Loppi blogbag Sommar!

 
Himla märkligt, men för första gången hamnade min blogbag på villovägar. Brukar alltid hämta ut den på postkontoret i Lina Hage, men den här gången hade den på mystiska vägar hamnat hos tandläkarkliniken i vårat hus. Fråga inte hur den hamnade där, för jag har fasiken inte aning alltså?! 
 
Hur som helst så tjöt både Elias och Meja utav lycka när dem fick syn på innehållet. Plåster mina vänner, tänk så mycket roligt man kan ha med dessa. Jag fick såklart vara pedagogisk och snällt tala om att plåster använder vi BARA när vi har ramlat och slagit oss. Inte för att tejpa in oss själva med. Haha! Himla fräsigt innehåll må jag säga. Magnesiumet har i princip varit min räddning dessa dagar, har varit så förskräckligt trött mest hela tiden så en liten extra vitaminkick har gjort gott för min arma stackars mammakropp. Och handtvålen, doftar ljuuuuuvligt! 
 
Loppi blogbag sommar innehöll följande:
 
Salus Magnesium - Är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter, fruktjuicer och är skonsam för magen. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Magnesium bidrar till en normal energi och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.
 
Philips- Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklande pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla huvudet i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. 
 
Panduro- Sats my first hand & foot prints. Gosiga babyfötter och händer! Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. 
 
Dermoshop- Dermosil handtvål blossom är en given sommarfavorit för händerrna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Passa på att beställa dessa ljuvliga blossom produkter på dermoshop.se 
 
Salvequick Minons- Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg. Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord! 
 
Salvequick Aquablock- Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. 
 
Yves Rocher- I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vare den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på. 
 
Barnens bokklubb- En härlig barnbok! Barnens bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet - helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudetav barnböcker som ges ut! Passa på att ta del av det fin fina prova-på där du som ny kund får första bokpaketet för endast 39kr! Erbjudandet hittar ni på www.barnensbokklubb.se/loppi
 
LOPPImagasin Sommar- I nya numret av LOPPImagasin berättar Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson och så bjuder vi på stort vinstregn för ett värde av ca 11.000kr+massa härliga erbjudanden och guldkuponger.