One more time

Vilken lycka! Vädret har varit riktigt jävligt idag, men jag kan lova er att det var värt varenda sekund bara för att få se vackra Chris Medina. Fick även höra två av hans nya låtar och dem är minst lika bra som hans debut singel med låten "What are words".

För er som inte är bekanta med Chris, så kan jag tala om för er att han medverkade i American Idol. Där dedikerade han sin kärlek till sin blivande fru Juliana som råkade ut för en hemsk bilolycka och fick en svår hjärnskada år 2009, två månader innan deras bröllop. När Juliana vaknade upp förändrade det hela deras liv och tillvaro. Efter American Idol blev Chris världskänd och gjorde debut med låten "What are words" och deras resa har bara börjat. Vill ni läsa mer om deras breathtaking story kan ni göra det HÄR.

Hur som haver, jag köpte i allafall skivan och fick den signerad och fick också chansen att säga ett par välmenande ord till Chris. Kameramännen blev tokigt berörda och ville genast att jag skulle medverka i tv och upprepa vad jag precis sagt. Jag känner mig hedrad, hans resa har berört mig djupt in i själen och att få ge tillbaka var stort för mig.

Nu ska jag och mina fina killar inta fullt ryggläge i soffan, lite senare blir det lussebullsbak. Mys! Här bjuder jag i allafall på när Chris Medina uppträder med låten "One more time" lyssna och njut!



Chris Medina - One more time♥



Chayenne - Mamma till Freja

sv: mjo, liite kanske, men grabbarna kunde inte låta bli :)

Jodå, min kväll var super! Hoppas din med :)


Blogg: http://sense.webblogg.se/
Sara

Åh han är så himla bra!


Blogg: http://aamaziing.blogg.se/
MIRA

Chris är sjukt bra, och finns nog många som beundrar honom för vad han har gått igenom! :)



- Åh tack så mycket fina du!


Blogg: http://miralindberg.blogg.se/
kajsa

Chris är så otroligt duktig!

Är lite avis på dig som sett honom live hihi =)


Blogg: http://kkajsajohansson.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR