lojal. Ser till alla andra före mig själv. Sen finns det haters (avsaknad av kärlek typ), det kan jag leva med.
Stämmer det?: till 99% skulle nog jag säga
Vad får du oftast komplimanger för?: Min personlighet först och främst men även mitt utseende, speciellt ögonen.
Hur imponerar man på dig?: Finns det någon som lyckats imponera på mig? Tveksamt.  
Brukar du skratta för dig själv?:
Varje dag :D
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " Pappa är ledig i morgon..skönt! Vad ska vi hitta på? Har vi något gott hemma? Jag kan laga mat..haha. Yappy, I love you "
Var bor du?: I gamla Södertälje
Trivs du där?: I love it here tack vare min fina lilla familj samt bästa vännerna <3
Har du haft sex idag: ;)
Hur svarar du i mobilen: " Hej det är Lina.. " alt. " Hallååå?! "
Vem ringde du senast: Min fina R <3
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det var R som ringde och checkade att allt var lugnt här hemma. Han blev orolig för att jag inte svarade på hans samtal, alltså fullt upp med bebis :)
Antal timmar sömn inatt: 9-10 timmar faktist
Sov du ensam: Nej jag sov brevid min finaste fin
Brukar du komma i tid: Till jobb, absolut! Annars är jag en riktig tidsoptimist som alltid kommer i sista sekund eller senare
Hur känner du dig nu: Sliiiiiteeen, men glad för snart kommer baby hem från jobbet
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och vitt
Vad tycker du om fötter: Ehmm..mina egna är okej!
Vad saknar du: Indien och mina brothers from other mothers, kärleeeeek <3

Hade du en bra kväll igår: Allting är väl relativt, rutiner liksom
Favorit dryck på morgonen: Thé, Nyponsoppa eller Oboý
När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter 00:00 typ
Är du blyg?: När jag träffar nya människor är jag något blyg, men annars nej!
Sysslar du med någon idrott: I dagsläget så nej, men har varit elitgymnast en gång i tiden. Slutade efter Järfälla trupp cup -96 och vann guld medalj i tre grenar.  
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Definitivt, annars hade jag inte suttit där jag sitter idag
Har du spytt offentligt: Många gånger, har inte ni?!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Om jag vore kille för en dag skulle jag nog hänga med grabbarna för att se vad som sägs bakom stängda dörrar. Sådant vi tjejer aldrig får höra, samt runka av mig själv :D
Är du nöjd med ditt liv: Jag älskar livet mer än någonsin, ångrar ingenting, inte en endaste sekund
Är du bortskämd: Med kärlek, ja. Annars nej, jag har lärt mig den hårda vägen. Ingenting kommer gratis, du måste förtjäna allt från materiella ting till kärlek och respekt.
Vad gör du i morgon: I morgon går vi till kyrkis sen hittar jag och mina fina killar på något riktigt mysigt 
Vad är det värsta du vet?:
Människor som tror att dem är något, missbrukare, bortskämda snorungar..dem är många och listan är lång
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har dem bästa vännerna, och jag väljer dem noga och med omsorg

Vad anser du om otrohet?: Respektlöst, korkat..Hate it!
Har du själv varit otrogen?: Ja, men jag skulle aldrig i mitt liv göra om det
Hur många gånger har du varit riktigt kär?: 1-2-3 gånger och fått mitt hjärta krossat
Vad hette din första kärlek?: Han hette Christian och det var i lågstadiet och han gick i mellanstadiet, cute!
Vad är det finaste du fått?: Min älskade son och min egna lilla familj, dyrbaraste jag äger!
En speciell dag du minns: Dagen då jag upptäckte att jag var gravid samt förlossnings dagen

Du samlar på: Minnen <3
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min mamma och min finaste R eller en vän
När grät du senast: Jag gråter varje dag
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Investera i något bra och långsiktigt, resa och köpa mig ett hus vid havet
Vill du gifta dig: Gifter mig i sommar
Vill du ha barn: Jag har min fina Elias på snart 9 månader

Är du musikalisk?: Jag är och har alltid varit, musiken är mitt liv och min passion
Vad dricker du helst när du är törstig: Minneralvatten
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej, dem är skilda sedan länge
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Oh ja!
Biter du på naglarna: Nej, men gjorde när jag var yngre



I need you, I'm tellin' you now so you know what I need

Hej Hej! Hur mår ni, bra hopppas jag?! Jag är heeeelt slut efter denna fantastiska dag, +12C och soooool..Now we're talking! Idag har vi varit i Rönninge och kollat på festlokalen jag berättade om and I think I'm in love. Ljust, öppet och romantiskt, utsikten ska vi inte tala om. Jag är såld. Men det kvarstår som vanligt några frågetecken och vi måste bestämma oss relativt snart.

Blev även en sväng till Rusta samt Intersport för att leta vårjacka till R, som för övrigt redan har sjuttioelva jackor. Lunchade sedan på donken där vi träffade Bassams söta flickvän och kusin. Efteråt släppte R av oss nere vid hamnen och därifrån tog jag och lillskruttis en lång och välbehövlig långpromenad. Jag vet någon som kommer ha duktigt med träningsvärk i morgon, haha.

Alltså guuuud jag är så trött att jag knappt vet vad jag ska skriva, tror minsann att jag lägger mig i soffan och dör lite. I morgon går vi till kyrkis och hänger med vännerna, egentligen är det min barnfria dag men känner hellre för att umgås med mina fina killar <3

Dagens låt:
50 Cent-Baby by me




Night Night!

Sorry för låg update här i bloggen, men jag har verkligen inte haft någonting vettigt att skriva om. Kände att jag hellre ville ägna kvällen åt min fina lilla bebis. Han har varit en riktig gladskit hela kvällen, skrattar, busar och pussas. Lyckades dessutom få honom att somna innan klockan tio idag, likamed nöjd mamma!

Snart kommer älskling hem från jobbet, tänkte faktist lägga mig om inte allt för länge. Är helt slut efter denna dag. I morgon ska vi till Rönninge och kolla på en festlokal, detta inför vårat kommande sommar bröllop. Jag har inte berättat för er vad som har hänt. Vi hade egentligen hittat det perfekta stället för våran mottagning, men dem krävde en summa som överskred långt över våran budget. Jag är självklart helt förkrossad över detta, men inser att det inte finns så mycket vi kan göra mer än att leta vidare. Så håll tummarna för oss att det går vägen i morgon! Denna sommar kommer bli den bästa, lyckliga jag. Jag ser resan ner till Jordanien som en tidig Honey Moon, som vi längtar <3

Night Night!





Kyrkis today

Kyrkis har varit rena mirakelkuren för oss idag, precis vad vi behövde. Lillskruttis sken upp som en sol när han fick se alla barnen och kompisen Malte. Åh vad han tar för sig, inte klokt. Han lekte nog med varenda leksak som fanns och skulle sitta hos alla förutom hos mamman sin. Kan man bli mer stolt över sitt eget barn när man ser alla dessa framsteg?! Det är så kul för nu börjar man verkligen lära känna alla andra mammor och pappor på ett helt annat sätt än tidigare. Idag satt jag och pratade med fina Ulrika om våra graviditeter och jag blev verkligen berörd. Aldrig har jag träffat en sådan stark person, fylld av så mycket kärlek och harmoni. Blev även en hel massa babbel med bästa Frida, great as usual!

Efteråt tog jag och lillskruttis en promenad till våran second hand butik. Jag har alltid sån jäkla tur varje gång jag går dit, idag lyckades jag fynda en super snygg zip hood från Me&I. Förra gången fyndade jag en praktiskt taget ny Molo body för en ynka tjuga. Lillskruttis har knappt några kläder kvar efter våran fina lilla garderobs rensning. Ska dock få låna lite utav Frida, känner nog ingen som köper så mycket barnkläder som den människan.

Nu sitter jag här med en nyvaken liten kille, play taaaaaaajm!! :D


Måndag 21:a Mars

Godmorgon måndag!
Idag klev vi upp vid nio-tiden precis som igår, lillskruttis tycks bara bli ännu mer förkyld för varje dag som går. Snorig och en hosta som heter duga samt en temperatur på nästan 38,2 grader. Humöret verkar det dock inte vara något större fel på. Får se om vi knatar ner till kyrkis senare i eftermiddag eller om vi skippar det idag, vore synd att missa den. Talades även om en uppiggande barnvagnspromenad med brudarna efter att Naja slutat jobbet. Jag tror dessutom att lite friskluft kan göra susen för min lilla bebis, får se till att bädda riktigt mysigt i vagnen.

Morgonen har vi ägnat åt att diska upp det förskräckliga diskberget som vuxit till sig under de senaste dagarna. När ska vi få tummen ur och skaffa diskmaskin?! Jag bara undrar. Funderar även på att dammsuga samt damma och torka av möbler och alla fria ytor. Känner att det börjar bli dags att ta in våren i vårat hem, ut med det gamla och in med det nya. Blir en sväng till Indiska i veckan och köpa gardiner, löpare, kuddar och annat mysigt. Har även en hel massa foton som måste framkallas som ska pryda våra kala väggar här hemma.

Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

Pusshaj!


Hemma!

Heeeej, nu är jag äntligen hemma igen efter världens bästa och mysigaste dag med familjen samt brudarna. Vi har promenerat på djurgården för att sedan ta djurgårdsfärjan över till slussen. Inte ett moln så långt ögat kunde nå, bara strålande sol! Så jäkla härligt så det finns inte, jag vill ha sommar nu nu nu!! Promenerade upp till järntorget i gamla stan och tog in på en lyxig liten restaurang. Där blev vi kvar ett tag, snackade, busade med bebis, åt och drack gott. Jag tror nog att vi alla blev något runda om fötterna där, förutom R som körde bil. Skildes sedan åt nere vid Kungsträdgården där jag och mina fina killar fortsatte promenaden till våran parkering.

Efteråt fick jag skjuts till Heron City där jag mötte upp brudarna för bio mys. Vi såg "Hur många lingon finns det i världen" alltså herregud vilken rolig film. Jag älskar moggisar, dem är så jäkla söta. Någon av er som har sett den? Naja, Frida och Vickan bölade i kör mot slutet medans jag lyckades hålla emot tårarna. Bästa filmen jag sett på länge. Tack tack tack alla fina för en super mysig dag, fan vad jag älskar er <3 

Nu väntar jag på att mina fina killar ska komma hem efter en mysig kväll hemma hos faster. Laddar upp med lite gottis, för ikväll är det elimination time i BB. Och så ser vi till att rösta hem fjortis Nicky okeeej?!

-Det står en kamel där också
-Det står en polis där
-Mm det står en polis där ute...Å shit det står en polis där ute!
-Jävlar! :D

Hahahahaha, så jävla sköna!!



Ha en underbar dag!

Godmorgon söndag!
Idag klev vi upp redan vid nio-tiden, ja hör och häpna! Hur ofta händer det att vi kliver upp innan tolv-tiden?! Typ, akdrig. Här sitter vi nu mer eller mindre redo att bege oss ut i solskenet, tar pendeln ut till Årstaberg för att möta upp R. Sedan tar vi bilen till Norrmalmstorg och China teatern för att möta upp min älskade familj. Vi ska promenera ute på djurgården för att sedan ta in på en mysig restaurang. Perfekt söndag!

Senare ikväll drar jag och brudarna till Heron City, bio-tajm it is! Naaaajs. Lillskruttis får stanna hemma med pappa, blir nog bra det. Min bebis har nämligen blivit sådär fruktansvärt mammig igen, måste ha med förkylningen att göra. Lilla älsklingen <3

Ha en underbar dag!


För mycket fritid?!

Märks ju ganska tydligt vilka som har alldeles för mycket fritid, och ni tror på riktigt att ni lyckas sabba mitt självförtroende? Jag tycker faktist synd om er. Det enda ni lyckas med är att göra er själva till åtlöje, era meningslösa och idiotiska kommentarer kommer aldrig att publiceras hur mycket ni än vill och försöker. Ni vinner absolut INGENTING, skaffa er ett liv, en hobby..jag bryr mig faktist inte om vilket. Fegaste av allt är att ingen av er kan stå för vilka ni är, jäklar vad tuffa ni måste känna er där ni sitter och gömmer er bakom en äcklig liten skärm. Jag gissar på att 99% av er ser lika miserabla och emotionellt störda ut som ni beter samt utger er för att vara. Leka gagga hink och spade kan ni fan göra någon annanstans, sluta läsa min blogg vore ju en superb idé.

Jävla retards alltså! ;D



Sjukling :'(

Det var egentligen meningen att vi skulle ha träffat tjejerna vid den här tiden, men vi får lov att stanna hemma. Min lilla bebis är tok förkyld och jag misstänker även feber. Han varken äter eller sover, vilket inte alls är likt min lilla kille. Vi får helt enkelt ha en mysig hemmakväll då jag har båda mina fina killar hemma idag.

Pratade med finaste mami i telefon nyss. I morgon ska vi ses inne i stan för en promenad på djurgården, samt middag på någon mysig restaurang. Senare på kvällen blir det till att hänga med tjejerna, naaaaajs! Känner verkligen att jag behöver some time off alltså. Helt slutkörd efter denna vecka, att vara mamma är faktist också ett heltidsjobb.

Om man skulle sätta fart med middagen kanske, sitter och kränger i mig lillbäsens majskrokar. Dem är ju så goda!



Sjukling! <3



Mamma, jag kan själv!

För att göra frukosten till en rolig grej, har nu bebis fått testa att äta helt själv. Lycklig bebis! Nog för att det ser ut som ett sjunde världskrig där han sitter med ägg och macka runt hela truten. Men viktigast av allt är att han har roligt, sen om någonting hamnar i magen överhuvudtaget är en annan femma.











Godnatt!




Haha, helt sjukt vad roliga dessa förvrängnings effekterna är. Mitt barn ser helt deformerat ut, dock fortfarande väldigt söt. Bebis somnade precis som han skulle vid åtta-tiden, grejen var bara den att han skulle vakna lagom tills pappsen kom hem ;) tokunge!

Nu stänger vi ner för ikväll, Godnatt!


Bitterljuva saknad



Jag lyssnar på en låt och saknar en vän, jag skulle kunna skriva en hel bok om våran komplicerade vänskap. Hon var min bästa vän, min klippa, mitt allt. Vi delade allt och hon var den enda som förstod mig. Hur jag träffade den här personen kan jag tyvärr inte gå in på. Det är alldeles för personligt och privat för att ens skriva om här i bloggen. Något som ni läsare helt enkelt får lov att acceptera.

Igår överraskade hon mig med världens finaste meddelande, jag blev glad samtidigt som det gjorde ont. Du ska veta att jag saknar dig. Ibland går jag in på din fb-profil bara för att se vad du gör och hur du mår. Hade du haft en blogg så hade jag förmodligen läst den, för jag vet att du läser min.

För mig kommer du alltid att betyda <3


Livet, lyckan & kärleken ♥



Jag Älskar Dig!♥



Våran fredag

Idag har Elias varit på sitt absolut bästa happy mood, skrattat, pratat och varit sådär allmänt social. Nu sover han dock som en klubbad säl och jag känner väl i stort sätt för att göra detsamma. Snön har lagt sig som ett vitt täcke utanför fönstret och där lär den väl bli kvar ett tag. Jag tror minsann att vi blir hemma idag. Känner inte för att bråka med vagnen en fredag som denna. Sista dagen som R jobbar kväll, sedan tar vi helg jag och min lilla familj.

Super mega tråkigt inlägg men jag är verkligen helt inspirationslös idag, ingen motivation, ork eller lust till någonting alls. Blää! Myser med finaste bebis istället.



BB

Big Brother, BlondinBella, Föda barn?....Nej det är barnbidraget jag talar om. Nu ekar det tomt i både kyl och frys, idag åker vi äntligen iväg och storhandlar. Listan är lång kan jag lova, nu ska vi nog ha mat så det räcker och blir över. På tal om mat så doftar det helt ljuvligt här hemma, R är i full gång med att laga sin fantastiskt goda lammgryta. Det får ju inte magen att kurra ännu mer liksom.

Ska strax peta i mig lite frukost och klä på den lilla innan vi beger oss ut i något som ska likna SNÖ?! Wtf????!!!


My work here is done!


Best love there is <3

Peace and quiet, just the way I like it! Efter nästan två timmar av skrik och gråt sover nu lillskruttis i sin egen säng. Idag gav jag mig sjutton på att han skulle sova innan klockan tio för att vi ska komma upp hyffsat tidigt i morgon bitti. Han har blivit på tok för bortskämd med att sova i våran säng de senaste dagarna. Ni skulle ha sett så han kämpade för att hålla sig vaken, jag ska bara...PHEW! Jag förstår inte hur ni ensamstående mammor orkar?! Nu är jag färdig som mamma för ikväll, för nu ska jag avnjuta min dödligt goda pasta a lá bolognese dränkt i en hel massa parmesan ost. Inväntar att the love of my life ska komma hem, sen ska jag soooooooova!!!!




Hem ljuva hem

Känns dock inte lika ljuvligt just denna kväll för jag har världshistoriens tröttaste bebis här hemma. Han vill helst av allt bara sitta i ett hörn och tjura, när han egentligen bara borde sova.

Hur som helst har vi haft en super mysig kväll hemma hos Naja tillsammans med Sofia, Frida, Carina och deras små. Fast nu är ju faktist några av dem inte så små längre med tanke på att Anton, Emilia och William faktist kan gå. Helt sinnessjukt vad tiden har gått fort sedan vi träffades för första gången. Nu börjar även min lilla bebis ta för sig och ta efter sina kompisar. Mammas stora lilla kille, det värmer så i mammahjärtat av att se hur utvecklingen går som den ska. För ett år sedan visste jag inte ens att jag var gravid och nu har jag ett friskt och välmående barn som snart lärt sig att gå. Det här med graviditeten ska jag ta i ett senare inlägg för er som inte har följt med så länge.

Nu ska jag ställa mig i köket och slänga ihop en sen middag, för jag anar att mannen min är vrålens när han kommer hem senare i kväll. Och jag måste dessutom försöka få denna übertrötta bebis att sova, wish me good luck! ;)


Vi sticker hem till Naja <3

Medans bebis sover sin eftermiddags nap, passar jag på att packa skötväskan samt alla lånade kläder som skall lämnas tillbaka . Sedan sticker vi hem till finaste Naja och hänger med tjejerna för att snacka skit och fika som vanligt, NAJS!

Ha en fortsatt bra dag!



Torsdag 17:e Mars

Godmorgon torsdag!
Gick och lade mig med sprängande huvudvärk igår efter kvällen hemma hos mamma. Den tycks inte riktigt vilja ge med sig, får pilla i mig en alvedon och försöka bita ihop. Känner mig fortfarande trött och orkeslös i hela kroppen, har gjort i flera dagar nu. Vi har haft lite trassligt med rutiner och sjukdomar måste vara allt detta som rört till det för oss. Dessutom befinner sig Elias i en fas då han börjat upptäcka sin omgivning allt mer och vaknar allt oftare om nätterna. Vilket i sin tur leder till många sömnlösa nätter och två väldigt trötta småbarnsföräldrar. Jag tar det hela med en klackspark, gör man inte det så ser man inte heller det positiva i det hela.

Ska strax göra i ordning lite frukost innan vi tar tag i dagen. Har en hel hög med sängkläder som måste vikas samt en massa annat småfix. Senare i eftermiddag sticker vi ut och träffar tjejorna, lovely!



Wednesday



Idag har vi spenderat denna onsdag ute i Sollis, och vilket fantastiskt väder det har varit. Har det varit det hos er också?! Mötte upp finaste mami vid pendeltågsstationen innan vi tog en välbehövlig liten promenad uppe till mormor på sjukhuset. Hon bor numera varannan vecka på sjukhuset vilket är toppen! Hon blev så glad över att få se lillskruttis, dagens höjdpunkt skulle man kunna säga.

Nu är vi hemma hos mami och har precis krängt i oss middag bestående av grillad kyckling, bakad potatis och romsås, sjukt gott!! Något som även gick hem hos bebis, mammas lilla matvrak. Till efterrätt vankas det en härlig fruktsallad med äggtoddy som mami precis slängt ihop. Senare ikväll puttrar vi hem till Södertälje igen, R möter vi upp i Årstaberg och därifrån gör vi sällskap hem. Mysigt!

Bebis är i fullfärd med att riva ner varenda liten pryl i detta hushåll, tajm to go!


Acne

Bebis har äntligen somnat för natten, han däckade mitt på vardagsrums mattan. Lilla älsklingen. Har laddat upp med ett stort glas oboý och inväntar min fina R som snart kommer hem från jobbet.

Jag tänkte prata lite med er om det jag nämnde i det tidigare inlägget. Som småbarnsmamma råder det ofta brist på sömn och annat välbehövligt som man tidigare kanske varit bortskämd med. Hormonerna svänger åt alla håll och kanter, håret och hyn tappar sin lyster och man känner sig allmänt grå och tråkig. Ända sedan de tidiga tonåren har jag lidit av fet hy och rejäl acne. Något som jag led av mer då än vad jag gör idag eftersom jag inte tog hand om min hy på samma sätt som jag gör nu. Med åren har min acne växt bort med undantag för några enstaka plitor här och där samt acne ärr som sitter där dom sitter. Någon som faktist inspirerar mig när det kommer till just detta är den välkända entreprenörskan och bloggerskan BlondinBella. Hon menar att acne är en av dem vanligaste hudåkommorna man kan råka ut för. Det är ingenting man själv kan rå för och det är inte heller någonting man ska behöva skämmas för. " Det sitter endast i ditt egna huvud " Och där håller jag fullständigt med. När jag var yngre undvek jag att visa mig utanför dörren såvida jag inte hade sminkat mig.

Jag har testat diverse hudvårdsserier och knep för att bli av med min acne, men detta utan vidare resultat. Ända tills jag skaffade mig en hudterapeut som kunde hitta produkter som passar just min hy. Jag började med en hudvårdsserie från Mary Key, och på endast ett par månader fick min hy en märkbar skillnad. Den fick en helt annan lyster och jag kunde äntligen trivas med mig själv och som jag såg ut. Jag drog även ner på make up och blev verkligen mån om mig själv och min hy. Det är viktigt att ta hand om sig själv, det har jag nu lärt mig. Det har kostat mig många tusenlappar, but so worth it! På senare dagar har min acne sakta men säkert börja komma tillbaka, och detta på grund av bristvara på allt från sömn till a non healthy lifestyle. Nu blir det ändring på detta, MEN min acne är absolut ingenting som stoppar mig från att tycka om mig själv. En vacker insida gör också en vacker utsida. Jag accepterar min hy för vad den är, jag är vacker trots att dessa små monster ploppar upp. Det finns ändå ingenting jag kan göra åt det just då. Det finns viktigare saker att bekymra sig över än små röda prickar.

Kanske finns det någon eller några bland mina läsare som också lider eller har lidit av just acne. Vad är era knep för att få en finare hy? Vilka produkter har hjälpt just er eller har ni kanske genomgått olika former av ansiktsbehandlingar alt. laserbehandlingar?! Berätta gärna!


Osminkad och naturlig, but still beautiful <3



"Hejkom&hjälpmig"

Åhh jag är så fruktansvärt uttråkad och det är jag nog inte ensam om. Bebis kryper mest omkring och är på allmänt dåligt humör. Inte så konstigt när vi faktist suttit inne hela dagen utan att ha gjort någoting vettigt överhuvudtaget. Om man skulle slänga på det lilla barnet ytterkläderna och ta en promenad ner till vattnet och tillbaka?! Jag blir snart knäpp i huvudet på riktigt. I morgon gör vi ett nytt försök att ta oss ut till Sollis för att hälsa på finaste mami, alltså inget mer sitta hemma och tråka. 

Nu blev detta jordens tråkigaste inlägg, men ärligt talat..I couldn't care less. Ingen bild bjuder jag på heller, för dem senaste dagarna har jag sett ut som "Hejkom&hjälpmig" och gör fortfarande. Min söta lilla fejja får därmed vila från allt som heter smink, skönt tycker jag! Och dessutom tycker min finaste R att jag är tusen gånger snyggare utan <3 

Ha en fin kväll alla söta läsare.


.............

Idag känner jag mig allt annat än effektiv, bebis är super mega förkyld igen och kräver mer eller mindre all min uppmärksamhet denna tisdag. Vi som skulle ha tagit pendeln ut till Sollis idag, men antar att det får vänta tills skruttis blivit frisk igen. Snoret bara rinner likt kranvatten och han är något grinigare än vanligt. Ska strax slänga ihop lite lunch till mig och liten, sedan intar vi ryggläge i soffan och myser till en tecknad film.


Gladskit till bebis i duschen tidigare idag



Change of plans

Som vanligt blev det ändrade planer, min barnfria kväll får vi ta en annan dag. Haft världens mysigaste kväll med hemmagjord pizza och babbel i massor hemma hos R's syster. Bebis har fått busa och leka med finaste kusinerna som vi inte har träffat på lite mer än två veckor. Vi har även skypat med Reemo i NZ, love you habibi <3 Hon blev så lycklig av att se lilla bebis på sitt absolut bästa happy mood. Tack underbara för en super mysig kväll!

Jag som trodde bebis hade somnat för natten, tjiii fick jag. Nu sitter han brevid pappan sin bänkade framför Eurosport och blir kliad i huvudet, älskade ungen min. Själv ska jag lägga en vårdande ansiktsmask och sen blir det nog sängen även för mig.

Har inte så mycket mer att blogga om faktist, så jag får lov att önska er en god natt. Vi hörs i morgon!


Trötta lilla mamman


Pappa och lilla bebben på väg till bilen tidigt i morsse

Guuuud jag känner mig alldeles vimmelkantig efter att ha tagit mig en redig eftermiddags nap tillsammans med mina fina killar. Jag vet inte, men det verkar som om vi alla har drabbats av trötthetssyndromet eller någonting. Vaknade iofs extremt tidigt i morsse för att susa iväg till BVC för 8 månaders kontrollen.

Som vanligt såg allting perfectly fine ut, och våran lilla prinskorv växer jämnt med kurvan som han ska. Nu väger han hela 8540g och är 70cm lång på pricken. Vi har även pratat säkerhet och vi har fått öva på en docka hur vi ska gå till väga ifall barnet eventuellt sätter i halsen. Tog även beslutet av dra ner på måltiderna och endast ge gröt på kvällen. Välling på morgonen räcker för att bebis ska orka stå sig och vi ska istället introducera macka med leverpastej och ägg. Najs! Vi börjar även borsta tänderna lite smått, detta känner jag på mig att ungen kommer total vägra. Haha! How ever, jag är super nöjd över morgonens bvc besök. Glad mamma med andra ord.

Idag har vi tvättstugan hela dagen, så trist när tvättkorgen svämmar över och det ligger smutsiga kläder precis överallt. Blir en sväng om med dammsugaren när mina killar har vaknat, förstår inte vart allt damm kommer ifrån?! Kvällen blir lugn och jag får äntligen lite barnfritt, då jag endast ska ta hand om mig själv. Lägga ansiktsmask, klippa naglarna, raka benen och ja..allt sånt där man inte alltid hinner med annars i vanliga fall. Härligt!


Borta bra, men hemma bäst!

Äntligen hemma igen efter en super mysig eftermiddag och kväll hemma hos kusinerna i Västerås. Blev något sena då vi körde helt åt skogen fel och snurrade runt i säkert en halvtimma innan vi hamnade rätt. Efter så många år borde ju ändå minnet vara på plats tycker man, tydligen inte nej! Väl framme bjöds det på moussaka, souvlaki och tzatziki, så himla gott!! Bebis blev bortskämd med kärlek som vanligt, konstigt vore ju annat. Och vi vuxna har mest umgåtts och babblat på om allt och ingenting. Puttrade sedan vidare till McDonalds och träffade finaste Ahmed, fikade, snackade skit och busade med bebis. Sjukt trevligt! Härligare människa får man leta efter, kom och hälsa på oss snart <3

Nu är vi så trötta och R som dessutom jobbat tidigare i morsse håller på att storkna stackarn. Blir bingen för oss allihopa om inte allt för länge om vi ska orka upp till BVC i morgon bitti. Jag är såååå spänd inför detta lilla besök, vill ju veta hur stor den lilla prinskorven hunnit bli sedan 6 månaders kontrollen. Välling och natta bebis var det ja..

Godnatt på er!


Grekisk afton

Efter ytterligare en timmes sömn och en varm dusch mår jag något bättre. Bebis skulle prompt duscha han med, dock med pyjamas och blöja på. Han var bra söt där han låg och plaska för glatta livet, gulle! När R kom hem från jobbet vid två-tiden slängde vi på oss finkläderna och direkt ut till bilen. Vi är bjudna på Grekisk afton hemma hos kusinerna i Västerås, mysigt! Är framme om ca 1 timme eller mer, senare ikväll suprisar vi finaste Ahmed innan vi puttrar vidare hem till Södertälje igen.

Ha en underbar dag!


.Död.

Idag är jag död. Helt död! Varken jag eller R kunde somna i natt och självklart skulle bebis också vakna. Somnade tillslut någongång strax efter fyra-tiden och vaknade för en stund sedan. Halsen är svullen och mina läppar har krackelerat. Awesome, tror jag går och lägger mig igen. Jag vill inte vara med längre.

*Jävlaskitfanpissihelvete*



Härlig dag med familjen!

Familjen åkte hem för ett par timmar sedan, så himla trist att dem var tvugna att åka hem redan ikväll. Idag har vi varit riktigt duktiga och promenerat ända bort till hamnen och tillbaka trots att jag var fucked up tired. Tog in på ett mysigt litet konditori nere vid stationen innan vi promenerade tillbaka hem. Väl hemma fick mami ta hand om bebis medans jag och R stod för matlagningen. Jag som slarvat med maten i flera dagar har nu proppat i mig mat för en hel veckas förbrukning. Vi har babblat på om allt och ingenting, planerat inför resan samt hållt oss updated om den hemska tsunamin i Japan. Hemskt ellerhur?! Stackars krakar säger jag bara. Tack underbara för en super mysig dag <3

Nu ska jag försöka natta lillbäsen för sjuttioelfte gången ikväll, får se hur detta går. Sen blir det nog bingen även för denna trötta lilla mamma. Bjuder på ett par bilder från dagen som varit.









Storstädning och finbesök!

Hello Saturday, och en väldigt solig sådan. Men uääh vad förkyld jag har gått och blitt över natten, lilla bebis har smittat mamman sin. Tok unge. Idag kommer finaste familjen och hälsar på, tillsammans ska vi ut och promenera i vårsolen samt laga fajitas här hemma. Mysig lördag med andra ord! Hela morgonen har vi ägnat åt att storstäda lägenheten, vilket genaste ger en känsla av hemtrevnad. Även om jag vet att det kommer se ut som sju svåra år om bara ett par timmar igen. Men vi får lov att njuta sålänge det varar helt enkel, avskyr när det är stökigt.

Nu ska bebis få en flarra välling och förhoppningsvis sover han någon timme eller två. För nu är han så trött, hela livet är pest och pina. Älskade lilla unge <3

Vad gör ni idag?


Today


weheartit.com

Dagens humör: Super mega trött, förkyld men happy!
Dagens planer: Älskade familjen kommer på besök <3
Dagens kläder: Strumpbyxor, lång tunika och accesoarer
Dagens bra: Att jag idag får umgås med dem jag älskar mest!
Dagens dåliga: Bebis har smittat mig med sin äckliga förkylning
Dagens låt: Cartel-Save us


As twisted as it seems..

När syster städade sitt rum för någon vecka sedan hittade hon äntligen min mp3 spelare. Jag hade glömt bort hur mycket jag faktist saknade denna. Bestämde mig nu ikväll för att plugga in den i datorn och jag fann mitt liv. Ja, musiken är mitt liv och det är genom musiken jag uttrycker mina känslor, mitt humör..min personlighet. Alla låtar medför sådana fantastiska, lyckliga, glada, arga och sorgliga minnen. Men det är också så jag går vidare i livet, att minnas och sedan blicka frammåt. Det är inte fel att minnas, det är inte heller fel att sakna och undra om saker och ting hade varit annorlunda. Om jag hade gjort och sagt saker på ett annat vis, vart hade jag då varit idag?! Ingenting jag tänker spekulera vidare på, jag ångrar ingenting. Missförstå mig inte, jag är inte olycklig på något vis. Snarare tvärtom, jag är så sjukt lycklig som har min egna lilla familj, jag har en son som jag älskar mer än livet självt. Men bäst av allt, jag älskar mig själv och jag är så himla tillfreds med tillvaron så ni anar inte. Men även jag har mina tankar och funderingar som vilken människa somhelst, det finns massor ni inte vet om mig. Jag önskar att jag kunde vara mer personlig, kunna dela med mig av allt som är JAG.

Ska lägga mig i soffan och lyssna vidare på alla underbara låtar, älskling blir sen hem tack vare förseningar i pendeltågstrafiken. Som vanligt har han med sig mina favvo chips hem, gulle han <3



Joseph Arthur-Honey & the moon <3



Fredagskvällen

Efter mycket bråk och gråt sussar nu bebis sött i sin egen säng. Jag kan äntligen luta mig tillbaka och njuta av lugnet, läs: tystnaden. Nu saknas bara att älsklingen kommer hem från jobbet, tills dess bänkar jag mig framför BB med en fet skål med godis :D

Tack alla fina som grattat våran lilla kille på 8 månaders dagen, kärlek till er <3

Pusshaj!


Fredag 11:e Mars

Hej vänner! Som vanligt har inte internet funkat på hela dagen, men nu sitter jag på det mobila. Bebis har gått och blivit super mega förkyld, så idag har vi stannat hemma och bara myst. Med undantaget för promenaden ner till centrum för en stund sedan. Handlade lite barnmat samt lite gottis tills ikväll, det är ju ändå fredag! Jag känner mig något rastlös idag, funderar på att storstäda lägenheten medans bebis leker så fint. Så himla skönt att han börjar sysselsätta sig själv sålänge han ser att jag är i närheten. Det är bra att han utforskar sin omgivning även om det medför att han ramlar och slår sig om vartannat. Någon gång ska han väl lära sig rätt och fel, vad som är farligt och inte. Han är bright våran lilla kille, där råder det då inga tvivel. På tal om något helt annat, när jag kikade i almanackan tidigare slog det mig att Elias fyller hela 8 månader idag. Grattis lilla älskling, mamma och pappa älskar dig så mycket så mycket!

I morgon kommer älskade mami och Mats och hälsar på, vilket påminner mig om att jag måste storstäda här hemma. måste diska, byta sängkläder och sånt där annat tråkigt som bara måste göras. Senast dem var här var på annadag jul, det är på tiden att dem kommer hit och hälsar på. Det tar ju faktist inte längre tid för dem, än vad det tar för mig som dessutom åker kommunalt. Förhoppningsvis ska mami börja ta ut lite strödagar för att kunna följa med oss till kyrkis och umgås med bebis. Hur awesome?! Ska verkligen bli jätte mysigt att ha dem här, äta gott och planera allt vi ska hitta på under semestern. Så mycket roligt som händer framöver, love it!

Nu ska jag busa med min fina lilla bebis, sen är det dinner tajm! Ha en fortsatt fin fredag <3


<3 <3 <3



Vi tittar och pekar!



Mommy's little warrior


´
Hej hej! Har mer eller mindre intagit ryggläge här hemma i mammas soffa efter att ha ätit en delicious middag som vanligt. Jag tog med lite ris som blev över från gårdagen och till det gjorde vi chicken tikka masala. Jag skulle kunna äta indisk mat varje dag utan att tröttna. Vet ni att det var exakt ett år sedan jag tog flyget ner till Indien?! Helt ofattbart hur mycket jag längtar efter att åka tillbaka, och hur sjukt mycket jag saknar dem finaste vännerna. Hoppas på att om något år eller två kunna ta med min lilla familj till mitt andra hem. Ikväll har finaste mami bokat flygbiljetterna ner till Jordanien, resfebeeeeer!!! :D Det börjar dra ihop sig med stormsteg, bara 1 ½ månad kvar sen sticker vi.

Nu ska jag ta hand om min överenergiska lilla bebis, mammas lilla bajsmaskin. Jag har inte gjort annat än att byta bajsblöjor idag, dags att börja med magdropparna igen kanske. Nej, nu ger jag upp...ungen krigar för min uppmärksamhet. Mommy's little warrior, så söt <3


Torsdag 10:e Mars 2011


Finaste bebis badar med sina badankor

Hej vänner, hur mår ni? Bra hoppas jag. Jag mår sådär faktist, sjukt trött och har fasligt ont i ryggen. Bebis vaknade i natt och vägrade somna om i sin egen säng. Självklart var jag tvungen att lyfta upp och lägga honom i våran säng. Men någonting på vägen gick väldigt snett, måste ha fått en muskelsträckning som heter duga. Finaste älskling har fått massera mig nu på morgonen, men tycks inte bli bättre ändå. Jag får bita ihop helt enkelt och försöka tänka på att inte överanstränga ryggen allt för mycket.

Idag tar vi pendeln ut till Sollis för att hälsa på älskade mami, och bebis får äntligen busa med mormor. Mammas lilla hjärta. Han har precis fått sig ett ordentligt bad, ungen har lyckats bajsa 4 gånger under loppet av bara en timme. Nu luktar han hallonbåt igen, lovely! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning, får se om jag urhuvudtaget får tid att blogga något mer idag.

Ha en fin dag!


En duracellkanin som bara går och går..

Vart kommer denna energi ifrån? Mitt barn har varit som en duracellkanin hela dagen, det ska bökas och stökas samt klättras på precis allting. Det ska pillas och petas på allt, jag blir fullkomligt tokig! Jag anar att det blir en sen kväll, då vi alla tog en lång eftermiddags nap tidigare. I förhoppning om att bebis ska varva ner och komma till ro, tar R med sig honom ut på en sväng för att träffa en kompis över en snabb fika på stan. Jag kände att jag behövde en timmes lugn och ro, låta maten smälta efter en delicious middag. I'm proud to say att jag är en jävel på matlagning ibland, när viljan och motivationen infinner sig så att säga ;)

Nu, inta ryggläge i soffan..It's GLEE-TAAAAAAJM!



En klapp, en stamp, en kram och en puss!

Ja, så lät det på babysången tidigare i förmiddags. Elias älskar verkligen musik och han hänger verkligen med och förstår vad han ska göra precis hela tiden. Han klappar glatt med händerna, gungar med i takt till musiken som spelas och bara trivs. Det är min lilla kille det! Jag förundras varje gång jag kliver in på kyrkis, för där får man se med egna ögon hur fort tiden går och hur stora våra ungar faktist börjar bli. Somliga kryper, står och går medans andra springer runt för glatta livet. Herregud, jag vill bara stanna tiden..helst av allt bara vrida tillbaka tiden då bebis bara var ett orörligt litet knytte.

Hur som helst, efter babysången stannade vi kvar en stund och lekte med Frida, Carina och deras små. Jag är så glad över att Elias har fått sådana fina vänner, och jag hoppas att det fortsätter så. Även jag är tacksam över att ha funnit så fina vänner, att vi redan står varandra så pass nära. Så jäkla fina tjejer hela bunten, all min kärlek till er ♥♥

Idag har vi tvättstugan hela dagen, eller rättare sagt min fina R sköter tvätten medans jag står vid spisen och förbereder middagen. Tandoori kyckling med indiskt ris står på menyn, vilket tar ett par timmar att förbereda. Men först en late frukost och jag ska passa på att peta i min lilla bebbe lite lunch innan han storknar här.

Later!


Denna mysiga tisdag

Idag har vi haft en riktig mysdag, jag och mina fina killar. Tog en välbehövlig sovmorgon och bara tagit dagen som den kommer. Så himla skönt att bara få vara, inga krav och inga måsten. Bebis har varit på sådant gott humör de senaste dagarna, busar, leker och snackar som aldrig förr. Det finns ingenting som värmer mer i mitt enorma mammahjärta! Som ett trevligt avslut på eftermiddagen tog vi bilen ner till centrum och käkade en tidig middag på Parn Thai. Tack för det finaste, jag älskar diiiiig!

Efteråt var R tvungen att åka till jobbet och vi puttrade vidare mot Pershagen och hem till finaste Frida. Där var även Naja och hennes goa lilla William. Som vanligt babblade vi tjejer på om allt och ingenting medans ungarna lekte av sig. Slängde sedan ihop en smaskig fruktsallad innan det var dags att bege sig hemåt. Här sitter jag nu med en väldigt trött liten bebis, blir till att krypa upp i soffan en stund i hopp om att få ungen i säng ganska så snart. Btw, ni har väl inte glömt att det är fettisdagen idag? I did, jag vet någon som ska ta med sig semlor hem senare ikväll ;)

I morgon blir det upp i ottan då vi går till babysången, mysigt!


Jag skulle ge dig världen och mer därtill..

Tidigare ikväll satt vi och tittade på "En unge i minuten" gud vad jag saknar tiden som gravid! Jag saknar magen och alla dem små söta sparkarna. Jag saknar att gå till barnmorskan bara för att höra hur min älskade bebis hjärta slår, jag saknar att boa in mig och frossa i bebiskläder, jag saknar förvärkarna, jag saknar att åka in och ut till förlossningen i väntan på att bebis vill komma ut, jag saknar att ha förbannat jävla ont, jag saknar att bli hög på lustgas tills jag kräks för att sedan kunna skratta åt mig själv, jag saknar krystvärkarna för att slutligen få höra ljudet av det som kallas livet! Meningen med livet, mitt livskärlek, mitt barn, mitt allt!

Igår sa han ordet som jag så länge har väntat på, han sa "MAMMA!" som om det vore det simplaste i hela världen. Älskade unge, jag skulle ge dig världen och mer därtill. Vad du vill, jag ger dig allt!

Nu kryper jag till sängs med mina fina killar för att vakna upp till en ny morgondag <3

Godnatt!



Mammas trötta lilla bebis <3

Herregud vilken matkoma jag befinner mig i, detta i kombination med jordens mensvärk får mig att inte vilja lyfta ett finger resten av kvällen. En annan somnade mitt i maten, mammas trötta lilla bebis. Blir till att slappa i soffan en stund innan vi beger oss hem till R's kusin för kvälls fika. Har egentligen ingen lust, men får ta mig i kragen och hänga med i allafall. Nu tror jag minsann att min lilla bebis har vaknat, duty calls!



Mammas trötta lilla bebis <3



Godmorgon Måndag!



Ny vecka, ny dag inte klokt vad dagarna går fort numera. Idag har jag båda mina fina killar hemma, ännu har vi inte bestämt vad vi ska hitta på. På måndagar går vi alltid till Kyrkis, men jag tror att vi skippar det idag med tanke på att tjejorna ändå inte ska dit. Vi skärper till oss och går till babysången på onsdag istället.


Dem ropar på mig utifrån köket att frukosten är färdig, lyx! Ha en fin dag vänner <3

Pusshaj!


We're makin' pizza

Idag blir det hemmagjord pizza till middag, R tog med sig både deg och tomatsås från pizzerian där hans bror jobbar. Perfekt bakis mat en söndag som denna, han är bra mannen min! Bebis sitter som förundrad och följer sin pappa noggrant med blicken, söta unge. Han har varit så glad hela dagen min fina lilla kille, skrattar och pratar för sig själv. Helt sjukt vad mamma älskar dig <3

Ikväll blir det filmmys, vi har lånat hem The social network från butiken. Någon som sett den?









Yesterday...

Mår som jag förtjänar idag, skit med andra ord! Jag skulle nog inte ha tagit den där sista ölen, varför blir det alltid så att man gör det ändå? Vi drog hem strax efter 01:00, då jag sällskapade med Naja som hade ont i huvudet. Då jag skulle med nattbussen hem kändes det ganska skönt att komma hem i tid.

Vid busshållplatsen träffade jag världens gulligaste kille, han var inte mer än 17 men agerade och pratade som en vuxen. Vem han än var så vill jag tacka SJUKT MYCKET för alla fina ord och komplimanger, jag blev varm i hela hjärtat! Det tog inte slut där, på bussen kliver det på en afrikansk kille och även han var inte sen med att komma med samma komplimanger. Enligt honom ska min man vara stolt över att leva tillsammans med Södertäljes snyggaste småbarns morsa. Den ni, självförtroende boost eller vad?! Så tack tack tack ännu en gång.

Bebis vaknade för en stund sedan, han klättrar, stökar och bökar. Dags att kliva upp och ge min söta lilla apunge lite gröt. Fy faaaaaaaan vad jag är bakis!!! Tur att finaste älskling kommer hem snart från jobbet så han kan ta hand om mig ;)

Later darlings!

Finaste Naja och Carina <3

Barnvagnsmaffian, fast utan barnvagnar denna gång ;)



Ange, Viktoria and her angry pose och fina Fridan på ett hörn <3



PARTYYYY!!

Vi ärhemma hos Naja och förfestar tillsammans med Frida, Carina, Angelica och Victoria. Sitter och snackar skit, dricker vin och glor på melodifestivalen och väntar på att klockan ska gå. Drar till Ceasar lite senare, samma ställe som förra gången. Bebis är hemma med pappa ikväll, mysigt!

Ha en lovely lördag alla fina läsare! <3


Sunny Saturday

Lovely att få vakna upp pigg och utvilad, Elias har levt rövare hela morgonen men somnade om efter en timme eller två. Thank you very much, mina fina killar lät mig få ta en lång och välbehövlig sovmorgon och vaknade för knappa 45min sedan. Som jag älskar min lilla familj och allt fint dem tillför i mitt liv, kunde inte önska mig ett lyckligare liv än det jag redan lever.

Sitter just i denna stund i köket och avnjuter en varm kopp thé innan vi tar tag i dagen. Behöver ta mig ner till centrum och sen får vi se vad vi hittar på mer än att handla barnmat ocb annat nödvändigt. Härligt väder ute, men anar att det kan vara något kyligt i luften.

Ha en fin lördag vänner!


New Zealand Calling

Vi sitter och pratar med min second sister soon in law som bor i Nya Zealand. Använder oss av videofunktionen via Tango, skitsmart! Hon ville så gärna se bebis, har vi riktig tur kanske vi reser till dem och hälsar på nästa år. Hur häftigt vore inte det?! Det är en liten önskedröm jag alltid haft, Dubai och Nya Zealand. Skulle vara helt underbart med tanke på att R inte träffat sin syster på snart 7-8 år. Jag skulle personligen inte överleva om inte jag fick träffa mina syskon å så länge. Om dryga två månader åker vi ner till Jordanien och jag får träffa R's föräldrar för första gången. Jag längtar!

Nu är klockan på tok för mycket och bebis är fortfarande vaken, busunge! Med det säger vi god natt!



Baby yoga, brutalt eller normalt?

Min fina vän Naja länkade till ett reportage via Facebook där en kvinna utövade baby yoga, låter bättre än vad det faktist är. I mina ögon är det bara brutalt, och jag blir uppriktigt jäkla upprörd över hur man ens kan utöva något så fruktansvärt på en liten nyfödd. Det gör ont i mig, jag vill bara krama om min lilla bebis så ont i mig gör det. I detta reportage talas det om vilka skador som kan medfölja vid detta utövande. Minsta lilla snesteg kan kosta ungen livet, varför är man ens villig att ta risken? Detta är för mig oförståeligt, åh vad arg jag blir på riktigt. Vilka jävla människor det finns i denna grymma värld vi lever i. Det borde vara skottstraff på sådana människor, tyvärr är dem alldeles för många. Och en av dem keeps stalking me, men även hon är for retarded för att inse vilken hemsk jävla människa hon är. 



Vad anser ni om baby yoga, brutalt eller normalt?



Bajs bajs bajs....sa jag bajs?

Som vi har busat och lekt hela eftermiddagen, jag och min finaste lilla bebis. Idag plockade vi fram bollhavsbollarna, kom nämligen på den briljanta idén att hälla ut dem under hoppstolen. En hoppstol behöver ju inte nödvändigtvis användas för enbart dess syfte. Varför inte omvandla den till förslagsvis ett bollhav eller varför inte en mysig liten koja?! Jag gillar att kunna plocka fram den kreativa sidan i mig, pyssla och komma på roliga saker som mitt barn tycker om.

Men nu kom jag av mig helt, det var inte detta jag skulle säga. Bebis verkar ha lite krångel med magen idag, bara under den senaste timmen har jag hunnit byta fyra bajsblöjor. Får väl se hur många till det blir innan kvällen är slut, mammas söta lilla bajsmaskin.






Och fredagen fortsätter i lathetens tecken

Kan ju inte påstå att vi har fått mycket gjort här hemma idag, finns varken ork eller lust till någonting verkligen. Illamåendet har trappats ner något, skulle verkligen behöva ta mig till apoteket men det regnar ju. Får se om R kanske skjutsar ner mig till centrum när han sticker till jobbet sen. Annars tar vi allt detta i morgon när vi ändå måste handla. Men först ska jag vara världens bästa wify och laga mat och plocka undan lite här hemma.

Bebis sussar sött i pappas famn, han är helt slut efter denna fartfyllda morgon. Han är minsann en liten klätterapa, ska roffa åt sig allt i sin väg. Tur för honom att han är så söt så att man inte kan bli arg på honom ;)

Vad gör ni idag?


Gravid........IGEN???

Man skulle ju nästan kunna tro det, har i princip alla symptom som skulle kunna tyda på en eventuell graviditet. Fick plötsligt jätte ont i nedre delen av ryggen igår när vi var i centrum. Och på väg ner till pendeln blev jag genast jätte illamående, nästan så att jag vart tvungen att kliva av för att spy. Väl hemma gick det över, men nu mår jag lika illa igen. Har liksom en molande värk, ungefär som mensvärk och jag som redan haft min. Blir till att kuta ner till apoteket idag och köpa ett grav.test. Oavsett om jag är gravid eller inte, så kommer jag inte att behålla. Det finns varken tid, plats eller rum för ett syskon till Elias just nu. Håll tummarna för att det är ett falskt alarm!

Bebis är vaken och är sådär morgonmysig, åååååh vad jag älskar detta mammaliv. Jag vill att han ska vara såhär liten jämt jämt jämt! Ska ta och mysa ner mig under täcket en stund till och pussa på mina fina killar innan vi kliver upp och äter frukost.

Pusshaj!


Hemma hos mami

Haft en super mysig kväll hemma hos mormor, som hon sken upp när hon fick besök av våran fina lilla kille. Stannade kvar på fika och snackade tills klockan blev tajm to go. Blev en sväng ner till Sollentuna Centrum, kikade lite i affärer och mamma bjöd på middag. Thank you världens bästa och finaste mami, love you big time!

Nu är vi hemma hos mami och jag har krupit upp i soffan med en varm kopp thé, medans bebis lattjar med mormor. Skönt med lite avlastning, dessutom älskar bebis att vara här och busa. Vi tar tåget tillbaka hem till Södertälje senare ikväll, R möter vi upp vid Årstaberg. Bara i morgon kvar, sen på lördag är han äntligen ledig. Då ska vi hitta på något riktigt mysigt och bara njuta av varandra. Ska strax fortsätta lägga upp lite klädannonser och hoppas på att kamma hem lite cash money!

Later darlings!




hello akward faces!



Owls



Body-Lindex
Jeans-Skill baby
Strumpor-H&M



Torsdag 3 Mars 2011

Heeeej! Jag är på strålande humör, detta väder får mig att vilja komma ut ut ut ut..sa jag ut?! Hela hemmet får ett annat liv, ett annat ljus nu när solen ligger på. Det sprider sådana härliga vårkänslor, jag vill kunna sitta ute på våran härligt stora balkong. Snart, då ska det planteras blommor och nya utemöbler skall införskaffas. Och Elias ska få en mysig liten lekhörna.

Idag tar vi pendeln ut till Sollentuna och hälsa på mami och mormor, nu var det ett par dagar sedan sist. Blir troligtvis en sväng till R's kusin om bara en liten stund. Men först ska jag rota fram kläder till bebis att ha på sig, ungen har knappt några kläder kvar som passar. Har lyckats få några av plaggen sålda, blir till att införskaffa lite nytt i veckan som kommer.

Ha en fin dag vänner!


G-I-V M-I-G S-T-Y-R-K-A!

Idag har vi hängt med våra fina tjejor Naja och Carina, dagen blev inte riktigt som planerat men lika mysigt hade vi ändå. Som vanligt var R tvungen att åka in till jobbet ett par timmar, man skulle ju nästan kunna tro att jag har gått och blivit ensamtående morsa. Känns ju lite sådär, ensam är stark sägs det. Hoppas på att vi får lite mer kvalitetstid  nästa vecka, detta är näst intill ohållbart. Så otroligt tacksamt att Elias börjat sova hela nätter, jag hade blivit knäpp annars. Hur som helst, vi tog en runda på stan och kikade i några affärer. Efter föregående månads alla klädköp har vi nu alla köp stopp ett tag framöver! Köpte med oss fika och puttrade vidare hem till Naja, och där blev vi kvar ett bra tag. Snackade skit, ungarna röjde runt tills klockan blev kväll. Stannade kvar på middag innan det var dags även för oss att bege oss hemåt igen. Tack tjejer för en super mysig dag!

I skrivandets stund (vi kom hem för bara en liten stund sedan) sitter jag just nu med bebis liggandes i min famn. Han är så trött och arg att han snart inte vet varken ut eller in. Det skriks och det gråts, sparkas och slåss, skriks lite till...ja, och så håller det på tills ungen somnar av ren utmattning. Men just nu ska han bara inte sova, G-I-V M-I-G S-T-Y-R-K-A!

Nu kryper vi upp i soffan och inväntar Big Brother på tv, sen blir det bingen för både mig och bebis. I morgon sticker vi ut till Sollis en sväng och hälsar på mami. Mysigt!♥

Night Night! 



finaste bebis♥



Trion!



Anchor




Body-Lindex
Byxor-Skill baby
Mockasiner-Lindex



Morning!

Morning! Vaknade för en liten stund sedan, hade världens äckligaste mardröm och nu kan jag inte somna om. Drömde att jag och min syster var med om en olycka, hon var svårt skadad. Ena benet var avhugget och magen var uppskuren, ni kan bara tänka er hur mycket blod det var?! Tacka gudarna för att det bara var en dröm, jag dör hellre än att det skulle hända min finaste syster något så otänkbart.

Idag har jag båda mina fina killar hemma, R har jobbat hela veckan som varit men återgår nu till ordinarie schema. Vi får se vad vi hittar på, men framförallt ska vi passa på att bara umgås och bara mysa så mycket det går. Nu ska jag gå upp och göra mig en kopp thé och hoppas på att den lilla behagar att vakna. Nu är det slut på detta sjusovande, nu gör vi om och gör rätt..IGEN!


I'm lovin it!

Jag och bebis myser i soffan framför Big Brother, herregud vad skön han är den där Gurkan. Han förblir min personliga favorit hädanefter, sjukt underhållande detta! :D

Snart kommer finaste fin hem med donken käk, och då ska vi bara pussas och mysa hela kvällen. Som bebis längtat efter sin pappa idag, han kryper fram och tillbaka ute i hallen. Gulle!♥ Tidigare idag ställde han sig upp mot ytterdörren, och tappade oturligt nog balansen och tjongade rätt ner i golvet med fejjan före. Blev en ordentlig bula, dags att införskaffa en mjukhjälm i allafall. Han drattar ju ner i backen mest hela tiden och tjongar i skallen sjuttioelva gånger om dagen. Man kan ju tro att vi misshandlar ungen här hemma, skruttunge!

Tajm för en skål med gröt till den lilla, bloggar mer i morgon.

Godnatt vänner♥



Grisunge!!♥



Hej bebis, här går det undan!

Så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, fixa och dona när man känner för det. Bebis har ätit och har som vanligt sovit sin eftermiddags nap. Tror minsann att han skulle behöva sova en stund till, då han ligger som utslagen och slappar i min famn. Utvecklingen går som vanligt med rasande fart, igår kröp han sina första steg, och det ser ut att hålla i sig även idag. Hej bebis, här går det undan! Han blir lika stolt varje gång han lär sig något nytt, mammas och pappas duktiga lilla kille!

Ska strax rota igenom frysen och kylen och slänga ihop lite middagsmat. Blev plötsligt sugen på Chili con carne, tror dessutom att vi har en förpackning med blandfärs i frysen.

Skynda att fynda på blogg bloppisen, glöm inte att ju större köp desto lönsammare, priset går alltid att diskutera!



Bloppis: Babyplagg!

Nu tänker jag sälja några av Elias babyplagg, allt är så gott som nytt och sparsamt använt. Allting skickas i frankerade kuvert ( alltså inklusive porto för att slippa krångel) och paketen skickas så fort pengarna syns på kontot. Vid intresse eller frågor, maila mig på [email protected]. Observera, först till kvarn!


Mumin set tröja+byxa strl 68, 100:- inkl


Barbapappa set Body, byxa och mössa strl 62, 125:- inkl


Barbapappa pyjamas strl 62, 80:- inkl


Barbapappa set tröja och haklapp strl 62, 60:- inkl


Babyset tröja och byxa strl 56, 80:- inkl


 2st bodys strl 68, 90:- inkl (alt. 45:- inkl/st) (sålda)


Pyjamas strl 0-3mån 80:- inkl


2 st bodys strl 68, 90:- inkl (alt. 45:- inkl)


Fleece overall strl 74, 180:- inkl


2 st tröjor strl 62-68, 130:- inkl (alt. 65:- inkl/st)


Babyset strl 50-56, 125:- inkl



Puma set strl 62, 140:- inkl


Babyset strl 62, 80:- inkl



Godmorgon tisdag

På senare dagar har vi blivit otroligt bortskämda med sovmorgon. Bebis vaknar sisådär kring 07:00 och vill ha flaskan, men somnar sedan om och sover helst till  10:00-11:00 tiden. Inget jag är sen med att tacka nej till, aldrig har jag kännt mig så utvilad som jag gör nu. Lovely!

Tjejerna undrade om vi skulle med till Ikea nu på morgonen, men tror att vi skippar det faktist. Idag stannar vi hemma och bara myser, blir dock en promenad till Seccis och kanske fyndar vi lite snyggt till bebis. Jag kommer även köra igång lite bloppis här i bloggen, mer om detta lite senare. Nu, frukost!


Kvällen i bilder







Hemma igen efter en super mysig kväll med familjen, hej matkoma for sure! Farsgubben blev firad med god mat, blommor och presenter och inte vilka presenter somhelst. Nej, pappa ska bli med tatuering..jajamänsan! En trollslända på skulderbladet tror jag visst att det blir. En liten dröm ska nu gå i uppfyllelse, detta ska bli mycket intressant.

Efter restaurangbesöket tog vi oss vidare till Sjöstaden för att suprisa finaste R. Faris som jobbar på Park Inn joinade oss senare på tåget tillbaka hem till Södertälje. Nu är vi så trötta så trötta, med det stänger vi ner för ikväll och önskar er godnatt!