Måndag

Aldrig trodde jag att det skulle bli så enkelt att få min fina lilleman i säng sedan han började på dagis. Jag som alltid klagade på att det aldrig fanns tid över till någonting annat. Nu har jag istället alldeles för mycket tid, konstigt det där.

Idag har jag ägnat större delen av dagen till att söka jobb, känns ju nästan omöjligt att ens bli kallad till intervju these days. Helt värdelöst! Men jag ger inte upp här, någon gång ska det väl ändå ge med sig, eller? Hämtade hem Ellepelle från dagis strax efter klockan två, packade skötväskan och gav oss ut på stan tillsammans med bästa faster och fina kusiner. Kikade runt i de olika butikerna och fyndade två par mjukisbyxor och en tröja till liten att ha på dagis. Jag älskar verkligen Lindex, dem har så mycket praktiskt i alla former och färger. Det blev även till att äta en tidig middag på donken innan vi packade ihop oss och åkte hem. Mysdag!

Min finaste jobbar kvällspasset och dessutom på sin (läs: LEDIGA) dag. Och så har det varit och kommer väl att förbli ett tag framöver, så jäkla trist. Själv tänkte jag försöka meditera en stund samt läsa lite bok.












NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR