Fredrikstad

Som vi har flängt runt idag, jag och mina fina killar. Vi skippade Norby och fortsatte över Svinesundsbron och styrde kosan mot Fredrikstad i Norge. Jag är helt slut i benen efter allt promenerande, är så tacksam för det fina vädret vi har blivit så bortskämda med här nere. Idag har vi haft hela tjugotre grader varmt, TJUGOTRE!! Och jag som trodde att hösten var här för stanna. Hade det inte varit för att vi var korkade nog att glömma badkläderna hemma, så hade vi hängt vid stranden hela dagen. Efter att ha hängt i Fredrikstad ett tag fortsatte vi mot Svinesund och Strömstad. Mer om det i morgondagens inlägg. Håller alla tummar och tår för att vi får lika fint väder även i morgon. Då hänger vi ute i våran härliga trädgård och våran lilla älskling får äntligen plaska i poolen. Till kvällen får vi även finbesök av mormors kusiner som stannar över på middag. Det vankas arabisk natt, mysigt!

Denna kväll har vi däremot ägnat oss åt att traska omkring i skogen, plockat både kantareller och bär. Det vore ju synd att låta allt förgås när vi ändå har skogen så nära. Som vanligt hade jag svårt att slita mig, tills jag fick lov att lägga band på mig själv. Men flyt hade jag allt!

Nu ska vi äta lite kvällsmat och dricka öl, dock blev jag så fint påmind om att vi faktist hade en flaska mousserande liggandes på kylning. Lovely!



En tripp över Svinesundsbron



Soligt vid kajen i Fredrikstad



Liten kille på äventyr, projekt kullersten!



Och ett tappert försök till en semesterbild, som ni ser gick det sådär.


HANNA

superkul att du är med och tävlar om att bli dagens blogg :D lycka till!

Du har väl inte missat min smyckestävling? den hittar du här: http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/annu-en-tavling.html



kram, http://hannalovisasol.blogg.se


Blogg: http://hannalovisasol.blogg.se/
Aya badawi- Sweet 18! ♥

sv: skorna finns på h&m :D!! dessutom har dom rea på dom nu så skynda dig dit!! gå in på deras hemsida :D


Blogg: http://ayahbadawi.blogg.se/
Jonnie

haha okej, men ja bor på västkusten oxså, o här e de bara moln, fast inte idag haha solen lyser för första gången på flera veckor


Blogg: http://www.Alwaysfabulous.se
Sara

Fina bilder :)


Blogg: http://aamaziing.blogg.se/
emilia

sv. tack ska du ha! Allt bra idag? :)


Blogg: http://emiliasofiia.blogg.se/
MAJJIN.SE - Nikon D3100 ♥

svar: sovit gott inatt? ^^


Blogg: http://majjin.se
Sara

God morgon :D Vinnaren av dagens blogg finns uppe! Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången! :)

Kram


Blogg: http://nolongerironic.webblogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR