Fredag & sjukstuga

Jaha, så var det plötsligt fredag igen! Elias har varit hemma från förskolan sedan igår då han uppvisat tecken på feber och halsont. Stackars liten! Trots sjukdom har han ändå varit tillräckligt pigg för att vilja tillbringa eftermiddagen hemma hos farmor och farfar...ja, och farbror också såklart. Där blev han kvar ganska så många timmar och trillade innanför dörren för bara en stund sedan. 
 
Hela familjen, nåja jag och barnen har dragit på oss mjukiskläderna och inväntar kvällens Idol. Och jag som helt hade glömt bort att handla hem det obligatoriska fredagsmyset. Vilken tur att världens bästa farbror kom som en räddare i nöden och räddade kvällen. Det är väl ändå tur att man har familjen ibland! 
 
I morgon packar vi väskorna för att tillbringa natten hos mamma-mormor, med förutsättningar att vi är friska dvs. Hoppas att Elias kryar till i morgon och att vi kan hålla oss friska ett tag innan det är dags igen. Psst.... ni har väl inte glömt bort att det är farsdag på söndag. Vi kommer att fira dagen hemma hos pappa-morfar med gomiddag, lek och mys. 
 
Ha en fin fredag vänner!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR