Vackra ting!

 
Ni har väl inte missat alla härliga adventskalendrar som florerar i social media som Facebook och Instagram bl.a. Igår kammade jag hem min fjärde vinst, nämligen den ljuvliga lilla servisen ovan från @mysvackrating. Inte nog med det så har hon även nu 20% rabatt på alla barnprodukter, och självklart passade jag på att beställa kakfatet med söta chokladpraliner samt den omtalade kaninlampan som ger ett mysigt och behagligt sken. Ingen längtar mer än jag tills lillsnorpan äntligen får inviga sina nya klappar. 


Jeanette - En mammas vardag

Vad roligt. Har själv deltagit på några, men ännu inte haft turen att vinna:)

Kul att du länka hit på min förfrågan efter mammabloggar på FB. Jättefin blogg har du. Vore jättekul om vi hade kunnat följas. Kul och läsa och följa aandra bloggar i samma anda som sin egna blogg.

Vad tycker du gör en bra mammablogg? Är lite nyfiken:)

Svar: Jag trodde inte heller att jag skulle vinna, men så blev det! Alltid kul med nya läsare och kul med nya bloggar att följa. Mycket roligare att läsa andra mammabloggar när man själv tillhör just den kategorin.
En bra mammablogg skall innehålla rolig text och tilltalande bilder. Svårt att säga...Jag tycker att man skall skriva om det man känner för. Många "kändis bloggare" har liksom en fasad av perfektion och allt är sådär fluffigt rosa..när det egentligen är allt annat än just det. Jag skriver när jag har tid, ork och lust därav gles uppdatering.
linelias.blogg.se


Blogg: http://jiaslife.blogg.se/
Emma-julkalender på bloggen

Oj vilken tur du har som vunnit hela fyra gånger redan :)
jag har inget vunnit än men håller tummar och tår över allt ;)

Svar: Ja, har verkligen haft himla tur detta året. Så fina saker som jag hoppas och tror att barnen kommer att uppskatta. Har varit inne och tävlat på din julkalender också, dock utan någon vidare tur..fortsätter pröva lyckan!
linelias.blogg.se


Blogg: http://princessemma.blogg.se
Confessions of a Shopaholic

Vann du? http://vicktoria.lillatorg.nu/2014/12/03/maxomora-tavling/


Blogg: http://vicktoria.lillatorg.nu
Jeanette - En mammas vardag

Tack för att du tog dig tid att svara. Gött och höra lite hur andra tänker också:)


Blogg: http://jiaslife.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR