Sista kvällen i Amman

Idag är det vår sista kväll här i Amman, vi lämnar hotellet vid midnatt då planet inte lyfter förens strax efter klockan 03:00 i natt. Ska bli ganska så skönt att få komma hem, äntligen få andas ren och frisk luft. Jag är fortfarande sjuk och febern kommer och går lite som den vill. Känner mig helt sänkt och skulle egentligen bara vilja sova, Köpte med oss hostmedicin som ska dämpa hostan och kombinera den med en alvedon är rena mirakelkuren. Har sovit så otroligt skönt i natt, men aj aj aj vad mina stackars lungor har fått ta stryk idag. Blir nog en sväng till vårdcentralen när vi kommer hem.

Tidigare idag var vi på lunch hos R's mammas moster och träffade även några andra släktingar på hennes sida. Jag är fortfarande proppmätt, och vad fint hon bodde den där mostern. Lägenheten låg i en liten finare del av staden, den var så otroligt lyxig så ni anar inte. Köket fick mig att gapa, drömkök! Det bjöds i allafall på fantastisk mat och färsk frukt till efterrätt. Senare ikväll sticker vi hem till R's föräldrar och säger hej då. Om jag känner R's mamma rätt så kommer det bli rena ramal gråtkalaset. Dem är så söta mina svärisar, så glad att jag äntligen fick träffa dem. Jag är som en dotter för dem, som R's pappa så fint uttryckte det. Gulle dem!

Nu ska jag i allafall kila upp till rummet och packa det sista och försöka vila en stund. Vi hörs hemma i Svedala igen! Planet landar ca 11:00 i morgon förmiddag, med mellanlandning i Istanbul :D





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR