Torsdag

 
Fy sjutton alltså! Jag är så trött att ögonen snart går i kors. Meja har vaknat vid flera tillfällen i natt och verkade inte alls vilja komma till ro, hur mycket vi än försökte. Strax innan klockan nio i morsse, med knappt någon sömn i kroppen alls gav jag upp fullständigt. Klev upp, ammade lillstumpan och sedan fick storhjärtat ta över så att jag kunde få sova en stund. Tog även en snabb dusch och slängde i mig världens tråkigaste frukost. 
 
Testat babygymmet har vi gjort också, dröjer nog ett tack innan hon lär sig uppskatta finessen med ett babygym. Funderar starkt på att köpa oss ett nytt, då vårat tidigare gym blev stulet i samband med inbrottet i vårat källarförråd. Så jäkla trist! Det vi har nu är mer utav ett aktivitetsbord/babygym för större barn. Men lilla Mejsy låg nöjt och sprattlade på som den lilla sprattelhönan hon är. Drog på munnen med jämna mellanrum, visste inte riktigt om hon skulle skratta eller gråta. Lilla hjärtat! 
 
Nu har vi hämtat hem storebror från förskolan, och lite senare i eftermiddag blir det tidig kvällsmat på Max. Ja, herregud vilken lat förälder jag måste vara nu som inte ens orkar ställa mig vid spisen och laga mat. Skämt å sido, tror inte att det går någon nöd på mina barn. 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR