Power meet 2013

 
Igår rullade den stora bilträffen Big Power Meet igång, och 50-tals musiken och bilmullret har hörts i stora delar av Västerås. Under kvällen fick de 250 finaste bilarna visa upp sig i Västerås centrum, och vilken folkfest alltså! Att vi inte har varit iväg på detta tidigare, detta bara måste vi göra om. Bästa utsikten hade vi från Brittas balkong där vi dukade upp med plockmat, tårta och rosé. Vi skålade och tjoade åt alla galningar som hängde på, i och utanför sina vrålåk. Man måste nästan uppleva det med egna ögon för att förstå, heeeeelt galet! 
 
Mätta i magarna tog vi oss ut för att joina folkfesten, och j´vi fick för första gången uppleva ett drive-in bröllop. På vägen mumsade vi i oss både korv och spanska våfflor med mjukglass. Kan lova att vi rullade hem. Efter en nästan två timmars lång promenad runt stan, tyckte vi att det var dags att runda av. Klev innanför dörren någonstans efter klockan elva och stupade mer eller mindre i säng. 
 
Idag har jag och barnen hängt hemma hos svärisarna större delev av dagen. Plockat, fixat och donat inför deras dotters ankomst. Dem flyger in till Stockholm hela vägen från Auckland i Nya Zeeland, ska bli så himla mysigt att äntligen få ses för första gången. Efter snart 13 år ifrån varandra, får storhjärtat återförenas med sin älskade syster. Stort! 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR