Lördag 13:e Augusti 2011 - Finale



Hej raringar! Här hemma är vi i full gång med att storstäda då vi stänger huset för säsongen. Jag har inte alls någon lust att åka hem, och det är jag nog knappast ensam om att känna. När man tror att man har så mycket tid, så har man plötsligt inte det längre. I morgon åker vi hem till Stockholm igen, tillbaka till den gråa och trista vardagen. Jag hoppas dock på många fina och soliga dagar så att jag och Elias kan hänga på stranden. En härlig final såhär i slutet av augusti.

Sitter här och letar recept på morotskaka då vi får finbesök till kvällen. Min finaste står för matlagningen, arabisk kycklinggryta står på menyn. Härligt! Men först blir det en liten tur till affären och sedan hoppas jag på att få någon enstaka soltimme ute i trädgården. Hör och häpna, men jag har faktist inte läst ut min bok ännu. Det har helt enkelt inte funnits någon tid till detta what so ever.

Nu sitter mannen min och väntar otåligt på att jag ska bli klar, han förstår sig på allt förutom just bloggandet. Time is up!

Ha en fin dag!♥


已知 Mohammedi Al-debis™

sv: Tack<3

följ gärna min blogg vi fb elr bloglovin!

http://facebook.com/mohammedipage



Allt bra idag?


Blogg: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Lina svarar:

Allt fint med mig! <3


Blogg: http://linelias.blogg.se/
EMMAS!

tack :D


Blogg: http://perssoneemma.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR