Söndag, pizza & soffhäng

Har fortfarande ingen tillgång till dator, så jag bloggar från iphone istället. Jag är helt ny på det här med appar, instagram så ni får helt enkelt stå ut med ett bildlöst inlägg idag. Till och med lilleman är mer hi-tech än vad jag är, han har stenkoll och har inga somhelst problem med att navigera sig fram. Smart unge det där!
 
 
Idag har jag mått förhållandevis bra, inte mått de minsta illa och inte heller fullt lika trött som jag har varit de senaste veckorna. Fick äntligen tummen ur och storstädade lägenheten. Eller rättare sagt, jag plockade undan och Elias plockade fram. Att städa efter småbarn är som att skotta snö medans det fortfarande snöar. Never ending story med andra ord. Jag kände mig i allafall riktigt duktig efteråt. Min finaste baby love kom hem med pizza och sedan blev det soffhäng för hela slanten! Ska strax borsta tänderna och krypa ner brevid mina fina killar. Måndag i morgon och jag är sjukt taggad, jag har storartade planer på gång! Jag har fattat ett stort beslut som kommer påverka min framtid ett tag framöver. Känner mig starkare och mer driven än någonsin, bara mina planer går i lås!


Elias ska bli storebror!

 
Det är med en enorm glädje och kärlek som vi äntligen kan berätta att Elias ska bli storebror. Jag har inte velat gå ut med något innan allting var definitivt. Den 30 augusti plussade vi med vad som ska bli ett syskon någon gång i början av maj i nästa år. Vi kan omöjligen beskriva hur lyckliga och förväntansfulla vi är på att få träffa den lilla skatten i magen. På tisdag går vi in i v.10 (9+0) och jag har en känsla av att den här graviditeten bara kommer dra iväg utan att vi ens vet ordet av det.
 
Jag ska försöka ta en bild på vad som ska lika en mage som började ta form redan i v.5. Trodde inte att det skulle synas så tidigt, men se där så fel man kan ha. Jag är så förväntansfull med tanke på att jag missade de första 6 månaderna med Elias. Längtar redan till nästa mvc-besök om dryga två veckor!


Bloggpaus!

Ni får ursäkta, men jag har kommit helt ur fas när det kommer till bloggandet. Kan bero på att jag inte har någon fungerande dator hemma, men också för att det händer så otroligt mycket i våra liv för tillfället. Jag återkommer när vi har hunnit landa i allt det fantastiska och när jag känner mig redo för att återuppta bloggandet.