Turkiet - Bildbomb Del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Och så var vi åter på svensk mark igen efter en minst sagt härlig vecka nere i Bodrum-Turkiet. Om än väldigt varmt!! Från att ha levt i nästan +40C till att välkomnas utav +17C, mörkt och spöregn kändes ju lite sådär kan jag ju säga. 
 
Flygresan hem gick bra, kanske inte jätte smidigt som önskat. Att resa med två små barn är bara det ett projekt i sig. Men trots allt bök, stök, skrik, bråk och gråt så gick det väldigt bra ändå. En flygresa på 3,5h kändes lagom, mer än så hade barnen inte klarat av. Inte vi vuxna heller för den delen! 
 
Annars så har vi haft en ur mysig vecka med större delen bestående utav sol och bad. Det går inte att göra så mycket annat i den näst olidliga värmen som råder nere i Turkiet just nu. Det var bara i tisdags som vi bokade in en rundtur med vårat resebolag, samt att vi bokade in oss på ett turkiskt hammam under sena onsdagseftermiddagen. Så skööööönt, och framförallt välbehövligt. Passade på att avrunda med en helt ljuvlig oljemassage, perfekt för denna arma mammakropp.Utöver det så har vi bara tagit dagarna som dem kommit och planerat efter det.Knutit många kontakter har vi också hunnit göra under veckan som varit. Inte bara skönt för barnen, men också för oss vuxna. Men några som vi bondade lite extra med, var helt underbara lilla familjen  Ilva och Jonnie med barnen Christian (6) och Johannes (2) som vi har hängt med större delen utav veckan. Oj, så mycket roligt vi har haft tillsammans! Några som vi helt klart kommer att hålla kontakten med framöver. I fredags packade vi in oss allihopa för en helkväll i Bodrum, strosade längst hamnen, lite lekparkshäng, middag och shopping på det! Kändes som ett bra avslut på veckan då våra vänner åkte hem under tidiga lördagseftermiddagen, och vi dagen därpå. 


Ilva

Tjohooo,välkommen hem till Sverige! Härliga bilder;)! Skitväder här också,regn och 15gr burra burra efter 40gr i Turkiet! Sköt att resan hem gick bra,för oss gick det riktigt smidigt J sov 2,5 t tills vi landade i Umeå! Hälsa fina familjen! Kram från oss alla!/Ilva

Svar: Tack du, haha! Känns ju lite sisådär att vara hemma alltså. Elias var så ledsen när ni åkte hem, saknade Christian! Vad skönt att resan hem gick bra, Elias och Meja sov inte en blund så vi hade händerna fulla. Kram på er allihopa!!
linelias.blogg.se




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR