Förortskärlek ♥

 
Här i Södertälje behöver man inte åka särskilt långt för att känna sig utomlands. Ikväll svepte vinden förbi likt en ljummen havsbris. Och himlen var sådär vackert brandgul medans den var alldeles klarblå lite längre bort, precis som den skall vara på en midsommar kväll. Har knappt haft kameran framme, men lyckades knäppa några kort i allafall under kvällen som varit.
 
Fick ett sådant enormt sug efter att grilla tidigare, sagt och gjort. Fram med engångsgrillen, bara till att sätta igång och grilla. Jag ångrade mig lite såhär i efterhand, det tog oss nästan 1½ timma att få maten färdig. Lilleman var gnälligare än någonsin, ingenting dög vad vi än gjorde och sade. Det hela slutade med att vi fick äta i omgångar, ingenting som är ovanligt hemma hos familjen kaos.
 
Någon timme senare, ombytta och klara packade vi in oss i bilen för kvällsfika hemma hos bästa faster och fina kusiner. Vi poppade popcorn, drack thé och käkade ostkaka med jordgubbs sylt. Gottit! Nu är vi hemma och mina fina killar ligger och sover, endast mamman är vaken.
 
I morgon hoppas vi på fint väder och strålande sol så att vi kan hänga i parken med fina vänner. Till kvällen är vi bortbjudnapå middag till några bekanta som flyttat till hus. Full rulle!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR