Fyra från idag

 
Hej vänner!
 
Torsdagskvällen lider mot sitt slut, barnen har gjort sin sista dag på förskolan för denna vecka och i morgon tar vi åter lite välförtjänt helg. Ska bli ordentligt skönt att äntligen få ha hela familjen samlad igen, jag längtar!
 
Sommaren ser för övrigt ut att ha gjort en ordentlig comeback, har ni lagt märke till det? Tyckte väl att det var sådär ovanligt varmt redan när vi promenerade mot förskolan tidigare i morsse. Och oj, så varmt det blev fram emot eftermiddagen. Härligt! Det fina vädret ser ut att hålla i sig även under morgondagen, och vad passar då inte bättre med en litem fredagsutflykt med picknick-lunch och lek i dalparken. Meja skall även få sig en redig uppdatering i höstgarderoben. Nu saknas bara ett fodrat regnställ samt en ny vinteroverall till E, sedan är båda kidsen kittade och klara inför vintern. 
 
Men för att återgå till dagen, så typiskt mig att bara sväva iväg sådär. Ikväll har vi iallafall smaka på en sådan där underbar sensommarkväll. En tur till barnens faster och kusiner för kvällsfika och lek, cyklarna skulle prompt följa med, hjälmarna glömde vi såklart hemma och därmed fick kidsen hålla sig till den stora uppfarten och inte en millimeter längre.
 
Tre utav fyra familjemedlemmar har somnat för natten, och jag skall snart ta och göra detsamma. Men innandess väntar ett nytt spännande avsnitt utav korrarna. 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR