Söndag

 
Hej söndag! Eller ja, den börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Vi har som vanligt haft en fartfylld helg med allt från mormor-besök till shopping och söndagsfika hemma hos svärisarna. Så skönt att bara få koppla av och rå om sig själv och lilla familjen för ett slag. Mamma som dessutom kom hem från Kina så sent som i torsdagskväll, hade med sig fina presenter till både oss och barnen bl.a armbandet ovan. Får se om jag orkar och hinner fota allt fint under veckan. Tack världens bästa mami, älskar dig! 
 
Gårdagen spenderades i Kista centrum, fyndade tröjan ovan och massa annat fint på den stundande rean. Så galet mycket folk bara, så vi blev inte särskillt långvariga. Testade även något så spännande och udda som vietnamesiskt till middag. Hujjeda mig så starkt, men gott! Kvällen kom och gick, hann inte mer än att krypa ner under täcket tills lilleman började skrika och gråta helt hysteriskt. Sedan var kräkfesten igång för fulla muggar. Ingen feber, ingenting! I morsse var han lika frisk som en nötkärna, mycket märkligt. Men ändå glada för att det tog slut där, och ingen annan utav oss insjuknade i något liknande. 
 
Så idag tog vi oss ner på stan en sväng, för att sedan packa in oss i bilen för söndagsfika hos svärisarna. Nu är vi hemma, båda mina troll sover för natten och jag skall snart göra detsamma. Måndag i morgon, ny vecka och vi har en hel del att fixa med inför vårat besök från Nya Zeeland samt det kommande dopet. På tisdag träffar vi prästen för dopsamtal, måste även ringa MVC för att boka in ett återbesök samt hämta upp Mejas kylskåpskalla droppar på BVC. Ni hör själva!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR