En perfekt söndag

 
Nu har det blivit sådär tomt på inlägg igen, men jag har haft fullt upp med jobb, hem och familjen. Här har dagarna bara gått i ett, har varit så fruktansvärt trött men trots det lyckats bocka av en hel veckas jobb på Riksdagsrestaurangen. I morgon väntar en hel dags vila i väntan på att nya uppdrag skall trilla in. Tänkte att jag skulle ringa in till huvudkontoret för att boka upp mig på eventuella tillgänliga pass. Först och främst på Riksdagen, men också på Rosenbad. 
 
Hur som helst, i morsse klev vi inte upp ur sängarna förens någon gång kring nio-tiden. Det här med sovmorgon är inget vi är särskillt bortskämda med numera. Så makalöst skönt att bara kunna ligga och dra sig för att sedan duka upp en ordentlig brakfrukost. Jag är verkligen och har aldrig varit en frukostmänniska, men just på helgerna älskar jag att lyxa till det en aning. 
 
Under sena eftermiddagen fick vi finbesök utav min yngsta syster i klanen och hennes mamma. Så mysigt att äntligen ha dem här! Fikat bullar och saft har vi gjort och barnen har som vanligt blivit bortskämda med fina presenter, bus och lek. Jag har verkligen världens finaste familj! På tal om kanelbullar, ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag?!
 
Nu sitter jag här och insuper lugnet som infinner sig denna sena söndagskväll. R och tagit med båda barnen hem till farmor och farfar för kvällsfika. En kväll i lugnets tecken är verkligen vad jag behöver. Med handen i godispåsen i väntan på Bachelor in paradise kan ingenting gå fel.
 
 
 
 
 
 

 
 
 


MATILDA ROSQVIST

åh så gott! älskar kanelbullar :D


Blogg: http://matildays.se



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR