Milos 1-års kalas!

 
Hej vänner!
Vädret fortsätter att leverera, och vi tillbringar våra dagar allt mer utomhus. Gårdagens lilla dagsutflykt blev väl kanske allt annat än vad vi hade hoppats på. Bussresan upp till Grisslehamn var inga som helst problem, ända tills vi klev på båten. Om vi hade vetat att det skulle gunga så ute på Ålands hav, så hade vi nog hellre stannat hemma. Fy sjutton vad vi mådde! Kändes ganska så tacksamt att få kliva av den där båten fyra timmar senare. Väl hemma stupade hela familjen i säng, aldrig har sängen varit så efterlängtad som då. 
 
Idag vaknade vi åter upp till strålande sol och +12 grader. Upp och iväg för att fira kompisen Milo som fyller hela 1-år i morgon. Det bjöds på go'fika, bus och lek ända tills sena eftermiddagen. Meja har ännu inte återhämtat sig riktigt från krupphostan, och snoret rinner likt en öppen kran. Men dagen rullade på ganska bra ändå och jag är helt förundrad över hur fint våra stora barn lekte ihop utan minsta bråk och tjaffs. Fina ungar!
 
Sena kvällen kom och gick. Åt en helt fantastiskt god middag och unnade oss även varsitt glas, något vi helt klart borde göra betydligt oftare. Skruvat ihop barnens nya lekhyllor har vi också hunnit med varvat med skrikfest. 
 
Nedan följer en bildbomb från dagen som varit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR