Tisdag

 
Today's dinner, pulled pork-burgers. Han är ju inte helt pjåkig i köket min kära make!
 

Jaha vänner, så blev det ett sådant där välbekant uppehåll på bloggen igen. Mamma har varit här och hälsat på, och därmed blev helgen fullspäckad med roliga aktiviteter så som ett besök på Aquaria bl.a. Vi trotsade regnet och tog djurgårdsfärjan över, högst uppskattat utav både Elias och Meja. Väl inne på Aquaria spanade vi in alla möjliga sorters fiskar, maneter och anemoner. Hade dock sett att det vore mindre folk på plats, för just den dagen gick det knappt att ta sig fram. Nåja, barnen gick det ingen större nöd på och det var ju huvudsaken. 
 
Tog färjan över tillbaka till slussen och därifrån promenerade vi ner mot Gamla stan där vi mötte upp pappan i familjen. Rundade av dagen med en riktig god middag på Bamboo mongolian steakhouae innan vi begav oss hemåt igen. Söndagen tillbringade vi nere på stan där barnen fick stoja och leka av sig med varsin mjukglass i solskenet. Kikade runt i de olika butikerna och hem kom vi med fulla kassar med lite nytt till barnens redan ganska så fulla garderober. Tänk att det kan vara så roligt med barnkläder ändå! Tusen tack världens bästa mamma-mormor!
 
Tisdagskvällen börjar gå mot sitt slut och dagen har verkligen gått i ett enda sjå. Sprang iväg under lunchen för att beställa tårta inför Mejas kommande tvåårskalas på lördag. Och efter jobbet tog jag en runda på stan för att inhandla de sista dekorationerna, papperstallrikar och ja..allt annat som kan tänkas behövas. Ett par byxor och en stickad kofta fick också följa med hem till mamman. 
 
Ikväll har vi varit iväg och införskaffat oss en sprojlans ny dammsugare. Ja, jösses att man kan bli så glad över en jäkla dammsugare alltså!
 
Nä hörrni, dags att stänga ner och lägga huvudet på kudden. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR