Loppi blogbag Vårpepp!

 
Idag har min bättre hälft varit iväg och hämtat ut min efterlängtade Loppi blogbag-Vårpepp som kom med posten i början utav veckan. Denna gången fullproppad med massa härliga produkter från bl.a Yves Rocher, Edet, RFSU, Friggs och Fox. Det fanns någonting för alla i familjen med andra ord, ser fram emot att få börja testa några utav produkterna redan ikväll. 
 
Barnen som ni kanske förstår, sitter redan bänkade framför Pingvinerna. Själv tänkte jag duka upp fredagsmyset och slänga benen på soffan ett slag. I morgon väntar ett lyxigt mammaevent med bästa Loppigänget på Clarion Sign. Lääääängtar!! 
 
 
Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar - En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och en läcker doft. 
 
Yves rocher Hydra Vegetal - Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscréme som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten Resultatet är en fylligare och återfuktad hud som strålar av skönhet.
 
Edet Ultra Soft - Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mäst känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud. 
 
RFSU Easy Shavin´ - Är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin´ är genomskinlig och löddrar inte-för att du ska se vart du rakar dig. Passar bäst i dusch med rakhyvel.
 
RFSU  Nice n´cool - Motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskillt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt men fungerar bra på hela kroppen. 
 
Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar - Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning, tunna och krispiga med superfrön ch naturens egna smaksättare. Friggs riskakor med superfö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är även nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämne, föramför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive alla essentiella och följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror. 
 
DVD Pingvinerna - Dreamworks Animations´s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska. Release 27:e april. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR