LOPPIblogbag - Tema höststart

 
 
Idag hittade äntligen LOPPIblogbag tema höststart hem till oss. Till barnens stora glädje har jag haft äran att få testa på några stycken under det gångna året. Himla roligt! Och många gånger har LOPPIblogbag innehållt riktigt bra produkter. Denna blogbag var inte något undantag! 
 
Loppi blogbag höststart innehåller följande:
 
Paneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria. En krydda som innehåller bl.a chili och kaffirblad, tillsätt endast kokosmjölk och kycklingfilé. Färdigt att serveras! 
 
Organic Coconut Milk - ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Går åt som smör hemma hos oss! 
 
Rio 2 -  ett färgsprakande animerat äventyr för stora som för små. Rio 2 är 1h och 37min lång och rekommenderas från 7 år. Toppen för mysiga inomhusdagar tillsammans med barnen. Här hemma går den redan varm i dvd-spelaren. 
 
Fiskpinnar från Findus - Något som gillas både utav både oss och barnen tillsammans med kokt potatis och en klick remouladsås. Vóila, och du har en enkel och snabblagad middag! 
 
Nyhet från Softlan för mjuka och väldoftande kläder. Eller varför inte ge sovrummet en känsla utav paradislyx! Kommer i två  härliga dofter, Exotic Delight och Tropical Passion.
 
LOPPIpåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring. Påsen kostar 100 kronor  och för varje såld påse går 50 kronor oavkortat till Childhood. Vill ni också ha denna fantastiskt fina loppipåse så tycker jag att ni skall kika in på http://loppi.se/childhood.Påsen är tillverkad av återvunnet material. 
 
LOPPImagasin - Här listar LOPPI ut bästa tipsen inför förskolestarten, smaskiga mellistips eller varför inte förvandla en tråkig klädkammare till ett lekfullt barnrum?! LOPPImagasin går att köpa på http://loppi.se/webshop





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR