Hos mamma

 
Hej vänner!
Söndagskvällen lider mot sitt slut. Och vi är åter på hemmaplan, fulltankade med en massa ny och härlig energi efter en ur mysig helg hemma hos mamma-mormor. Mamma har suttit hundvakt i helgen då syrran varit iväg och jobbat på hästmässan i Göteborg. Och vad passade då inte bättre att stanna helgen ut och barnen fick mysa lite extra med mormor.  I fredags firade vi barnens morfar med ett mysigt restaurangbesök följt utav tårta och lek. Vi hade bokat bord på en indisk restaurang i närheten utav där pappa bor. Helt fantastiskt god mat och tårtan var inte sämre den. Väl tillbaka hemma hos mamma igen, stupade vi mer eller mindre i säng.
 
Igår tillbringade vi större delen utav dagen i soffan framför teven med undantag för en kort sväng till affären och promenad med vovven. Till kvällen vankades tacos följt utav mello-mys, bästa Linus och Helena paparizou var enligt mig självklara finalister! Så otroligt duktiga båda två. 
 
Idag har vi hälsat på svärisarna där det bjöds på lunch, hunnit med en snabbhandling och grejjat lite här hemma. Måndag i morgon, Elias är tillbaka på förskolan och till eftermiddagen möter vi upp bästa Frida och barnen för lite eftermiddagslek på Funhouse. Härligt!
 
Nähä, borsta tänderna och sova kanske.
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR