Måndagskvällen

 
Det känns betydligt mycket lättare i hjärtat idag än vad det gjorde igår. Dock har det inte riktigt sjunkit in att min fina mormor faktist inte lever kvar med oss, åtminstonde inte i fysisk form. Jag är så otroligt glad över att mamma och resten av familjen var närvarande när mormor somnade in kring tre-tiden igår eftermiddag. En lugn och stlla bortgång, precis som vi så länge önskat för henne efter en längre tids sjukdom. Nu är hon på en bättre plats vilket skänker mig en sådan oändlig ro i kroppen.
 
Idag hade vi tid på BVC för 18-månaders vaccinet som vi fick skjuta upp i och med vattkopporna. Meja var hur duktig som helst och grät nästan inte alls. Lät henne leka med dockvagnen en stund som genast fick henne på bättre tankar. Annars har vi bara varit hemma, fixat och donat med lite allt möjligt. Idag fick dessutom julgranen åka upp, så den har vi klätt under tidiga eftermiddagen. Hämtade hem Elias från förskolan en timme tidigare, passade på medans Meja ändå sov sin eftermiddagsvila. Ovärderligt att ha förskolan runt knuten. 
 
Den här veckan väntar tre mördarpass på jobbet innan vi går på lite välförtjänt julledighet. Ser dock fram emot att hänga med kollegorna och slippa tänka så mycket. 


Linda - mamma till S

Hej Lina! Ett stort grattis till dig som kammade hem FEM rullar valfri tapet från Boråstapeter i lucka 10.
http://lindablom.se/2014/december/lindas-julkalender-2014-lucka-10.html#comment

Kan du vara gullig och maila mig din adress, telefonnummer samt vilken tapet du önskar vinna.

Kram och god jul!


Blogg: http://lindablom.se



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR