Al Baraka mall

Det börjar råda brist på saker att göra här nere i Amman, lite långtråkigt skulle jag nästan säga. Så idag tog vi taxin tillbaka till shopping stråket i Sweifieh som vi besökte igår. Köpte två par jeansleggings inne på VeroModa, dem är ju så snygga och dessutom får jag perfekta jeansrumpan i dem. Ett par marinblåa och militärgröna, snyggt i sommar att matcha med vad som helst egentligen. Mamma fyndade inne på den super heta butiken Stradivarius, en annan måste hålla igen plånboken ett tag. Vi har ju faktist en hel vecka kvar här nere. Pengarna bara rullar iväg, ni anar inte hur dyrt det är här. Inte klokt! Vi blir fattiga som kyrkråttor när vi kommer hem sen, tacka gudarna att barnbidraget trillar in om inte allt för länge.

Efter att vi strosat omkring ett tag satte vi oss ner på Starbucks, så jäkla fail att dem inte ens har chai-latté. Mycket dåligt, så jag fick bli utan denna gång. Vi fortsatte sedan promenera upp mot Al Baraka mall där vi köpte på oss lite barnkläder och R köpte sig en tröja. Käkade lunch på subway innan vi tog taxin tillbaka hit till hotellet. Elias är uppe hos mormor och moster en stund, skönt att bara få vara för sig själv en stund. Har sjuk mensvärk och halsen är svullen, hello sickness!

Ikväll ska vi käka middag med svärisarna, ska tydligen till någon fiskrestaurang där man får välja fisken helt själv. Där tillagas den sedan på plats, prima färskvara. Mums!






NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR