25e augusti - på cypern
Hej hej! Har inte haft någon möjlighet att uppdatera bloggen. Vi har redan haft tre underbara dagar här nere i paphos, varvat stranden med poolhäng och god mat. Vi kunde inte ha hittat ett mer familjevänligt hotell, Elias lever loppan så gott som varje dag. Ikväll har vi besökt Old town, ätit gyros och bara njutit av värmen och utav varandra. Nu Chelsea - new castle och en strawberry frappaccino på mar bianco. Life is good!


Måndag 20:e augusti

Sitter på kontoret och försöker få undan lite jobb innan jag sticker iväg på semester. Jag skulle ju hellre vilja vara hemma med min älskade lilla skruttunge som istället hänger med farbror sin. Blev så tokigt med tiderna även denna vecka då vi båda tvingas jobba kväll. Jag tänkte dock inte stanna så jätte länge till, hem och äta middag för att sedan komma tillbaka hit då vi har möte lite senare. Så ännu en gång får bästa farbror sitta barnvakt, men det lär inte gå någon större nöd på lilleman.
 
Ikväll hoppas jag på att få undan lite packning samt städa, dammsuga och moppa alla golven där hemma. Fick näst intill ett nervsammanbrott när jag klev upp tidigare i morsse. Är så trött på att det ser ut som sju svåra år efter bara ett par dagar hemma. Räcker det inte med att jag mår illa och är konstant trött hela dagarna?! Kände mig totalt överkörd efter gårdagen hemma hos mamma. Vi hade i allafall tok mysigt som vanligt och lilleman däckade av total utmattning strax efter klockan åtta. Såklart vaknade han lagom tills det att vi skulle åka hem och då var det bara mamma (jag) som dög. Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag oroar mig inför hur det skall gå när han börjar på dagis igen efter semestern. Jag kommer dö! Hoppas även på att få en ny dagisplats inom kort, jag har sökt till ett jätte mysigt litet dagis i centrum nu under förmiddagen. Där tror jag att han skulle stormtrivas!
 
Nähä, om man skulle ta och få undan de sista, packa ihop och gå hem!


Semestertider ♥

 
 
Tillbaka från semestern, tillbaka till verkligheten. Bloggen har fått vila, jag likaså. Haft en toppen vecka nere på västkusten tillsammans med familjen. Vi har solat, badat, plockat svamp i massor, klappat kossor, hämtat mjölk, ätit och druckit gott. Hade också världens bästa födelsedag, ett kvarts sekel som firades med älsklingen och två härliga tjejer till på bryggan i Grebbestad. Frossade i räkor, och gissa om vi frossade?! Sjöng och dansade till live trubadur, vi hade verkligen så himla kul!
 
Annars så har vi bara tagit dagarna som dem har kommit, tog bilen till norge näst sista dagen där vi stannade till för lunch. Avslutade dagen med sol och bad på Bakke camping, härligt! Nu är vi åter tillbaka till civilisationen, återvände till jobbet så tidigt som i tisdags, bara ett par dagar kvar tills vi äntligen tar flyget ner till vårat efterlängtade Cypern. En hel vecka med sol och bad, god mat och bara njuta av ledigheten och utav varandra.
 
Idag hänger vi hemma hos mamma, har varit ute på världens härligaste långpromenad och lilla hjärtat har fått leka av sig i lekparken en stund. Så konstigt hur vädret kan växla om så brutalt, från strålande sol och klarblå himmel till skyfall på bara några timmar. Fick precis rusa ut med ilfart och ställa in vagnen i garaget som jag hade parkerat ute på infarten. Får bara hålla tummarna att det ger med sig innan vi måste åka hem senare ikväll.
 
Nu ska jag se om det lilla barnet mot all förmodan vill ta och sova lite. Annars vet jag någon som kommer slockna på vägen hem, mammas hopplösa lilla älskling!