Loppi blogbag Skönhet&Hälsa

 
I onsdags hämtades äntligen min efterlängtade loppi blogbag ut från posten med temat skönhet&hälsa. Månadens blogbag innehöll bl.a: 
 
RFSU - Active balance, en dubbelverkande vaginaltablett som tillför probiotiska lactobaciller. 
 
Pierre Robert - Invisible hipster, en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber som ger en behaglig och sval känsla mot huden. 
 
Bio-oil - En specifik hudvårdsprodukt framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojön hudton, åldrande och uttorkad hud mindre framträdande. 
 
Yves Rocher - Bonheur eau. Upplev den impulsiva, livsbejakande doften hos Moment de Bonheur Yves Rocher sin nu finns i en lättare, friskare och fruktigare tolkning. 
 
Yves Rocher - Elixir Volume Mascara. Nu kan du få oemotståndliga volym och intensiv näring  i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna (test in vitro)
 
Friggs - Naturliga och ekologiska miniriskakor. De små riskakorna är förpackade i påse, vilket gör det smidigt och smulfritt att stoppa ned i träningsväskan eller i barnens matsäck till skolutflykten. Jag kan tillägga att mina egna barn slurpade i sig dessa med god aptit, klart godkänt betyg!
 
Friggs - Senaste nyhet TE+Solljus är speciellt framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. 
 
Ser fram emot att få smaka, testa och prova dessa härliga produkter, och som vanligt ett stort TACK till bästa loppigänget! 
 
 
 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR