Krypis zoomas in!

 
 
 
Krypis den krypvänliga byxan, ett original! 
Krypis är lättskötta, lätt att bära och hållbara. Kvalité att uppleva. 
Materialet ska inte vara halkfritt, utan det ska medge en viss glidning som är en naturlig del av krypandets rörelse. Stoppningen är inte för tjock, barnet behöver inte lyfta sina ben mer än naturligt vid krypning. Byxan är anpassad för att ge bästa möjliga rörlighet. Modellen är framtagen för att täcka in större delen av krypperioden men även efter att barnet har börjat gå då vi vet att det kryps och leks en hel del på golv därefter också. Byxan har en rymlig haremsgren samt flexibel smart storleksändring med mjuka vikbara muddar. 
- Skyddar knän från blåmärken 
- Lätt att använda, lätt att vårda 
- Perfekt passform och kvalité 
- Det bästa vid kryp och lek på hårda golv!
 

Som jag skrev i föregående inlägg, så fick jag tillsammans med lilla Meja förmånen att testa kryp- och lekbyxan framtagen av Krypis by Sweden. Det finns flera himla bra saker med denna krypbyxa, det första är de mjuka benskydden som sitter fastsydda på insidan utav byxorna. Även en liten luftficka som gör att byxorna lättare skall torka efter tvätt. Tänker man på det som jag först gjorde så kan byxan kännas lite lätt krånglig att dra på. Men tänker man inte på det så går det på ett kick. Krypbyxan är otroligt smidig, mjuk och framförallt skön för barnet. Med mudd upptill samt nertill som drar ihop sig och man slipper därmed tråkiga resårer som släpper efter ett par användningar. En annan himla bra sak med krypbyxan är att den saknar den fula sömmen i bak. Ibland när man klär på barnet, man är stressad och byxan hamnar inte alltid helt rätt. Sömmen i bak kan ibland göra att rumpan ser helt förvriden ut när sömmen hamnar fel. Men krypbyxan är anpassad och formar sig därmed efter barnets rumpa och byxan ger i sin tur ett snyggt intryck. 
 
Under tiden som Meja fick krypa omkring märkte man knappt av benskydden alls,glad och nöjd tjej med andra ord! Den här gången fick vi inte nöjet att behålla krypbyxan för vidare utvärdering, men hoppas att finna dessa ute i butik inom en snar framtid. 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR