Härlig dag!

Så himla skönt att äntligen vara hemma. Jag har haft en jätte mysig dag i strålande sol med finaste lilla familjen. Nästan med detsamma som R kom hem från jobbet, tog vi oss ner på stan. Där hann vi springa in i både Loay och Aseen och som vanligt blev det mycket snack om våra fina ungar. Vi fick nämligen barn ganska så samtidigt och har följt varandra redan under graviditeten. Kul! Promenerade sedan vidare ner mot vattnet där vi käkade varsin mjukglass och tittade på ankorna.

Efteråt plockade vi upp lillfisens faster och följde med henne hem. Där bjöds det på mat och efterrätt, lika gott som alltid! Lillfisen var full i gasen och det hela slutade med en huvudskada, nåja inte så farligt som det låter. Men en redig bula i pannan blev det, stackars liten! Vi lindrade det hela med en påse is inlindad i en handduk. Bulan kvarstår men hinner nog lägga sig till i morgon får vi hoppas. Olyckor sker hela tiden, ingenting ovanligt och definitivt ingenting att hettsa upp sig för.

Nu ikväll har vi hängt med Loay och hans underbara fru Farrah. Blev en snabb fika på McDonalds, dock ingen långvarig sådan. Lillfisen var mest gnällig och trött. Jag har försökt få honom att sova ända sedan vi kom hem, men stackarn verkar inte vilja komma till ro. Just nu ligger han på hallmattan och rör sig inte ur fläcken, blir till att krypa upp i soffan med en flaska välling och bara mysa.

Godnatt!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR