Fredag

 
Vilken fantastiskt mysig dag vi hade igår hemma hos svärisarna. Meja visade sig från sin absolut bästa sida, pratade, skrattade och var sådär glad som bara hon kan vara. En liten tjej som annars är väldigt tillbaka dragen och har varit extremt mammig på senare dagar, tog verkligen för sig. Hon kröp upp i fasters famn helt självmant, och där blev hon sittandes större delen utav eftermiddagen. Goa unge!
 
Vi lunchade, lekte och fikade tårta för att fira att svärisarna anlände till Sverige för exakt ett år sedan. Elias fick äran att blåsa ut ljusen. Storhjärtat dök upp under sena eftermiddagen och inte långt efter dök några släktingar till familjen upp på besök. Barnen mer eller mindre stupade i säng så snart vi kommit hem, och jag passade på att unna mig lite "egentid". 
 
Idag har vi haft en riktig innemys dag med soffhäng och golvlek. Elias har invigt sina nya målargrejjer och rejjsat med sitt nya polis duplo. Lite senare sticker vi iväg och storhandlar inför morgondagens julfirande här hemma. Pappa, Britta och mina två systrar kommer hit och firar mini-jul med oss. Mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR