- Kanske sista besöket hos barnmorskan v.40 (39+5)

 
Har idag varit på ett sista besök hos barnmorskan. Eller rättare sagt hos "min" barnmorska, kommer att träffa en annan nu när specialistmödravården tar över från och med nästa vecka. Om inte lillbebban behagat att titta ut tills dess dvs. Vi gick igenom min förlossningsplan, och jag fick möjligheten att ställa en massa frågor för att stilla mitt inre. Hon är verkligen så himla fin, våran Eva. Nu såhär i efterhand är jag så himla glad och tacksam över att vi valde just henne till våran barnmorska.
 
Alla mina värden såg bra ut, ett blodtryck på 120/70 och med ett SF-mått på hela 34cm. När det var dags att lyssna på hjärtat ville hon inte alls vara med, våran lilla cirkustjej. Men tillslut gav hon med sig och vi kunde mäta ett hjärtljud på 135 slag/min. Hon följer sin kurva fint, och det finns med andra ord ingen tvekan till oro.  
 
Storhjärtat har åkt iväg på arbetsintervju, själv tänkte jag ta en sväng om med dammsugaren och plocka undan det sista här hemma. Jag vet inte hur mycket vi har rensat och slängt de senaste två dagarna, så skönt! Balkongen har fått sig en ordentlig make-over och nya barnvagnen är på plats. Mer om det i ett senare inlägg, måste sätta lite fart här hemma. 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR