- Söndag, andra advent & julmarknad

Vilken härlig dag vi har haft! Vaknade upp pigga och glada till ännu en dag med strålande sol. Det var tänkt att Frida, Sofia och Carina skulle ha kommit hit på lite adventsfika och mammahäng. Men som vanligt stod sjukdomar och annat i vägen så vi får lov att ses en annan dag.
 
Eftersom mamma ändå var här så passade vi på att ta oss ut, och bestämde oss snabbt för att besöka Torekällbergets julmarknad. Hade det inte varit så förbaskat kallt så hade vi troligtvist blivit kvar bra mycket längre, men lilleman vart helt hysterisk. Vi hann i allafall kika runt, lyssna till lite folkmusik och bara umgås. Titta på kossorna gjorde vi också, lillkossan (kalven) som lilleman så fint kallade den var höjdpunkten på hela dagen. Så sjukt gullig där den skuttade omkring och följde sin mor som en förlängd liten svans. Sedan packade vi in oss i bilen och åkte hem. Fikade kaffe, thé och lussebullar såhär lagom till andra advent innan mamma begav sig hemåt.
 
Trötta, fortfarande något frusna och mätta i magarna blir det nu soffhäng resten av eftermiddagen/kvällen. Lilleman känns fortfarande varm och något hängig, så jag undrar om vi inte bli hemma i morgon också.
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR