Lucia på öppna förskolan 2013

 
Idag var det så äntligen dags för lucia-mys på öppna förskolan, som vi har längtat! Alla våra små bebisar var så fint klädda, en glad liten skara pepparkaksgubbar, gummor, tomtenissar och nissor. Och en enstaka liten lucia fick vi skymta dagen till ära. 
 
Vi har fikat lussekatter, pepparkakor, julmust och alla var bara sådär glada och harmoniska. Barnen var glada och Meja har verkligen tagit för sig idag. Hon leker med alla som kommer till henne och hon vill gärna klappa på och utforska sina nyvunna vänner. Denna oändliga kärlek som jag känner för min ljuvliga lilla dotter är obeskrivlig dessa stunder. Att varje dag få ta del av hennes utveckling och dagliga framsteg är så otroligt häftigt! 
 
Nu tar vi jullov från öppna förskolan i ca 1 månad framåt och vi ses igen i mitten utav Januari. Tack alla inblandade för en helt fantastisk förmiddag. Och tack bästa Lena för att du gjorde detta möjligt!
 
I eftermiddag väntar ännu ett luciafirande på förskolan med ett riktigt luciatåg följt utav lussefika. Denna dag kan inte bli bättre! Nu, lunch i våra hungriga magar och lite golvlek innan vi sticker iväg.
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR