Hello sunny day!



Vilket underbart väder vi har idag, tycker ni inte?! Idag hänger jag i min fina nya oversize tröja som jag faktist fyndade inne på Gina Tricot igår. Tokigt skön, så det inte är sant. Känner mig alldeles sprallig i hela kroppen, vill ut ut ut ut! En annan tyckte att det var på tiden att ta en lång och välbehövlig sovmorgon. Hör och häpna, men min fina lilla kille klev upp för bara en liten stund sedan. Nu sitter han här nedanför mig på golvet och lattjar med kastrullerna som han så fint har rivit ut från skåpen här i köket. I don't mind, städa kan vi göra senare!

När finaste fin kommer hem från jobbet, sticker vi iväg till lokalen och fixar med bordsplaceringen. Sedan ska jag försöka övertala honom att åka till stranden med oss. Måste ju faktist inviga min läckra bikini jag köpte igår. Underbar tanke att vi snart får spenderar många lata dagar vid havet, dricka öl och käka räkor på underbara bohuskusten. Längta längta längta!

Nu ska jag slänga ihop lite lunch till mig och min fina lilla bebis.

Ha en fin dag raringar!


I'm getting married, and you're invited!



Det finns så enormt mycket olika modeller på inbjudningskort. Allt från färdiga mallar till att kunna designa egna. Vi valde dock att beställa färdiga mallar och dessa små godingar är importerade hela vägen från Syrien, och finns att beställa på vårbergs tryckeri. Jag är inte i ens i närheten av färdig, då vi har ca 90 inbjudningar att skicka ut. Antalet inbjudna gäster ligger på ungefär 130 stycken, ett litet bröllop i jämförelse med dem som brukar äga rum i den lokalen vi har valt att hyra. När vi är färdiga med inbjudningarna blir det till att frenetiskt sitta och leta adresser på eniro och andra liknande tjänster. Mycket jobb, men ack så förbaskat roligt!


Stockholm, our lovely city!



Mys med bästis i Gamla stan ♥

Idag har jag haft en helt underbar dag i Stockholm tillsammans med världens bästa Naja Grevik. Yes, jag fick lite barnledigt efter ett par riktigt jobbiga dagar. Missförstå mig inte, men Elias älskar att vara hemma med sin pappa mer än någonting annat. Och det var precis vad dem behövde en dag som denna.

Så skönt att bara kunna strosa omkring med bästis, och detta utan att trängas med en jäkla barnvagn bland folkmassorna. Jag tror att vi sprang in i varenda butik och lyckades få med mig en hel del fint hem. Nu blir det dock köp stopp tills vi kommer ner till landet. Vi käkade också lunch och avslutade dagen med varsin öl på After i Gamla stan. Så himla mysigt! Promenerade sedan hela vägen till Söder, där köpte vi med oss mjukglass som vi sedan smaskade i oss på tåget hem. Vet inte hur jag ska klara mig utan mina fina tjejor när jag sticker iväg i nästan två hela veckor?! Nog för att det ska bli riktigt skönt att få komma bort från stan ett tag för lata dagar på landet. Men lite trist känns det allt, lyckligt lottad är jag som har dem finaste vännerna!♥

Om en liten stund ska jag sätta mig med alla inbjudningskort som vi fick hem tidigare idag. Allt ska vikas snyggt och stoppas ned i kuvert. I morgon åker vi till lokalen och fixar med bordsplaceringen. Nu däremot ska jag plåstra om mina stackars fötter. Somliga går med trasiga skor...no more. Envisades med att traska omkring i mina nya skor, det skulle jag inte ha gjort!



Måndag i lathetens tecken



Idag kan jag inte påstå att vi har gjort många knop här hemma. Jag är så himla trött, har drömt helt sjuka drömmar i natt efter gårdagens lilla orosmoment. Elias vaknade strax efter fem-tiden i samband med att finaste fin åkte till jobbet. Lyckades dock få den lilla att somna om och vi klev upp vid tio-tiden igen. Sedan dess har vi mest legat på latsidan och gjort i princip ingenting.

När finaste kom hem från jobbet latade vi oss lite till, för att lite senare ta en sväng till expert för att titta på diskmaskin. Tog även en snabb runda inne på skopunkten där jag fyndade ett par super söta skor till liten, samt två par skor till mig själv. Köpte med oss en flaska rosévin från systemet som vi tänkte avnjuta till middagen ikväll. Flintastek med ugnsstekt färskpotatis med gräslök och vitlök står på menyn denna måndag. Mums!

Nu tänkte jag plocka undan och vika lite tvätt här och invänta att maten ska bli färdig.


Blåmärken utan orsak

Ganska så snart efter att jag hade fött våran lilla son, noterade jag att blåmärken började uppstå helt utan orsak. Och dessa på båda mina ben och likaså båda mina armar. Vissa större än andra och man skulle nästan kunna tro att jag blir fysiskt misshandlad i mitt hem. Under senare tid tycker jag personligen att mitt tillstånd har förvärrats. Varje morgon vaknar jag upp med 5-10 nya blåmärken och jag känner mig ovanligt trött. Försämrad aptit har jag också då jag droppat säkert 3kg på väldigt kort tid.

Jag ligger just nu och googlar om detta på diverse sidor på nätet. Den enda orsaken som stämmer överrens med alla mina andra symptom, utöver blåmärkena är akut/kronisk leukemi (blodcancer). Nu ska vi dock be till gudarna att så inte är fallet, men jag känner till viss del att det kanske är dags att kolla upp detta. Någon av alla mina läsare som varit med om liknande? Eller finns det någon som har en rimligare förklaring till detta?!

Såhär beskrivs symtomen när jag klickade mig in på vårdguiden:

Symtom på leukemi

Akut leukemi

Vid akut leukemi förökar sig de skadade vita blodkropparna snabbt i benmärgen. Tecken på akut leukemi kommer därför ofta plötsligt beroende på bristen på normala blodkroppar.

En påtaglig blekhet och onaturlig trötthet är vanligt. Andra viktiga tecken är svårbehandlade infektioner, viktnedgång, inflammation i munnen eller oförklarlig feber. Ett vanligt symtom är näsblod och blåmärken som uppstår utan orsak. Smärtor i lederna kan också förekomma. Detta kan hos barn ibland förväxlas med växtvärk.

Akut leukemi är ett livshotande tillstånd så det är viktigt att snabbt komma till läkare.

Kronisk leukemi

Kronisk myeloisk leukemi utvecklas långsamt och de första symtomen brukar vara trötthet, försämrad aptit och viktnedgång. Både mjälten och levern växer vilket kan ge upphov till buksmärtor. Blodbrist (anemi) är också vanligt och bidrar till tröttheten.

Kronisk myeloisk leukemi upptäcks i cirka en tredjedel av fallen vid hälsokontroller utan att patienten har några besvär. I senare stadier av sjukdomen kan ofta symtomen påminna om de vid akut leukemi.



Happy b-day Polin! ♥

Inget vidare strand väder precis denna söndag, istället vaknade vi upp till halv storm utanför fönstret. Vilken tur, då vi totalt hade glömt bort barnkalaset vi var inbjudna till idag. Kalaset hölls i en liten halv sjabbig lokal och den extremt höga ljudvolymen vart näst intill plågsam. Hur som helst så blev vi kvar ett bra tag, käkade mat, tårta, rökte vattenpipa och dansade tills svetten rann.

Nu är vi i allafall hemma, trötta som få. Vi skippar att grilla ikväll, då vi blev bjudna på både mat och tårta i lokalen. Så om en liten stund tänkte jag inta ryggläge i soffan tillsammans med mina fina killar. Men först slå en signal till min kära mor som sticker ner till landet i morgon. Härliga västkusten, du är efterlängtad!♥









Nattblogg.

Det blev verkligen allt annat än barnfritt denna kväll, då liten var på sitt absolut sämsta humör. För att jag skulle undvika att kollapsa av ren utmattning, tog finaste fin ut den lilla på en promenad i vagnen. Våran lilla kille befinner sig i en fas i livet då väldigt mycket händer på en och samma gång. Nya tänder ploppar upp titt som tätt, vi kämpar med viktuppgången och samtidigt som han så gärna vill lära sig att GÅ! Jag tror att denna kombination gör honom frustrerad och därmed kan han inte kontrollera vare sig beteende eller humör. Vilket i sin tur resulterar i att vi som föräldrar inte riktigt vet hur vi ska handskas med situationen. Det är så lätt att ta ut ilskan på barnet istället för på sig själv, aldrig i hela mitt liv vill jag att mitt barn ska känna sig otrygg. Jag vill tro att detta ger med sig, och detta väldigt snart!

I morgon hoppas vi på strålande sol, så att vi kan åka och bada jag och mina fina killar. Nu däremot blir det hoppla i säng.

Godnatt!♥


Yesterday



Om ni bara visste hur tröttsamt det är att lyssna till skrik, gråt och tårar när man försöker avnjuta en god middag en lördagskväll. Jag är näst intill på gränsen att få ett rejält nervsammanbrott på mitt lilla barn. Ikväll hoppas vi på att få en barnfrikväll, men att få barnvakt är en annan femma.

Jag hade hur som helst så sjukt roligt och mysigt tillsammans med mina fina tjejor igår kväll. Hela morgonen ägnades åt att storstäda då Naja på något vänster lyckades trasha hela våran balkong. Fråga mig inte hur, men vattenpipan hade hon ner två gånger, glödande kol flög kors och tvärs åt alla håll och kanter. Min finaste fin joinade oss till slutet då vi tjejer var något sådär halvberusade och höga på kärlek.

Idag tog vi en välbehövlig sovmorgon ända tills lillfisen tyckte att det var dags att gå upp. Och detta genom att sätta sig på mitt ansikte med en ordentligt nedkissad blöja. Freshness! Lite senare under eftermiddagen tog vi bilen hem till lillfisens faster och stannade på fika samt en massa bröllopssnack. Mysigt!

Nu, fortsätta jagandet efter en lämplig barnvakt åt gnälligt barn. Tjooohoo!


Night night!



Något berusad och hög på kärlek efter en super mysig kväll tillsammans med mina fina tjejor, är det nu dags för mig att hoppla i säng. Detta är en kväll att minnas, för fan i jävla helvete vad kul vi har haft! Guuuuud mitt huvud snurrar, hoppas att ni har haft en lika trevlig kväll som jag!

Puss o Godnatt!


I love you tonight, we might not get tomorrow!



Jag håller på att städa för fullt här hemma, Elias sover en sen kvälls-nap då jag tvivlar på att han somnat för natten. Om ett litet tag kommer världens bästa Naja Grevik med syster hit för lite balkongmys och en flaska vin. Känner mig allt annat än fräsch, så sjukt varmt och fuktigt i luften så att man blir alldeles klibbig! Men som om jag orkar duscha, när jag faktist gjorde det i morsse?! Nej. Blir en snabb avsköljning och sedan rota i garderoben efter något snyggt att ha på mig.

Idag har vi varit i Skärholmen btw, letade efter vigselring till min finaste fin. Hittade en super fin, men det tar ca 2 veckor att få ringen levererad till butiken. Vi har också beställt våra inbjudningskort och dem väntas att bli klara tills nästa vecka någon gång. Så himla skönt att få allting avklarat och undanstökat tills vi sticker ner till landet om en dryg vecka. Käkade lunch på food courten för att lite senare puttra vidare mot Hammarby Sjöstad och finaste drog till jobbet. I morgon sticker vi till stranden om vädret tillåter vill säga, aldrig har jag varit så blek som denna sommar. Inte okej!

Ha en awesome fredagskväll raringar!


Det åskar här ikväll

Hej raringar! Här hemma har det varit livat minst sagt, Elias har röjjt runt och varvat skratt med skrik och gråt. Jag vet inte om det är en så kallad "separations fas", men tar på krafterna gör det kan jag lova! Nu sover han dock gott här brevid mig. Det åskar och blixtrar utav bara sjutton utanför fönstret, lite halv läskigt och mysigt på samma gång. Om en liten stund kommer min finaste fin äntligen hem från jobbet. Då ska vi mysa till det ordentligt med en fet godispåse och en bra film. Bra skit!

I morgon tar vi bilen till Sätra för att fixa med inbjudningskorten, då vi var helt oense vid Gabbis tryckeri tidigare idag. Två starka viljor, kan bara bli pannkaka av det hela. Haha! Men jag drar bara lärdom utav det, allting handlar om att kompromissa och mötas på halva vägen var. I morgon kväll sticker jag och lillfisen hem till världens bästa Naja Grevik. Jag tyckte mig höra att det vankas vinkväll, nu var det faktist ett par dagar sedan vi sågs. Finaste bästis, I misssss yooooouu!!♥

Nu stänger jag ner för ikväll, night night!


Steps!



Som vanligt har det inte funnits någon som helst tid för bloggen denna torsdag. Under förmiddagen har vi haft besök av Agnes mamma, Anna. Vi fikade, pratade och jag fick också tillfälle att visa upp min fina bröllopsklänning samt vigselringen. Det är faktist lite sjukt att hon gifte sig med min pappa när hon var exakt lika gammal som jag. På deras bröllop skulle jag tydligen ha läst en dikt, bara det att dikten jag hade valt ut var ämnad för begravningar. Se där så det kan gå! Idag ringde dem också från kyrkoexpeditionen för att tala om att kyrkan är ledig och vi kan äntligen gå ut med inbjudningarna. Wiihuu!!

Min finaste fin jobbar 17:00-23:00, så ikväll är jag ensam hemma med min älskade lilla bebis. Jag är så sjukt trött idag, om man kanske skulle ta och försöka få den lilla att sova en stund. Icke att förglömma, idag tog våran lille kille ytterligare tre nya steg. Det finns ju där, han kan bara det att han måste våga lita på sig själv. Ge det ett par dagar sedan skall det nog släppa. Mammas lilla älskling börjar bli stor!


I lekparken idag

Sådär, nu har vi nattat barnen efter en riktig familjemys-kväll i lekparken för att sedan avsluta kvällen på Heron City. Det är så sällan vi får rå om våran fina lilla Agnes, så vi bestämde oss för att hitta på något riktigt roligt. Vi har spelat spel, åkt simulator och ätit glass i stora lass. Hon är då inte blyg lilltjejen, hon är rapp i käften och vet precis vad hon vill ha. Sådan mor, sådan dotter! I morgon kommer hennes mamma hit och passar även på att stanna över en fika. Kul, då hon faktist aldrig har varit här förut.

Just det, mamma ringde tidigare och sa att våran hindersprövning har gått igenom. Detta innebär att vi har skattemyndighetens och svenska kyrkans tillåtelse att ingå äktenskap med varandra. Nu väntar vi bara på besked från självaste kyrkan så att vi kan börja trycka upp våra fina inbjudningskort!

I morgon får jag inte heller glömma att ringa till barnavdelningen på Södertälje sjukhus för att boka en tid för pricktest. Jag vill verkligen tacka er som kikar in här dagligen och tipsar om både det ena och det andra. För er som undrar hur det har gått, så kan jag meddela att magen krånglar än. Vi har bytt ut både vällingen och kosten helt och hållet för att se om det gör någon skillnad. Men jag undrar om det inte kan vara så att även lillfisen är känslig mot laktos precis som jag själv. Allt detta krångel orsakar även sömnlösa förmiddagar samt nätter, vilket i sin tur resulterar i två väldigt trötta småbarnsföräldrar. Elias som ändå sover ganska så hyffsat om nätterna, nu är det inte en lugn stund!

När vi ändå talar om sömn, så tänkte även denna trötta lilla mamma krypa till sängs.





Barnen i lekparken idag


Stranden idag

Idag blev det en liten spontan utflykt till stranden, då lilla damen har tjatat om detta ända sedan hon kom hit igår. Så vi packade in oss i bilen och dagen spenderades vid mälarbadet. Så härligt att bara få umgås och ha det mysigt utan att behöva tänka på vad klockan är eller alla andra tusen måsten som borde göras en dag som denna.

Efteråt passade vi på att storhandla då barnbidraget trillade in på kontot idag. Så skönt att ha laddat upp både kyl och frys och förhoppningsvis ska det väl gå åt lagom tills vi sticker till landet. Som vi längtar! Nu däremot ska vi ställa oss och laga hemgjord pizza, barnvänligt och gott!









Våran tisdag



En liten smygtitt på min fina bröllopsklänning, mer kan jag inte avslöja förens på självaste bröllopsdagen. Klänningen kommer i allafall ifrån bröllopsspecialisten här i Södertälje. Jag valde dock att sy till axelband för att slippa känna mig så naken, kan ju bara hoppas att dem vill sitta kvar också! I veckan ska jag tillbaka till butiken för att prova ut en passande slöja.

Vi har även varit och tittat på eventuella vigselringar och hem kom vi med den absolut vackraste ringen jag någonsin skådat. Jag kommer aldrig att be om någonting mer i hela mitt liv, absolut ingenting! Efteråt tog vi en promenad längst vattnet för att sedan bege oss hemåt igen. Agnes har plaskat i poolen på balkongen och jag fick en stund till att bara ligga och lapa lite sol. Lovely! Ikväll var det egentligen meningen att vi skulle ha tagit oss in till Stockholm för att fika med en familjevän. Men då jag har två extremt trötta och gnälliga barn klängandes på vardera arm så skippar vi det! Känner att suget att sätta mig på pendeln med två gnällspikar inte riktigt infinner sig. Så istället tar vi det i morgon efter att vi har varit på stranden en sväng.

Nu ska jag ställa mig och laga till en smaskig middag, spaghetti med köttfärsås. Något som förhoppningsvis ska mätta tre små hungriga magar. Sedan intar jag fullt ryggläge i soffan tillsammans med mina underbara barn.


Morgonmys i sängen



Världens bästa lillasyster ( Elias moster) är nu äntligen här. Barnen har myst, busat och lekt och jag kan tala om för er att det är en riktig fröjd att vila ögonen på dessa två. Solen skiner idag, så det finns ingen som helst anledning att sitta inne en dag som denna.

Nu - frukost!


Finaste mami på besök ♥

Bloggen har fått vila (idag måndag) då vi har haft finaste mami på besök, och hon är kvar än då hon sover över här i natt. Mysigt! Vi möttes upp vid Östertälje strax efter klockan elva och tog oss ner på stan ganska så omgående. Idag har jag äntligen blivit med brudklänning!! Jag tror minsann att mamma blev lite rörd när jag kom ut i ateljén, all dressed up i både klänning och slöja. Mamma, jag älskar dig!♥ Dock hämtar vi inte ut klänningen förens i morgon då vi har tillgång till bil. Fanns inte en chans i världen att jag kunde släpa med den hela vägen hem i vagnen. Jag fick även världens finaste strumpeband i blått som en gåva. Och ni kommer att se mig på förstasidan på deras hemsida när bröllopskorten är tagna. Jag känner mig hedrad, och jag vill verkligen tacka all personal som hjälpte mig att hitta den perfekta brudklänningen.

Efteråt åkte vi till Willys för handling, åkte hem och käkade lite lunch för att sedan ta oss iväg till festlokalen. Vi har nu fått skriva på både kontraktet och betalat handpenningen då vi aldrig fick möjligheten att göra det förra veckan. Men nu är det gjort, så nu är det bara för oss att gå igenom menyn samt dekorationer och mer därtill. Väntar fortfarande på svar från kyrkan för att vi så fort som möjligt skall kunna trycka upp vigselhäften och inbjudningskorten. Det är så mycket saker att fixa med, säg mig någon..hur skall jag hinna med?!

I morgon bitti kommer världens bästa lillasyster hit och stannar tills torsdag eftermiddag. Nu hoppas vi på lite sol och värme så att vi kan hänga på beachen. Sooooolen vart är du?!



Och bajsfesten fortsätter...

Jag är så sjukt trött på att lyssna till mammor som bara måste hävda sig själva. Och detta genom att försöka överglänsa med deras jäkla jidder om pengar och dyra märkeskläder. Jag pratar hellre om skrik, gråt, bajs och blöjor. Ni får ursäkta, men bajs har liksom kommit till att bli vardagsmat hemma hos oss. Som jag har berättat tidigare så har Elias varit förkyld och dålig i magen i lite mer än i en veckas tid nu. Efter ett samtal med mamma i telefon, så funderade vi på om han möjligtvis kan vara allergisk mot gluten?! Stackarn har bajsat så många gånger att hela rumpan är svidande röd, så nu smörjer vi flitigt med både idomin och bephanten. Bäst hade varit om han kunde vara blöjfri en stund efter varje blöjbyte bara för att lufta lite titt som tätt. Stackars mammas lilla hjärtegryn! ♥ 

I morgon ringer vi och bokar tid på vårdcentralen för ett eventuellt pricktest och sedan kommer finaste mami hit på besök. Vi har en provning inbokad halv tolv och då ska jag äntligen bli med brudklänning!!!! Mina fina killar kollar på finalen i damfotboll, så jag tänkte sätta mig och läsa en stund.  


Söndag 17:e Juli

Hade en riktigt grym kväll tillsammans med mina underbara tjejor! Drog till Stanley's där vi drack sötsliskiga drinkar och dansade ända tills sent in på småtimmarna. Det här måste nog ha varit en av dem roligaste och sjukaste utgångarna på bra länge. Innan det var dags att dra hem, käkade vi bakismat på Frasses där vi stötte ihop med ett gäng berusade småpojkar. Vi blev kvar i nästan en timme och Naja hade en lektion i uppfostran. Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv som då. Underbar jävla kväll med andra ord! ♥

Idag mår jag faktist helt okej, har hela morgonen och förmiddagen ägnat all min kärlek åt mitt lilla barn. Känner egentligen inte för att göra så mycket annat än att bara umgås och mysa med fina killar. Är löjligt sugen på att göra hemgjord pizza till middag, men jag är inte så säker på att vi har allting hemma. Suck suck...!!



Don't stop, keep on movin' put your drinks up!



Nu sticker jag och mitt crapy lilla face hem till världens bästa Naja Grevik och hennes übersköna syrra Rikke. Jag vet inte riktigt vart vi hamnar ikväll, men jag gissar på något ställe som för engångs skull spelar bra musik. Ikväll glömmer vi alla bekymmer och lever för ikväll!

Ha en awesome lördagskväll raringar! ♥


Finbesök ♥

Idag har vi haft finbesök hemma hos oss, pappa och hans nya tjej svängde förbi på en försenad födelsedagsfika. Elias blev som vanligt bortskämd av världend bästa moffi, med nya leksaker och en hel drös med kläder. Tack sååå hemskt mycket! ♥  Vi har även hunnit med en långpromenad ner till gästhamnen och hela vägen tillbaka. Nu har dem precis lämnat Södertälje och vi ska snart till att slänga ihop en smaskig middag.

Om ett par timmar sticker jag och mina tjejor ut och dansar och dricker sötsliskiga drinkar. Tonight's gonna be a good night! Blir dock ingen sen kväll då min finaste fin ska upp och jobba tidigt i morgon bitti och behöver få sova ut ordentligt. Och självklart vill jag inte behöva vara ifrån min älskade lilla unge mer än nödvändigt ♥

Ska sätta igång med maten här, vad gör ni ikväll?



Lördag 16:e juli

Goooodmorning raringar! Nu har jag på något vis lyckats vakna till liv, nåja jag vaknade faktist för några timmar sedan. Men som vanligt somnade jag om i samband med att lillfisen fick en flaska välling. Gårdagen spenderades hemma hos världens bästa Naja Grevik. Det var egentligen tänkt att vi skulle dra ut och dansa, men efter en flaska bubbel och några öl så tappade vi suget. Istället stannade vi hemma där vi drack gott, spelade spel och snackade ända fram till midnatt. Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa och finaste vänner, vi kan verkligen dela med oss av allt! Vi har kommit till att bli som systrar och jag vet inte vad jag skulle ha varit utan dem.

Min finaste fin som tog bilen till jobbet kom och hämtade mig och lillfisen, för att lite senare ha en riktigt mysig stund tillsammans. Våran lilla kille slocknade redan strax efter klockan nio igår och sov sig igenom hela natten i princip. Så himla skönt att åter igen få lite "ensamtid" tillsammans till att bara mysa, kela och gosa. Om det är någon som kan få mig att glömma tid och rum, så är det min fina R. Jag skulle ge dig världen och mycket mer därtill, jag älskar dig!! ♥

Mina fina killar sover än och vad beträffar mig själv, så har jag inga som helst planer på att kliva upp ur sängen inom den närmsta timmen. Känner för att ligga och läsa en stund innan det är dags att ta tag i dagen. Lite senare ikväll sticker jag ut med finaste bästis och hennes crazy syster Rikke. Underbart!



Happy Birthday lil'sis!! ♥



Lillasyster ♥

Idag vill jag passa på att önska min finaste lillasyster ett stort GRATTIS på hennes 20-års dag!! Eftersom hon under denna tid bor och arbetar i Spanien, så kan hon tyvärr inte närvara och fira denna dag med oss. Jag hoppas självklart att hon blir ordentligt firad med pompa och ståt borta på LaHoppla. Vi saknar dig sååååååååååå! ♥ Ni som vill läsa mer om deras arbete och tillvaro kan göra det HÄR.

Mina fina killar är hemma hos Elias faster och medans dem är där passar jag på att ha en lugn stund för mig själv. Jag tänkte strax luta mig tillbaka och fortsätta läsa Vackra barn av Torey Hayden. Hennes böcker är så sjukt gripande att man aldrig vill lägga ifrån sig dem, allra minst att dem ska ta slut.

Vad gör ni idag?


Torsdagskvällen



Lillebror & storebror i dess sanna mening ♥

Nu är vi äntligen hemma igen efter en super mysig eftermiddag och kväll hemma hos världens bästa Naja Grevik. Känner mig så sjukt duktig som promenerade hela vägen hem igen som alla andra gånger. Idag har vi varit nere på stan för att prova brudklänningar, och medans vi gjorde det fick våra små stanna hemma och leka tillsammans med pappa Walle. På tal om brudklänningar så hittade jag självklart den perfekta klänningen. Jävlaskitfanhelvete vilken beslutsångest jag har nu. Kan dock utan några som helst problem rata klänningen inne på Princessa. På måndag har jag två provningar inbokade och då blir jag äntligen med brudklänning!!!

Väl hemma hos bästis lite senare under eftermiddagen bestämde vi oss för att städa ur deras fullproppade förråd nere i källaren. Och detta tillsammans med Walles pappa Lennart, som mest stod och trampade medans vi plockade och sorterade. När Naja utbrister i " Nej, men titta den hääääääär den är väl fin? Ska jag spara den? " lite titt som tätt, så står han mest och trampar och ber oss slänga skiten. Haha, så jävla skön!  Hittade hur som helst både det ena och det andra i all bråte, men så fint det blev med lite ordning och reda. Som tack för hjälpen och som dem fina vänner de är, bjöds det på take-away från thairestaurangen. Mums! Efteråt vart vi så mätta att vi lade oss som klubbade sälar i soffan och glodde på Ullared. Finaste bästis ägnade sig åt att pilla och fixa med olika håruppsättningar på mig bara för att få en idé om vad jag skulle passa i. Är det klokt att jag verkligen ska gifta mig?!

Nej vänner, dags att återgå till min extremt övertrötta och arga bebis. Mamma är bäst, ingen protest..HELL NO! Här hemma är det endast pappa som duger. Åhhhh, jag orkar inte!!!!


Ha en fin dag!



Om en liten stund sticker jag och lillfisen hem till världens bästa herr och fru Grevik. Medans jag och finaste bästis springer ner på stan och provar brudklänningar, får lillfisen stanna hemma och leka med "storebror" William. Jag hoppas på sätt och vis att jag inte hittar något som faller mig i smaken idag. Detta för att jag fortfarande är high heels över klänningarna jag provade igår.

Ha en fin dag!


Torsdag 14:e Juli - BVC

Hemma igen efter morgonens besök på BVC, idag var det dags för ettårs-kontrollen samt vaccinering. Men på grund av den envisa förkylning så får vi vänta med sprutan tills nästa månad. Skönt kan tyckas, för varken jag eller Elias är några större fan av nålstickning. Istället blev det till att väga och mäta, och våran lilla kille väger nu 9200 gram och är 74 cm lång. Viktkurvan fortsätter att rasa, men vi kämpar på och vi har blivit beordrade att sluta med fullkornsprodukter ett tag framöver. Detta för att lugna magen och vi introducerar istället en ny produkt, nämligen yoghurt! Helt underbart då jag vet att våran lilla kille är stormförtjust i detta.

Nu ska vi käka en god frukost/lunch och sedan tänkte jag luta mig tillbaka och läsa boken jag lånade utav mamma. Jag som var en riktigt bokmal en gång i tiden. Lite senare i eftermidda möter jag upp bästis på stan för ytterliggare en provning. Lovely!



Say yes to the dress!



Jag är high over heels över alla fina brudklänningar jag har provat tillsammans med finaste bästis idag. Nu återstår det bara en provning i morgon tills det är dags att bestämma sig för vilken klänning det blir. Lyckligtvis krävs det inga större förändringar om jag skulle välja någon av dem som ligger i klass topp tre. Idag har jag fått ett smakprov hur det faktist känns att stå brud, helt magiskt skulle jag säga. Och jag kan lova att tårarna var inte långt borta, varken för mig eller bästis. Så sagolikt vacker och underbar, som jag kände mig när jag stod där i min drömklänning och med slöjan som grädden på moset. I nästa vecka kommer finaste mami hit och då blir jag äntligen med klänning! WEEEEIII!!!

I denna stund står min finaste fin och lagar oss en smaskig middag, kan man bli mer bortskämd en dag som denna?! Funderar på att ta ut min lilla kille och gunga i lekparken lite senare ikväll. Efter en hel dag hemma har han kommit till att bli så rastlös att jag snart får spunk på ungen. Men kan inte göra annat än att älska mitt lilla barn, lilla älsklingen!


Onsdag 13:e Juli

Hej raringar! Här hemma har vi precis ätit en god frukost och jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Idag har vi massor att göra, papper skall skrivas under och skickas iväg och jag måste även ringa ett par viktiga samtal. Måste även försöka få tag på en vigselförättare, jag kan äntligen avslöja vad som är på gång. VI SKA GIFTA OSS!!!! Jag kan dessvärre inte tala om vart och när, av den enkla anledningen att det endast angår oss och dem inbjudna. Ni anar inte hur glad, lycklig, förväntansfull och upp över öronen förälskad jag är i min blivande man. Samtidigt som stressen står mig upp i halsen. På mindre än två veckor skall det mesta vara färdigt då vi blir borta större delen av augusti månad. Datum är satt, lokalen är bokad och idag betalar vi handpenningen för denna.

Om ett litet tag möter jag upp finaste bästis på stan för att leta efter potentiella brudklänningar. Och nästa vecka bokar jag in min första provning tillsammans med vänner och familj. Igår hemma hos mami satt vi och kollade runt på nätet efter olika typer av brudklänningar. Jag fann klänningen som hade precis allt jag letade efter, fanns den i butik? Nej. Var tvungen att beställa den via nätet och det skulle ta ca 10 veckor att få den levererad. Finns inte en chans att jag vågar ta risken och sitta där med en fel måttad klänning dagen före bröllopet. Får känslan av att det  inte kommer finnas en enda klänning som kommer att toppa denna. Suck! Jag kan inte förstå att min största dröm går i uppfyllelse, det är äntligen min tur att få vandra nedför altaret och viga mitt liv åt den människan jag älskar mer än något annat här på jorden. Allt detta bröllopsplanerande kommer ta upp all min tid framöver, men det får ni helt enkelt stå ut med.



Ferrari by Liveit!

Hej vänner, ledsen för att jag inte hunnit med att blogga förens nu. Men jag hann inte mer än att kliva upp ur sängen tills det var dags att sticka iväg tidigare i morsse. Plockade upp Elias farbror i Brunnsäng för att sedan ta bilen hela vägen till Nacka. Idag skulle älsklingen äntligen få köra sin efterlängtade Ferrari via Liveit.se som han fick utav mig i julklapp för er som minns. Hur som helst, han var nöjd som sjutton vilket var huvudsaken med denna upplevelse.

Efteråt drog vi till Nacka forum för shopping och fika, kom som vanligt hem tomhänta. Lite senare plockade vi upp Elias faster vid Årstaberg och drog sedan vidare in mot city. Käkade lunch buffén på Djinghis Khan och shoppade sedan loss inne på Zara till våran fina lilla kille. Ja, inte vi alltså men faster då det blev en något sen födelsedagspresent. Tack SÅ mycket för det!♥ Strosade sedan vidare på Birger Jarls gatan och letade festklänningar tills det var dags för mig och lillfisen att ta pendeln ut till Sollis.

Nu är vi hemma hos finaste mami och ska strax käka lite middag. Är så sjukt trött efter denna långa dag, gissar på att jag kommer sova väldigt gott i natt.















Tårtkalas

Det blev ett lugnt och stillsamt firande utan några som helst förpliktelser. Vi tar allt vad kallas firande till helgen istället, då familjen kommer hit och hälsar på. Tänkte även försöka planera in ett barnkalas i samma veva. Phew...jag har alldeles för många bollar i luften just nu. Säg mig, hur ska jag hinna med?! Idag har vi i allafall varit nere på stan en sväng för att uträtta viktiga ärenden, för att sedan köpa med oss lite god mat samt tårta att fira den lilla med till kvällen. För vad vore en födelsedag utan tårta och paket?! Vi tog även en lång och väbehövlig kvällspromenad och lillfisen har fått gunga i lekparken. Perfekt start på veckan och bättre skall det bli!

Om en liten stund blir det hoppla i säng, för i morgon måste vi kliva upp tidigt som sjutton då vi måste befinna oss i Nacka senaste klockan tio. Vad vi skall göra där berättar jag mer om i morgon innan vi sticker iväg.





















Idag för exakt ett år sedan...

Idag för exakt ett år sedan föddes våran lilla Elias! Min lilla bebis blir officiellt ett barn idag! Man säger ju inte att man har en bebis på 1 år, utan ett BARN på 1 år. Så om ett par timmar är inte Elias min lilla bebis längre, utan mitt barn. Vilket i sin tur betyder att han faktist är en stor kille nu! Det är verkligen med blandade känslor som jag säger detta, bitterljuvt helt klart!

För exakt ett år sedan låg jag som förvriden av smärtor inne på Huddinge Sjukhus förlossningsavdelning. Och det var ungefär vid den här tiden som EDA lades och jag skulle äntligen få vila ett par timmar. Vid det här laget var jag utom all kontroll efter att ha inhallerat sjuttioelva liter lustgas. För att vara ärlig, jag minns ingenting mer än att jag var övertygad om att undersköterskan var Elias faster. Vilket inte var fallet, men hon fick sig nog ett gott skratt! Efter ett par timmar satte krystvärkarna igång och klockan 15:23 fick vi äntligen träffa skatten i magen. Vi hade nu blivit föräldrar till våran lilla Elias, 3515 gram tung och 50 centimeter lång. Så liten, så nätt och så otroligt perfekt!

Idag är jag världens stoltaste mamma till den absolut bästa och finaste lilla ett-åringen. När älsklingen kommer hem från jobbet ska vi fira med tårta, ballonger och en massa mys såklart. Ikväll sticker vi iväg till Heron City tillsammans med faster och kusiner där vi fortsätter firandet!







Söndag 9:e Juli

Hade en grym kväll med mina fina tjejor Sofia och Naja igår. Drog till American bar där vi drack sötsliskiga drinkar och dansade hela natten lång. Gissa om jag är helt slutkörd idag, träningsvärk så att det heter duga but so worth it! Hela morgonen har jag och min fina lilla bebis legat i soffan och bara myst.

Nu är älsklingen hemma från jobbet och jag har precis suttit i telefon med mami. Jag har äntligen avslöjat våran lilla secret och jag tror att hon blev lika glad som jag. Åhhhhh, ni fattar inte hur jäkla happy jag är för detta?! Lite senare idag ska vi åka hem till Elias faster och berätta allting även för dem. Detta är vad alla har gått och väntat och längtat efter, och nu är allting plötsligt verklighet. Men först ska jag kränga i mig en stadig lunch, duscha och göra mig i ordning.

Har ni haft en bra helg?!











Mötet

Hej raringar! Ledsen får låg update här på bloggen, men idag har vi verkligen haft såååå mycket att göra. Vi har bland annat hunnit med att storstäda hela lägenheten och handlat en massa god mat och annat gottis inför ikväll. Nu är vi hemma hos Elias farbror efter att ha varit iväg på vårat efterlängtade möte. Jag svävar som på moln, allting känns så overkligt. Snälla, nyp mig i armen någon och tala om för mig att detta verkligen händer på riktigt?!

Maten ligger på grillen och vi ska snart till att äta, lite senare ikväll sticker jag ut med mina tjejor för ett glas. Känner inte alls för att dricka egentligen, mådde allt annat än bra från det att jag kom hem igår tills att jag gick upp i morsse. Hej bakis tjej!

Ha en fin lördagskväll!


Farstanäsbadet today

Idag har jag och mina fina tjejor hängt vid farstanäsbadet, solat, badat och haft det sådär mysigt som bara vi kan ha det. Jag har också avslöjat våran lilla hemlighet och som anat tjöt och jublade vi alla av lycka. En annan super rolig grej är att finaste Carina ska bli mamma igen och lilla Emilia ska äntligen bli storasyster. Åh, så underbart detta kommer bli!!!! Nu är vi äntligen hemma efter en super trevlig kväll hemma hos herr och fru Grevik. Någon tyckte visst att lilla Lina skulle dricka både ett och ett annat glas ikväll. Avslutade kvällen med att ta en härlig långpromenad hem i förhoppning om att lillfisen skulle slockna på vägen. Men icke, och han är vaken än. Jag får snart hål i huvudet, som han ska hålla på min lilla terroristunge!

Snart kommer älsklingen hem från jobbet och då ska vi ha fredagsmyyyyyys. Slänger in ett par bilder från dagen som varit, enjoy!



















See ya!



Om ett litet tag sticker jag och mina fina tjejor iväg till Farstanäs för sol, bad och som vanligt en jäkla massa catching up! Idag ska avslöja den lilla hemligheten, som jag har väntat på detta tillfälle. Nu ska jag skynda mig att packa ihop skötväskan samt springa iväg och handla lite gottis som vi kan ha med oss till stranden.

Ha en fin dag!


Dalparken ♥











Hej & hå, så kan det gå!





Sådär, äntligen hemma igen efter en riktigt lång och mysig kvällspromenad. Knatade hela vägen till Dalparken där vi stannade en stund och lekte i den härligt stora lekparken. Gunga är kul! Puttrade sedan vidare ner mot centrum och marenplan, ner mot stationen och hela vägen hem igen. Känner mig riktigt hurtig, en dusch på detta och sedan hoppla i säng.

Tidigare ikväll fick sig lillfisen ett rejält och välbehövligt bad, och detta ute på våran balkong. Dock tyckte han att även grannen som bor nedanför behövde sig ett bad, då han välte ut en hink med vatten och hela balkongen fullkomligt badade i vatten. Hej & hå så kan det gå! Det var bara till att bunkra upp med handdukar och fånga upp så mycket vatten som möjligt. En annan satt och plaskade på för glatta livet. Mammas lilla trollunge!

Nu, inta ryggläge en stund och invänta finaste fin som snart kommer hem från jobbet. I morgon sticker vi iväg till stranden och hänger med bästis och hennes lilla. Mysigt!


Mälarebadet



Elias vaknade upp feberfri strax efter klockan tio i morsse och tyckte att här skall det minsann inte sovas. Det fanns bara en tanke i mitt huvud, BEACHEN BABY! Sagt och gjort, käkade en stadig frukost, lämnade och hämtade ut några paket på posten för att sedan ta oss iväg till Mälarebadet. Där satt vi på varsin solstol, köpte oss varsin glass som vi avnjöt i den stekheta solen. Skippade dock att bada denna dag, då ingen av oss hade badkläder med oss. Vad tänkte vi med?! Lillfisen sov i princip under hela tiden som vi var där, och vi fick äntligen lite välbehövlig "ensamtid" jag och min finaste fin.

Idag fick vi också ett väldigt efterlängtat samtal och jag fullkomligt hoppade upp och ner av lycka. Today's my lucky day! Av personliga skäl kan jag inte gå ut med någonting här på bloggen vad det handlar om. Men det är så jäkla good news, detta kan jag leva på länge!

Nu ska jag ägna lite kärlek åt mitt älskade lilla barn, som bara längtar efter att få leka med sin kära mor. Fina unge, mamma älskar dig så mycket så mycket ♥





Det blev aldrig att vi åkte in till stan, istället tog jag och lillfisen tog pendeltåget hem efter att Agnes klev av vid Karlberg. Kändes inte lägligt att knata omkring på stan med en magsjuk liten bebis. Vi hann inte mer än innanför dörren tills det var dags för nästa blöjbyte. Stackars krake, det är knappt så att jag känner igen honom.

Tog hur som helst en sväng med bilen till Weda och kollade på födelsedagspresent till våran stora lilla kille, som fyller år nu på måndag. Vart tog min lilla bebis vägen, är det verkligen meningen att han faktist ska bli stor nu?! Stopp, stanna tiden. Jag hinner inte med! Mammaledigheten tar snart slut och lillfisen ska börja på dagis, ångest?! BIG TIME. Men samtidigt är jag spänd och förväntansfull för vad som komma skall.

Om en liten stund tänkte jag och älsklingen ställa oss i köket och laga till en riktigt smaskig middag. Ikväll stannar vi hemma och bara myser, vi tre, jag och mina finaste killar i hela världen ♥ 



Morgonens bajsfest



Ungarna ligger mammas soffa och glor på barnprogram, lillfisen slocknade ganska så omgående efter morgonens bajsfest. Startar dagen med en varm kopp thé för att sedan hoppa in i duschen och göra oss i ordning. Lite senare sticker vi in till stan där vi möter upp älsklingen. Med tanke på Elias tillstånd, lämnar vi av Agnes i Karlberg hemma hos sin mamma innan vi fortsätter vidare. Vore onödigt om även hon ska gå och bli magsjuk. Vädret ser hur som helst ut att bli riktigt fint, vilket betyder att idag åker jeans shortsen på! Nu är det väl ändå på tiden att få lite färg på denna likbleka kropp.

Ut i det vackra vädret med er!


Tisdag hemma hos mamma



Bjuder på en bild på världens sötaste lilla gladskit, tagen av finaste kusinerna på självaste dopdagen.

Tidigare idag tog vi tåget ut till Sollis för att hälsa på finaste mami och vi blir även kvar över natten. Jag har nämligen suttit barnvakt åt lillsyster Agnes idag och kände inte riktigt att det var läge att släpa hem ungen senare än nödvändigt. Därav den låga uppdateringen här på bloggen. Lillfisen är fortfarande risig, då vi är inne på tredje dagen med sky hög feber och en lös mage som heter duga. Håller alla tummar att det vill ge med sig så att vi kan ge oss ut på aktiviteter i morgon. Börjar känna ett smått uns av rastlöshet i kroppen efter att ha suttit hemma i snart tre dagar.

Om vädret tillåter sticker vi iväg till någon mysig lekpark alt. stranden då älsklingen är ledig hela dagen i morgon. Mysigt! Nu däremot ska jag försöka natta min extremt trötta och arga lilla bebis som absolut inte ska sova.



Effektiv eftermiddag

Mina fina killar stack precis iväg hem till en kompis och jag passar på att ta mig en välförtjänt paus. Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att rensa ur alla garderober, vikt tvätt, bäddat rent sängen, dammsugit alla rummen samt dammat och torkat av alla ytor i lägenheten. Känner mig faktist riktigt duktig nu, kanske lyckas man tigga till sig en skön helkroppsmassage senare ikväll?! Om lillfisen slocknar lika tidigt som igår vill säga. Det är så sällan vi får den där omtalade "ensamtiden" till att umgås bara min finaste och jag. Men igår äntligen kunde vi ligga i soffan och där låg vi och pratade, skrattade, pussades och kramades tills det var dags att sova.

Ibland kan jag inte undgå att tänka på första gången vi träffades och alla crazy saker vi hittade på varje gång vi sågs. Han kunde komma mitt i natten och föreslå nattmat på diverse ställen. Vårat lilla äventyr ut till Arlanda förblir ett oförglömligt minne. Resan till London, alla mysiga kvällar i sjöstaden..you name it. Jag vet inte, men på något vis känner jag mig alldeles uppspelt. Kanske för att jag vet att vi är på väg att ta ett nytt kliv till en högre nivå i våran relation. Vi ska om inte allt för länge ingå äktenskap med varandra och det gör mig så sjukt jävla lycklig samtidigt som det skrämmer skiten ur mig. Detta är vad jag så länge har gått och drömt om, att få vandra ner för altaret och viga mitt liv till mannen i mitt liv. Åh, ni förstår inte denna totala lycka som bubblar inom mig. Jag är så tacksam för att jag har min älskade familj och dem finaste vännerna i hela världen som stöttat och hjälpt oss på vägen. Ni är helt jäkla underbara allihopa, jag skulle inte vilja byta ut mitt liv för något i hela världen. Vi har kämpat in i det sista och se vart det ledde oss, livet är fullt av medgångar och motgångar. Just i denna stund känner jag att livet äntligen är på min sida.

Nu blev ju detta ett lite längre inlägg än vad jag planerade, kände bara att jag behövde dela med mig av lyckan inom mig. Om en stund ska jag fortsätta storstädningen här hemma. Nästa projekt blir att ta tag i diskberget samt moppa golvet. Skulle behöva införskaffa något att lägga under barnstolen som fångar upp all mat som tappas alt. kastas på golvet vid varje matningstillfälle. Mammas och pappas lilla tok unge, som vi älskar dig! ♥

Ha en fortsatt fin måndagskväll vänner! ♥


Måndag 4:e juli

Idag vaknade vi riktigt pigga och utvilade, alla förutom våran lilla skruttunge som fortfarande tampas med febern. Han sov i princip hela natten med undantag för välling vid sju tiden i morsse, vaknade sedan till vid åtta och lekte en stund. Nu ligger han och sover sin eftermiddags-nap. Min finaste fin kom hem från jobbet för en dryg timma sedan och med sig hade han en sprillans ny dammsugare. Inte nog med det så hade han köpt en tröja till mig samt ett par skor och strumpor till lillfisen. Han är ju för underbar mannen min, jag älskar dig!

Jag var tvungen att berätta om min sjuka dröm om vårat bröllop jag hade i natt. Jag antar att det är bröllopsnerverna som börjar sätta in, och vi som inte ens börjat planera inför detta. Många har frågat om det verkligen blir av eller inte. Meningen var att vi skulle gifta oss nu i juli, men som vanligt gick detta inte enligt våra planer. Detta på grund av dels ekonomiska skäl samt personliga skäl. Vårat förhållande har varit ganska så stormigt under de senaste månaderna. Vi båda vill alldeles för mycket vilket ofta leder till att vi hamnar i onödiga dispyter. Jag ska inte sticka under stolen med att jag många gånger känt att jag bara vill lämna allt och ta Elias med mig. Men det är bara tankar, vilket jag vill tro att alla har då livet känns tungt och meningslöst. Men detta betyder inte att jag inte älskar min fina R, för det gör jag av hela mitt hjärta. Han är den mannen jag vill leva med för resten av mitt liv. Så just nu jobbar vi på att förbättra saker och ting, respektera och förstå varandra mer. Så i och med detta har vi skjutit upp bröllopet tills i höst, vilket jag är ganska så nöjd med ändå. Jag kommer avslöja mer när det är dags.

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med min gosiga lilla bebis som precis vaknat upp från sin skönhetssömn. Lite senare sticker jag hem till finaste bästis och hänger där ett tag, mysigt!


Iväg

Efter en hel eftermiddags vila har vi precis duschat och fräschat till oss här hemma. Även den lilla har fått sig ett rejält bad, ser ju gärna att mitt barn luktar hallonbåt istället för blöt hund. Om en liten stund sticker vi ut en sväng, allt bara för att få lite frisk luft, samt köpa med oss lite gottis att mumsa på ikväll framför någon bra film på tv.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder från varken gårdagen eller idag, då kameran plötsligt bestämt sig för att sluta fungera. Jag anar att mitt lilla klåfinger till barn har pillat på någon inställning, eller så är det batteriet som är pajj?! Jaja, blir till att köpa en ny kamera då.

Ha en fin söndag vänner!


Skrikfest

Skönt att bara vara hemma och göra absolut ingenting. Lillfisen ligger utslagen likt en klubbad säl här brevid mig i sängen. Inte så konstigt kanske med tanke på den härliga skrikfesten han bjöd på i natt. Mamma åkte hem för en dryg timma sedan. Stackarn måste vara helt utmattad, då vi fick turas om att gå upp och trösta, vyssja och vagga min ledsna och extremt övertrötta lilla bebis. Idag stannar vi hemma och tar en paus från alla aktiviteter. Dessutom vaknade jag upp med jordens mensvärk, så himla typiskt! Jag kan i allafall skatta mig lycklig som har världens bästa och finaste killar i mitt liv, vad vore jag utan er?! ♥

Nu kryper jag upp i min älsklings varma famn och där tänker jag stanna resten av denna dag.


Nya framsteg

Som jag anade, blev det en riktigt lyckad kväll och jag kunde inte vara mer nöjd. Min finaste fin bjöd på en helt fantastisk middag, vilket jag nog inte var ensam om att tycka. Som han har slitit ute i köket hela dagen, nog för att jag faktist hjälpte till på ett litet hörn. Nu är jag så mätt att maten står mig upp i halsen, nåja så farligt är det inte.

Ungarna hade hur som helst a blast, där dem satt i poolen och plaskade ute på balkongen. Det är verkligen en fröjd för ögat att se på hur dem för dialoger, leker, skrattar och faktist bryr sig om varandra. Men bäst av allt är att se hur Elias tar efter och gör nya framsteg varje gång. Idag tog han två nya steg utan något som helst stöd, han har även lärt sig att klappa händerna till beröm. Språkutvecklingen går frammåt den med, stolt mamma är jag!

Nu blir det hoppla i säng för att vakna till ännu en svettig morgondag. Naaaajs!


Saturday

Finaste mami är här på besök och vi har redan hunnit med en shoppingtur samt fika på stan. Vi tröttnade ganska så snart och värmen vart näst intill outhärdlig. Jag svettas bort, skojjar verkligen inte när jag säger det. Lillfisen har lyxat till det med en sisådär sjuttioelva dopp i sin söta lilla pool ute på balkongen. Mamma och jag har mest legat på latsidan, slöat i soffan framför bachelorret medans älsklingen sliter med matlagningen ute i köket.

Maten står på spisen, vinet ligger på kylning och nu inväntar vi bara herr och fru Grevik med onge. Jag anar att detta kan komma till att bli en riktigt mysig kväll. Livet är bra härligt ibland!

Ha en fortsatt awesome lördag darlings,

Puss!


Helt slut!

Hemma igen efter en super mysig kväll hemma hos bästis. Väl nere vid busshållplatsen insåg jag att vi precis missat bussen, så det var bara att grabba tag i vagnen och promenera hem. Som om jag inte hade nog med träningsvärk, men fan vad bra det känns nu såhär efteråt. Svetten rann men jag kämpade på och hem kom vi tillslut. Lillfisen lyckades tuppa av men vaknade lagom till att jag slitit som ett djur med att få upp vagnen för alla trapporna. Jag vågar faktist inte ställa våran nya vagn i trapphuset, den får numera bo i våran hall tills vi hittat en annan lösning. Nu är jag helt slut och tänkte lägga mig i soffan och dö en stund!

Om ett litet tag kommer älsklingen hem från jobbet och förhoppningsvis har han lite gottis med sig också. Vad beträffar lillfisen så planerar han inte att sova än på ett tag, såvida inte hans kära föräldrar kryper till sängs vill säga. Tok unge! I morgon kommer älskade mami hit på besök och stannar såklart över natten. Om vädret tillåter sticker vi till någon mysig strand för sol och bad.

Haha gissa vems lilla godbit som slocknat och ligger helt utslagen här brevid mig?! Så söööt!

Ha en fortsatt trevlig fredagsnatt!


Fredagshäng med bästis!



Vi har inte haft något fungerande internet hemma på hela dagen, så jag har inte kunnat blogga. Känner hur det riktigt kliar i fingrarna. Sitter hemma hos bästis, medans hon nattar sin lilla passar jag på att kika in här. Idag har vi hängt på stan, lämnat tillbaka en klänning som jag köpte för ett par dagar sedan. Lyxade sedan till det med middag på våran älskade Parn Thai. Puttrade lite senare hit och vi har precis avnjutit ett par glas mousserande rödvin tillsammans med lite ost och kex. En helt fabolous fredagskväll med andra ord!

Nu ska jag ta hand om mitt griniga lilla barn och fortsätta hänga med världens bästa fru Naja Grevik. Woohoo!!