Söndag

 
 
Hej vänner!
Det blir lite glest bland uppdateringarna såhär om helgerna, desto mindre under veckodagarna när jag jobbar. Så himla roligt ändå att se hur statistiken pekar uppåt och att många utav er ändå kikar in här då och då för att hålla er uppdaterade om vad som händer i våra liv. 
 
I fredags hade vi pappa-morfar över på middag.Det är inte alltid enkelt att få ihop det där berömda vardagspusslet och framförallt inte att få tiden att räcka till alla gånger. Därför var det lite extra mysigt att få ett par timmar till att bara umgås och barnen fick leka och busa med sin högt älskade moffa. Då vi ändå skulle hem till mamma på lördagen, passade vi på att åka med tillbaka me pappa till sollis för att slippa en massa onödigt krångel. Och desto mer tid fick vi till att umgås med mormor, moster och Vilda. 
 
Under sena lördags eftermiddagen kom även pappan i familjen, och vi packade in oss i bilen för lite middag på Palmyra. Ni som aldrig har varit där eller hört talas om Palmyra så serverar dem förmodligen stans bästa och största kebabtallrik. Så gott! Elias droppade vi sedan av hemma hos kusinerna då han har tjatat om att få åka dit hela veckan. Storhjärtat drog iväg och kollade på fotboll medans jag och Meja bunkrade upp med chips och godis framför teven. Någon timme senare hämtade vi hem Elias och sedan väntade en godnatts sömn
 
Idag vaknade både jag och Meja upp vrålförkylda, så denna söndag har vi tillbringat i soffan under filten framför Grease. Har varken haft orken eller lusten till att lyfta ett endaste finger på hela dagen. Har dock kört en maskin med tvätt samt lagat lite middag. That's about it! 
 
Nu, slänga benen på soffan framför nya säsongen av The bachelor med handen i godispåsen. 
 
 
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR