LOPPIblogbag Höstkids

 
Hej vänner!
Har inga ursäkter för frånvaron, mer än att denna eländiga förkylningen inte tycks vilja lämna min stackars kropp anytime soon. Dagens höjdpunkt vart i allafall att få hämta ut ännu en LOPPIblogbag med tema Höstkids, fylld med massa härliga och "bra att ha:iga" produkter för stora som för de små.
 
LOPPIblogbag Höstkids innehöll följande:
 
Acrilex - KidsZoo Kalk+D-vitamin i form av kaniner för starka ben. Kombinationen D-vitamin och kalcium ger ett bra upptag och verkar förmånligt för skelettet.
 
ColdZyme - Munspray verkar mot orsaken till förkylningen - själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. 
 
Camilla Läckberg - Tukan Förlag - Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men det kommer aldrig automatiskt utan kräven en hel del träning och trixande - och denna gången är inget undantag. En dag kommer storebror infarandes i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in där, inte ens Super-Charlie..
 
Santa Maria - Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry. Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Med våran goda kryddblandning Paneng Red Curry  lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en medium stark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många.
 
CCS Healthcare AB - DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typ av virus som t.ex förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka.
 
LOPPImagasin Förskola - I nya numret utav LOPPImagasinberättar superbloggparet Hugo & Paula om småbarnsliv, drömmar och chilensk värme. Kolla in bloggarnas coolaste barnrum och föl med under en inskolningsdag! Missa inte höstens stora vinstregn med priser utav ett värde av 10.000 kr. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR